- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz stratova #128598 üzenetére
Pár ismerősöm úgy váltott, hogy RX 480/580-ra pár 10-est rádobott és megvolt a GTX 1070, mert Polaris használtpiaci ára is az egekben volt. Őszintén? Teljesen megértem őket.
Vegánál is előbb érkezett a bányászoknak kedvező frissítés, mint a gamer teljesitményt célzó.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz Habugi #128597 üzenetére
BiztosanAzIntelPénzeli MégAWeblapIsKék !!!4négyNÉGY
Profom kérem ez vagyon, valószínűleg a steamet használók számára komolyabb hívószó volt a HT képes pentium és a 4/6 magosodó i3, i5. Utóbbi ugyan talán ráfogható Ryzen megjelenésére (érdemes belegondolni, meddig kínálta volna még Intel a 4/8-at a prémium szint tetején). De az olcsó, de jó teljesítményű kis procikra még mindig nincs pl. alternatíva itt főleg a Pentium G4560/4600-ra gondolok, de az sem volt szép látvány, amikor Intel 2 maggal verte a 2 modulos AMD-ket.
NV per/watt aránnyal elő sem hozakodnék...de számomra az volt a mélygyász, amikor láttam, hogy a használtan 20-25 között futó 750 Ti a delikvens által használt címekben gond nélkül veri 27-28 körül kapható RX 550-et, ami AMD-nek jelenleg az egyetlen LP kártyája 30 alatt.
Lehet ekézni az 560D-t főleg az eltérő konfiguráció nem kellő megjelölése miatt, de mi örültünk volna egy max 60-75 W-os LP kártyának. Másrészt sokan nem épitik hanem kompletten veszik a gépeket, ezek jelentős részében Intel/NV kombináció van. Teret nyertek a notebookok és kis/AiO gépek is, ahol a kék/zöld részesedés fölénye eddig is brutális volt.Még egy apróság.. a bányászat miatt AMD kártyát egy időben nem is kaptál... most meg random bolt promózza kicsivel 90 felett az RX 570 4 GB-t,, hát én kérek elnézést.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Rheggelt nípök..
Tudom nem túl reprezentatív felmérés mert "csak" a saját berkeiken belül/annak alapján készül de éppen raktam fel az előbb a Steamet amikor rámkérdezett a Survey is.., gondoltam miért ne, egyből eredményt is lehetett nézni..:
Szóval..
Durván egy éves távlat és az utóbbi pár hónapban gyakorlatilag a harmadára esett mind a VGA/Radeon mind pedig az AMD CPU használat/részesedés..
Steam szerint 9éve regeltem, állítom ezidő alatt ilyen mélygyászt még nem láttam, nagyon durva.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #128589 üzenetére
Jó reggelt!
Ez már Volta, csak a nagy lapka profi változata nem a gamer.
Korábban létezett P100 alapon Tesla P100 és Quadro GP100 16 GB HBM2-vel 4096 bites memóriabusszal, Titan X/Xp/1080Ti viszont némi csonkítással és 384 bites buszon kapcsolódó GDDR5X-szel P102-n alapult.
Ez utóbbi gyakorlat változott most, Titan V a Tesla V100-hoz hasonlóan GV100 alapú, de 4096 bites busz helyett 3072-es megoldást kap és 12 GB RAM-ot, látszik is az árán. A ténylegesen gamer lapka majd ennek a GV102-es változata lesz vélhetően 384 bites GDDR6-tal.[ Szerkesztve ]
-
Jó reggelt kívánok...
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #128590 üzenetére
Annyit ér, h nincs defanulton 120-130 futó folyamatod, főként olyanok, amiket nem is használsz, még lehet, hogy a rendszer sem, de viszont fut.. Sajnos sok ilyen van.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Néztétek a Titan V-t?
Ja látom arról megy a pletyka, sorry, most értem nemrég haza.
Nekem bejön, HBM2-vel, csak hát az ár..
Csak nem tudom, hogy a Volta előtt ennek volt-e értelme... Főként úgy, hogy ott elvileg arról volt szó, hogy ott GDDR6 lesz.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
stratova
veterán
válasz bandi0000 #128581 üzenetére
3000$ kétlem, Sas szeret vásárolni, de még ő sem ezen a szinten szórakozik, valószínűleg megtehetné, de még neki sem ér ennyit. Majd a GV102 alapú 2080 Ti 384 biten GDDR6-tal tavasszal.
Ehhez a Titan V árhoz már pofa kell... de verseny nélkül. Itt most pont forditva okoskodtak mint korábban. A Quadro/Titan/Geforce kártyákkal sokáig 256/384 bites buszra tettek magas órajelű GDDR5/5X memóriát, míg AMD az adott szegmensben/árszinten alacsonyabb órajellel szélesebb busszal operált.
Most FE-re került 16 GB HBM2 2048 biten (484 GB/s) és Titan V-re 12 GB HBM2 3072 biten (653 GB/s) Utóbbi előnye, hogy ügyeskedés nélkül oldja meg a sávszélesség kérdését.[ Szerkesztve ]
-
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Lacielvtárs #128583 üzenetére
történtek dolgok, de még mennyi. Viszont tervezem ünnepélyes visszatérésemet, tűzijátékkal meg történetekkel. Elkezdtem blogot is írni, de hogy nézne már ki hogy visszajövök és egyből magamat reklámozom, szóval a linket sosem tudjátok meg
másfél hete ismét főállásban vagyok, erről még majd mesélek. Végre sikerült valami olyat találni (igazából ők találtak meg) ami ráállít erre a bizonyos IT pályára.
[ Szerkesztve ]
-
válasz inspiroyhome #128582 üzenetére
Stet, kend merre kujtorgott?
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
inspiroyhome
senior tag
estéééééét
-
bandi0000
nagyúr
Na SaS, jön már a Titán V?
Xbox One: bandymnc
-
Habugi
addikt
A franc essen bele.., pontosan ez csinálja igen, mármint nem hajlandó alkalmazni a kalibráltat és amíg ez így van addig nem tudom MCW-ben sem forceolni neki..
Az ám a szolűsön "get see".., akkor megy neki előtte a windowsos hikomattal a next/next/finish egy randomra, kösz!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
HSM
félisten
válasz Habugi #128577 üzenetére
Ha ez vigasztal, nálam megy jól, tehát elvileg van megoldás. Én ugyanúgy adtam hozzá, mint rendszer alapértelmezést, mint korábban. Lehet abba az ezeréves bugba futottál bele, hogyha nem csinálsz egy windózos kalibrálást nex-next-finish-el, akkor nem alkalmazza valamiért a kész profilokat sem.
Persze, lehet nem bug ez hanem feature, nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Miután sikeresen átboxoltam magam a hülyeségein, most éppen ott tartok h kalibrált színprofil és vazzeg az istennek sem akarja megenni, pedig az előzőnek nem volt vele gondja..
-
-
Habugi
addikt
válasz DR|FTK|NG #128571 üzenetére
Olyasvalaki értékrendje szerint legalábbis, aki annyira kompetens és/vagy igényes a rendszerére ami előtt napi 2+ órát ül, mint a 82éves Marica néni..
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #128551 üzenetére
Jóvan' ...
Egyelőre shemmi extra, ráment egy fullos FallCreators a maga kezdő ~125db processével, bootidőre kb ugyan az mint a másik SSD volt, talán minimálisan gyorsabb.
Az Arma3-ra ill. egyéb terhelő/sokat és sokszor töltögető játékokra leszek nagyon kíváncsi csak ott még nem tartok..(#128552) hackeeeee:
"Kész van már? "
Hallod, már qrvára készvagyok..!
Durván 24órája reszelgetem, nagyon más mint az "alap" preAnniversary Win10 volt, herélés szempontból.., ájmín a legtöbb dolgot könnyebb kilőni benne, nem panaszkodnak/nem húznak magukkal mást, ugyanakkor pl az XboxApp, a Cortana vagy pl a Defender valami elképesztően nehezen adták meg magukat, dúva' vót mint a Tarzan tenyere..
Itt tartok most, lassan meg is állok, ebben már benne van az AV, Crimson stb..
Nemazé' de sztem elég jól toltam..
Sokat számított a ~másfél évvel ezelőttihez képest h most nem "először" csináltam.[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
Steamről szede le ~70MB/s és közben látom hogy proci ~70%..ebből 60% a steam + 10% a nod32..wow
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Whysperer
addikt
SAS hívjuk már fel a NYPD-t a LaciCRM uraság leírásával ,hogy t...r cselekményt szándékozik tenni a GTA studóval szemben. Ma és a personal deep hole-ba rejtett bombával!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #128564 üzenetére
Ma megyek be New York -ba es megnézem a Rockstar games helyi irodáját ahol a gétéa marketinget veretik . Persze csak kívülről egy ajtót, mert a 4. Emeleten vannak es nem lehet bemenni. Na de nekem egy gta fannak ez kötelező
Egész nap NYJ-BA fogok flangálni
-
CJ4567
nagyúr
-
azséigazhogymasenkineknemvoltsémmiirandója
-
MiklosSaS
nagyúr
Na?!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
-
jó reggelt, végre péntek
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
Methionyl
senior tag
Noh, emlékeztek, hogy nyertem ugye még szept. környékén egy Asus ROG 10th anniversary egérpadot? Hát azt valaki szépen lenyúlta. Nem érkezett meg, sehol se találja senki
Vigaszként viszont kaptam egy PH! egérpadot
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Methionyl #128549 üzenetére
Mindig elfelejtem megkerdezni.
@Hablatyi: majd irj egy kisebb osszefoglalot (mondom kisebb, eleg 3-4 oldal) )
Napot! Monitor megyen vissza gariba, megdoglott a HDMI rajta, csak a DP mukodik. Ideiglenesen marad megint a DELL.
-
inspiroyhome
senior tag
jóreggelteket
-
Habugi
addikt
Reggelt,
~4-5éves V300-asom:
Állítólag a Sandforceosokat 0fill-el köll mérni..Az "új" 950Pro:
Win10 még nincs rajta, este elvitte az időmet a kaland mivel kiderült h csavart nem kaptam hozzá..
Ipari ez az M.2 egyébként, nem tudom ki tervezte de megkergetném az qrvaisten. Néztem vagy ~10percet mire elhittem h ennek tényleg ~35°-ban kell állnia a laphoz képest és nem, tuti nem az én alaplapomra forrasztották fel fordítva az M.2 aljzatot..
Ekkor jött savanyú felismerés, a csavar amit a rögzítéshez kaptam úgy merült alá a Heron lévő menetben h öröm volt nézni, nem lett vna gond ha lett vna megfelelő méretű csavarom, hát nem vót'.
Van 4-5db kis csavaros szütyőm, féltucat alaplap ilyen-olyan maradványai, egy csavarkereskedésben nincs ennyi csavar paszmek de a Heron lévő M.2 lefogatók menetéhez passzoló egy shem volt. FuckYeah..Elkezdtem bemorculni és derékig elmerültem a HW kacatos kincses szekrényemben/fiokomban.
Megmartam/atomjaira szedtem egy immár használhatatlan CD lejátszót, Walkmant (!!! ), shemmi, proper csavar nincs, hurrá.Minden jó ha a vége SSD felkiáltással leültem és szugeráltam, már azon filóztam mivel töltsem fel a menetet hogy a hozzá kapott csavarral is le tudjam fogatni mikor ííííszrevettem h a Raven3 gyári 2x18as ventiszabályzója milyen "gyanús" () csavarokkal van rögzítve.., 4/1 kikap, bepróbál, ZUPPER!!!
..csak hogy átérezhető legyen a röhej mértéke, ezekről van szó, az a bizonyos kompatibilis quartett..
A gyenge kezdést egy emberes pofáraesés követte..
Mivel az innen kikapott csavar már tökéletesen illett a menetbe, szinte kötelező volt h az SSD lefogatására azért még éppen alkalmatlan legyen, kivel ominózus csavarok feje túl kicsi és nemes egyszerűséggel átcsusszan a 950Pro e célra perforált részén.., emitten:Namondom zsírgörényshörény, hajnali egy óra de állhatok neki alátétet keresni, abból is van egy csomó fajta.., kvázi nem tanulván az első hibámból ismét optimista voltam.
Mondanom sem kell nem találtam olyan alátétet ami elég szűk lett volna, ekkorra már kezdtem egy kicsit instabillá válni idegileg..Ismét lehuppantam a gépház elé, megfontoltam ugyan abba a pozicióba ahonnan kiszúrtam az ominózus négy csavart (itt egyesülnek az energiavonalak, lélegzik a koronacsakrám és tudom h nincs kanál..), mission failed, a csoda ezúttal elmaradt.
Őszintén?! Feladtam.., úgy voltam vele baszakodjon ezzel hajnalban akinek két anyja van, hagyom mára és majd kerítek hozzá csavart, már félig össze volt rakva a gép mikor is a kezembe akadt a Xonar, mint az utolsó dolog amit még nem tettem vissza az oldal lezárása előtt, há' khíírem szípen nöm hiszitek el uraim mit találtam rajta/benne..!!!!
Az a két rakoncátlan, nagyfejű bögyös-faros melyek a PCB-t rögzítik a PCI hátlapi lemezhez szinte azonnal megszólított..!!!
Naaa, szóval pepitában ennyi, ezek egyikével már sikerült, lol..
Xonarba belekerült a helyére az amit a ház tetejéből/ventiszabályzó illesztéséből kivettem és ennyi, fent meg maradt 4/3..
[ Szerkesztve ]
-
jó reggelt
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #128534 üzenetére
Szebbet. Nem volt nyitva a summer korcsolya este kilenckor
Veled? -
MiklosSaS
nagyúr
Szevasztok! Hossszzzuuuuu nap! De mindjárt vége!
-
bandi0000
nagyúr
válasz Mahrenburg #128535 üzenetére
ha kibírjátok várjátok meg a holnapot, nagytakarítás lesz többek között a gép is áldozatul esik
-
Mahrenburg
őstag
válasz bandi0000 #128522 üzenetére
Igaza van Bukfencnek, most már igazán betehetnél valami általad pasztával tönkrevágott hardverről egy képet, mert a végén még büszkék leszünk rád, s nem ezt szoktuk meg tőled...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
inspiroyhome
senior tag
cép estét.
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz Lacielvtárs #128531 üzenetére
óhh figyelmetlen voltam, biztos félre olvastam
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz Lacielvtárs #128529 üzenetére
áhh nem vagyok okos, csak magolni tudok de azt viszonylag jól viszont a széppel, inteligenssel, erőssel nem ellenkezek
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz Lacielvtárs #128526 üzenetére
hát most mondhatom h programozással nem igazán van bajom + néha vannak érdekes szabvál tárgyak, amik esetleg érdekelhetnek is
LaciCRM na ez már jobban tetszik
[ Szerkesztve ]
-
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz Lacielvtárs #128521 üzenetére
köszi, nekem azért nem mind1 , eléggé vérszemet kaptam ebbe a félévbe, 4 nél rosszabb jegyem nem is lesz talán, így 20+ k "segélyt" kapok majd jövőre
-
-
bandi0000
nagyúr
na végre sikerült a fizika...ráadásul 4-es megajánlott, nem egy államvizsga de nekem kb azzal felér, mert eléggé inkompatibilis voltam ezzel a tárggyal, sokkal több nehezebb tárgyat megcsináltam már, de végre ez is meg van
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bedobtam már az a lasztit a Coffee-s teszt topic-ban, hogy bizonyos szinten 4 mag bizony jobb mint a 8 szál..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
stratova
veterán
válasz Habugi #128507 üzenetére
Nekünk eddig a szomszédokkal szerencsénk volt, a dohányzásnak nem örülünk annyira, de mindenki teljesen normális veszekedést sem hallani soha (mi kérünk néha elnézést ha hangoskodik a manó).
Hidd el próbáltuk azt is, van ma is kézi és van kis motoros pesztonka is nálunk, de sajnos a sűrűjére nem megoldás (pedig orrcseppet mindig adunk előtte 5-10 perccel és amennyire hajlandó itatjuk).
Régen is volt ám hardcore változat, csak ahhoz a fül orr gégészeten volt szerencséd azt vízcsapra kötötte a doki és legalább ilyen brutális. Persze én is utálom lefogni, de egy arcüreggyulladás csak rosszabb lenne,
utána jól le is szokta szidni a porszívót és ő pakolhatja el, az némi elégtétel[ Szerkesztve ]
-
-
Whysperer
addikt
válasz Habugi #128507 üzenetére
LOOOL az igen. Emlékszem . pont krédezni is akartam hritelen az első mondat után ,hogy nem ot tkellett behajtani a parkoló részbe és valami alternatív utat csináltak addig. PFFF.... Ez vicc kb mint ez bérkompenzáció az Egészségügyben Ft-ra ugyan anynia fizud kézbe csak máshogy
Esport PC: Mi vagyunk a hülyék. fognánk magunak tösszeraknánk szarért h...ért ilyen csoda Esport gépeket aztán jó nyereségesen eladnánk 8) a menő Esportembereknek!!
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #128494 üzenetére
Ez egy 4-5éves dolog, azóta rég elhúzott mivel az a lakás állandóan albérletnek van kiadva.
Két dolog.., egy, ezegyszer teljesen igaza volt az ürgének, kettő, azóta elhasznált a ház még pár garnitúra lakót abban a bizonyos lakásban, az egyik és egyben amelyik a legtovább húzta.., na az elképesztően durván nyomta.Igazi állatkert volt, egy antiszociális peremvidéki surmólerakat. Sztem van itt egy-két topiclakó akivel az évek során dumáltam úgy TS-en/telón h közben hangosan szentségeltem miattuk, szóval valami felsőbb hatalom visszafizette/visszafizettette a kölcsönt..
Szerencsére azóta már ők is elhúztak a francba..(#128498) stratova:
Személyrevonatkozóan tuti nem, hiába esett le utólag h tudtomon kívül én voltam az elkövető, nem vallottam!
Az orrleszívás.., csináltuk ezt a porszívós témát most pár hónapig, elég harcore dolognak tűnt amikor a hugiék először áthozták azt az alkalmatosságot amit a porszívócsőre kell szerelni.
Jó buli, amint ordít a porszívó ordít a gyerek is..Egy állatság ha engem kérdezel, gyerekkorunkban voltak ilyen kis vákumos leszívó alkalmatosságok, biztosan emlékszel.., elképzelni nem tudom mi lett azokkal.
(#128499) Whysperer:
Magyarország..
Hallod, ilyet itt is csináltak a nyár elején!
Nem tudom mennyire emlékszel még arra a patakparti kis utcára amin leparkoltál amikor itt jártál nálam a lapért?! Na, ha megvan akkor sztem az is h vállalhatatlan állapotban volt, valami agymen ki is találta h akkor lezárják és rendberakják.., közgyűléseken évek óta lehetett hallani róla h tervezgeti az önkormányzat de sosem lett belőle shemmi. Na a nyár elején elhatározásra jutottak, egyetlen apró bibi volt a dologgal, miszerint az egészet egyben kezdték felmarni/újrarakni, teljes hosszában!!Ezzel szépen agyonvágtak ~4db nagyobb parkolót, ebből három lakótelepekhez/lakóparkokhoz tartozott, nem ám 3-5személyes parkolók ezek, neeem, egyenként 50+ ...
Egyik reggel arra ébredt az utca h nemtudnak kihajtani a parkolókból, mert az éjszaka közepén suddenly megszűnt létezni a patakpart mint olyan.., akkora botrány lett belőle h az nemigaz..(#128502) CJ4567:
Esport PC..
Jóvan, az 'oszt jah, most mindenki keres magának egy súlyához kellően kitartó fát meg egy kötelet és zárjuk le ezt a létezést, próbáljunk rá a következőre hátha nem ilyen lesz..
Btw..
Mindenkitől kérdezem aki érintett.., szóval egy ideje már itt áll a polcon a jóárasítva szerzett SSD, nem láttam értelmét belakni eddig mert vártam h számomra vállalható állapotba kerüljön a Win10, ill. mert akkortájt még nem volt kint a FallCreators..
Most.., kintvan már egy ideje.., mik a tapasztalatok, érdemes rápróbálni?!
Gyakorlatilag ugye azt kérdezem h egyben van-e annyira h nekiállhatok-e megint hetekig faragni h olyan állapotba kerüljön amit oprendszernek lehet csúfolni, esetleg várjak vele mert még mindig elég ványadt szegényke és újabb nagyobb frissítések várhatóak?!
Nagyon nem mindegy sajnos mert ha nekiállok egynek az úgy kezdődik h jövőbeli Updatek Off, szóval ki kéne majd húznia ennek is ~2évet mint a mostani 1511 (10586, Pre Anniversary)-nak..Hupsz, naja.., most látom csak, tudom-tudom..
ON..!
[ Szerkesztve ]
-
Jakuskacsa
senior tag
Sziasztok!
Mostanában sokat jár a fejembe a régi fx. Kicsit kíváncsi lennék a sorsára. Olyan ez mint egy szeretet kocsi. Eladod, de jó lenne tudni, ki használja, és hogy, hogy viseli gondját.
Az alvásról jutott eszembe: Én már egy fél éve arról ábrándozom, hogy alszok 2 napig. De ha gyereked van, ez kivitelezhetetlen. Pedig nagyon fáradt vagyok... Régen kiröhögtem apámat, hogy elalszik a TV előtt. Engem is utolért a kórság. De 15- én megyek utoljára az éven. Én a 2 hét alatt míg otthon leszek max fát vagyok hajlandó díszíteni, meg max kaját csinálni.A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest