- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple notebookok
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz Popes #149269 üzenetére
Ismi pont most rakott fel 4 mining 1060-at 6 gb (kimenet nincs ugye). 37k-ért. Félóra alatt elvitték. Hogy bányászni vagy gémelni nem tudom. De alá lötte az árat rendesen.
Aljasvip: nem mindenki szarevö ezen a világon. Egyre kevesebben vagyunk. De vagyunk még páran. De én is jobb szeretek rendes emberekkel, haverokkal, barátokkal üzletelni. A pénz másodlagos. Talán mert sose volt. Igaz hogy 2 forintért nem is baszom a csacsit.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
senior tag
válasz Popes #149269 üzenetére
És jött is a kérdés: A feléből mennyit engedsz, bástya?
Gondold át mennyit ér neked, nehogy rossz szájíz maradjon utána.Ha nem akarok keresni rajta, akkor családtagnak vagy havernak korrekt áron szoktam adni, ezzel semmi gond nincs.
Pl. húgomnak adtam 2 éve egy RX580-at 50-ért (akkor épp 75 körül mentek), az asszony nyilván lehülyézett, de ez legyen a legkevesebb. -
nagyúr
válasz Popes #146417 üzenetére
Lekopp-kopp-kopp, 2013-ba vettem nyáron, azaz 7 éve a ZX9r-t, eddig még borulásmentes a kapcsolatunk.
Én szeretem a sok lóerőt, párszor jól is jött. Normál használatban (többnyire nem állatkodom) a 144 paci felét (se) használom fel. De jó érzés, hogy van még bőven ló, amit bármikor elő lehet hívni.Más: nem flame-nek szánom, de ezt a képet megosztom ide is, zseniális, mondhatni művészi értékkel (is) bír:
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Popes #146413 üzenetére
Hát, nekem már kocsiba is fura visszaülni. Nem "mene".
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz Popes #146410 üzenetére
Elég az a 15 paci, kezdésnek.
A TS125-ös MZ-m mindössze 11 pacis, mégis adta az élményt.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
norbert1998
nagyúr
válasz Popes #146406 üzenetére
A Varadero jóval szebb, igen.
A korlátlan meg még 2022-ig várat magára. Addig szerintem a Vara a legjobb választás. Sokkal erősebb, mint bármi más, sokkal szebb, nagyobb. Meg az egy túraenduro. Azt kerestem mindenképp.
A teljes kínálat felét megnéztem amúgy
[ Szerkesztve ]
-
-
Habugi
addikt
válasz Popes #143462 üzenetére
A 1511-et én is megsirattam 2018 végén.
Húúú te, az még tudott olyat, h negyed-fél évente feltámadt benne a négy helyen/módon letiltott update, meglépni persze nem tudta, csak a szolgáltatás indult el valahogy.Szerencsére nem élek semmivel ami oda exkluzív, meg őszintén ha érdekelne sem lépném meg. RDR II-t megvártam Steamre, Border3-at is megvárom, még egy hónap, Metrót is ignoráltam.
Borzasztó ez az
embersuttyó..Adatlapodon tüntetsz a Phenommal vagy miért nem írod át?
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MrM94
addikt
válasz Popes #143162 üzenetére
Van tartalékban,egy szett gyertyám is van tartalékban az is bosch.
Teljes szerszámkészlet van az autóban esetleg pokróc ha netalán szükség lenne rá.Mindig minden van nálam,ha netalán szükség lenne rá.Eddig sosem volt.
olyan dolgok,hogy árúrögzítőpánt drót,gumipók ilyesmik is vannak.
ja,alternátorszíj vagy ékszíj is van.just in case.
Köszöntem furgonnal robbantam le eleget,azóta megtanultam a leckét.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
MrM94
addikt
válasz Popes #143155 üzenetére
Pontosan.Épp ezért lett tárcsás hidam hátul,és nem dobfékes mint ami kijött 1.2 höz mert hamarabb lehül,és épp ezért van ATE tárcsám és fékbetétem,amiben hmm,azthiszem van kb 300km.
(#143159) stratova
Én is gyári méretet teszek rá..Nem értem miért baj az,hogyha egy világéletében karbantartott autóra szeretnék vigyázni.Ugyanúgy drága full szintetikus olajat kap,még a termosztátcserém is 20k forintba került,amiból vagy 2 ezer volt csak a cseréje,megvettem házastól mindenestől a drágábbikat.
Nyugodtan lehet nevetni az olcsó hugyfos autómon,de én legalább nem úgy állok be a kútra hogy tesa toljál bele kétezerért telikérem,hanem full tankot kap. Ügyelek a szaros szűrőimre is,hogy nehogy felszívjon valami dzsuvát.
Inkább járok egy kiskorú fábiával,ami egyben van,mint egy nagykorú német prémiummal,hogy másoknak felvághassak és lökök bele kétezerér meg szívom a fogamat,hogy mi hullik le róla,csak hogy azt írhassa az elején hogy ódi béjemvé vagy mercédesz.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
MrM94
addikt
válasz Popes #143137 üzenetére
Az ilyen kis virsli szarok, drágábbak mint ez. Néztem már sok méretet 14 és 15 ben is.Ez a legolcsóbb méret,ez is néz ki a legjobban,meg gyári is.
(#143138) Gyuri27 a per50 még ugyancsak kis ballonos
Épp ezért akarok szabadulni a 14 es alujaimtól,mert mikor megláttam mennyivel drágábbak a gumik rá mint a 15 re álltam néztem és pislogtam.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Mahrenburg
őstag
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz Popes #142565 üzenetére
Az a sértő, hogy a fincsibe nem ért ehhez, nem ért ahhoz, amahhoz meg még túl fiatal. Ezt mellőzve teljesen oké azon röhögni, hogy a fékporos kezemmel nyomkodom a telefont. Főleg az a fájó, hogy sokszor a koromra fognak mindent. Igen, a fincsibe a legfiatalabb a csapatban (jó eséllyel ), de azért ne vessük már a szemére
Nem mikroszkópban vizsgáltam a telefont, nyilván, hogy milyen koszos lesz, de szemre nem koszos. És ez nekem pont elég ahhoz, hogy ha kell, fékporos vagy motorolajos kézzel nyomkodjam kint a műhelyben. Nem használok kesztyűt, de azért megtörlöm rongyba, mielőtt nyomkodni kezdem, ha olyan koszos, hogy tényleg kenni lehet róla. De ennyi.
Ha felfedezni félsz benne még abszurditást, fejtsd ki, és megpróbálom átgondolni, mit csinálok rosszul
-
HSM
félisten
válasz Popes #142493 üzenetére
Nálam egy használt, olcsóbb 2060 már megütné a szintet, ami belefér. Legalábbis, ha lenne időm játszani. Mert amennyit van, még a mostani RX580 8GB is túlzás.
De amúgy most a felturbózott 2060S-ek közt is akadnak már egész jó vételek, és talán idővel a 2070-ek is lecsúsznak majd a megfizethető(bb) szintre. Illetve ha majd jön az RDNA2, arról is azt pletykálják, hogy a VSR mellett RT képes is lesz, és akkor hozhat talán némi használt RTX kínálatot.
A 2070-el szerintem még jó pár évig el lehet majd lenni, főleg, hogy fullos 8GB-os, és ez az új architektúra is elég jól fel lett turbózva az RT-n kívül is.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Popes #142489 üzenetére
A személyeskedés részt tényleg komolyan vettem, ezt a formáját senkitől, semmilyen körülmények között nem tűröm el.
(#142490) Popes: 10+ év Radeonozás után én is leginkább egy RTX-et próbálnék ki, ha a mostani felhozatalból kell válogatni. Nekem nem adja, hogy a Navi árazásba nincs bekalkulálva az RT képesség teljes hiánya.
-
HSM
félisten
válasz Popes #137432 üzenetére
Sok mindenen múlik ám ez. Volt kisautó amivel mentem, 1.4 turbódízel, hosszú váltóval, 70 lóerővel, nem szerettem. Ehhez képest az 1.3-as másmilyen turbódízel, papíron ugyanennyi lóerővel határozottan élvezetesen vezethető volt. A különbség a váltó áttételezésben volt, valamint az 1.3-as turbója változó geometriás volt, hamar magára talált, míg a másiké sokáig csak lesett és nem csinált semmit.
Ezért is írtam, hogy ki kell próbálni, mert ezek az infók akkor derülnek igazából ki, ha megy vele az ember egy kört. A próbaúton hamar rájössz, ez-e az, amit kerestél, vagy nem neked való, amit tapasztalsz.(#137433) Jakuskacsa: A mai autók le is vannak, elég durván a millió féle környezetvédelmi előírással. Milyen fordulaton milyen hangos lehet, mennyi micsodát ereszthet a levegőbe, stb. A mai 150LE-s sem gyengébb, viszont tipikusan nehezebbek az autók, és a fojtások miatt a teljesítményt is sokszor nem úgy adják le, mint a régiek.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Popes #137432 üzenetére
Pont ezt akartam írni. Teljesen más ma a 100 ló mint régen. MÁr csak abból tudom, hogy anno a fiat hgt-m 2 literese 147 ló volt, és szárnyalt, most beleülökegy 150 lovasba, és mintha le lenne folytva...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
HSM
félisten
válasz Popes #137430 üzenetére
Érthető. Ugyanakkor ez 130LE. Az nem ugyanaz, mint mondjuk 15-20 éve, amikor mondjuk 60 volt egy 1L-es motor vagy még annyi sem. A mi verdánk is ugyan 1.6-os, de csak 75LE, és igazából közlekedni untig elég így is. Szóval én azért kipróbálnám. Nyilván nem ezzel lesz az ember az autópályák ördöge, de ott a szigeten úgyis 300 méterenként van trafi a pálya felett és 110 a limit, szóval nagyon nincs is hol száguldozni.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Popes #137382 üzenetére
Mindezt úgy, hogy a fenti három "kategória" nem ritkán a felső kategóriás/csúcsvas tulajból alakult ki, ahogy avult a kártya (s szálltak el az árak) és csökkent itt-ott a piros és zöldhályog, hogy kipillantson mögüle pár ember akinek, idővel nem csak a másik tábor szapulása lett a közös téma. Hogy mik vannak
Players OFF-ját azért sajnálom, annyit röhögtem rajta, mint régen itt.[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
Ne cseszegesd a kis kopaszt, mert a végén megjelenik a nagy kopasz is, aztán lőttek az álmos szakmaiságnak... ...na tessék, most már késő...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Habugi
addikt
Ugyan már.., csak zrikálom Apánkat egy kicsit, sarkításokkal oltani a másikat mindig is brahiból ment itt és ahogyan eddig is, én bármikor benne vagyok a táncban!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
HSM
félisten
válasz Popes #137303 üzenetére
Ez is hibátlan.
No, meg fillérekért lehet venni jobbnál jobb powerbankokat is...Nekem amúgy az üzemidőben gyengécske 1+3-am is amúgy tökéletes, ritkán merítem egy nap 50% alá, az elérhető 3-4 óra SOT nekem kb. két napi használat. Ez így teljesen jó, reggel mikor készülődök megkapja a gyorstöltőjét, bő fél óra alatt tele is van.
-
Habugi
addikt
válasz Popes #137105 üzenetére
"találtam neked egy újévi jó cselekedetet.."
...
Találok mindjárt én is neked valamit, jó?!
Viccet félretéve.., tömören: ki van zárva.
Sosem érnék a végére, szóban sokkal egyszerűbb, Discord vagy hasonló.
Nem dráma egyébként, szerencsére nem csak nekem van tele a küklopszom ezzel a fosheggyel (ejjj de gyakori manapság a magas folyadéktartalmú bélsár emlegetése a topicban.., ilyen egy igazi jó magyar újév! ), kimondottan erre szakosodott alkalmazások garmadája áll már az ember rendelkezésére.(#137106) CJ4567:
Szerintem ez valami
szennykonzol átirat/"30FPS-re írták" történet vagy a fene sem tudja, én legalábbis biztosan nem. Példának a Skyrimot hoznám fel, a mai napig megbolondul és megmagyarázhatatlan dolgokat csinál ha az ember kilövi pl a forced vsyncet...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
stratova
veterán
válasz Popes #136004 üzenetére
Én mit mondjak
Ma épp IKEA-ban somolyogtam (miután az irodai rész mellett, eltoltunk egy elég emberesen megpakolt rakpalot, ami alá egy kis legény autója gurult be, édesanyja meg győzte megköszönni meg hogy csak egy pár száz forintos kis műanyag autó, mondom tudom, csak eszmei értéke van, a fiam sem szívesen adja a mancsos labdáját másnak ) hogy a mellettem lévő íróasztalon még mindig az Asus A6 dummy noti van, csak a bútorok változnak néha[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Popes #135976 üzenetére
"vagy hang szigeteled a szobáját"
Ahogyan idővel cseperedik Törpilla, úgy fog apánk egyre inkább átmenni őrző-védő üzemmódba, kvázi nevezett szoba hangszigetelése teljesen biztosan soha nem fog megtörténni, fel sem merülhet.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Popes #135927 üzenetére
Nesze, ne sírjon a szád...lassan összeàll egy kis AMD is
Ryzen 5 1400 + MSI X370 Gaming Plus + 2 x 4 gb ddr4 2400 MHz + GTX 1050Ti / vagy RX 570 (a cél, de egyelõre csak egy 750Ti) + 256 gb SSD Crucial MX500 + 2 TB Seagate HDD.
A lányomnak csinálom, ez lesz élete elsõ számitógépe. Okos telefon akart, de megegyeztünk abban hogy kitoljuk 2-3 évre az okos telefon vételt és cserébe kap egy saját gépet amin mehetnek a neki szánt játékok, videók és tanulás...iluen "edukatív" programok. Ezen belül C++ és Java-t fogok neki tanitani apró lépésekben. Hosszú menet volt de sikerùlt az iPhone-ról lebeszélnem.
Már épül a gép...a processzort két év garanciával nevetséges áron vettem (£78) , alaplap, hdd, ssd, táp, ház új. És a VGA is új lesz. Egyedül a ramok használtak...vagyis ramok és a processzor.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz Popes #135830 üzenetére
Ugyan ez merült fel bennem.., ráadásul amikor olvastam a megfogalmazásod még lelkiismeret furdalásom is támadt.
Nem véletlen éreztem kényszert, hogy kiírjam magamból..Meglett egyébként a házi buher, volt a kincsesben minden ami kellett, most egy kicsit hűvösebben és gyorsabban szalad a 1080Ti..!
Sas & fincsi & meth..:
Mindig csak utólag derül ki postolás után, hogy kicsit elragadtak a gondolatok és megszaladt a kezem, vigyázam.
(#135835) Jakuskacsa:
+1 a listának amit a Szaki összeállított.
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz Popes #135317 üzenetére
áhh dehogy, 1 milka a határ
mint mondtam német autó párti vagyok, B vecki tetszik de az se fiatal és kevés a jó állapotú, C vecki meg fapadosnak néz ki, rokonnak volt egy 1.9 es passatja highline na az be jött külsőleg pláne belsőre ,ezért gondolkozok rajta
Xbox One: bandymnc
-
Habugi
addikt
válasz Popes #135111 üzenetére
A project végén majd privátban megírom neked mennyi felárat tett ki kontrasztként a kijelző & hozzávaló VGA kettőse ahhoz képest mintha az általad kiszemeltet vettem volna és az esetleges irigyshég a másodperc tört része alatt csap majd át végtelen elégedettségbe..
(#135113) hackeeeee:
Thx
Btw.., elég hülye kérdés volt tudván h még nincs kalibrálva.
-
Habugi
addikt
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Popes #135088 üzenetére
Én már nem vettem 34"-t, ott már az a bajom, mint a 27"-nál, vagyis oda már inkább 1440p kellene.
Ugye Nekem HSM azt mondta, hogy a 27" FHD kb. 1 méterről olyan, mint amikor a 32" monitort nézem 1080p-ében azonos távolsáról. Vagyis, hasonló.. Ez alapján eldöntöttem, hogy nem kell ilyen.. Ezért maradtam UW-ből is 29"-nál.
Véleményem szubjektív...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- PlayStation 5
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest