Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Péntekre:
Véleményem szubjektív...
-
=HG=
addikt
válasz norbert1998 #48795 üzenetére
Múszakilag megoldom...van fogó is.. Csak az elméleti megoldás kell!
(#48796) caindwan Köszi, akkor megprószálom összedrótozni...
(#48798) norbert1998: Meglátjuk! Egy próbát megér!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #48783 üzenetére
Irtam mar a forumon hogy 13 evel ezelott volt egy Porsche-m, 944-es. Szep, fekete...igazi vad allat.
Zabalt mint a diszno, eleg draga volt a fentartasa...
Ha autot szeretnel venni, akkor ket valasztasod van:
- klasszikus: vegyel egy jo allapotban levo verdat (peldaul bogarat a te esetedben), minnel tobb legyen rajta az eredeti alkatresz. Dolgozz rajta, allitsd vissza a gyari allapotaba, az lesz az igazi kihivas. Az ilyen tucc-tuccc noob tuningokat meg hagyd beken. Az a degeneralt idiotanak valo.
- vagy nezelodsz egy megbizhato, ujabb verda tan. Ahogyan a Szent-Sarkany is irta, a legfontosabb a biztonsag. Isten orizz...egy baleset utan a labadat vagy karodat senki sem fogja vissza adni. Es ez meg szerencses eset.
2001-ben az egyetemen volt egy gyerek aki auto bolond volt. Egy masik degeneralt faCC aki azt hitte magarol hogy jobb azoknal a mernokoknel akik az autot terveztek. A degeneralt gyerek rabeszlte hogy a Dacia Nova-jaba szereljen bele valami hiper-szuper csillio lovas motort...mar nem emlekszem milyen tipust. Tobben szoltak neki hogy ne tegye, de o hajthatatlan volt.
Tobb mint 1 evet csesztek azt a szart, mig vegre sikerult. De valamit elfelejtettek....a fekeket. Par napra amiutan elkeszult de meg nem volt omologalva, kimentek kiprobalni.
A korhazban talalkoztam vele, nem tudott idoben megallni...belement valami teherautoba......Pont a napokban beszelgettem vele Skypeon....jol van, dolgozik......csak a toloszekben eleg fura az elet!
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
=HG=
addikt
Sziasztok!
Lenne egy bevezetékelt telefon hálózatom, amit már nem használok. Négy eres tömör réz vezetékkel. Ezt szeretném internet elérésre használni. Tehát nem "hálózatként", hanem csak pusztán az egyik szobából a másikba átvezetni a netet. Úgy tudom, ehhez elég a négy eres kábel. A vezetékezés úgy nézne ki, hogy routerből be fali konnektorba, másik szobába pedig fali konnektorból be a PC-be.
Ott akadtam el, hogy az UTP csatiból melyik szálakat kéne bekötnöm a nyolc közül, hogy működjön a dolog ?
Talán ezeket ? (feliratozottak)[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #48792 üzenetére
szüleimnek volt igaz vagy 20 éve
Egész csini -
DR|FTK|NG
veterán
válasz norbert1998 #48789 üzenetére
A lengyel rendszám muszáj?
-
MiklosSaS
nagyúr
Hagyd mar a francba az ilyen degeneralt faszsagokat. Az nem arra volt tervezve...kell porse vegyel egy porsét. Bogar kell, akkor hasznald egeszsegel. Tedd rendbe, hozd a gyari allapotaba.
@Szent-Sarkany: igen. A kivitelezes az a gebasz.
-
stratova
veterán
válasz caindwan #48785 üzenetére
Ez még a száguldó koporsó Civic korszakból van, vmi kicsit strapábbat keress, vagy csak pályára vidd mókázni Ha már kocsit vennék, olyat keresek amiben van egy minimális túlélési esélyem, halt meg a gyártási évében '96 négyajtósban rokonom, nem száguldozott csak nem engedték vissza a sávjába előzésnél és az útról letérve kerülte el az ütközést, neje, fia komolyabb sérülés nélkül túlélte, őt a kocsiból tűzoltók vágták ki.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
Szerintem nem a modellel, a kivitelezéssel van baja Don Sassnak. :]
Az első NFSU intrója ugrik be rólanorbert1998 egy dolog hogy neked mi tetszik (a régi amcsi vasak nekem is), de ettől még pár japán járgány is kult autó lett éppen az USA-ban.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Igen. Zabálás attól függ melyik Porsche motort rakod bele.
-
hszilard666
veterán
válasz Shokkolo #48772 üzenetére
Ilyet lehet? Gondolom az zabál mint állat!
(#48770) MrM94:
A kocsi bitang, de ennyire leültetni szerintem marhaság jön egy picibb úthiba és már le is ér Az enyémet is ültetni fogom egy picit , de ennyire nem
(#48778) norbert1998:
Dáámn! aa fél kecskémet odaadnám egy mustangért! De nem ezért, hanem egy 429 es Bossért Az a szívem csücske mustangokból![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Beretvás
veterán
szép napot vágre vége a hétnek... na este akkor gyilok lesz asszem
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz mackosajt #48779 üzenetére
Ne panaszkodj, engem ujabban kuldenem kulonbozo partnerekhez targyalni, szerzodest kotni. Oltonyben....illedelmesen.. . Van egy olyan erzesem hogy tesztelnek...
Irtam a gyereknek...keresgelek...mar van aki vinne bolti aron a 980-at...csak egy tesztet kuldtem 1525 MHz-rol alapfeszen...
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #48773 üzenetére
A vacogó cápa essen reátok!
Tegnap este bementem első éjjelre a 6-ból, és mit adott az ég, nekünk kellett indítani úgy egy technológiát, hogy:
1. 2 éve nem csináltuk
2. Ezzel a készüléksorral, eszközökkel még senki sem csinálta
3. A helyszínen lévő folyamatirányító gép javítás alatt áll, mert gyárilag rossz érkezett, és walkie-talkie segítségével kommunikált a helyszínen, olykor gázálarcot viselő kollégám velem, vagy mással, aki épp a jó gép előtt ült/állt, ami persze 1 szinttel fentebb van
4. mindezek közben a papírokat is rendbe tettük, mert ugye úgy nem dolgozhatsz, hogy nem is tudod, mit kell csinálniMa ennek a műveletnek a folytatásába esünk be valahol, remélem olyanba, ahol már nem nagyon kell foglalkozni vele.
Viszont ha nagyon jók voltunk, esélyes, hogy a következőt is mi indítjuk...
Sassssss! Lesz 290X?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
MiklosSaS
nagyúr
Elfelejtettem leirni hogy par napja tiszta vagyok. Meg nyertem a csatat.... Nincs sem ceges lapos, sem ceges auto es meg elertem azt is hogy vegul vissza adhatam a ceges mobilt is.
Szoval nulla kontroll! Kemeny harc volt....de vege!
-
norbert1998
nagyúr
válasz hszilard666 #48767 üzenetére
Pasztmek az a kép
Na, a csajozógép
Wazapp? Most buktam meg forgalmin
Macska: mi az a... bigyó ?!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Nalam elkezdodott a hetvege
Este megyunk hentelni kicsit?
-
Shokkolo
addikt
válasz hszilard666 #48767 üzenetére
kicserélni a szintén léghűtéses porsche motorre az egész könnyen belemegy, és van benne egy kis extra "kraft"
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem tudom, meggondolom ma....mindjart vegzek es szbad vagyok. Hetfoig hallani sem szeretnek a melorol...
@FeketeCsoka: minden rendben van nalunk. Itt is van rengeteg bogar, mindig megcsodalom nekem is nagy kedvenc. Ezek az igazi klasszikus autok, nem a 15-20 eves lerobbant olajzabalo BMW-ek.
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Sziasztok Srácok!
Tudéj vaz a gúd déj! Ebédelni voltam egy hölgyeménnyel, aki pokolian kedves volt, és közelebb is áll hozzám korban. Rövid barna haj, gyönyörű szemek és a legfontosabb: gyönyörű kezek! Találtam bogarat is, egy 1972 es 1300 ast, felújítva, papirostul mindenestül, 450 ért, egy baja van, hogy sárga Letolom feketére és meg is leszek! Ha esetleg gyengének érezném kap egy kis teljesítmény fokozást somehow, még utána kell néznem hogy egy ilyen motornál mik a lehetőségeim.Veletek wazapp?
A topik macskáinak:
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
Adjatok valami otletet mit csinaljak hetvegen....
1- latogassam meg a kereszt lanyomat, egyben a legjobb haveromat.
2- hivjak par ismerost egy grillezeshez
3- menjunk valahova tekeregni a csaladal...
4- hagyjam a faCCba a szocializodast es jaCCak, dolgoljek otthon egesz nap mint a macska (mondjuk ez ram nem jellemzo)~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
norbert1998
nagyúr
válasz rapidsquirel #48758 üzenetére
Én már megvoltam vele, de azért köszi (túrós tészta). Valahogy a bukta után rohadrul nem volt kedvem bemenni suliba..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #48758 üzenetére
Egyszer majd ossze fogunk futni valahol....legalabb egy csesze kavera.
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #48755 üzenetére
Pedig nem szándékosan vagyok ám genyó.. Csak így jön ki a lépés. A te múltkori grilled sem volt smafu. Egyébként nem is lenne rossz ötlet, a jó arcokból lévő fórumtársak eljönnének hozzám egy bogrács partyra, állom a házigazda szerepét..
caindwan, norbert1998: köszi! Nektek is az ebédhez.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #48752 üzenetére
Egyszer meg foglak latogatni
-
norbert1998
nagyúr
Yo 8vágyat!
-
caindwan
aktív tag
Jó étvágyat!
Banyek, mond a címed
-
rapidsquirel
aktív tag
Tekintettel a mai pihenőnapomra, és mivel tegnap este a fűnyírást, laza 2 órás programban, sötétedésig (ismét) elintéztem, meg metszegettem az orgonafáról az elhalt ágakat, 2 kiló húsból, bográcsban kint megfőztem a Gulyást, még hül, de menten eszem belőle, jó étvágyat:
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #48750 üzenetére
Ejjj...regi szep idok. Mekkora hangulat volt ott
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #48746 üzenetére
Linkeld be azokat, jol esik neha nosztalgiazni kicsit
-
norbert1998
nagyúr
Tessék, itt a Triton teszt!
[link] -
norbert1998
nagyúr
este kell c3 multi!
megnéztem az ON-ban elkövetett OFF-olásokat, minek következtében létrejött e za topik. Gratuálok hozzá
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #48742 üzenetére
Tudsz jobbat csinalni?
-
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #48735 üzenetére
Tesóm mesélte, hogy volt neki az egyik bajtársával akivel csinálta a vizsgát
Egy baleset óta nekem az első, hogy ha beülök az autóba, teljesen mindegy, hogy hova, akkor bekötöm magam -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #48738 üzenetére
Ez valami. Letettek az asztalra, tisztelni kell mas munkajat.
Visszont az orajel csokkentese a + IGP orajelet jelent....
-
MiklosSaS
nagyúr
Jonnek a csiszolt Kaverik. Vegre, kicsi mozgas....visszont rohadt alacsonyak az orajelek. Meg mindig enm sikerult finomitani a gyartason?
Kaveri Refresh (Q2 2015)
A10 PRO-8750B (2nd quarter)
3GHz / 4MB L2 / 4 cores / Socket FM2+A10 PRO-8850B (2nd quarter)
3.7GHz / 4MB L2 / 4 cores / Socket FM2+A10-8750 (2nd quarter)
3GHz / 4MB L2 / 4 cores / Socket FM2+A10-8850K (2nd quarter)
3.7GHz / 4MB L2 / 4 cores / Unlocked / Socket FM2+A4 PRO-8350B (2nd quarter)
3GHz / 1MB L2 / 2 cores / Socket FM2+A6 PRO-8550B (2nd quarter)
3.1GHz / 1MB L2 / 2 cores / Socket FM2+A6-8550K (2nd quarter)
3.1GHz / 1MB L2 / 2 cores / Unlocked / Socket FM2+A8 PRO-8650B (2nd quarter)
2.9GHz / 4MB L2 / 4 cores / Socket FM2+A8-8650K (2nd quarter)
3.2GHz / 4MB L2 / 4 cores / Unlocked / Socket FM2+A8-8650 (2nd quarter)
3.2GHz / 4MB L2 / 4 cores / Socket FM2+Athlon X4 850 (2nd quarter)
2.9GHz / 4MB L2 / 4 cores / Socket FM2+Athlon X4 870K (2nd quarter)
3.5GHz / 4MB L2 / 4 cores / Unlocked / Socket FM2+[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #48731 üzenetére
Nem baj. Tudni kell vesziteni is, hozza tartozik az elethez. Legkozelebb jobban osszeszeded magad, figyelmesebb leszel es minden rendben lesz.
-
norbert1998
nagyúr
válasz caindwan #48733 üzenetére
WoW!
Én első vizsgánál megkérdeztem a vizsgabiztost, hogy becsatolta-e az övét Mondta, hogy ne foglalkozzak vele, menjek csak, elvégre ő a vizsgabiztos. Azért kimagyaráztam magam, hogy azért kérdeztem meg, hátha figyelembe veszik ezt is Az a vizsgám nagyon rossz lett, katasztrófális szinte. Ez meg, hát, olyan kabbepiroslámpa. Ha pirosat kaptam volna, lett volna időm átgondolni, hogy miafasz. Így meg, hát, nem kimondottan jeleskedtem az átgondolásban. A megállni-tilos eljutott az agyamig, de a másik nemDe akkor az a bizt. öves megoldás nem neked volt?
Hát sajna, még egy darabig nem leszek vevő ViZsön kollége SSD-jére .
UFO: Mostmár nincs ilyen. Van egy független elsősegély, ami mindegy hogyan, de legyen, van egy kresz, abból 75/69 ponttal elsőre átslisszoltam, meg van a forgalmi. Annak az első pár perce a műszaki. A rutin meg élesben megy, valódi autók között valódi parkolóban. Az is teljesen flawless volt.
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz norbert1998 #48731 üzenetére
Ha ez segít 3x mentem át kreszből. elsőre rutinból és 3x-a forgalomból és 15 éve vezetek büntetés és baleset mentesen ... jobb oldali kormányosan / bal oldali kormányosan és jobb vagy bal oldalon is..... Szóval ez nem jelent semmit... 8)) Majd utánna vezethetsz 600 fényévet is! 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
caindwan
aktív tag
Jóu reggelt!
Betegeskedtem a héten, ezen napjával viszont vége az "otthon kiélvezhető napok száma". Marad a hétvége vigasztalásul, meg az hogy már majdnem rendbe jöttem, meg kihagytam egy programozós ottalvós versenyt. Nah mindegy
@North-Bika: Fel a fejjel, majd a következőn! Te legalább nem azon buktál el, hogy nem csatoltad be az övet. *Motorindítás után hátulról: "Köszönöm szépen, kiszállhat" én csak júliusban kezdem csinálni
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #48725 üzenetére
Pentek bizony...meghozza rovid nap.
Jo reggelt!
-
norbert1998
nagyúr
BaCCa meg! Az utolsó nehez pontnál kurtam el a forgalmit
Teljesen hibátlan volt minden. Nem mondta az oktató, merre menjek, mentem egyenesen... Lakó pihenő övezetbe. Egész addig teljesen flawless volt az egész... Én hibám volt, tudom jól, de annyira idegesítő már mentünk vissza a telephelyre -
Whysperer
addikt
Imádom már 2 éve nyúzom és halhatalan és pontos és gyors ---- [link] nem olvasól róla negatívumot! meg egy jó -qck - egérpadot alá
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
inspiroyhome
senior tag
Szép jó reggelt!
-
mackosajt
addikt
már csak alig több, mint 1 óra és mehetek haza...
juhéééé
húzós 1. éjjelünk sikeredett...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
caindwan
aktív tag
válasz inspiroyhome #48696 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #48717 üzenetére
, csak menjen a "driver" !
-
Beretvás
veterán
válasz rapidsquirel #48713 üzenetére
kiábrándultam..végeztem a hangkártyákkal..
keresek márt amire eltudom herdálni a lovém..
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz Beretvás #48710 üzenetére
Ezt a kártyát nem a házba kell tenni, azon kívülre. És még rendes driver is van hozzá.
Popes: gondoltam, hátha függő vagy. Itt a Taipan, nagyon jó egér: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Nézd, az egér topikban csak a mittomén Avago szenzoros optikait fogják ajánlani, azokat, amiket 5-8 éve nem is kapni... Lézer is jó, nekem volt Giga lézer is, amit ott jól lefikáztak, hogy nem tartós és nem precíz. Erre írtam, h nálunk kb. 10 mérnök dolgozik ezen, apple egeret többet dobok ki, mint gigát. egérpad, minden extra nélkül rajzolnak vele... ÉVEKIG. Én PS-el és játékkal 2 év alatt sem tudtam megölni. 7k körül mozog, próbát megér.
Most ez van: Func MS-3²
Bill topikba is jó benézni: minden szar, csak a mecha nem...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Popes
őstag
válasz hackeeeee #48704 üzenetére
Na ez így elsőre is tetszik, főleg hogy három gomb van a bal oldalon ami nagyon kellene.
De nem gáz hogy lézeres? (meg az árát még emésztenem kellene)nagynorbiman Ez egész jónak néz ki ár érték szerint ha ki lehet kapcsolni a Knight Rider világítást.
rapidmaci Azért ennyire nem vagyok BF függő. (de köszi)
Deus ex machina
-
Beretvás
veterán
válasz rapidsquirel #48709 üzenetére
sound blaster soha többet be nem jön a házba.. van egy xonar dg-m marad az még meg nem pusztul... mély depresszioba estem egy ilyen szintü kárty hallatán... na meg rendes driver nincs hozzá,, én meg buherákat nem fogok keresgélni...
-
Beretvás
veterán
közben elhoztam a kártyacsodát... hát mit mondjak nekem egy szar a hangzása a kezelöfelületröl nem is beszélve... egy guriga WC papir öszetettebb.. nagyot csalodtam benne.. hétfön viszem is vissza..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #48702 üzenetére
Mit keres egy mozdony a vizen?
-
Popes
őstag
Ti milyen egeret használtok játékra?(nekem BF3-ra kellene)
Néztem EZT és ráizgultam (közbe olvastam hogy a lézeres nem a legjobb) de kellene egy pár plussz gomb mert a simával folyton szívok.
Amúgy 10K alatt meg lehet úszni?Bocs ha szét offolom az off-ot
[ Szerkesztve ]
Deus ex machina
-
inspiroyhome
senior tag
válasz norbert1998 #48701 üzenetére
Basszus, tényleg van benne valami...
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #48696 üzenetére
Ez nem a Litl'anic?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest