Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ezzel a nature/frost túl erős a többihez képest dologgal egyet értek. Pont a wheel-t érzem én is az egyik legfőbb oknak. Egy hete mikor nagyon felment az ára eladtam, mondván legkésőbb 1-2 nap mulva úgyis visszaáll és majd akkor visszaveszem (ez nem jött be, azóta még feljebb ment, szerencsének köszönhetem csak hogy nem buktam rajta
), no elég szívás volt az a 2 nap amíg nem volt. Tipikusan az a lap amit nem értékel eléggé az ember, amíg nem tudja milyen az ha nincs. De jópár dolog van még nature ágon, ami balanszolatlan. Apróságok, de együtt elég sokat számít.Amúgy, hogy legyen ellen példa is, ha valakit érdekel...
Sunbridge expert Shadow-Shadow kezdéssel (ez már majdnem hiba nélkül megy)
Treasure Fleet expert Fire-Frost kezdés (na ez, még befektes kicsit, de ez volt a 2. próbám csak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), no elég szívás volt az a 2 nap amíg nem volt. Tipikusan az a lap amit nem értékel eléggé az ember, amíg nem tudja milyen az ha nincs. De jópár dolog van még nature ágon, ami balanszolatlan. Apróságok, de együtt elég sokat számít.