Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz miresz #136940 üzenetére
Azta... Mennek ezek, tényleg durván. Lehet benne valamit, amiről morcos beszélt.
(#136941) norbert1998: A 845-ös Snapi + nagy akku azért erős kombináció.
Főleg, egy Snapi 820-hoz képest, azért az nem az energiatakarékosság mintaképe... Mondjuk az előd 810-hez képest egy kisebb csoda volt így is.[ Szerkesztve ]
-
xatos3
senior tag
válasz miresz #136761 üzenetére
akkor éreztem utoljára ilyen csodálatosnak az AMD-t amikor szétverték az intelt a barton magokkal meg a Thunderbred A-B procikkal (nekem pl volt egy B amin nem kellett grafit csíkot húzni a szorzó oldáshoz) 53%ot tuningoltam rajta, és verte a 2500as bartont (órajel 1800 ról 2250 lett a ram meg 333 helyett 400)
én rettentően örülnék egy ilyen fejlődésnek, ha igazak ezek az adatok mert akkor hatalmas lendületet fog kapni a pc piac ismét, de a legizgalmasabb a 8 mag 16 szál 65 wattból 4,4 ghz turbóval, és valószínűleg jó áron is lesz
(#136762) LaciCRM fú de sokat játszottam a 486-oson ilyen játékokkal a jó öreg 90es évek
[ Szerkesztve ]
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
törölt tag
válasz miresz #136444 üzenetére
Mi a gond a nèmet autókkal? Én pont fordítva gondolom a felsorolást. Én a legjobbak közé sorolom a német használtautót. Persze csak úgy hogyha alaposan keresel, és nem ugrasz bele az elsőben. Általában műszakilag nagyon nagyon jól karbantartott autókat lehet kifogni idősebb tulajtól. Ott az én példám 180.000km-el vettem vezetett szervizkonyves 16 éves kocsit. Amit olasz a meg franciában látok, azok sokkal leéltebbek, főleg esztétikailag. Nem beszélve arról hogy nèmetbe a legjobbak az utak.
A leírtakat az idősebb autókra értem.
-
norbert1998
nagyúr
válasz miresz #136443 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes leírást
Ezen 3 konkrét autóról tudom, hogy honnan vannak, és reálisnak tűnik minden róluk.
A kora és a származása miatt a Renault mellett döntöttem, nemrég beszéltem az emberkével, holnap megyünk állapotfelmérésre, de remélem, hogy találunk valami gubancot, mert tény, hogy a másik kettő sokkal inkább szívemhez szól
Plusz tegnap magyarázta, hogy nem vitték, levette 900-ról 850-re az árát, aztán kis egyezkedés után 830+papirokért odaadná, ma ránéztem hahu-n és már 889-ért van fent. -
Habugi
addikt
válasz miresz #131281 üzenetére
390X alapon:
Ahogy nézem ez is jobban szereti a nyers erőt AMD oldalról mint az újabb GCN "számot", Polarisokat lebrummogom.
Btw.., egészen jó munkát végeztek ezzel a ráncfelvarrással, pofás lett.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
-
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz miresz #130259 üzenetére
Nekem semmi tuning nem lesz, csak összerakom, és megy. Erre csak jó lesz a Mortar.
Max alulfeszelés lesz, ha bírni fogja, mert még a hűtő is gyári marad.Nézegettem az xls-t, ott nem nagyon volt hiszti a lapra. Akinél megy, ott rendben van. Olcsón akartam megúszni, csak jó lesz.
Az XMP-t tudom, intel-nél sem használtam.
Működjön stabilan, a többi jelenleg nem fontos.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz miresz #129857 üzenetére
80-90% varos, 10-12k km. Dizelt biztosan nem veszek. Koszi, kiv vok. Jo kis autoka.
Az a baj, hogy 325i kéne 06-07-es, első korben kupe, de 3-3,5misiben lenne 150-220k km kozt. Arra 300k Ft ot el kene koltani biztos, vezerles, apro dolgok, olaj, stb, de 4 misivel szamolok... 10+ eves. Hiaba huz oda a szivem... 320i lenne 2,75 misi, az megallna 3 korul szervizzel, de az sem ujabb, csereben ezek az autok evi 150-200-300k szerviz, ha nincs extra baja.© asszongya'hogy
-
#Morcosmedve
veterán
válasz miresz #129854 üzenetére
Köenigsegg Agera-ban sincs asszem.
Még lehet egyébként ilyen áron venni hasonlóan felszereltet, de 120lovas ML nélkülit (2017-es). És bár jókat írnak róla, azért a 150LE 1290kg-hoz jobb lenne. Illeve az ML-ről sem írnak rosszakat.
Azt megkérdem holnap, hogy mik a kötelező szervízek 100k km-ig.© asszongya'hogy
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz miresz #129527 üzenetére
Forrás csak van, és nem index.
Azért kicsit gáz, hogy itt tart az IT ipar adatbiztonsági szempontból. Persze, átlag otthoni poweruser-t ez nem hatja meg, de üzleti szinten ez elég kellemetlen... lényegében olyan kritikus biztonsági rések érhetőek el, hogy csak na.. Persze, ez eddig nem volt gond, mert senki sem tudott róluk, vagyis inkább, nem verték nagydobra, hogy tudnak róla, vagy a fene tudja.. De így..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
HSM
félisten
válasz miresz #129254 üzenetére
Egyébként szerintem kisebbet. Mivel nincs semmi szerkezet a két lábad között, ha esel, jó eséllyel elkerüli a lábad a motor. Egy normál motor viszont simán ráeshet a lábadra. Én estem már robogóval, igaz, nem nagy tempóval, és szó szerint karcolás nélkül szálltam le róla. Nagymotorral nem biztos, hogy ilyen simán megúszom...
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz miresz #129237 üzenetére
A motorok ugye konszernen belül szinte azonosak. Szal ebben a kategóriában majdnem mindegy, hogy Audi, Skoda, vagy VW, csak a körítés más, az alapok azonosak.
Fabia-ból volt Nálunk 1.0 Tsi is, a Fabia-hoz, városi rohangálósnak még bőven elég is az a motor. Persze hosszabb távra már nem épp ideális választás.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz miresz #129199 üzenetére
A studio monitor az valami hihetetlen. Volt 2.1, 5.1 hangfalaim, de amióta megvannak a monitorok azóta soha többé 5.1-es tucc-tucc.
Csodálatos kristálytiszta hang...pedig csak Microlab Solo 8-am van egy SondBlaster Z-vel karöltve. Szóval még belépőnek is csak ritkán nevezhető.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz miresz #129194 üzenetére
Jah..
Én a soundbar-t is BT-n tolom, a praktikusság miatt. Ki-bekapcsol a tv-vel legalább így. Legalábbis Nekem ez sokkal praktikusabb, hogy nem kell külön kapcsolgatnom, hanem bekapcsol magától, amikor bekapcsolom a tv-t, és kikapcsolja, amikor kikapcsolom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Mahrenburg
őstag
válasz miresz #128183 üzenetére
Köszönöm!
Amelyikkel fényképezkedtél az a honi sereg tulajdonában van, vagy az amerikaiak hozták ide amikor itt voltak?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
bandi0000
nagyúr
válasz miresz #128104 üzenetére
de mit akarsz megtudni? vagy milyen mérést?
az az oldal arról szól, hogy a különböző tesztekben hogy szerepeltek a procik, persze több pontszám is van 1 procihoz, mert maguk a userek teszteltél le az adott programban, és gondolom erre ki jön egy átlag, é azt látod, hogy valamelyik progiban 1 szálban 15%-al erősebb az i5
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
Mahrenburg
őstag
válasz miresz #128076 üzenetére
Köszönöm szépen!
A jó öreg Kraz... Ráadásul a képről szalonállapotúnak tűnik. Vagy csak lemosattad?
Valahogy mindig úgy képzeltem, hogy ilyesmi járműveket tartasz otthon bevásárlóautónak...
(Megadhatnád az autómosó címét Sasssnak, egyszer üljön már végre egy tiszta autóban... )
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz miresz #127996 üzenetére
Isten hozott!
Legutóbb ott hagytuk el, hogy bemutató(ka)t írsz a topikba folytatásos jelleggel érdekes teherautókról, szállítójárművekről, melyekkel volt szerencséd találkozni, "Mindenféle aminek kereke van"-kategóriában... Esetleg, ha lehetséges, örömmel látnám a cikksorozatodat...
-
-
caindwan
aktív tag
válasz miresz #77859 üzenetére
Üdv újra
Mai ebéd egy szép nagy darab kacsa volt szépen átsütve Az idő szar, a hangulat megvan, piálni nem lehet, délután megyünk nagyszülőkhöz és persze, hogy a frissensült jogsis vezet. Akinek még nincsen jogsija, azt nagyon szívesen beavatom a ténybe, hogy miután meglesz, utána mindenhova te vezetsz Az egész király. Csak a hátránya, hogy jól esett volna egy feles a kacsa után, csak én fogok vezetni..
A bornál eddig arra jutottam, hogy vörös legyen
@bukfencLaci Jár a keksz!!
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz miresz #46682 üzenetére
Te, ha nincsenek nagy elvarasaid akkor siman rendben lesz. Nagyon stabil, tetszik. Elmegy passzivan is...semmi gond.
Malta nem jatszik, csak ebbol a harombol kellene valamit valasztani......egyenlore. Valahogy Madeira jo volna, Ibiza is mert zajos....Olaszorszag is mert 14 nap es volna ido setalgatni...
-
-
=HG=
addikt
A Spánielek tényleg ilyen kis méregzsákok! ( Nekem is volt)
Srácok! Ezekkel a játékokkal játszott már valaki?
Eladnék hozzá "in-game" kódot, de nincs nagy tülekedés érte... Lehet megtartanám, ha érdemes tolni velük...Szerintetek? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz miresz #19420 üzenetére
Thank's brother !
Marad a hevero...en kell bocsanatot kerjek amiert tiszteletlenul beszeltem az anyjarol......de a
ven'asszonykedves idos holgy miert nem ker bocsanatot amikor fel kell keljek -10 fokba , korcsolyazni az autopalyan a repterig ?~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Yeffy
veterán
válasz miresz #18469 üzenetére
kinek mi.
ha bevált, nedves egészségedre.
szerintem meg még mindig kiforratlan, skizó rendszer, bár a 8.1 sokat dobott rajta.
mondom, nekem majd a 9 lesz alternatívanekem megtalált eddig mindent, vagy maga az update intézi. drivert nem frissítettem manuálisan egy éve legalább. atitól is, mindenhonnan húzza le az update, és intézi.
kompatibilitásról nem tudok érdemben nyilatkozni, nekem egy hét bőven elég volt belőle. ott meg ilyen jellegű hibákat nem fedeztem fel.
de már a hetesben sem.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz miresz #18464 üzenetére
Az meg szerintem kifejezetten jó,hogy a startmenü eltűnt. Az a káosz ami a startmenüben volt,és 45 kattintással volt elérhető itt 1,esetleg 2 kattintás
jah, a lista helyett lett 600 ikon odafosva, ráadásul mindegyik más színű.
dizájn a köbönEszközkezelőben jobb gomb illesztőprogram frissítése,és már szedi is le a legújabb drivevert az adott eszközhöz.
ez ugyan így van w7-en ismikloss: +1
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz miresz #18464 üzenetére
Ugy erzem magam a win 8.1-ben mintha meg volna kotve a kezem. De szokom...
(#18465) Shokkolo: sokat olvastam a win9-rol, sajnos a velemenyek megoszlanak....en is remelem hogy eltunik ez a xar csempe...de ketlem hogy visszater a "standard" megoldasra. Az utolso komolyabb szak-magazinban pedig azt olvastam hogy a csempes megoldas marad, mivel a mobil eszkozok a fo celpont, es nem szeretne tobb kiadast fejleszteni.
Varjuk ki a 2015-ot...aztan meglatjuk !De a csempenek desktopra semmi de semmi ertelme, jobban zavar mint segit. Na meg a jo kis start menu az volt az igazi. Annyi elonye van az egesznek hogy ugy erzem picit gyorsabb a rebdszer, picivel porgosebb.
Mas: minek nevezheto az aki ilyen korulmenyek kozott el? Disznonak nem, mert megsertenem a disznot. Megvan az emeletes haz (2-3 halo + nappali) meg minden es igy kell elni? Sajnos ez is anglia.....
-
törölt tag
válasz miresz #17933 üzenetére
aztakurva !!! Ez vaéami URAL utánzat, az alsó meg T150?
(#17935) miklossskám2012 mindenkinek van egy szelepe ami ereszt. Én sokat költök játékokra. vagyis a GTA a kedvencem és a Rockstar játékok. Ahhoz képest hogy volt olyan hónap amikor 60 ezret kerestem és 40ért megvettem a GTA V gyűjtői kiadást
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz miresz #17627 üzenetére
Ohhhoo...postaval vagy 75K HUF. A "grade A"-t nezzed mert azok a hibatlanok, a B az a kozep-hasznalt, a C meg a nagyon hasznalt. Neha kisebb serulesek meg a B-n is elofordulnak, azert kell az A-t nezni.
1 GBP = 379.2 HUF (+ 4-5000 posta)
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz miresz #17612 üzenetére
Nezz itt korul, de ha egy kicsit kipotolod azt az 50e-t akkor lehet kapsz majd egy szep, nagy feher Samsung Galaxy S3-at...masfel ev garanciaval.
-
Shokkolo
addikt
válasz miresz #17333 üzenetére
azért ez nem kicsit erős...
pár fokkal jobb jelenleg mint az NHD14 -es Noctue vagy a Silver Arrow...
igenis van létjogosultsága!Ugyanakkor azt elismerem, hogy túlárazott!
Újonnan érne 20-25k -t, használtan pedig 10-15k lenne reális állapottól függően.
Illetve az is ellene szól h. rengeteg a hibás darab. (de a Corsair becsületére legyen mondva, nem kötekszik, cserél azonnal.
Ráadásul nekem a H100-at "kárpótlásul" 100i -re cserélték, egy srácnak pedig egy email után 110 -re...)"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz miresz #17164 üzenetére
"De ződ oldalon is van ennyiért már jó cucc:"
Ne okozz csalódást, komolyan kérdeztem. Nem örülök neki, hogy elvicceled!Ehh... akkor gyk ami belefér. Típusokból van kerülendő?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
=HG=
addikt
válasz miresz #17153 üzenetére
Nekem ez a rövidebb hűtős volt. (Ami ugye nem hőcsöves) Nagyon jó kis kártya ! A hangját sem fogod hallani még terhelés alatt sem. Egy 300W-os seasonic táp volt alatta, és az i5 hajtotta...Úgyhogy fogyasztás is nagyon jó és hűvös is. Bánom is, hogy eladtam!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz miresz #17146 üzenetére
Mondtam en hogy miresz teljesen atmegy a sotet oldalra. A veres-husszarbol lasan a 780-topic-csendor lesz belole. Majd fogja linkelgetni a teszt eredmenyeket hogy milyen faxa az intel+NV es hogy milyen xar az FX+Radeon
@EzredesUr: gratula az eladashoz , legyen szerencsed a zold oldalon ! Milyen zold kartyat neztel ki magadnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest