Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
Ezzel a nature/frost túl erős a többihez képest dologgal egyet értek. Pont a wheel-t érzem én is az egyik legfőbb oknak. Egy hete mikor nagyon felment az ára eladtam, mondván legkésőbb 1-2 nap mulva úgyis visszaáll és majd akkor visszaveszem (ez nem jött be, azóta még feljebb ment, szerencsének köszönhetem csak hogy nem buktam rajta
), no elég szívás volt az a 2 nap amíg nem volt. Tipikusan az a lap amit nem értékel eléggé az ember, amíg nem tudja milyen az ha nincs. De jópár dolog van még nature ágon, ami balanszolatlan. Apróságok, de együtt elég sokat számít.Amúgy, hogy legyen ellen példa is, ha valakit érdekel...
Sunbridge expert Shadow-Shadow kezdéssel (ez már majdnem hiba nélkül megy)
Treasure Fleet expert Fire-Frost kezdés (na ez, még befektes kicsit, de ez volt a 2. próbám csak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), no elég szívás volt az a 2 nap amíg nem volt. Tipikusan az a lap amit nem értékel eléggé az ember, amíg nem tudja milyen az ha nincs. De jópár dolog van még nature ágon, ami balanszolatlan. Apróságok, de együtt elég sokat számít.