- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #128197 üzenetére
Hát, nemmindenhol, sógor telója elvileg 3 hét lesz, mire beérkezik.. MediaMarkt..
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz #Morcosmedve #128195 üzenetére
BF alatt lázas voltam mint a tré, ezért DisznóÓl-t megkértem, hogy rendeljen nekem hajnalba Be is húzott nekem Samu 850 EVO 500GB 5 év gari, 42k
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #128195 üzenetére
Naigen, csak itt már szombaton kaptam az sms-t, hogy helyi raktárban van a csomag. Pislogtam is.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #128192 üzenetére
Jam, azt már hétfőn kihozták, ahhoz képest, h BF-en rendeltem, reggel.
Véleményem szubjektív...
-
Mahrenburg
őstag
válasz Jakuskacsa #128185 üzenetére
Jól értem, hogy szép hölgyekről küldözgetsz fotókat? És én miért nem kaptam?
Kérlek, ha időd engedi, majd ne felejtsd a biturbó Alfa 75-ösödről a kimerítő, képekkel gazdagon illusztrált cikkedet "megjelentetni" az AlaplapOffban
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz miresz #128183 üzenetére
Köszönöm!
Amelyikkel fényképezkedtél az a honi sereg tulajdonában van, vagy az amerikaiak hozták ide amikor itt voltak?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #128189 üzenetére
Az már 1 bizonyos hardver használatában is sok idő, nem, hogy párkapcsolatban.
Véleményem szubjektív...
-
válasz #Morcosmedve #128187 üzenetére
Mi a négy év morcos uram?
4 éve vagytok együtt?
Ha igen, az azért már szép 'kór'[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #128187 üzenetére
Az már megvan.
Majd ha meglesz, bár elvileg talán most már biztos, de majd akkor, ha tényleg.
Véleményem szubjektív...
-
válasz #Morcosmedve #128180 üzenetére
Így könnyű
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz #Morcosmedve #128182 üzenetére
Küldtem képet Te nagyon kíváncsi...
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #128178 üzenetére
Nekem is van folyamatban rendelés, de még Én sem kaptam meg.
Nem, nem konzol.
Véleményem szubjektív...
-
miresz
veterán
válasz Mahrenburg #128144 üzenetére
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Jakuskacsa #128181 üzenetére
Priviben jöhet a kép! Kiván
atoscsi vagyok!
Az jó, nem bírom, ha nem tud egy felnőtt nő két normális mondatot elmondani.© asszongya'hogy
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #128170 üzenetére
Köszi, olvastam, írok neki, aztán ha tetszik neki, akkor egyeztettek telón, vagy személyesen.
Morcos: Szőke, vékony, fordítóirodában dolgozik, (meg még valamit), most ment szét a vőlegényével. Kb ennyit röviden. Kicsit érettebb mint a legtöbb 2x éves
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Lacielvtárs #128179 üzenetére
Nem tudja meg, mkülön kassza van... de gondolom lesz sejtése arról, hogy a kisebb torony nem a Mikulás farzsebéből pattant ki.
© asszongya'hogy
-
válasz #Morcosmedve #128178 üzenetére
... És az arcodrol is kérünk képet, miután a párod megtudja mennyit költöttel
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #128174 üzenetére
Jóvanjóvan, nem kell a rizsa.. Vagy az asszony is PH-zik?
Vagy őőőőőő.. Ő is fizet?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz #Morcosmedve #128172 üzenetére
A burkoltan legyet is röptében posztot olvashatták
-
#Morcosmedve
veterán
-
Whysperer
addikt
válasz Jakuskacsa #128161 üzenetére
Írtam privet!
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Nincs kedvem ma melózni...álmos vagyok és antiszociális...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
Mit szóltok az ETC bányászathoz?
Jelenleg megérné a kalkulátor szerint. Ha veszek még egy 290-et, 23$ heti tiszta profit lenne underclockolva rendesen. Aztán vége az őrületnek és van két vga-m. -
Jakuskacsa
senior tag
válasz Whysperer #128160 üzenetére
Sziasztok!
Az uncsitesóm felköltözött pestre szeptemberben, de nem nagyon jön be neki az albérlet. Esetleg megkérdezem tőle. (lány, 23 éves). Rendes, normális.
Ha érdekli akkor majd megbeszélitek telón, vagy személyesen.[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Sziasztok.
hirdetés csak krédezem ,hog yugye februártól London és gondolkoztma rajt a,hogy kiadom alakásomat amég kint vagyok 9 hónapra. Nem tudom van olyan megbízható ismerősötök akit érdekelne egy a campona melletti Nappali konyha + 1 jálószoba + 1 wc + fürdős lakás.? Szép állapotban van mint .. nem ilyen lepukkant panel ,hanem rendes nyugodt környezet. Aldi 1 perc gyalog - Auchan 3 perc kocsival ikea . Möbelix stb stb 15 perc kocsival. buszmegáló 1 perc gyalog. igaziból nem akarok soak tkérni érte csak megbízható legeyn az illető amég kint vagyok. Rezsi sem nagy.
hackeeeee: meg mondom a frankót amióta FX van nem igazán fejlesztettem semmit a VGA-n kívül Szóval a köv gép nem lesz problem ,hogy váltanom kell mindent. Csak még nem jött el a szükség ideje 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Methionyl
senior tag
Már korán reggel csak a buz*lás megy ejh..
Tegnap AB úgy gondolta, hogy minek működjön a venti vezérlés ezért fixen 30%-on ment játék közbe (R9 380) aztán csak piskolgok, hogy 95fokosThey can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
válasz #Morcosmedve #128154 üzenetére
-
bandi0000
nagyúr
válasz #Morcosmedve #128154 üzenetére
te már csak tudod hogy milyen Lilike khmm közelebbről
Xbox One: bandymnc
-
válasz #Morcosmedve #128151 üzenetére
az vagyok, csak kikapcsoltam a Dávid csillagot
csakis a te kedvedért, amíg nem írsz, viCCakapcsolom
mackosajt:[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz #Morcosmedve #128151 üzenetére
Az ő testével mikor lett volna prémium bármikor is?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz #Morcosmedve #128149 üzenetére
én magyar ember vagyok, teSSen magyarul beszélni
és teSSen szégyenli magát amiért angolt teCCik ide pötyögni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Reggelt! Lilike alszol?
-
stratova
veterán
válasz norbert1998 #128141 üzenetére
Azért az valahol nem normális, hogy a Miskolcról Pécsre hazaérkező vizilabdásokat egy "éber" (paranoiás) lakossági bejelentés alapján ellenőrzi a rendőrség... ha pedig szórványosan királyi rádiót hallgatnál (hazaúton néha csak a Petőfit fogja a kocsi, itthon eszembe nem jutna) majd mindegyik hirblokkban szóbahoznák a menekülreket, hogy éppen mennyit fogtak a határon... Na olyankor váltok adót vagy nyomom ki az egészet a fenébe, és hallgatom a csodálatos mérsékelt hangszigeteléssel megáldott szívó négy hengerest 3400-4000-es fordulaton. Hogy mennyit "importáltak" (~14k eladott letelepedési kötvény) és hogy ezek vevőit mennyire vizsgálták meg ténylegesen, az ugye már közel sem ilyen érdekes.
El sem hiszem... amikor ma meghallottam, hogy délután csak bő egy órát horpasztott a gyerek 2,5-3 helyett. Este 22 előtt simán letusolhatok (hajnali villámzuhany helyett) és némi anyai hadakozás után bealudt 21:30-kor.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #128134 üzenetére
30 évvel ezelőtt aki átjött a határon, helyben lelőtték kérdés nélkül. Most is azt kellett volna, a harmadik után egy se jött volna több
De hát a mai világban... Mikor a nemi egyenlőség miatt istent nem lehet uramnak hívni már aki vallásos, azt érinti. De nem is értem, aki vallásos, annak pont hogy jó úgy, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #128134 üzenetére
Hjaja kifizette csak a mondjuk gyerekétől kapodt ajándék is benne volt tudod ilyen ksi szentimentálsi dolgok stb. azt sajnos nem tudta kifizetni a biztosító . De lényeg a Volvo-t igen -- Ez csak egy történet volt nem ,hogyan szerezzük vissz a kocsink árát
hackeeeee : mint amikor az ism. Autráliában írja,hogy olyan meleg nyár van.
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #128121 üzenetére
Milyen meglepő, november 28-ikán kora reggel -4 fok. Ugy általában november végén a 10-15 fok az átlagos, nem?
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #128110 üzenetére
reggelt.
Hallod SAS Volvorol jut ezsembe egyik gyerekkori ismerősöm Svédországban lakik és nagy nehezen összegyüjtött egy 3 éves VOLVO-ra aztán 2 hétre rá a csapat migráncs felgyujtotta az össezs autót a zárt parkolóban. elkapták öket stb. ,de szegény telejsen ki volt . kinézett az ablakon é sott lángolt az autója!!
[ Szerkesztve ]
-
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #128130 üzenetére
Esetleg Kula bácsi és gyerekei.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
válasz mackosajt #128128 üzenetére
hát számomra ez még új hogy keverjük a szezont a fazonnal
stratova: azért itt még nem tartunk, bár van akkora hasam úgy lehet mint a képen is látható, csak nincsen benne óvodára való gyerek mennyiség, legalább is remélem
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #128127 üzenetére
Elcsöppent a tojás vagy mi?
Meg is lett az eredménye:Jó lassan esett le, húsvét kontra karácsony. Nme baj elsütik 2x ua terméket magasabb áron. Mert jóaz.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #128125 üzenetére
Karácsonyi húsvéti tojás.
Mi a gond? Nyulak húzzák a szánt...
-
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #128125 üzenetére
Az (a kilós) ár azért brutális
-
-
-
mackosajt
addikt
válasz Lacielvtárs #128121 üzenetére
-
mackosajt
addikt
válasz #81556480 #128120 üzenetére
Reggelt!
Képzeld, eltűnt az esti agymenés fbról.
És mivel én továbbra is tag vagyok abban a csoportban, talán nekünk volt igazunk.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
jobb reggelt, -4 fok
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #128119 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #128117 üzenetére
Hát, jah.. Én úgy voltam vele eddig, hogy 30 euro körüli összeget hajlandó vagyok érte adni.. De lassan már annyit sem.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #128115 üzenetére
Nekem bejönne, elvileg a story jó, vannak párhuzamok, ezért is érdekelne.. de ezek után szerintem pár hónap, és access-ben fog landolni a játék.
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #128114 üzenetére
Még mindig a pénz vagy már a tartalom is?
Nekem amúgy sem jött be, mint játék, mint grafika, meg SW feeling oké, de 2-3 kör után BF_akárhány, ami nekem meg unalmas és lassú.Sajnos ez az új SW láz mindenhol csak a pénzt kívánja a zsebekből kiszedni...
© asszongya'hogy
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #128113 üzenetére
Valahogy így, jah.
Tényleg lemondok a Battlefront-ról.
A rajongók petíciót indítottak, hogy a Lucasfilm vegye el a Star Wars jogait az EA-től
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bandi0000
nagyúr
válasz miresz #128104 üzenetére
de mit akarsz megtudni? vagy milyen mérést?
az az oldal arról szól, hogy a különböző tesztekben hogy szerepeltek a procik, persze több pontszám is van 1 procihoz, mert maguk a userek teszteltél le az adott programban, és gondolom erre ki jön egy átlag, é azt látod, hogy valamelyik progiban 1 szálban 15%-al erősebb az i5
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest