- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz laca000 #11198 üzenetére
Urban Terror. Szokni kell, fura mozgás (rajzfilmes kb, de van fizika is kicsit). Hatalmas ugrások, gyors játék, változatos pályák (most Metropolis-t próbáltam ki) vannak kevésbé színes pályák is.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
laca000
őstag
válasz ViZion #11194 üzenetére
Én olyan béna vagyok BF3-ban, mint a csuda.
Hozzá vagyok szokva a COD-os Rush-oláshoz, és ott nagyon szépen megy is.
De ezt a fél órát várok, hogy ellőjem egyáltalán valakinek a bokáját, vagy valaki a hegytetőről gubbasztva sniperrel lelő, aztán 90km-re tudok csak bespawnolni "dolgot" nem szeretem annyira.
Talán, ha lennének kisebb pályák..[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
válasz MiklosSaS #11192 üzenetére
Megkaptam ingyé a BF3-at, még nem töltöttem le...
Ha van időm, akkor Urban Terror.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen, sajnos meg igy van. Tobb szaz jatekot vegigtoltam es nem multiztam a Sniper -en kivul (amit imadok). Aztan jott a krizis 3 , paripa meg macsek es megsszeretem a multit.
Most megy a BF3 igaz meg kezdo vagyok, de szerintem "fenyes" jovo var ram, par ora BF3 utan multiban, a Crysis 3 multi kezd nagyon unalmas lenni.....~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Peaceliker #11182 üzenetére
A 760G csipes seggszikla lapod nem bírja táppal ellátni az FX-6300-adat terhelés alatt - 95W-os TDP-hez is kevés a tápellátása, még tuning nélkül is - és berogyott a rendszered a FRAPS okozta + teljesítmény igénytől.
+ az összesen 4GB ram is kevésnek bizonyult játék + fraps alatt...
Ideje venned már egy 970A-UD3-as lapot, a seggszikla meg mehet tartalék gép alapnak egy kétmagos, AM3-as Athlon mellé.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
=HG=
addikt
válasz Peaceliker #11189 üzenetére
"Nem vagyok sértődős! Ha vki lehülyéz, végig gondolom, igaza van-e...ha nincs leszarom, ha igen, változtatok! "
Ez jó !
-
Peaceliker
addikt
Nem vagyok sértődős! Ha vki lehülyéz, végig gondolom, igaza van-e...ha nincs leszarom, ha igen, változtatok!
(#11188) ViZion
Nekem pont ez kell! Nem játszom sokat, nem kell, hogy nehéz legyen. Durrogtatok egy 30percet, aztán lépek is ki. Ha nem megy még fel is bosszant! COD2 t is azért hagytam abba anno, mert sokszor felbosszantott...arra meg nincs szükségem, kerülöm a streszt!
Nekem izgalom nem kell, kikapcsolódásnak ez meg pont jó.[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
válasz Peaceliker #11186 üzenetére
Nincs unalmasabb, mint botok vagy NPC-k ellen játszani. Unalmas. Ha kiismered a programozó észjárását, utána nincs kihívás. Mint a Dead Islan, Crysis, stb... kiismered, végigtlod. Multiban ilyen nincs. Még az is változtat, alkalmazkodik a terephez és hozzád, akinek ismered a stílusát.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MrM94
addikt
válasz Peaceliker #11186 üzenetére
Latod,az onkritika a legdurvabb
Bezzeg ha en mondanam megharagudnalremelem erted a viccet
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
Nagy sass,te is pont igy csinalsz!
-
MrM94
addikt
válasz Peaceliker #11182 üzenetére
Akkor,nemtudom mi okozhatta.
Probald ki teis az AB-t evek ota ezt hasznalom barmilyen videokartya baszkeralasraAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
válasz ViZion #11180 üzenetére
Nem tudom, nekem a 7970 a léggel jól fel tudja magát húzni fordulatilag, és ott biza már hallatszik.
Szóval ha ki is akarja használni a 2 VGA-t, akkor annak lesz hangja.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
válasz mackosajt #11176 üzenetére
De attól, h Neked a teljes vizezés a cél (akkor lehetne a tápot és a mobo-t is belevenni...), akkor az zsebbenyúlós. De VGA-nál csak akkor érdemes vizezni, ha brutál tuning vagy a teljes csend a cél. Ezek a VGA-k már nem rosszak fogyasztásban, elvannak víz nélkül is bőven. Ahogy írtad is: drága, de eladhatatlan... akkor meg inkább az helyett két jó VGA tuning nélkül és nincs melegedés sem.
-
MrM94
addikt
válasz Peaceliker #11178 üzenetére
Nekem a Fraps se ette,remelem nem nyomtal neki record ot
-
MrM94
addikt
válasz Peaceliker #11175 üzenetére
Msi afterburner,
Nekem most a tesztelos oc-s idoszakomba ki van iratva:
-hofokok m2 kartyanak
-feszultseg m2 kartyanak
-hasznalt memoria 1 kartyanak(tok ugyanannyi m2 nek is
-m2 kartya kihasznaltsaga
-venti fordulatszam %-ba
-venti fordulatszam RPM be
-FPS
-core clock m2 gpu nalAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
mackosajt
addikt
Szerintem ha valóban teljes vizezést akar DonSasssss, akkor ne SLI/CF-ben gondolkozzon senki sem.
Marha nehéz lesz utána tőle megszabadulnia.
Csak olyan elvetemülteknek fog kelleni vizes kártya, mint mi. (Kedves barátom sem tudja azóta sem eladni a másik 7970-et vízzel, ha meg nélküle adja el, mit kezd a blokkal?)Ha meg a VGA kimarad a vízből, akkor máris nem igaz a teljes víz kifejezés.
Amúgy 7990-re van FC vizes blokk, és csak 1 VGA.
ui: vízben jártas drága testvérek, a kérdés a következő:
- A Reseratorban található Eheim 1001 néha kevésnek bizonyul.
Valszeg maradt 1 pici levegő valahol, és néha, ha nagyon megterhelem a rendszert, biza restartol egyet a gép, mert valszeg elszáll a hőfok.
Amúgy 3-4 órát is sikerült már tolni BF3-at egyhuzamban. Semmi hőfok gond nincs vele többnyire.Szóval keresek másik pumpára ötleteket.
Nem kell, hogy 12V-os legyen, mert a Reserator, mint tartály megmaradna. Lehet külső pumpa is (keringető szivattyú), csak a hangtól félek. Szeretném, ha csendes maradna.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Peaceliker
addikt
cry 3 alatt mivel nézted fps-t?
Én fraps-al néztem, de nem volt az igazi. Csak azért voltam kíváncsi, mert cry 2 nél, mintha jobban menne (az mondjuk maxon vt, ez meg med) és azt vettem észre, hogy tök jó fraps nélkül, fraps al meg olyan darabos volt, csak néztem...azt tudom, hogy RAM om kevés (4gb van), amikor kilépek kb mind megette...lehet fraps már utolsó csepp a pohárban? )"Oh my Goa'uld!"
-
MrM94
addikt
válasz stratova #11173 üzenetére
Hat meg crysis 3 alatt milyen uberbrutal
Egyszeruen imadom,rantottam rajta 60mhz et ami,h is mondjam leg gyengenek tunik de mikor lattam h +10 fpst dob cry 3 alatt.@Mikloss 4.5 on jaratom nem 4.2!
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #11172 üzenetére
Bár BF3 Nvidiát jobban szívleli, GTX590 eleve nem rossz frame pacing szempotból pl. Bioshockban sem az említett cikk szerint. Macska jó boltot csinált azzal a kártyával, BF3-ra biztosan.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #11171 üzenetére
Igen, valahogy igy latom en is, ertelmes lepes a 780 SLi volna csak meg nem latom sok ertelmet. Ritkan melozom olyan programokal amik meghajtsak a videokartyat is. Majd akkor la lesz egy 27-29" -es kijelzom magasabb felbontasban mint FHD.
Mar ha a vga-knal vagyunk, meglepetesszeruen ert a macska 590 kartyaja. Nem gondoltam volna hogy ilyen brutal teljesitmenye van 650-660 MHz-en. Ahogy szoktunk jatszani siman elpiXXazza a 7970et, lehet hogy a szintetikus tesztekben nem, de a jatekokban nagyobb a teljesitmenye a 3770K@4.2 GHz + 660 Mhz@590-nek mint anno nekem a 7970 GHz-el 1.2 GHz-en amit nem gondoltam volna.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
A CF kapcsán javaslom elolvasni ezt a cikket.
Nvidia már Kepler megjelenésekor, AMD csak valamivel később a 13:8-as frame pacing driver megjelenésével orvosolta a mikroszaggatásként érzékelhető problémát multi-gpu-s rendszereknél:Idézek:
On Catalyst 13.6. Total War, Sleeping Dogs, and Battlefield 3 all had massive pacing issues that were the result of second frames coming far too soon after first frames, leading to a high instance of “runt” frames – that is frames that are only shown for an incredibly short period of time before being replaced with a newer frame. These are the games where micro-stuttering and/or the feeling of lower frame rates would be the most apparent.Earlier we decided that our cutoff would be 15%-20% for an “acceptable” range for delta percentages on a multi-GPU setup, and with the exception of Total War: Shogun 2 (the only non-action game in this collection), AMD has just managed to hit that. How smooth this is going to be perceived is going to vary on a person-by-person basis, but this is right where we’d say micro-stuttering and other issues become generally unnoticeable.
Előtte-utána:
Szóval, ha mára nincs is olyan egetverő különbség egy CF és SLI rendszer között, Miklósnak eleve adott egy GTX 780. Tekintve, hogy GTX 770 ~=HD 7970 GE és 7990-en 950 MHz-en tekernek a GPU-k, nagyobb teljesítményt kap egy GTX 780 SLI-vel. Ettől a 7990 még jó kártya, csak nektek (Sas+Oroszlán) nem éri meg annyira. Az 1000$-os induló árhoz képest manapság 599$-ért vesztegetik újonnan.
[ Szerkesztve ]
-
válasz otto14 #11167 üzenetére
'reggelt Kukori!
Amikor ilyen "vörös dög" mosolyog rád reggel és tudod, h az összes dolgod annyi ezen a szent napon, hogy paráználkodj vele... Nah, az a JÓ REGGEL! ...lassan felnőhetnének a gyerekek, asszonyt nem is látom tőlük.
Hogy hívják a cigány jövendőmondót?
- Oláh KurumHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
JobbReggelt Mindenkinek!
asd
-
MrM94
addikt
Joreggelt!
-
válasz laca000 #11162 üzenetére
Múltkor volt egy cikk, h a CF-el is gondok vannak, ha a játék nincs rá felkészítve.
Az más kérdés, hogy a maszek melójához melyik lenne jobb. Mert ha a 7990 behozza időben, akkor _esetleg_ megérheti a többlet pénzt. Viszont az új szériákkal az ilyen szörnyek egyre nehezebben adhatók el, ahogy írtad is.Sasss: A helyedben azt nézném, munkára mivel járnék jobban. Nem tudom, h az ilyen sokramos mindenféle VGA-k mit művelnének a progival, lehet az érné meg - csak hát a játékok
Várjuk a folytatást Don Sasss!Peaceliker: valahol azt hiszem HD 3870 X2 is volt már.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz Peaceliker #11161 üzenetére
Ez "CSAK" az én véleményem és tapasztalataim útján leszűrt tanulság, nem egy feltétlen definíció, és követendő álláspont!
De, valahogy úgy.
Viszont ami biztos: Jobb hideg vérrel gondolkodni(még ha pillanatnyi felindulásból olykor nehéz is megállni, mert több lesz a tanulópénz), mint beleugorni a bizonytalanba.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
laca000
őstag
válasz Peaceliker #11159 üzenetére
Nem fogja tudni eladni.
Senki nem vesz, csak áron alul kétmagos VGA-t.
Abszolút bukovári.
Tekintetbe véve a technikai fejlődést, a kártya már abban a pillanatban értéktelen mikor megvetted.
Két különálló kártyát, szem előtt tartva a jövőt, könnyebb, jobb pénzért lehet értékesíteni.
Nem beszélve arról, hogy szinte ugyanabban az árban jobban teljesít két GTX770, nem beszélve két GTX780-ról, mint a 7990, vagy akár a GTX690.
Felesleges pénzkidobás.
Csak annak éri meg, aki totálisan el van eresztve anyagiakkal, de annak is csak érdekesség gyanánt, mert nagyjából azonos árban lévő SLI-CF, még mindig többet hoz a konyhára, mint egy kétmagos szörnyeteg.
Főleg ATI oldalon(ezért meg fognak kövezni, de nem érdekel ) nincs rá épkézláb driver.[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
válasz MiklosSaS #11156 üzenetére
780 SLI-vel jársz a legjobban, a 7990 kidobott pénz, és "zsákutca".
Ezt Te is Jól tudod Barátom, minek erőlteted?
Persze gondolom, nyilván, mivel kevesebb befektetés..
De nagyobbat buksz, ha amellett döntesz, nem csak teljesítmény, eladhatóság terén is.
Bagóért fogod tudni csak értékesíteni majd.
Aztán ismét szaladsz a pénzedért.
Várj egy picit.
Már a 770SLI is úgy teljesít, és úgy "száll", mint az Angyalok az égben.
És köze nincs hozzá a 7990-nek, jól lemarad.
Meglesz az a mani a második 780-ra, türelem rózsát terem, ha kivárják, ne kapkodd el.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #11154 üzenetére
Ééértem. Most már csak az nem világos, hogyan lehet egy passzív hűtés zajos. Vagy csak én fáradok és olvasok össze-vissza.
A GTX 780 árát szvsz majd mérsékli az Nvidia. Sörényes barátunk nemrég linkelt is egy SLI tesztet.Erről fejlesztési elképzelésről ez a cikk jutott eszembe.
Lassan-lassan én is eljutok, oda, hogy egyáltalán nem bánom a TV árát
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #11153 üzenetére
Kocka jatek, meg valahogy simabb egy egy 47" FHD TV-e a filmezes mint a celeron igp-jen. Majd ha lesz egy gyiiiharom bele akkor repul a gepbol.
(vagyis jelenleg nics benne mert le szeretnem szerelni a passziv hutest, mivel zajos)
Ezek vannak tervben:
- levizezni az egesz rendszert, kidobni a xar H100i-t
- meg egy 256 vagy nagyobb SSD
- egy 2 TB HDD
- egy nagyobb felbontasu mint FHD kijelzo
- 7990, vagy ha lesz 299X, vagy meg 1 darab GTX 780Majd lassan meg lesznek
- tetszik ? - igen
- van ra penz? - meglesz
- szukseged van ra ? - egyaltalan nincs[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ViZion #11151 üzenetére
Semmi kulonos, egy jo ideje stagnalok. Adofizetes, ovoda, biztositas, verda vasarlas, stb nagyon padlohoz vagott.
E zvan most:
i7- 4770k 4.3 GHz - 4.7 GHz || Gigabyte GA-Z87X-UD4H ||16 gb Corsair Vengeance 1866@2133 mhz || eVGA GTX 780 || 1 x OCZ Vertex 4 256 gb + 1 TB Seagate + 0.5 TB wd s-ata III || Asus Xonar DGX 5.1 || XFX 850W Pro Black Edition || lg dvd-rw || Corsair H100i || Cooler Master Storm Trooper haz || logitech 2.1 || CM STORM TRIGGER billentyuzet + Dragunov eger || asus VS247 24".....
mediaPC: Celeron G1610/ Gigabyte H61MA-D2V/ 4 GB DDR3/ MSI GT 630/ 128 Crucial SSD/ OCZ 600W tap/ 2 TB HDD WD Green
-
válasz MiklosSaS #11150 üzenetére
OK, ha lesz kedved. Érdekelnek a vasaid, rég nem tudom követni mid van
Elalvás helyett: Murdok Dubstep ez is kedvencem, nah meg ez... Imogen Heap hangjával mindent visz. Szövegét linkelem, érdemes olvasgatni,
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Ujra van rakva nalam is a kis media PC, uresjaratban 20 W, terhelve pedig ugy 35-40 W-ot zabal. Nem melegszik, majdnbem full pasziv. Jo sokat elszorakoztam vele.
-
mackosajt
addikt
válasz miresz #11138 üzenetére
20-ért szerintem már nagyon drága a 7770.
Szóval az a füzesabonyi nem tűnne rossz vételnek.
Ráadásul Saphire, sok garis.A procid meg...
lehet érdeklődő lennék, ha az enyém meg kéne valakinek.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
miresz
veterán
Üdv!
Végre itthon vagyok és van egy kis időm fórumozni. Összefoglalná röviden valaki a ~800hsz-t?
Apropó tervezek venni egy 7750 vagy 7770-et az asszony gépébe,milyet ajánlotok? Óccsó és halk legyen. Vagy ha van eladó valakinek.....
Apropó 2,úgy néz ki,hogy a közeljövőben lesz egy eladó FX8320-am,mivel váltok FM2+ -ra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
má megen vaótam dorogon jeá!
Meg Monokon is.
Monokon készül a monokini?
És Monok testvérvárosa Sztereok ? -
válasz laca000 #11134 üzenetére
WTF U talk'in 'bout?
OK, fáradt is vagyok, csak kevésbé tűröm már, hogy azok hisztiznek, akik még életükben egy jó tanácsot nem adtak a fórumban... PS topikost nem keresem meg, de az is nagy volt.
-
laca000
őstag
válasz ViZion #11133 üzenetére
Egyébként igaz, hogy sokszor "szlengesen" fogalmazol, abból elég kibogarászni és összerakni a képet..
Ettől függetlenül nyelvtantanár ismerősünk, nyomhatna egy space-t is, ha elhagyja a vesszőt, rendkívül üres és tartalmatlan szavai közé.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
Annnnnyira elegem van már a topikokból... Még ennyi rengetg sok ******. Ehh. Röhögjetek Ti is. [link]
Komolyan: egy senkiházi megsért valakit, a retardált barátja meg próbál belémkötni... ezeket/ilyeneket úgy kib***nám innen. A legtöbb topikban a fanatikusok vagy a fizetett "tanácsadók" szorgoskodnak, múltkor a Photoshop topikban is ott ugatott a gyerek mert nem segítünk. Szórólapot akart, de új neki a PS. Mit segítsek? Írjam le, hogy olvassa el az első hsz-t? Vagy tanítsam otthon? Erre meg szitkozódott, hogy nem segítünk...
Ma meg priviben jönnek, hogy írjam le, honnan lehet PS-t letölteni, stb... Mi van? Aki ilyen béna, az ne lopjon, mert elkapják. Másrészt CC előfizuval (ami köztudott a PS topikban is) rohadtul nem vagyok ebben képbe, miért engem keresnek ilyen f*ságokkal?
-
MrM94
addikt
válasz Peaceliker #11129 üzenetére
Tunngle,Garena
-
Peaceliker
addikt
Skacok!
Hamachi nem indul el (nem tud csatlakozni kiszolgálóhoz, azt írja)...már azon is meglepődtem, hogy logmein megvette...no mind1.
Helyette tudtok ajánlani vmi mást? AOE2 zni akarok haverommal (neten), ahhoz kéne vmi vpn progi."Oh my Goa'uld!"
-
MrM94
addikt
[link]HEHE
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Peaceliker #11125 üzenetére
@kalap ur azt sem tudja melyik vilagon el.
Palinkas Jo Reggelt mindenkinek ! Vegre egy szombat amikor nincs melo....vagyis nincs sok melo.
-
Peaceliker
addikt
válasz ViZion #11123 üzenetére
Épp akartam is írni, hogy kalap úr is megírta, hogy fx6300+650ti vel megy neki maxon, nem is tudom minek ide cf meg sli! A multi meg nem számít, mert őt nem érdekli, szerintem szólni is kéne a játékfejlesztőknek, hogy tök fölöslegesen strapálják magukat a multik kitalálásával!
és nem mellékesen:
Jó reggelt![ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
laca000
őstag
válasz ViZion #11123 üzenetére
Jó reggelt!
Tudom , de ez a félrevezető marketing elég szépen meghülyíti a kedves vásárlót, nem egy esetben.
[ Szerkesztve ]
-
válasz laca000 #11115 üzenetére
Otto: Jó reggelt Kukori!
A teszt hibás lehet, mert írták topikban, h fHD viszi fullon a 7770...
A ram kérdésre: általában nem azt szokták/tuk mondani, hogy több ram az jobb, hanem azt, h nagy textúráknál az 1 GB már kevés lehet. Egyértelműen vannak ezek az overkill szörnyek, amiknél esetleg spéci alkalmazásban töltik meg a vRAM-ot, amúgy csak marketing jelentőséggel bír a 4 GB.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
otto14
őstag
JobbReggelt Mindenkinek!
asd
-
laca000
őstag
válasz stratova #11120 üzenetére
Itt nem szimplán a CF-ről és az SLI-ről van (csak) szó, holott nagyon jól skálázódik, és megéri befektetni rá.
Hanem a 2Vs 4Gb Vram "túlmisztifikálásáról", vagy nevezzem "lágy megtévesztésnek" inkább, finomabb szavakkal élve, ami az 1080p-t és az a fölötti felbontást illeti, körülveszi!?Jó éjt.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz laca000 #11119 üzenetére
Semmi gond. Egyébként elég jó tesztek, különösen a Frame Experience Analysis tetszik az első linken. Jó látni, hogy terjedőben ez mérés is.
Techreport szokta még igen körültekintően tesztelni a kártyákat. Sajnos náluk még nincs CF/SLI teszt a jövevényből konkurensei mellett.
Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
-
-
stratova
veterán
válasz laca000 #11115 üzenetére
Érdekes. Az első R9 290X 4K tesztnél GTX 780-nél a kevesebb VRAM-mal magyarázta nekem egyik fórumtárs a jelentős lemaradást, a többi játékban nem volt ekkora különbség. Valami nincs rendben Sleeping dogs-szal. Értem én, hogy Gaming Evolved cím, de ez még így is különös.
SLI-nél lehet kérdéses a 2 GB elégségessége.Szerk.: Bár még talán ott sem.
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
Példa, hogy a Vram túl van misztifikálva: [link]
-
Mi az abszolút bizalom?
Amikor kannibál csajjal jársz és hagyod, h le**jon...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Nah, paripa, Neked állatorvos kell
Megyek tejfakasztóra... dógozzatok:Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Yeffy
veterán
igen, boldogabb, mert legalább látom, h "foglalkoztatok" a problémával, és nem csak vga-król van szó állandóan
stratova: nem így reagáltam, belepörgethetsz. csak kicsit szarul esik, h mindenki tojik rám
de végre érdemi válasz/segítség, köszi szépen, ki is próbálom nemsokárana, meg is volt a körömvágatásom. de szar volt
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo Reggelt mindenkinek !
@ a fene egye meg hogy nekem mindig ilyen "exotikus" problemaim kell legyenek a gepemel. Nem tudok rajonni hol lehet a gond. Es senki sem tudja !
@stratova: jo kis kep, igy megeri betegnek lenni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Napelem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- i7-6900k+ASUS RAMPAGE V EXTREME+ROG FRONT BASE+DARK ROCK PRO 4+G.SKILL 4x8GB+GIGABYTE GTX 1070Ti
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Optiplex 5060 MT I5-8500/16GB/256SSD+500HDD/Wifi/Bluetooth/Win11Pro
- Dell OptiPlex 3050 SFF i5-6500/8GB/256+250HDD/Win11PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest