- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Az oldal figyeli a vásárló IP-jét és a vételt csak akkor engedi, ha a feltüntetett 3 állam vmelyikéből származik. Egyébként erre, van egy megoldás, a kérdés csak az, hogy ez mennyire legális. Mondjuk én 1 db BF vásárlásért nem fogok előfizetést kötni + az accomat kockáztatni. Annyit nem ér.
Viszont van egy működő és biztos megoldás, ha pl. egy USA beli ismerősöddel veteted meg (ajándékként) és a vételárat neki fizeted. A vásárlásnál ugyanis ki lehet választani a gift opciót és ha itt beírja a mél címed a kódot te fogod megkapni. Így nincs meg annak a veszélye hogy felhasználja és úgy küldi tovább.
Ebbe szvsz az EA se köthet bele.Egyébként ezzel az árazással az EA megint hozta a formáját.
-
-
hokuszla
senior tag
-
hokuszla
senior tag
Vettem egy grimvinet, és összehasonltottam a grinderemmel az arénában.
Mind2 lvl2upg.
Háááát nem vagyok meggyőződve, hogy jobb.
Melyiket rakjam inkább a deckbe giant wirm mellé? -
Az ott levő BF-hez ez van írva, nem véletlen:
"This product is only available for purchase in the United States, Canada, Mexico."
És nem is éri meg trükközni, mert ha rájönnek, letiltják az accountodat. Egyébként ezeket a regionális árakat nem a D2D szabja meg, hanem az EA.
-
ChromeX
addikt
válasz
helphelp #2073 üzenetére
van pár expert map is ahol megállja a helyét. ha igy felmerült a frost deckem.
köszönöm a reklámot Gyurinak
. nahát most paklit nem linkelek be ingame majd meglehet lesni meg már régen játszottam vele de pl t2őn szerintem elég jo. mounti, lyrish, coldsnap, hogy csak a populárisabbak emlitsem meg a t1rol a jo survieability-s frost mageek megmaradnak amik szerintem nagyon ászok. és segítik a t2őt. nekem még a t1en a lightblade van ami hatalmas lap a frost mage mellé 1000+hpval és 3ason elég jo sebzéssel szinte t1en nem lehet leutni ha van 2 3 db. ezek mellé a home soil és gyilkosabb mint a fire.
-
hokuszla
senior tag
Nálatok is elveszti ma a kliens a szervert, vagy csak nálam megy ez az őrület?
Ma EGY játékot sem tudtam végigcsinálni, mert 2,4, 9,10 perc után a kliens leszakad.
Namost a szerver ilyen szar, hogy nem bírja a vasárnapi tehelést, vagy ráboríthatom az asztalt a szolgáltatómra?
Ma végre volt egy palimadár, aki hajlandó volt velem a sunbridzset experten tolni, mikor már megvolt a 4. orbom leszakadt ez a ****, persze login után nem volt hajlandó velem újra jönni... -
OnSeT
őstag
BattleForge 50 %-al leárazva. Csak az a baj , hogy 100 dolcsiról.
-
helphelp
csendes tag
horja krómX akar lenni ?
-
Gyuri27
félisten
-
PowerBuldog
veterán
.
-
phanzetomox
őstag
szert tettem 42 bfp-re.
tudtok ajánlani valami jó 1-2 orbos lapot olcsón (natural, fire, érdekelne elsősorban) ?
szerk: ehh... még belefért volna az előző szerkbe
-
Morgomirhun
csendes tag
Elkéstem mára
De ezek a kódok mit is tartalmaznak?Boostert?BFP-t?Sehol se láttam leírva...
-
helphelp
csendes tag
amúgy a pure frost mennyire állja meg a helyét standard/adv mapokon, ill. mennyire lehet jó T2őn?
-
Gyuri27
félisten
Pcguru nyeremény játék [link]
-
Simid
senior tag
Ezzel a nature/frost túl erős a többihez képest dologgal egyet értek. Pont a wheel-t érzem én is az egyik legfőbb oknak. Egy hete mikor nagyon felment az ára eladtam, mondván legkésőbb 1-2 nap mulva úgyis visszaáll és majd akkor visszaveszem (ez nem jött be, azóta még feljebb ment, szerencsének köszönhetem csak hogy nem buktam rajta
), no elég szívás volt az a 2 nap amíg nem volt. Tipikusan az a lap amit nem értékel eléggé az ember, amíg nem tudja milyen az ha nincs. De jópár dolog van még nature ágon, ami balanszolatlan. Apróságok, de együtt elég sokat számít.
Amúgy, hogy legyen ellen példa is, ha valakit érdekel...
Sunbridge expert Shadow-Shadow kezdéssel (ez már majdnem hiba nélkül megy)
Treasure Fleet expert Fire-Frost kezdés (na ez, még befektes kicsit, de ez volt a 2. próbám csak) -
válasz
helphelp #2068 üzenetére
A Shaman-t nem éri meg használni PvP-ben, ha gyógyítás kell, ott a Surge of Light. Nature-nél egy orbon a Ensnaring Roots meg a Hurricane ütős (nem véletlen, hogy mindkettő drága!), 2 orbon meg a Creeping Paralysis (pure nature-nél) és az Oink. Ja, és egyébként nature-el kezdeni talán a legnehezebb PvP-ben, pont a drága egységei miatt. Viszont második orbon (bármi is legyen az), már nagyon ütőssé válik.
-
helphelp
csendes tag
akkor tehát: ha igazán májer akarsz lenni pveben, a naturet használod. a többi szín nagyrészt
arra van, ha megtetszenek az egységei azt pakolod be pve gyanánt. pvpben már nem annyira jó mint a fire shadow. azért kértem a privit, mert szívesen kipróbálnám pure frost vagy shadowot, de félek közel sem annyira jó mint a nature/frost. igazából nem is bánnám, ha nem lenne shaman, coldsnap oink stb...ezek valahogy a frost/naturehoz láncolnak..( a kezdéstől félek a legjobban, pl nem tudom elképzelni milyen nehéz lehet a shadow ) -
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27 #2066 üzenetére
nekem is pvpre fire shadow van és nagyon komoly. igaz pvp-ben nagyon jo a balance. de olyan support lapok kellenének még mint a wheel mert pl azt sem használod pvpben de pve-ben eszméletlen vagy akár enlight, az sem megy pvpben. a nature tényleg drága power costba a shadow a legolcsobb de ez szeritem nem elég igy
-
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #2055 üzenetére
Szép lettél. Ok, hogy íni kell valamit, de én csekély angoltudásom erre nem elég.
Tessék ide angolul, leírni, hogy xy csaló stb.Atöbbit nem olyan lapokkal kellene feltápolni, hogy pvp-ben verhetetlen legyen.
help: a naturéval semmit nem kell csinálni. Pve-re persze nagyon jó. Bár sokan csak megindulnak vele vagy kiegészitésként használják. De pvp-re fire, shadow, fire-shadow-bandit kombó az ütős szvsz.
Arról nem beszélve, hogy a nature, stonekin egységek idézése nem túl olcsó (70-80-s powerek első orbon).Amúgy meg hogy a nature erős egy dolog. Meg lehet nézni mennyi bfp-be kerül egy komoly nature deck. Másfélszer annyiba mint bármelymás.
-
válasz
PowerBuldog #2064 üzenetére
Lehet, de amúgy nem teljesen igaz, hogy a nature sokkal erősebb. PvE-ben még talán igaz is, de PvP-ben elég jól ki vannak egyensúlyozva a színek ahhoz képest, hogy 320 lap van, és szinte végtelen kombináció. Hangsúlyozom, ahhoz képest.
-
A nerfeléssel nagyon csínján kell bánni, mert ugye igazi pénzbe (BFP pénzért van) kerülnek a lapok, és a nerfeléssel sokat veszíthet egy lap az értékéből, vagyis a játékosok konkrétan valós pénzt vesztenek. Gondolj bele, ha mondjuk nerfelnék a kb. 5000Ft-ba kerülő Enlightenment-et, és leesne az ára mondjuk az ötödére, abból nagyon nagy botrány lenne, és jogosan.
-
helphelp
csendes tag
akkor melyik szín áll hozzá a legközelebb ?
-
helphelp
csendes tag
ahogy nézem, mindenki a pure natureba vagy a frost/natureba van esve
-
válasz
Gyuri27 #2052 üzenetére
Van egy report funkció a chatben, azzal tudod reportolni a scammereket. Egyébként soha ne küldj senkinek előre semmit (kártya, BFP, gold), hacsak nem ingyen adod, vagy nagyon jól ismered az illetőt, vagy nagyon magas a PvE szintje (utóbbi esetben általában nem kockáztatják a hírnevüket).
-
Gyuri27
félisten
válasz
helphelp #2050 üzenetére
Láttál már jó paklit.
Aki nem látta még a fiam diff9-s rep-jét az olvasson vissza és nézze meg. Egyrészt mert dicsekszem másrészt frost/nature/stoneki random pve-re van össze lőve.
Beszélgetek egy arcal a BF-n. Mire kiderül a csóka goldért venne bfp-t (2000g - 4bfp). Mire kiderül, hogy ezt csak átbaszásként csinálja.
Neve IXIstin.A játékban nincsenek modik, adminok? Mert bepróbálhatnák az ilyet és már lehetne is bannolni.
Igen: még mindig várom püben kinek mi a játékban a nave. Az írjon akiét nem tudom (Horja
).
-
válasz
phanzetomox #2049 üzenetére
Bárki indulhat.
-
helphelp
csendes tag
ha valakinek van pure frost vagy pure shadow paklija, azt kérem dobjon meg egy privivel
-
phanzetomox
őstag
ollie: a versenyen bárki indulhat? tehát nemgond ha a paklim az alap play4free lapokból van összerakva?
-
Felnéztem BF-re, és globalon magyarul megy a beszélgetés.
-
DeckardCain
senior tag
Köszi
Gyuri27: nem tűntem el, megvagyok
Sajnos ez az 1 hónap nem volt egy leányálom(influenza->sok antibiotikum->gyomorproblémák).
2 hetet voltam táppénzen, múlt hónapban akkor több időm volt játszani, már ha volt erőm hozzá, most meg nem voltam itthon 2 hetet, aztán egy notebookon érdekes lenne, de a legnagyobb baj erre sajna nincs időm hétköznap. -
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX #2040 üzenetére
nah, végre meglett nekem is a dif10.
szintén bandit ellen, + még mázli volt, hogy a 2. orbnál csak 2 spawn building volt.
előtte meg nyomtunk egyet lost ellen diff9-en, csak úgy poénból, mert ált. ilyenkor restart van. hááát kb. a map feléig jutott a csapat, aztán behaltunk.
-
A különdíjak is kihirdetve, valamint a nyeremények mindenkinek elküldve. Gratulálok még egyszer!
És legyetek szívesek szavazzatok a 3. versenyre, ha még nem tettétek.
(#2041) Gyuri27: grat a fiadnak! Mi is a nickje?
-
Gyuri27
félisten
Fiam diff9-e [link]
Akinek még nem tudom az IGN-t az küldje el püben, hogy egy hszben kitudjam rakni.
-
ChromeX
addikt
gondoltam megprobálok egy 4playeres dif 10et hogy milyen is az. sikerült. mondjuk banditok voltak de eltudom képzelni milyen amikor twlight van...
-
Gyuri27
félisten
válasz
DeckardCain #2037 üzenetére
Hátte? Már azt hittem nem jössz többet.
Béláim az úrban. Hál istennek sokan vagyunk (de még mindig nem vagyunk elegen). Ezért megjegyezni vagy vissza keresni nem mindig tudom az IGN-t.
Tehát mindenki írja meg nekem legyen kedves pü-ben. Mikoron mindenkié meglesz berakom egy postba. Azt könnyen megtalálja mindenki. Thx a közremüködést. -
válasz
DeckardCain #2037 üzenetére
Nem, csak nem egyforma a nehézsége a szinteknek.
A nehézség a következőképpen változik (könnyebbtől a nehezebb felé):
1. bandits
2. twilight
3. lost soulsDe még azonos tileset-en belül is változó a nehézség, pl. van, hogy a harmadik orbnál csak 1 spawn building van, de olyan is, hogy 4.
Ja, igen, mindenkinek: most írom az eredményeket a verseny topikjába, max fél órán belül meglesz.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
DeckardCain #2036 üzenetére
lvl 8 kicsit nehezebb lett...
-
DeckardCain
senior tag
válasz
phanzetomox #2018 üzenetére
Szintúgy 2 hét kihagyás
-
phanzetomox
őstag
hát nemhiszem elmá
sors direkt szivat engem...
újra tettem a játékot de most megint kezdi ezt a Out of range frequency 80k/72hz
múltkor már megoldottam haver monitorjával átálítottuk a játékban a beállításokat, de valahogy máshogy nem lehetne? ötlet? ( a monitort bárhogy állítom sehogy se jó ) -
Amíg tart a kiértékelés, addig is szavazzatok a következő BF versenyről.
-
Na, már majdnem minden replay-t kielemeztem, az eredményhirdetés vagy ma éjjel, vagy legkésőbb holnap este meglesz.
-
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #2029 üzenetére
igen mert valami nagyon öszekuszálodhatott. muszáj lesz ha játszani szeretnél, ha már a patchelésnél sincs az a "full file check" akkor nem nagyon van mi mást tenni
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27 #2025 üzenetére
Üdv, az általad is belinkelt promóció szerint két feltételnek kell teljesülni.
1. Veszel pontokat a store-on keresztül vagy a múltban vettél már onnan. (Retail box nem jó!)
2. Azon az accounton még soha(!) nem vettél booster, de most veszel legalább egyet.
Decemberig él a promo.
Ha jól értelmeztem -
ChromeX
addikt
válasz
phanzetomox #2026 üzenetére
huzd ujra mert ez jobb nem lesz.
gyuri, ha vettél a bf.com-on dombornyomott kártyával BFP-t és még ingame nem vettél boostert hanem ez az első akkor kapsz. Ollie jol gondolom ugye?
-
válasz
Gyuri27 #2025 üzenetére
Nem abból kell venni, csak kell, hogy onnan - is - vásároljál pontokat, ha még nem tetted. Ez volt az egyik feltétel.
(#2026) phanzetomox: nem tudok mit mondani. Próbáld meg átmozgatni a fájlt valahova és úgy is próbálkozni.
Hmm, most nézem, hogy nincs is ilyen fájl a BF könyvtárban, lehet, hogy újra kéne telepíteni a klienst. -
válasz
phanzetomox #2022 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
Nem. De csak az ott vásárolt pontból müködik a dolog? Mert ez nem volt világos.
"Ha a battleforge.com-on keresztül veszel BF pontokat (bármennyit), vagy már vettél a múltban, valamint most vásárolsz először ingame booster-t vagy tome-ot, kapsz plusz egy twilight booster-t ajándékba." Ebből nem derül ki, hogy előbb pontot aztán boostert. Az jön le, ha először veszek boostert.
Azért odaát is lehetnének világosabbak.
-
phanzetomox
őstag
ehh... Az van ha elindítom a játékot elkezd letölteni valami új cuccot majd kiírja :
Download of file bf1_effects_l0w_01.cab failed ! reasons: Unknown error.Ezzel mit kezdjek? nemtok miatta játszani
-
pachito
őstag
válasz
phanzetomox #2018 üzenetére
Hehe, jó neked, nekem 2 napja gyengélkedik a netem, remélem én is hamar visszatérhetek !
-
pachito
őstag
Gyors kérdés: fire-nél a supression nevű képesség blokkolja az egységgyártást is mondjuk egy random map-en, ha arra a bizonyos épületre nyomom?
-
phanzetomox
őstag
Yeah ! ma estére megvan a gépem újra harcra indulok
bele kell húznom mert ez a 2 hét kihagyás nagyon sok volt nekem...
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
Gyereknek bontottam egy boostert (már régen is akarta). Hát kérem 100bfp-t nem ért az egész. Kiváncsi leszek a free boostert mikor küldik és abban mi lesz.
-
helphelp
csendes tag
hittem neked ollie, és most beruháztam a 3k bfp-re és a 64 lapra
ha gls rendes, már holnap meg is jön. akkor lehet veszek egy boostert az ajándékért
-
Gyuri27
félisten
Talán banális, de hogyan kapom meg az ingyen boostert?
Közben megtaláltam. Majd küldik mailban. Kiváncsi leszek mikor jön. -
válasz
Gyuri27 #2001 üzenetére
Ójajj, még nem néztem meg az összes replay-t, remélem ez nem cseszi el a lehetőségét.
Az első ez a bónusz booster, a második 2 fix:
* aposztófos felhasználónevekkel volt valami gond
* már nem lehet egyszerre 2 egyforma legendary egységet idézni egy mapon, különböző upgrade szintekkel semUPDATE NOTES, December 3rd
General* New offer for first-time purchasers: Buy your Points on www.battleforge.com and get one free booster with your first purchase in the in-game store! (Only applies to your first ever purchase in the in-game store).
Bug Fixes
* Fixed issues that occurred with windows-usernames that contained apostrophes
* Fixed a bug where that allowed two identical legendary units with different upgrade level to be on the battlefield at the same time -
Gyuri27
félisten
válasz
PowerBuldog #2002 üzenetére
Forditod, hogy mi a változás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Horgász topik
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged