Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #49697 üzenetére
Nem foglalkozom veluk. Remenytelenek....
Inkabb egy jo kave...
Egy eleg erdekes szoszi (nem a szoszik a kedvenceim)
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Beszeltem egy ismerosel...az aprilisi honapban tobb MSI alaplapot adtak el mint Asus/Gigabyte vagy Seggsziklat!
Jol csinalja az MSI!
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #49695 üzenetére
Ezek úgy el vannak szállva barátom, hogy helyettük szégyellem magam! Az objektív szemlélettel köszönőviszonyban nincsenek! Csoda, hogy nem bújnak ágyba a sz@ros vga-jukkal, mert szerintem nagyobbra tartják azt mint Istent, Családot, vagy a Nőt..
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
CJ4567
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz rapidsquirel #49694 üzenetére
Itt sut a nap, a szel is rendben van.
Az a sznob topic...hat az hihetetlen. Ha enm nyalod az NV segget es dicsoited hogy milyen hihetetlenul eros a GTX 980 akkor bajban vagy. Imaba kell foglalni az NV CEO-janak a nevet az ilyen hihetetlenul csucsszuper kartyaert....
Az ilyenek miatt szegyellem azt hogy NV van a gepemben. A Radeon topicban azert kicsit mas....
-
rapidsquirel
aktív tag
-
MiklosSaS
nagyúr
Azt hiszem tolok egy kis grillezest.....
Ki es mit csinal ma?
-
Shokkolo
addikt
jó reggelt
végre sikerült egy kicsit aludni is"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Malibutomi #49690 üzenetére
Alapból az, mert hozza azt dx9-ben ami ehhez a játékhoz kell.
Csak mondjuk vicces az, hogy néha képes jobban terhelni a gpu-t, mint egy dx11-es alkalmazás.
Véleményem szubjektív...
-
rapidsquirel
aktív tag
-
Whysperer
addikt
válasz rapidsquirel #49683 üzenetére
Nem is reagaltam rad semmi rosszat....amugy En a technika miatt linkeltem es nem a video minosege miatt...csak ez szerintem sok mostani gepesnek jo hir. Talan egy fx is eleg lesz egy erosebb vgahoz..
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Beretvás
veterán
válasz rapidsquirel #49676 üzenetére
ez a catalistos dolog ez humbuk... nekem ez elöt csak radeon kártyáim voltak és soha semmi bajom nem volt pedig a bétákat is használtam -.-..
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz Whysperer #49682 üzenetére
Persze, nem is ellened vagy az izlés ellen szólt a mondat! Kinek mi, ahogy Sasss is szokta mondogatni, tudod.. Örömöd leld benne, az a lényeg, a többi nem számít!
Razer6666: Nekem ne mondd, tudom jól. HD6990 után mondtam azt, hogy köszönöm, elég volt.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, a tisztán látók pedig tele vannak kételyekkel."
-
Whysperer
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz rapidsquirel #49680 üzenetére
Jam, elég patent, ahogy kinéz. A részletek..stb.. Nemsemmi.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz rapidsquirel #49678 üzenetére
A Square Enix tegnapi techdemóját láttad?
Mondjuk az tényleg jó lehet, hogyha bizonyos motoroknál megoldható a port, és nem kell mondhatni újra írni az egészet. (pl. akár patch-el dx12-essé tenni valamely játékot)
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
Na mégse olyan messze.: [link] 11 to 12 "The tech demo shown was converted to DirectX 12 by two engineers. It took them six weeks to complete it"
"A Game Developer ported their game from DX11 to #DirectX12 in six weeks time."
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz MiklosSaS #49675 üzenetére
Viszont, mindenkinek! Na rendbejött a neted?
Olvasgatok a Catalystről akkora "szörnyűségeket" az AMD topicba, hogy az élettől is elmegy a kedvem.. Nehogy egyszer "véletlenül" CF-et vegyek.
Meg ezt a megint csak keserédes hírt: [link] Szóval, azért mindennek megvan az oka, na.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
-
Beretvás
veterán
joreggelt...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Miert van az hogy amikor inditom a GTA-t mindig tolt 3-400 megat.......lassan amr 100 gb hdd kell neki...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #49664 üzenetére
Nincs mit tenni, mindenkinel ilyesmi volt ha jol tudom. Nekem peldaul 3 oran keresztul telepitette a 7 DVD-et, aztan meg egy ora a patch volt.
@Borotva: nekem meg nincs net. Mobil netrol irok.....meg jo hogy azt megtartottam
-
Whysperer
addikt
Ebbe tudnatok tanacsot adni? [link]
-
Beretvás
veterán
eddig birtam ébren maradni.. inkább holnap lövöldözök.. ezen már a kávé sem segit.
sass nincs ebbe anyira durva semmi.. max ha ráfutsz egy hosszunyelvüre aki bemoszerol..
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Ha holnap nem leszek ON, akkor lehet kapok megint egy kis pihenot....e miatt
-
Beretvás
veterán
Északi-bika: te még észen vagy?
-
MiklosSaS
nagyúr
Vaccakol a netem. Lehet atraknak a gyorsabbra? Mostanaig egyszer sem volt gebasz vele....
-
Balathruin
veterán
830M-en sokkal rondább a TDU, pedig a 4870-en is ugyan úgy volt beállítva... Driverből mókoltam, hogy ne butítsa a képet, de akkor se jobb.
-
Beretvás
veterán
válasz norbert1998 #49650 üzenetére
XDXDX
-
Beretvás
veterán
sass bá csörögjetek skypon ha lessz lövöölde
-
Beretvás
veterán
hát ez a mai nap nem az igazi.. látszik hogy maj1..mindenki iszik valahol... már vagy 1 orája szervezem a szokásos napi raidet de sehol senki..
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #49645 üzenetére
SAS.. gta -5 lehet úgy telepíteni mivel online,hogy HDD-re töltöm le és SSD-re rakhatom? nem tudom ,hogy működik az isntallja ,hogy ugyan oda tölti ahova telepítem
-
hszilard666
veterán
Szupi, de előbb egy telefont kell vennem
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #49640 üzenetére
Termeszetesen te is johetsz. Egy szemely kivetelevel barki csatlakozhat a klubbhoz....skype-olashoz meg kell jo rohogogorcs izom, neha jol el tudnak durvulni a dolgok
-
Beretvás
veterán
válasz hszilard666 #49640 üzenetére
alap
csak ne virágbolti legyenszoval a macska nyáladzik valami bokorba...xD
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
Uraim, ha beszerzem a crysis3at akkor mehetek én is veletek hentelni?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
MiklosSaS
nagyúr
Nem, nem...en itt leszek kesobb, jonni fog Csoki is...a macska meg reszegen fetreng a sok degeneralt tcc-tucc csokakal........
-
Beretvás
veterán
na mijaz mindenki ünnepli a munkát v mi? senki nem akar gyilkolászni???
jooval 9 után gondoltam
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz Whysperer #49629 üzenetére
miért lennék radeon ellenes?
mind2 -t szeretem, és az utóbbi időben megfordult mind2...
680 > 7970 > 780 > 290 > 290x > titan > ???szerencsémre még a catalystokkal se volt gondom.
amikor küszködtem, az meg kártyahiba volt.
azt is kifotam mind2 oldalból 1x, szóval nem vagyok egyik oldal "szemellenzős élharcosa" se[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
Shokkolo
addikt
Szép-jó estét urak,
Végre úgy tűnik odaért malajziába a titan
Elkezdek én is valami VGA -t nézeggetni, csak kezdek tanácstalan lenni.
Single card lesz, így a 970 kiesik, a 980 nem fér bele a keretbe (hacsak valaki 110-120 között nem fecsérel el egyet ).
Vegyek megint valamilyen 290x -et, vagy 780ti ?! (utóbbi még nem volt...)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Beretvás
veterán
este egy kis lövölde????????
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #49622 üzenetére
Komolyan? Na ezen tenyleg meglepodtem.......
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Balathruin #49622 üzenetére
Igen, csak nem fog működni. Ilyet nem tudni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz rapidsquirel #49600 üzenetére
Én most tettem le a firefox-ot.
Ahogy átállt html5-re a youtube, lényegében használhatatlan. Chrome, és IE alatt semmi gond nincs.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Meg 1-2 ora es gyozedelmeskedik a jo!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #49612 üzenetére
270 = 7850
270X = 7870
280 = 7950
280X = 7970~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Popes
őstag
válasz MiklosSaS #49605 üzenetére
Én elég régen operát használok, most a dev30-at de a régit szerettem nagyon.
De most kezdek átszokni a Vivaldira (a régi operás csapat csinálja) igaz még csak fejlesztői változat de nagyon igéretes. Újra a power usereket akarják megcélozni vele mint régen.Deus ex machina
-
MiklosSaS
nagyúr
Mennek mar haza fele
-
MiklosSaS
nagyúr
En Chromot hasznalok, de az utobbi idoben eleg gyenge....most baratkozom ujra az Operaval. A tuzroka valahogy nem jon be nekem.
-
stratova
veterán
Priváttal Firefox+Noscript, mert különben egy közepesen reklámozott weblaptól kifekszik. Cégessel IE, FF, Chrome
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Robotporszívók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OpenMediaVault
- eGPU tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest