- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz inspiroyhome #128899 üzenetére
Azért írtam a win7-et meg a power managert, az gyárilag tudja resetelni az akkut, az rendesen levezényli a dolgot. Van win10-hez is valami program, de párhavonta átnevezik, meg nem is minden funkciót tud, azzal nem vagyok képben...
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz #81556480 #128896 üzenetére
Van ilyen nevű cég?
Egyébként meg megértem a srácokat.
Hajtunk mint az állat, és mások hibai miatt is ők/mi szívunk.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz #81556480 #128878 üzenetére
Az egy olyan dolog, amirol nálunk most nem is ábrándozik senki a cégnél. De még a szokásos bónuszról sem.
Hisz már tudjuk, hogy nem lesz.
A munkakedv a tetőfokára hágott bent... alig bírom vissza fogni a srácokat....http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
HSM
félisten
válasz inspiroyhome #128893 üzenetére
Akkor el van kalibrálódva az akku, sanszosan jobb, mint amilyennek hiszi magát. Ez gyakori jelenség, nekem a T420 9 cellás akksijára mikor megvettem szintén 40% körüli elhasználódást mutatott, majdnem infarktust kaptam, hogy ez nem éppen a "jó akku" kategória nálam, és hogy milyen jó móka, hogy van egy 6 cellás akkum 9 cellás súlyában. Két gauge reset után rájött szerencsére, hogy valójában 93%-os. [link]
Amúgy ha nem töltöd mindig 100%-ig (power managerben beállíthatóak a töltési határok) nagyon sokat lehet nyerni az akku várható élettartamán. [link]
Ez sajnos hátránya a 35W-os procinak, hogyha meghajtod akkor kér enni az akkuból. Cserébe igen erős is. Nálam nagyon szépen visszafogja amúgy átlag netezős felhasználásban, ha a sok villódzó flash reklámot blokkolom, illetve ha kikapcsolom a turbo-ját a processzornak. Elég, ha hálózatról turbóskodik.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #128888 üzenetére
Gartula, jó cucc
*de az árát annyira én nem
tartom barátinak -
DR|FTK|NG
veterán
Jó laptop.
-
HSM
félisten
Wow, ez igen jóféle. Grat hozzá! Sokkal jobbféle, mint amit valamelyik nap linkeltél.
Mondjuk az akku idő nem tűnik túl jónak. Érdemes lehet rádobni egy win7-et, és a lenovo power managerből nyomni egy battery gauge reset-et, valamint ott meg tudod nézni a cellák típusát, kondícióját és hogy hányszor volt eddig töltögetve.
Win10-el nem tudom, mi a pálya, ott össze vissza variálják a szoftvereket, azzal nem vagyok képben. Mondjuk itt PH-n a Thinkpad topikban találsz millió infót, sok a lelkes tag. -
inspiroyhome
senior tag
Reggelt, karira megleptem magam egy ilyen kis csodával
(nem saját kép)
Eddig nagyon tetszik, és apróbb esztétikai hibáknak köszönhetően nagyon baráti ára volt.
i5 3320M, 8gb 1600 ram, 320gb hdd (cserélve ssd-re), 1-1.5 órás akksi, fél év garival 54e magyar forintért.
Ugyanitt dell Lattitude e610 i5 m560-al, 4gb rammal és 320gb hdd-vel, 2-3 órás akksival illetve apróbb kijelző problémával(teljesen használható, egyáltalán nem zavaró, csak akkor jelentkezik ha rángatod) érdekelne valakit baráti áron?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
jó reggelt, megint hétfő
de elvileg ez az utolsó munkanapos hétfő az idei évben"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
norbert1998
nagyúr
válasz MiklosSaS #128854 üzenetére
Ez az asszony nem nagyon kimel téged
Ma disznooles volt. Hát... Böllér bácsi cafatokba mindent. Apám olyan ideges volt, hogy igazából mindent elrontottunk ': D
Töpörtyű, kolbász, májas hurka mind holnapra jut. Véres hurka most hűl. A kutya egész nap torka szakadtabol vinnyogott meg mindenféle földöntúli hangot adott, ahogy meg volt kötve. Vezettem vagy 200 kilométert ide-oda futkosassal. Nem hagytak inni -
törölt tag
válasz Lacielvtárs #128879 üzenetére
jóvan lacám, ha ellőjük a humorbonbonokat, utána tényleg érdekel
Szóval nekem sosem volt még ilyen. A 13. az az, hogy karácsony körül, vagy nyáron kapsz még egy havi fizetést? vagy az átlag éves 10%-át. Ilyesmiket olvastam. Na de a 14. ?
-
-
törölt tag
full kretén kérdés: mi az a 14.havi fizetés ?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Lacielvtárs #128873 üzenetére
Volt valamelyik yt-s is, aki a gyerekével épített pink pc-t. De áh.. A szemem kiégne ha azt napi szinten nézegetni kéne..
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
törölt tag
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
Balathruin
veterán
válasz MiklosSaS #128860 üzenetére
Csak akkor ha fizikai billentyűzet kell, amúgy már elavult. Árban nem vészes, bár nem tudom van-e támogatása. Mondjuk ez alapján eléggé problémás a használata.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #128861 üzenetére
Látszik hogy fogalmad sincs a külvilágról. Be vagy zárva egy férges almába....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
Ha nincs meg a Hitman, akkor ha elkezded letölteni(január ötödikéig azt hiszem él az ajánlat) akkor az egész első epizódot megtarthatod ingyen.
No Sana No Life
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Segítenek valami ötlettel. Nem nagy dolog csak Én nem vagyok ennyire benne. Apum windows 10 pro rendazert haszbal es valami miatt az egér gorgoje nem működik. Vettem beki egy új egeret mert egy regi logitech volt benne es azt hittem az a baj. Erre az új Eger sem görget. Pedig windows settings minden alapon semmi spéci dolog. Nem tudok rájönni mi lehet. Volna tanacsotok?
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
Eleg deres ez a reggel.....
-
Reggelt, már 'csak' egy hét és pihi
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #128854 üzenetére
Ne aranyhalat, hanem pingvint kapjanak... A pingvin nem hozná át a szomszéd cipőjét, ráadásul mint köztudott, a pingvin...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Éjjel 1.25-kor hallom hogy a kutya eszeveszettül ugat. Le megyek megnézni mi történt...kényelmesen trónol a fotelben és megállás nélkül ugatja a papír zsacskót amit a szél befújjt valahonan az udvarra....és ez nem tetszett őméltóságának... ...legközelebb a kölykök aranyhalat kapnak....
A család meg olyan.mélyen alszik hogy a nejem megkérdezi vissza felé hogy megint enni megyek le ???
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz MiklosSaS #128852 üzenetére
Még szerencse, hogy nem jegesmedvét tartasz, akkor lehet, hogy a szomszéd autóját hozná át...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Franc esne ebbe a tetves kutyába....másodjára hozza át a szomszéd cipőjét....reggel megint mehetek elnézést kérni....
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #128849 üzenetére
Mint abszolút power user mondhatom neked, hogy van az a pont, amikor a power user is elgondolkozik, hogy jó, jó van 3000 pontom Cinebench-ben, de vajon ettől nagyobb móka lesz játszani a gépen? Illetve, hogy mennyi minden izgalmasabb/hasznosabb dologra is költhette volna a pénzt, amitől most van mondjuk +100 pontja.
Persze, lehet velem van a baj, de amellett, hogy szeretem piszkálni, már kicsit bele is fáradtam. Ma már többre értékelem, ha inkább megbízhatóan teszi a dolgát, mintha kicsit még többet húznék rajta... Ebben biztos az is benne van, hogy manapság már nem igazán látok olyan forradalmi játékokat, amiket mindenképp ki akarnék próbálni, és nagyon erős vas kell alájuk. Mint anno pl. a GTA4, ott nem sajnáltam megvenni alá a legdurvább HEDT vasat, és nem is bántam meg.(#128850) hackeeeee: Ez is így van. Nem mindegy, FHD@60Hz vagy 1440P és 60+Hz-e a cél. Ugyanakkor ezt is mérlegelni kell, mint tényezőt, kell-e az 1440P ennyi plusz költséggel.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #128849 üzenetére
Nézd, amíg 60Hz-s monitorom volt, ez rohadtul nem volt fontos. De így, hogy itt a PG279Q a Gsync-kel, így azért már más a helyzet.
Amíg nem lett meg az Asus, addig úgy voltam vele, hogy 1440p 60Hz, 1080, bőven jó mindenre. Ugye RTSS szerint 15-20ms frametime, *jóvanazúgy.. Sőt, még a 390 is, bár az már 1440p-ben pár helyen kevés volt, vagyis nem mindenhol volt meg a 60 fps, csak kompromisszummal, de ugye inkább a driveres bugok miatt szálltam ki.
Aztán, jött az Asus, rájöttem, hogy milyen 60 FPS felett "élni", így már más a helyzet.. Teljesen más.
1080p-ig nincs semmi gond, oda jó lehet sokminden, főként 60 FPS-re, de még fölé is, ha esetleg van Gsync, vagy Freesync monitor.
A jelenlegi árakat tekintve, szerintem Nálam egy ideig csücsülni fog a Ti.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Két féle felhasználó van . A power user, akiket vonz a teljesitmény és habzsolják az új tech dolgokat mindkét oldalról és szeretik néxni az erős versenyt.
A másik réteg aki elvan évekig a cuccaival. Nem érdeklik az új hardverek.
Van egy szemorvas haverom....évi £80.000-et kaszál be...az utóbbi két évben két kártyája volt/van....HD7950 és most 1070Ti...3x többet játszik mint én.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
HSM
félisten
-
törölt tag
malojmorcosmedve itt a főnök: [link]
-
MiklosSaS
nagyúr
Hát nem tudom gyerekek, de nekem nagyon nem tetszik amit az AMD a Radeonal csinál. Kapni se nagyon lehet, méreg drága és éppen hogy beéri a 1080-at. Ezért is a csúcs NV £600-ról szépen £700-750 köré emelkedett. Valahol azt olvastam ha az AMD továbbra is bénázik akkor a 2080 lezz £699 és a 2080Ti pedig £899-en fog nyitni. Ez pedig maga a katasztrófa.....
-
HSM
félisten
válasz hackeeeee #128841 üzenetére
2*8 pinen akár 600W is átmegy. Csak nem szokás kicentizni, inkább ráraknak hármat, és akkor tutifix nem ég le semmi.
Gondolom azért tolják túl, mert mindenáron azt akarják látni az emberek, hogy a custom gyorsabb, mint a ref, ahhoz meg ez kell. Meg nézik az órajelet is, hű ez 20Mhz-el gyorsabb, ez a tuti vétel....
Manapság az már sokaknak nem elég magában, ha halkabb, vagy hatékonyabb. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát csak akkor minek kell túltolni? Ez így már ebben a formában nagyjából a Kingpin 1080Ti-vel versenyezhetne.. Mert ez így ebben a formában nem kizárt, hogy pl. hőtermelésben keményebb lesz, cserébe elméletileg kevesebbet fog fogyasztani... ami nem épp jó arány. Vagy nem tudom..
A 390-nel meg lehetett etetni ~400W-t 2*8 pinnel..
Véleményem szubjektív...
-
HSM
félisten
válasz MiklosSaS #128836 üzenetére
Nem ugorhat meg. Ezek a hardverek már úgy működnek, hogy bele van égetve egy TDP korlát, és úgy lövi be az órajelet (és a feszlépcsőket), hogy azon belül maradjon. Már a GCN2 is egészen szépen tudta ezt.
Tehát ha bekapcsolsz új dolgokat amitől nőne a fogyasztás nem fog, hanem mondjuk ledobja 50-100Mhz-el az órajelet. Ezért is lenne szvsz ezeken a gyártói dizájnokon ésszel belőni, vagy legalább konfigurálhatóvá tenni a TDP-t. Láthattuk, hogy a Vega jól belőve teéjesen baráti perf/watt mutatóval rendelkezik (gyári Vega56@210W), és azt is, hogy a szuperturbó vizes BIOS Vega 64 az egekbe tolt TDP-jével +130W-ból tud mondjuk +8% sebességet, ami viccnek is rossz. [link] [link] -
MiklosSaS
nagyúr
Meg lehet magyarázni mindent...de akkor is.
Szerintem lehet ha majd pár dolog még be lesz kapcsolva később megugorhat a fogyasztás, ezért erre fel készültek. Tuning az lószar a Vegánál...ott ugy tuningolsz hogy alulfeszeled és adsz neki vagy 90-100 MHz-et...
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi a faXom ez? 3x 8 pin-es tapcsatlakozo..+ 75 W pci-E,....meg a majdnem 630 angol font.... ...kesz siker termek lesz belole.
-
törölt tag
22 és 32 "- között milyen gyakori TV-méretek vannak? kamionba kéne beszerelni valamit, de a nagy fülkében a 22-est már kicsinek találom, a 32 meg lehet már nagy.
-
bandi0000
nagyúr
Én is agyaltam most cserén, S8 at nem akarok, mert kevés a különbség, mrg az ujjlenyomat olvasó se tetszik, s9 be még kevesebb újdonság lesz ha hihetünk a pletykáknak, a note 8 meg drága nekem
Xbox One: bandymnc
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi a véleményetek a Nokia 8-ról?
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot! Ma eldöntöttem..az ünnepek után Portugália 10 napig. Kell a egy kis szabadság...
-
bandi0000
nagyúr
Franc esne bele hogy pont ma kellett bakiznom, főúton tökölt elöttem egy autós 60 al ment, nagynehezen mikor tiszta lett az út megelőztem, de akkor vettem észre hogy zárovonal volt, vagyis 3m ként felváltva szaggatott és záró, elég érdekes megoldás, és az egyik étterem parkolójába állt a rendőr autó, nem vettem észre hogy volt e kamera, és 10 perc múlva már nem volt ott, szal reménykedek hogy csak ott volt, mert rendőr se volt benne...
mindenesetre fosok, mert vagy 50k is lehet a bünti, + adják a fekete pontokat, de azt nem nekem gondolom, hanem majd a faternak
Xbox One: bandymnc
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #128817 üzenetére
Én is csak ötletelek.
Ez ilyen sima deres cuccnak látszik, ez nem hiszem, hogy leverné, vagy ha mégis, akkor nagyon rossz a festék, de ugye bármi megtörténhet, erre ugye alapból senki sem számít, és nem derül ki addig amíg nem történik meg.
Én valami ilyesmire tudok gondolni, az időjárásra simán lehet azt mondja, hogy vismajor (asszem), akkor meg kaki van a palacsintában. :\
Véleményem szubjektív...
-
Jó reggelt kívánok
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #128815 üzenetére
Tény, hogy loptam a képet, de kb ilyen esett nálunk is kb 10 percig... előtte nem volt pöttyös a tető..legalábbis nem rémlik (nem is nézegettem)
Nagyon sűrűn, széllel jött és ahogy jött úgy ment... de úgy néz ki pont elég volt.
Most beleültetted a fülembe a bogarat, lehet nem is a jég volt, hanem tényleg valami ráhullott? Menet közben nem emlékszem, hogy bárhol követtem volna kavics szállítót, vagy akámi ilyesmit. Mondjuk elég ha egy csapat idiótta kölök megdobja egy marék kaviccsal a kocsit akkor is így néz ki... csak nem figyeltem...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jakuskacsa #128787 üzenetére
Egyeztetni kell a biztosítóval, ha esetleg van ismerős ügyintéző, akkor vele.
Ez tök olyan, mintha valahol álltál volna, és ráhullott volna valami.. Ami ugye érdekes, mert ennek kb. kavicsnak kellett lennie, hogy leverje a festéket.
Véleményem szubjektív...
-
MrM94
addikt
válasz norbert1998 #128811 üzenetére
Filmet szoktam YT ról
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Rakétásnorbika,van 130gb 4g-s mobilnetem
megtudja valaki mondani,hogy mit kezdjek vele?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
Methionyl
senior tag
válasz Lacielvtárs #128803 üzenetére
Világon? soknak
Topikba? Szerintem csak én foglalkozok hálózattaloh már értem huncotkodol itt péntek estére..
Köszi, bár tudom nem ELAC
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
Methionyl
senior tag
Sikeres vizsga. Mától CCNP R&S minősítés is megvan
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest