- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megjött a Philips 21:9 képarányú, 175 Hz-es QD-OLED monitora
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz CJ4567 #128280 üzenetére
Az igen!
De még úgy is jó sokáig fogja bírni, az a vicc.(#128281) hackeeeee: Igen, így van. Mondjuk ha átlépted a hivatalosan garantált cellaírási számokat, onnantól jobb vigyázni, mivel rövid távon tárolt adatokkal még jól működhet, viszont hosszabb távon már lehet adatvesztés belőle.
Rövid távon egy tesztben több, mint 2000TB-ot írtak egy 256GB-os 840 Pro-ra, az azért elég vad: [link]. -
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz Methionyl #128283 üzenetére
az a baj, hogy nem lehet megváltoztatni a nevet szerintem benne, mennyiért adnád? bár elég béka feneke alatt vannak az árak, 5k ért adnak egy kulcsot már csak a kártya nincs meg hozzá
hackeeeee: Hogy érted? Elvileg 1 kártyához 1 kulcsot lehet csak aktiválni
Xbox One: bandymnc
-
stratova
veterán
válasz CJ4567 #128278 üzenetére
Ó én egy LP 4 GB-os RX560D-vel is kiegyeznék, ha lehetne kapni és árban az RX 550 és 560 közé tagozódna be (tekintve hogy ez egy 460). Egyelőre annyira nem látok kínálatot hogy a LeC-nél fellelt 1050 2 G LP-nak áll jól a szénája 37-ért. Csak kicsit zavar, hogy a másik off-ban egy oszlopos tag fórumtárs 10-zel olcsóbban húzott be 460-at.
A legjobb teljesítményt elvileg a 1050 Ti 4GB LP adná nade 50e... Másrészt Radeonnál a 250 W táp miatt a fogyasztás sem mindegy. Bár az alsó végen RX 550 jobbnak tűnik GT 1030-nál, persze drágább 5000-rel.[ Szerkesztve ]
-
Methionyl
senior tag
-
bandi0000
nagyúr
van itt valaki, akinek 1080/1080TI je van, és nem aktivált vele destiny 2 kódot, és nem is akar?
-
stratova
veterán
Üdv urak!
Jó barátom által beszerzésre került egy ex-céges Dell Optiplex 3010 (mint kiderült D) (vélhetően jó áron):
Pentium G645 (65 W)
1x4 GB DDR3 1600
250 GB WD -> 1 TB
250 W PSUEredetileg áttette volna a VGA-t, de én sem néztem anno, csak a modellszám alapján, hogy SFF házikóban lakik, így a HD 4670 nem költözik át.
Kérdés ha a procit 3450-3570-re upgrade-eljük (3450 van a doksiban és online láttam 3570-es refub modelleket, 3770-nel ha menne is már lényegesen drágább használtan is mint az előbbiek). Milyen LP VGA-ra érdemes még költeni? Úgy látom ebben a felhozatal HA-n elég elszomorító.GTX 1030 2 GB ~22-23e
GTX 1050 2G ~37-38e
GTX 1050 Ti 4G ~49-50eÚjonnan RX 550/460/560 LP látszólag nincs (nemár... )
RX 550 2GB ~25-27e
RX 560 4G ITX ~39-40eItt kérdéses hogy egyáltalán befér-e egy 2 slotos kártya (mert miért is lenne idehaza single slot RX).
[Használt MSI 460 4GT LP-t vetetnék ha még lenne ]
Aprón 750-ből 1 db LP-t láttam de az is jégen.
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #128274 üzenetére
Én nem annyira szeretem ezt a TBW értéket, mert össze-vissza számolják. Én azt szoktam nézni, hogyan működik a vezérlő, és hány írásra hitelesített a NAND benne. A 3000 ciklusos 840 PRO-val amik itthon vannak még egyikkel sem sikerült ennek a tizedét se belerakni, pedig az egyik csak 128-as, a másik is csak 256-os. Mondjuk ebben nincsenek is olyan marhaságok, mint pl. az SLC módú gyorsírás meg hasonlók, ez izomból tudja, amit tud.
Nekem amúgy csak "offline" holmik vannak a HDD-n. Fotók, videók, régebbi mentések, ilyesmik. Hangja sincs sok, kis pici 2,5"-os 5400rpm-es. No, meg le is kapcsolja ha X percig nem nyúlok hozzá.
(#128273) HSM: Ja, és ami még fontos SSD-nél, hogy a TRIM funkció menjen, illetve legyen rajta hagyva mindig legalább 10-15% hely a vezérlőnek dolgozni.
-
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #128264 üzenetére
A dolog titka az, hogy minél nagyobb az SSD, annál több memórialapkája van, így arányaiban amennyivel nagyobb, annyival több írást is visel el. Ugye, ha van a leggagyibb, csak 1000 írást elviselő memóriás SSD-d, de 1TB méretű, az elméletben 1000*1TB azaz 1000TB írás után purcanna csak ki. (Gyakorlatban ezt még osztani kellene legalább 3-4-el, ugye a write amplification.) Namost, ha van egy jobb minőségű memóriás SSD-d, ami mondjuk duplaannyi, azaz 2000 ciklust bír, de csak 128GB-os, az már ki fog purcanni 2000*128 azaz 256TB írás után (ezt is még gyakorlatban osztani kellene), egyszerűen azért, mert kicsi, nem tudja a vezérlő az írásokat olyan szépen "szétkenni", nincs hova.
Nekem csak az a bajom az ilyen óriási SSD-kkel, hogy heroin árban mennek. Úgyhogy inkább meghúzom magam a jó kis 256GB-os de minőségi használtan vett SSD-men, és dobtam mellé egy 1TB-os notebook HDD-t. Így van 1,25TB helyem, és az egész alig került többe 30K-nál, a HDD ráadásul új volt. Aminek sebesség kell, az vígan elfér az SSD-n (bár monjduk amikor egy BF4-nél ránézek, és visszamosolyog, hogy 68GB akkor azért szoktam ráncolni a szemöldököm így is), aminek meg nem kell, mehet a winyóra.
(#128255) LaciCRM: Nekem évek óta ezen van minden. Majdnem úgy használom, mint egy winyót, bírja. Amit én csináltam, hogy SSD-vel kikapcsoltam a hibernálást, és a virtuális memóriát, ne szemeteljen feleslegesen az SSD-re.
Én annyit tudok javasolni, ha SSD-t veszel, ne a legolcsóbbat vedd, inkább használtan egy minőségibb, bizonyított darabot.[ Szerkesztve ]
-
válasz #Morcosmedve #128271 üzenetére
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #81556480 #128255 üzenetére
Lényegében jah. Nekem csak játék van rajta..
Mivel nem napi szinten távolítasz el, és töltesz le másikat, simán. Én toltam rá bő 1 TB írást 1 nap alatt, amikor megjött, ez kicsivel több mint 1 hónapja volt, azóta bő 0.14TB-t írt, ezek főként patch-ek, meg ilyesmik.
Amikor aludhatnék... Szabad hétvége van.. Na mindegy.
Futárnál van a csomagom, ma érkezik a 8!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
válasz #Morcosmedve #128262 üzenetére
&CJ4567:
akkor hól van?
itt Szegeden sincs, viszont azt mondják esett az országban 10-15 cm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
CJ4567
nagyúr
-
séhun sénki a napon amikor győzedelmeskedik a jó?!?!?!
jó reggelt lusta népiség, havat lapátoltok, mi?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #128252 üzenetére
ebbe már csak azért is belekötök, mert akár hány telefonom volt, a fórumokba mindig voltak akik sírtak h lassú, újraindul, fagy, stb, nekem viszont nem, aki kicsit is ésszel használja az androidot annak nem lesz ilyen
+ ha nem indítod újra néha, vagy csak csinálsz egy cash ürítést olyan módon elszemetelődik hogy használhatatlan lesz
és ez mind igaz az OP3 ra is, mert androidos
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #128257 üzenetére
Szeretem az AK-kat, szivosak es sohasem romlanak el. Eltemetsz egyett a homokba, 50 ev mulva megtalaljak...es tokeletesen mukodik.
Egyebkent nekem ez volt a csucs amivel lottem....eleg sokszor
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
törölt tag
válasz hackeeeee #128209 üzenetére
értem. Szóval teljes mértékben úgy használjátok mint egy vinyót ? élettartama bírja? csak programoknak van , vagy ezen van a win is? lehet ezt is particionálni ugyanúgy ?
Szeru MIRESZ jó sok freightlinert látok mostanság, mivel USA-ban vagyok. És lőttem M70 ab2 fegyverrel meg M16-al a hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz norbert1998 #128252 üzenetére
Igen, nekem is vegyes a tapasztalat a Samsungokkal szoftveres téren. Nekem volt egy Galaxy W-m, az rendben volt, de öcsém S Advance-e néha szintén csinált érdekes dolgokat, belassulásokat, azon a galéria is meg tudott hülyüni, pedig neki se volt rajta sok minden.
Ilyen téren hatalmas dícséret illeti a Sony szoftveres csapatát, mert ugyan nem hibátlan messziről sem, de alapvetően teljesen jól használható az Xperia P. Évek óta hibátlanul megy rajta minden, sosem kellett resetelni, buherálni. Jó lenne, ha az új fónom is tudná ezt.Az Alu hátlap nálam nagy pirospont az OP3-nál, az Xperia P fogását is imádom, és annál sem probléma tokban hordanom. Gyakorlatilag egy karc nincs rajta, 5 éves telefonon.
-
norbert1998
nagyúr
ismerős s6-ja, amit elég jó ideje használ, de csak Messenger meg egyéb közösségi média, semmi szemét, játék ilyesmi, olyan tetű lassú, hogy kiért a busz a városból, mire megnyitott valamit.
Tudom, hard reset megoldja. Nade azért ez elég fájó. És nem csak a Samsungnal fordul elő ilyesmi, és nyilván nem mindennapos az ilyen.
Én elfogult vagyok, kijelentem, de szerintem op. Már csak a hátlap miatt is. Igen. Tok. De akkor is.[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #128250 üzenetére
Legrosszabb esetben marad ami van. Ugyan dög lassú szerencsétlen, de mindent meg tudok rajta csinálni, amire kell, elfogadható a kijelzője is és a kamerája is. Ja, és fém unibody, és a gyárilag kapott műbőr tok még 5 év mindennapos zsebben hurcolászás után is egyben van.... És 80 rugó a zsebemben marad.
Lehet, velem van a baj, de az én szememben ez nagyon sok pénz egy telefonért, és ezért elvárnék kicsit több igényességet, mint amit a gyártók beletesznek. Ami most van Xperia P is kicsit kakukktojás volt a maga idejében, mivel a jóval gyengébb SoC ellenére annyiba került mint az akkori csúcs Xperia S, mivel ebben kicsit igényesebbre vették a dolgokat, jobb kamera került bele, masszív alu unibody ház, meg egy egyedi fejlesztésű RGBW "white magic" IPS kijelző. Valami ilyesmi lenne nekem a tökéletes fón modernben. Nem kell bele Snapdragon 2040+ ultra, de más manapság elhanyagolt területeken lehetne benne kis extra. Pl. feltalálhatnák újra a szép színű, beégni nem tudó IPS kijelzőt is.
Az én szememben teljesen nonszensz, hogy egy ilyen kategóriájú holmit kijelzőcserére kelljen hurcolászni....
Az igényeimnek talán most az OP3 tűnik a legközelebbinek, abban csak az Amoled nem tetszik, bár így hogy csak FHD 5,5"-on, talán nem annyira lesz hajlamos beégni. De az S7 is egészen közel van.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
3310, az az alternatíva.
Bud Spencer & Terence Hill - Slaps And Beans Trailer
Kínaiból nézegettem már IPS-t, sőt a Meizu M5-öm is IPS volt, kétszer volt kijelzőcserén mert foltosodott, és az S7E színei sokkal szebbek voltak. Persze más kategória a 2 teló.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
válasz bandi0000 #128248 üzenetére
Ismerem ezt a true black betegséget, én szerencsére negatív vagyok, teljesen hidegen hagy, hogy a fekete fényereje 0 vagy 0.15cd/m2. A színek sem túlzottan izgatnak, IPS-en is lehet szépeket alkotni. Főleg, amennyire egy telefonnak kell. Viszont a régi Amoledek túlszaturáltságától és zöldes árnyalatától a falra másztam. A beégések és egyéb egyenetlenségek is rendszerint szoktak zavarni. Az a vicc, tökéletesen ellennék egy olyan IPS kijelzővel, ami a mostani telómban van, csak nagyobbal. De hát nincs.
Nálam sajnos legalább 4-5 évet ki kéne bírnia, nem szeretem gyakran cserélgetni, sajnálom rá a pénzt. Igazából a mostanit se cserélném, ha nem lenne szegénykém olyan tetű lassú. Sajnos már amikor vettem sem volt csúcs hardver a SoC ami benne van, 2*1Ghz Cortex A9-el...[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz bandi0000 #128236 üzenetére
Ja, az Amolednek az nyűgje, sajnos az OP3 is olyan. Bár manapság amikor már az IPS is be tud égni.... Agyrém. Sokáig ezért nem is gondolkoztam Oled-ben, de akkor mi marad alternatíva? Valahol amúgy vicc ez az egész, okosan ki van találva, nehogy véletlenül is olyan telefonod lehessen, ami mondjuk 5 év múlva is még mosolyt csal az arcodra.
(#128237) MrM94: Amúgy tényleg nagyon állatul néz ki, kifejezetten tetszett, mikor valahol megnyomkodtam, meg a villámgyors fókusz is a kamerában. Viszont tudom, monitornál is idegesít, ha nincs síkban, aggódom, hogy nem szeretném. Általában zavarnak a nem szabályos dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
Methionyl
senior tag
What..ezek a RAM árak már egyre rosszabbak..amit még szeptemberbe vettem corsair ramokat 45k-ért most 67-70k
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #128212 üzenetére
Az azt úgy igen, az úgy kemény. Mondjuk Nekem sincs melegem itt..
Más, van Nálam egy A12 9800 és egy B350 Mortar lap, csak sajna nem kért a tulaj összeszerelést, így nem tudom kipróbálni. De vicces, h nem olyan nagy dobozban van, mint a Ryzen, hanem kis doboz, mint amikben az FM2-es APU-k is voltak.
bandi0000: Igen, de már lényegében megvan a gazdája. Amúgy nem törik olyan könnyen. Nekem egy Clean cover van rajta, azért kapott bőven. Tovább is adom az új gazdájának, használja Ő is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MrM94
addikt
Szerintem szokható ez a hajlított marhaság.Én note 3 ról váltottam most s8+ra a hajlított sarkok és kijelző is szokható 1 nap után már fel sem tűnik és észre sem veszed,csak azt hogy mintha a többi telefon lenne furcsa.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
bandi0000
nagyúr
tok miatt nem igen akadályoz, vagy ha a látványa zavar akkor azon nem segít a tok
2 nagy baja van
- amoled, és ha pl sokat használod a GPS-t akkor hajlamos beégni, de cserébe gariba újat raknak bele
- volt még régebben gond azzal, hogy néha nem lehetett hívást indítani és nem értek el addig míg újra nem indítottad, nekem is volt ilyen bajom, de kicseréltettem és jó lett, mostanában meg alig alig hallani ilyesmiről márkb ennyi, talán még hogy aksi nem cserélhető, de van ph-s srác aki ki cseréli 13k ért és gari se veszik el
-
HSM
félisten
válasz bandi0000 #128234 üzenetére
Üveg? Akkor azért törik olyan könnyen. Meg lehet ám a plexit is csinálni amúgy szépre.
Köszönöm a véleményt, egy plusz pont jóváírva az S7-nek. Az esőállóság amúgy tényleg praktikus, plusz vezetéknélküli tölthetőség, van jópár érv az S7 mellett. Jó is, hogy szóba kerültek.
EDGE sajnos nálam nem jön szóba. Bár esztétikumra tetszik, meg jópofa, de engem a használatnál nagyon irritálna a görbület oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
milyen plexi? az s7 elöl hátul üveg, oldalt Magnézium, nyilván a plexi olcsóbb lenne, de csúnyább is
kamera, ugyan az a kettő szinte, néha elő fordult hibás szenzor, de ritka, sztem annyi az egész, hogy rosszul fényképeznek vele, én full automatán használom, elégedett vagyok vele, mondjuk nem is igen értek hozzá, tegnap lefényképeztem egy szöveget és véletlen belenagyítottam sokszorosára, aztán meg csodálkoztam hogy mennyire ki lehet nagyítani, hogy nem lesz annyira zajos a kép
persze nem rá beszélni akarlak, mert van ennek is baja, semelyik se hibátlan, de aki engem ismer, és ad a véleményemre az azt veszi amit én mert én rohadt igényes vagyok a telefonokra, ha nem hozza a szintet amit elvárok tőle akkor megy...
+ vízálló ami jól jön, mert kapott már el engem úgy egy zápor hogy rögtön piros lett a sony-n az indikátor
Hackeeeee asszem el akarja az adni az EDGE-t
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz bandi0000 #128232 üzenetére
Amúgy ha már S7 kamera... Nekem az benne a fura, hogy sokszor látok olyan jó képeket tőle, hogy csak lesek, de néhány esetben korántsem annyira meggyőző képeket is találok, és ennek nem jöttem még rá az okára. Plusz ugye tény, hogy kétféle szenzorral is szerelték. Ezért nem vagyok meggyőzve annyira a kamerájával kapcsolatban. Az OP3-nál viszont tudtommal egyféle szenzor van, amivel eddig csak meggyőző eredményeket/tesztképeket láttam.
Igen, amúgy a tok alap, de azért gondolom az OP3 alumínium borítása csak jobban bírja és masszívabb, mint egy plexi borítás az S7-en....
Az S7-ben amúgy ami még tetszik a vezeték nélküli töltés támogatása.
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Még a Samsung S7 is tetszene, de ott sem annyira erős a kamera, és kicsit aggaszt, mennyire könnyen reped az üveg borítás, és milyen horror összeg javítani.
amin van üveg az mind könnyen reped, és drága javíttatni, OP3 ba se cserélik már ki a kijelzőt 10k ért mert az rég elmúlt, venni kelél rá tokot és nem törik be
S7 kamerája ott 88 pontot kapott, amivel benne van a legjobb 10 be
-
HSM
félisten
válasz Balathruin #128230 üzenetére
Az S7 kamerájával kiegyeznék már, lényegesen jobb, mint az S6-é. Viszont gyárilag kicsit túl van tekerve a zajszűrés, ami annyira nem jó pont, és a 12Mpixel felbontásnál is akadnak jobbak.
Amúgy éppen ez a bajom nekem is, hogy a középkategriából évek óta "lemarad" az igényesebb kamera. Különben már rég lecseréltem volna a mostani telóm...
-
-
HSM
félisten
válasz Balathruin #128227 üzenetére
OnePlus-ból kb. egy éveset lehet 80 000 magasságában vadászni apróról, amin még jó esetben van egy év garancia is. Nekem az oké lenne. Úgyértem, feleennyiért lenne igazából jó, de annyiért nem kapok olyat, ami tetszik és megfelelne....
Talán esetleg egy Samsung S6-ot, de az már régi, általában nulla garral, bő 2 évesen, és ott a kamera is csak alulról épphogy súrolja csak az elvárást. Akkor már inkább kicsit többet ráköltök, de legyek utána elégedett, és a garancia is hasznos azért, ha van...Még a Samsung S7 is tetszene, de ott sem annyira erős a kamera, és kicsit aggaszt, mennyire könnyen reped az üveg borítás, és milyen horror összeg javítani.
A középkategóriásoknál nálam a kamera illetve anyaghasználat lenne a legtöbbször a szűk keresztmetszet. Szeretem ha egyben van, és minőségi a cucc, a szép aluház nálam pluszpont. Plusz jó lenne egy erős SoC is bele netezéshez, ebben is erős a Snapdragon 820 az OP3-ban.
Az eddigi elképzelés:
-5-5,5", igényes, jól olvasható kijelző (de nem kell agyzsibbasztó felbontás, vagy szemet kiégető fényerő, egy alap színhűség azért nem baj, ha van)
-nagyon jó kamera (Camera2 API-val)
-igényes anyaghasználat, masszív felépítés (dobálni nem szoktam, de gyakran ráülök, és a zsebemben is sokszor megfeszül, ha nem úgy jönnek ki a dolgok, ezt a mostani Xperia P remekül bírta)
-erős SoC, elég RAM
-jó szoftveres támogatás
-korrekt akkus üzemidő
-ideális esetben legalább 64GB tárhely, vagy microSD
-gyors ujjlenyomat olvasó
-röhej, hogy le kell manapság írni, jack csatlakozóIsmerem a topikot, de inkább itt kérdezek, mivel inkább elfogulatlan, kötetlen személyes tapasztalatok érdekelnének, ezért nem is mentem a OP3 topikba sem.
Itt biztos vagyok benne, hogyha valamivel nem kerek valami, akkor arról megkapom a drótot.[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Én a mai középkategóriás kínálattal nem vennék már több éves csúcs telefont.
Ha jobban leírod az igényeket akkor tudunk segíteni. Mondjuk erre van ez a topik is. -
HSM
félisten
Használ közületek valaki OnePlus 3-as fónt? [link]
Lassan több, mint 5 éves lesz a vén Xperia-m, és jól jönne valami frissebb vas helyette. Leginkább ezek érdekelnének: megbízhatóság, kamera, kijelző, és üzemidő. Netezés, és fülessel zenehalgatás lenne a fő feladata, és jó lenne, ha két napot megbízhatóan kibírna mérsékelt használattal.
Még nem biztos, hogy meglépem, mert azért használtan sem éppen olcsó, de erősen fontolgatom.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Lacielvtárs #128218 üzenetére
Kerület az nem teszi meg?
De jó is volt kilinccsel előre
-
MiklosSaS
nagyúr
Megjött a tél Inglandba is....
Más: találtam ugyancsak olcsóJancsika AOC kijelzőt. Csak ki volt bontva, 3 év garancia, IPS, G-Sync, 1440p és 165 Hz. Itt van 5 mérföldre, este ha végzek megnézem milyen.... £560 a legolcsóbb a neten, ez meg ooyan £420 körül lenne.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
válasz #Morcosmedve #128219 üzenetére
hát attól függ már megint mire gondolsz te perverz mackó
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
-
válasz #Morcosmedve #128216 üzenetére
persze hogy jó Morcosság
a 15 cm hosszúság vagy átmérő?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
válasz norbert1998 #128215 üzenetére
Lili! Hallod ezt, 15 centi? Az hossz jó?
Itt esik inkább, kicsit havas a kocsi teteje...viszont én is jaszkariznék, de még mindig nem értem rá, lefesteni a felniket, úgyhogy nyárias a hangulat. Meglepően jól tapad, este jöttem haza tegnap, nem tudtam a pályán kihozni a béketűréséből.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
norbert1998
nagyúr
Hat itt van vagy 15 centi
El is kestem reggel mert elmentem pörögni a kocsival -
miresz
veterán
válasz Mahrenburg #128191 üzenetére
Amerikai.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #128210 üzenetére
Esőset. Talán még havas is lesz.
Csak a szél ne fújna..
Véleményem szubjektív...
-
jobb reggelt vagy bal reggelt
-
Methionyl
senior tag
válasz #81556480 #128201 üzenetére
Annak a pár játéknak ami épp fent van a gépen( bf1, GTA V, pubg, Witcher, Forza 3) és az 1 TB hdd meg marad only adatnak
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
mackosajt
addikt
-
törölt tag
Mondtam már hogy eltört a székem 2014. 03.5.-én?
és ez a kép is, tök új
a sas az éven nem vesz hardvert
Ja és hallottátok az új ornitológiai felfedezést ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest