Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
World
csendes tag
Látom megint nerf lesz. A beta szervereken lehet tesztelni miben és hogy változott mondjuk a knockback? Csak azért hogy érdemes-e még időben túl adnom a hurricane lapomon.
-
World
csendes tag
Kb én is ezt akartam elérni csak nem ilyen nyíltan fogalmazva XD. Már mondtam: csak játszani kell tudni és utána nincsenek ilyen megnyilvánulások hogy ez a frakció erősebb mint a másik vagy ez miért nincs nekem. Mindenhez hozzá lehet szokni és meg lehet találni az ellenszereket az erősebb kombókra.
-
World
csendes tag
válasz
Murder3
üzenetére
A képesség costjára tett kalkuláció marad. 20 másodperccel még mindig a leghosszabb ideig tartó sebzés hatására is fent maradó és a sebzést sem korlátozó CC. A shadow mage-nek meg muszály spammolhatónak lenni hiszen majdnem 1x használatos egységnek számít. A kék affot meg azért mondtam mert akkor a bekapott sebzés 0 a te oldaladon míg ha te idézel az adott területre akkor zúzhatsz tovább. A másik affnál meg a tiédet is sebezheti és persze a sajátját is. Stílustól függ ki melyiket használja szerintem mindkettő jó. Azonban ezzel a lehívási és képesség aktivációs cost-al érthető miért common a lap. Szóval én gyorsan felraktam a lapot AH-ba amíg ilyen áron el lehet adni mert ha veszek boostert úgy is sok lesz belőle.
-
World
csendes tag
válasz
Murder3
üzenetére
A knight-al kapcsolatban: a shadow megkapta az első igazi CC-t. Természetesen a másik aff. a jobb hiszen akkor egyik egység sem tud támadni sajna nem jegyeztem meg hány sec-ig. Azonban ezzel az egységgel teljes rush megállítható az orb ellen hiszen leidézel egyet és képesség használ és kész. Az ellenfeleid már csak téblábolni tudnak míg te 100% sebzést tudsz beléjük vinni. Csak annyi korlát van hogy arra kell ügyelned hogy a saját egységeidet ne bénítsd le de ez már shadownál megszokott. Ugyanakkor ha belegondolsz melyik 2 orbos egység kerül 50-be? A nox is első orbos szóval nagyon lehetne spammolni és a képessége is túl olcsó lenne 25-el azonban ha jól emlékszem 60 vagy 65 a képessége. 50-55-ön még elfogadható lenne. De 75-ért kapsz egy egységet is meg egy CC-t is azért ne essünk hirtelen túlzásokba.
-
World
csendes tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Csak 15-20 lehet maximum a power előny ami még mindig nem nagy handicap hiszen az átlagnál erősebb pl a swiftclaw és hogy újra te legyél power előnyben el kell kapnod az egyik egységét úgy hogy a swiftclaw megmarad. Szerintem a meccsek nem ezen a 15-20 poweren múlnak. Azonban nagy pályákon én is hátránynak tekintem hogy a frostnak nincs swift egysége de más esetekben ez nem számít és pure frost deckel is lehet nagyon szép pvp meccseket játszani.
-
World
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem semmi. Mondhatni gyűjteményed van.
-
World
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
A kérdésed a rush volt elsődlegesen amire a fire és a shadow a legalkalmasabb 1. orbra hogy utána mit használsz az tőled függ. Mostanában a deep one erőssége miatt elterjedt a fire/nature ugye deep one ravage spellel meg surge of light-al támogatva. Ebben az esetben persze fire-al kezdenek mert elég jó szín első orbra. Sok jó deck ötlet van. Ajánlom hogy nézz replayeket majd döntsd el hogy akarsz játszani.
Itt elég sokat találhatsz ha a replays-re kattintasz.
-
World
csendes tag
Ilyenkor azt kell sajnálni hogy nincs pesti ismerős aki megvenné. Egyébként én is szegedi vagyok XD.
-
World
csendes tag
Amióta berakták hogy a guard azt hiszem 75% vagy 70%-al kevesebbet sebződik miután átadod az ellenfelednek nem tudom hány másodpercig azóta elég nehéz leszedni pláne ha swift. Ha meg nem swift akkor is szinte alig sebzed addig is még ha fél lába lenne is akkor is elbírna ugrálni az egységeid elől.
-
World
csendes tag
Mondjuk már láttam egy nagyon szép játékot amikor is a frost első orbon lenyomott egy harvit (azért belegondolva nagyon kemény hiszen a shadow felment 2. orbig és meg lett neki a 300 power is) majd felhúzta a 2. orbját és megnyerte a meccset. Persze ez high rank meccs volt. Azért ehhez már skill kell hogy egy harvit megtudj állítani egyes szinten. Persze ebben a játékban volt 2 vagy 3 harvester idézve szóval elég izgalmas volt. Valahol youtube-on fent van és kommentátorok mutatják be a meccset ha lesz időm megkeresem és belinkelem mert sokat lehet belőle tanulni.
A másik témához pedig: szerintem azok a határok a színek között már rég elmosódtak amiket kitaláltak eredetileg a készítők.
-
World
csendes tag
válasz
Murder3
üzenetére
Szerintem sem lehet csak így szétválogatni a színeket. Az biztos hogy mindegyik színnek van egy játékstílusa de mondjuk pvp-ben sem lehet shadow-al eszetlenül menni mert azaz elve hogy hulljon a férgese. Pve pályán persze más a helyzet mert ott van egy pár pálya ahol lehet ezt követni. Szóval 100%osan szituáció függő hogy milyen játék stílust kell felvenni. Frosttal is lehet olyan paklit építeni ahol a védelem a fontos és a nature-rel is. A játékostól függ hogy milyen jót tud csinálni és meglátásom szerint néha a frost a jobb néha a nature meg felsorolhatnám az összes színt. Szóval én nem mindig választanék frost-ot egy olyan pályára ahol védekezni kell. Az indentitás megmarad de a lapok változatossága miatt ezt nem jelenthetjük ki teljes mértékben.
-
World
csendes tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Azonban arra ügyelj hogy azóta volt változtatás ha jól tudom. Én úgy vettem észre hogy a támadó csapatok nem mennek a falhoz ha már építettél orbot vagy wellt hanem ezeket welleket és orbot támadják (kivéve a nagy támadás amit majd fagyasztanak). Ez nem biztos mert rég csináltam már a pályát de én így emlékszem. Javítsatok ki ha tévednék.
-
World
csendes tag
Hallottátok azt a sztorit hogy valaki tutorial deckkel felment pvp 16-os rankig? Én nevettem rajta egy nagyot
. Biztos akkor volt mikor ingyenes lett és sok ember volt vagy még a játék kezdetekor de akkor is XD. -
World
csendes tag
Ugyanakkor van még1 hátrány. Nem tudom tapasztaltátok-e már mikor két campet közel rak egymáshoz és mikor irtod az egyiket addig a frost mage szépen ellöki a másik campig az ellenfeleket és behúzza az egészet. Mondjuk azt nem tudom hogy ezt javították-e de több playeres pályán nem egyszer előfordul hogy szinte 2 bázist kell leverned egyszerre első orbos egységekkel.
-
World
csendes tag
Én is ezekre gondoltam. A deep one már egy ideje 3ason van nálam
. Szerintem is ritkábbá fogják tenni. Gondolkoztam én is hogy frosttal kezdek de sajna nincsenek meg az upgradek mondjuk a magehez. Te milyen decket használsz? Gondolom 1es orbon akkor frost mage, archers, barrier, home soil. Mondjuk elég ha belinkelsz egy replayt vagy nem tudom hogy könyebb. Az én deckemmel az 1 playeres mappokon dif 9en maradni szokott kb 8-9 perc és volt amikor 12 perc maradt hátra. Mondjuk ha erősebbet kapok ki mint bandit vagy stonekin akkor egyből lépek ki és kezdem az újat ha épp a tokenek a fontosabbak és nem a kihívás. -
World
csendes tag
Az általános hogy nagyot esnek az árak a kiegészítő megjelenésekor? Ilyenkor érdemesebb értékesebb lapokat is eladni hogy mikor megjön az új kiadás jobb lapokat vegyünk vagy épp jobb lapokat próbáljunk beszerezni olcsóbban? Mit ajánlanak azok akik már megéltek új kiadást? Érdemes az új kiadás boostereiből bevásárolni (persze ha van Tome akkor azt mert az olcsóbb)?
Lehet kicsit sok kérdés de szerintem ezek nem csak engem érdekelnek =).
Kíváncsian várom az eddigi tapasztalatokat
. -
World
csendes tag
Nem olyan lehetetlenség fogni a sunderer-t sőt igaza van az előttem szólónak hogy néha hátrányt is jelent ha nem jó szituációban hozod. Persze tapasztalatlan játékosok ellen elég egy sunderer és nem tud vele mit kezdeni de mikor már magasabb szinten vagy elég olcsón megtudnak tőle szabadulni. Pl jártam én is úgy mikor lehoztam a sundererem és a kiszemelt well-t le is nyomtam és az orbjának a fél élete is lement de visszaszámolva nem érte meg powerben. Persze nem mindig dönt helyesen az ember amikor ilyen gyorsan kell reagálni de több tapasztalattal már tudod mikor mi éri meg.
Azt sem mondanám hogy öngyilkosság nature-rel kezdeni. Nekem van 3 pvp paklim:
-nature/frost
-fire/fire/shadow
-fire/nature/frostA nature/frost-ban az a jó hogy rengeteg mindenre tudok reagálni a 2. orbomon és azért döntöttem a nature kezdés mellett mert ott van swift egység ami meglátásom szerint igen sokat számít pláne nagyobb pályáknál.
Nem egyszer volt olyan helyzet hogy a frost kezdéssel az ellenfelem power hátrányba került velem szemben mert én sokkal hamarabb megépítettem az első well-t a swift egységem miatt. Ugyanakkor a nature/frost elég hálás pakli nagy pályán hiszen CC-vel sokkal könyebb védeni és támadni is egyszerre így ha találkozól egy MO-val akkor nyugodtan bepróbálkozhatsz egy burrower rush-al mert ekkor nagy valószínűséggel lenullázódott az ellenfeled power szintjén és CC-vel csak lebénítod azt a csúnya nagy Mo-t.
Ugye PvP-zni sokszor átgondoltan kell és ha sokat játszol ezek már rutinná fognak válni.
Szóval szerintem nagyon jól kivan találva a PvP és nekem nagyon tetszik és nem ítélném el hogy a fő hangsúly a rush-on van. Magasabb szinten azért elég nagy csaták születhetnek. Sajna most még én is a ranglétra alján szenvedek mert általában testvéremmel játszottam sokat és sajnálom szegény párákat akivel összekerülök alacsony szinten de ha lesz időm megpróbálom gyorsan feljebb tornázni magam. Na mindegy most megyek aludni mert holnap vizsgám lesz.
Ja még annyi hogy azért szeretem ennyire a pvp-t mert rengeteget starcraft-oztam, warcraft-oztam meg warhammereztem multiban és ez is hasonló kicsit
. -
World
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Magára a kérdésre nem tudok válaszolni (amazon) de csak azt tudom tanácsolni hogy nature-el ne akarj hosszabb csatát kezdeményezni az első orbon. Eleve hátrányban vagy mivel az egységeid drágábbak de annyival nem erősebbek hogy nagyobb előnyt tudj velük szerezni. Ha azt látod hogy az ellenfeled egyből a második orbját csinálja én fire-el egyes szinten indítok támadást mert power előnybe jutottam ha felhúzom a power well-t de neked nature-el a 2. orbra kell törekedned hogy felbírd venni a versenyt az ellenfeleddel. Ettől függetlenül sok lehetőséged lehet hiszen 150 power a 2. orb és ezzel lenullázta magát majd power well nélkül a 120 powert elég sokáig tart összeszedni így szerintem van időd reagálni a lehetséges deep one rush-ra. Az más kérdés ha már lent van akkor mivel védekezik ellene az ember. Aggressor, CC, Parasite Swarm, ha fire akkor sebző spell kivégzésnek mielőtt felhealelné. A legjobb megoldás viszont a te oldaladon is egy deep one XD de az amazon ötleted sem rossz mivel L sebzése van de nem tudom hogy ez mennyire hatásos.
-
World
csendes tag
Furcsa én most szereztem be a dobozos verziót és az a 64 kártya nem csak common volt hanem volt uncommon meg rare is közte. Igaz nem sok de meglepődtem.
-
World
csendes tag
Testvéremmel játszottunk 1-2 pvp-t. Ez volt az első meccs. Még az elején kicsit meglepődtünk hogy egyből arany fokozatosokkal raknak össze de utána belejöttünk. Testvéremnek még csak 25-ös a míg az enyém 55-ös deck volt ekkor. Azóta már magasabb.
-
World
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Kérdés hogy milyen olcsó lapokra gondolsz:
1. orbra:
Eruption
Scavenger
Nomad
Sunstriders
Wrecker ha szereted használni2. orbra:
Firestalker
Lava Field
Ravage
Skyfire Drake
Breeding Grounds
Curse of Oink
Spirit Hunters (Nature)
Surge of Light3. orbra:
Magma Hurler
Virtuoso
Drones
Swamp DrakeEgyes szintre írtam a fire lapokat. Szerintem azzal érdemes kezdeni de tőled függ. Sokat talán goldért is betudsz szerezni. A Skyfire, Breeding és a Spirit Hunters drágábbak de nem vészes ha jól tudom (nem néztem 1 hete az AH-t). Most csak ennyi jutott eszembe.
-
World
csendes tag
válasz
hokuszla
üzenetére
Nagyon jó lap. 3. upgrade-en 2 db 4 orbos egységet is olcsóbban tudsz hozni (hiszen a 4. orb 300 power) bármilyen(!) egységet + nem kell megvárni hogy felépüljön az a 4. orb. Arról nem is beszéltünk hogy vannak olyan pályák amiket borzasztóan megkönnyít hogy 3. orbon hozhatsz ilyen egységeket. Persze játékstílustól függ. Nekem boosterből esett de eladtam mert kereskedek és tőkét gyűjtök de ha kelleni fog pályához megveszem.
-
World
csendes tag
Bocs még se tudok menni mert még nincs kész standardon az a pálya :/... mikor megakartam csinálni nem jött össze annyi ember amennyi kellett volna és el is felejtettem azt a pályát.
-
World
csendes tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Belinkeled a replayt? Kíváncsi vagyok rá.
-
World
csendes tag
Ha a Phassege to Darkness-re gondolsz akkor igen ez egy 12 playeres PvE pálya.
-
World
csendes tag
Most a testvérem frost/shadow decken gondolkozik PvP-re és kellene pár tipp.
[link]
Van még benne egy lost grigori (vagy mi XD).A T2-je nem tudja fogni a támadásaim azt kellene kicsit felhúzni de nincs sok ötletem mivel lehetne. Pl nem tudja fogni a deep one-t (mert többnyire vagy ravage-el vagy surge of light-al healelem attól függ melyik deck)... általában nightguarddal átveszi de nem valami power hatékony a dolog meglátásom szerint. Aggressort lyrish-al tudja fogni de a CC-vel meg a burrower rush-al bajban van. A deckjeim eléggé tudják fogni ezt mert külön ügyeltem erre de ennél a decknél nincs sok ötletem.
-
World
csendes tag
Hello én is mennék. Van valami amire ajánlatos figyelni deck szempontjából? Pl több vagy kevesebb egység 4. orbra, leginkább olyan dolgokra gondolok amik megkönnyítik a mapot.
-
World
csendes tag
Így is úgy is a pénzről szól ez. Másrészt azzal tisztában vagyunk hogy azért elég sok újítás kell hogy ne váljon hamar unalmassá a játék. Gondolok itt új pályákra vagy új egységekre hogy változatosabb legyen. Ha minden új egység új modellt is kapna az rengeteg munka lenne és még ritkábban lenne új tartalom. Szóval összegezve persze hogy a legkevesebb munkával akarnak bevételhez jutni úgy hogy közben a vásárlók legnagyobb részét nem vesztik el. A legkisebb és a legnagyobb cégek is erre törekednek. Szóval szerintem itt abba lehet hagyni a témát mert ha nem leszel főigazgató az EA-nal ez nem fog változni.
-
World
csendes tag
Thx a választ.
Mit szóltok ehhez a deckhez random PvE-re?
Van még benne pluszba Deep One és a Viridya az promo.
Megszereztem a promot. Mondjuk azt hittem az a heal sokkal jobb de rá kellett jönnöm azért nem annyira durva. Mondjuk a deep one-okat szépen healeli. -
World
csendes tag
Lenne egy kérdésem. Minek a rövidítése a motk? Lehet használom is a lapot csak nem tudok rájönni hogy melyik lehet XD.
-
World
csendes tag
Azért átgondolva a dolgot azért rá lehet jönni hogy nem a játékosok döntik el hogy mik legyenek a változtatások. Az indított szavazások csak segítség igazából. Ugye amiről nem érkezik semmi panasz azzal nem is kell foglalkozni és nem is kell tesztelni utána járni a dolognak. Amikor meg indul egy ilyen szavazás és tömérdek szavazat érkezik (legalábbis valamennyire mérvadó) azt az ügyet ki kell vizsgálni. Szóval nem kell rémüldözni még ha watch list-re kerül bármi is. Gondolom azért mérlegelnek oda fent mielőtt bármibe is belenyúlnak mert bevételtől eshetnek el.
-
World
csendes tag
Most tényleg úgy csinálják hogy kiírnak egy szavazást hogy most nerfeljék azt nerfeljék amazt? Gondolom normális indoklást sem követelnek meg csak beírod hogy "NERF NERF" és kész. Igazából azt tudnám erre mondani hogy szánalom. Pl nem tudom mi olyan nehéz a fire dancer kivédésében? Elég kevés az életereje szóval pillanatok alatt le lehet csapni. A CC meg a játék része. Pont ezért ilyen drágák a nature egységek hogy ne lehessen CC mellett spammolni őket mint az őrült. Ja csak javítanék egyett. A CC spellek azok a varázslatok amik bénítanak valamilyen formában és a sebző varázslatok tényleg csak átvitt értelemben sorolandó ide.
Szóval linkelnétek a fórumot ahol lehet erről szavazni? (látom már linkeltétek míg írtam ezt a hozzászólást)
-
World
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Úgy nézd hogy nincs rajta power korlátozás szóval akár egy harvesteren is használhatod.
-
World
csendes tag
Most kipróbáltam pvp-ben milyen a deep one meg a twilight curse... durva
. A curse kártyán ugye nincs power korlátozás szóval egy harvestert simán átváltoztatsz egy medium bogárrá és lehet itt sorolni a legtöbb 110 (3. upgrade után 100) power feletti 2es egységet. Persze nem mindegyiket éri meg de ebből lehet látni hogy elég erős lap. Pl egy halálon lévő egységet is megtudsz vele menteni és maga a bogár is elég erős pláne hogy 20 secig kap 30% +dmg-et. Most pure Shadow volt az ellenfelem és kicsit rossz volt nézni de nem tudott semmit sem csinálni a deep one ellen. Elég nagy az életereje és a sebzése és mire leütötte volna kapott egy healt és rombolt tovább. Mondjuk most nem húztam a meccset mert minél hamarabb akartam látni akció közben a kártyát.Szóval kíváncsian várom milyen újítások lesznek még. Persze sok mindennel lehet védekezni ezek ellen a lapok ellen is pláne miután kijött a teljes felhozatal de most is sok megoldás van ezekre. Azonban a twilight curse tényleg nagyon erős ha belegondoltok. Egy 110-be kerülő spell azonnali megoldást jelent egy harvester-re vagy Mountaineer-re de reménykedjünk hogy megfelelő balansszal kapjuk kézhez az új lapokat =).
-
World
csendes tag
Olvasom hogy kaptok hibaüzeneteket vagy kihajít a játék. Nekem még sosem volt ilyen csak az egyik ismerősömnek de neki eleve nem jó a net kapcsolata. Pl direkt kipróbáltam mikor egyszer írtátok hogy mindenkit levág de nekem akkor sem volt gondom. A piac tényleg megbolondult. Én sem nézem jó szemmel de reménykedjünk hogy pár nap múlva már lenyugszik (mindenki adja el a lapokat mert kell a bfp vagy épp sok lap elértéktelenedett hírtelen).
-
World
csendes tag
Nem kell 4es pályát csinálni szerintem =). Elég úgy hogy csinálunk egy 2eset és kész az első barát majd egy újabb 2es pályát és így tovább egész 3ig vagy 4ig (leginkább a promora vagyok kíváncsi). Ja persze és ezt úgy tenném hogy van egy testvérem (ő is játszik) és több gépünk itthon =). Mondjuk eléggé időigényes elérni azt a fránya 4es szintet XD.
ING: Dhraken
-
World
csendes tag
Azt tudjátok pontosan hogy hol kell megadnia a meghívójának a nevét a meghívott játékosnak? Remélem érthető =). Mikor létrehozza a karaktert? Belegondolva lehet megéri szenvedni vele egy kicsit. Rengeteg token és 1 promo kártya a jutalom ha felviszünk legalább 3 karaktert 4esig. Olvastam pár híresztelést hogy promo viridya az ajándék de ez egyáltalán nem biztos csak a chaten írták. Egyébként vettem két 900as tome-t és a következőek voltak bennük amiknek nagyon örültem.
-Enlightenment
-harvester
-(volt még pár értékesebb de ezek a kiemelkedőek)Utána megláttam hogy mennyire esnek az árak. Brutális mi van itt. Mindenki megakar szabadulni a kártyáitól XD. Soknál 50%os vagy nagyobb az árcsökkenés és nem csak a razornál. Remélem pár nap és stabilizálódnak az árak mert így elég bizonytalan bármit is venni eladni meg pláne.
-
World
csendes tag
Ti milyen decket használtok random PvE-re és milyen stratégiát használtok? Mostanában ezen dolgozok hogy ezeket tudjam a leghatékonyabban megcsinálni. Egyenlőre azzal a deckel amivel én csinálom elég jól boldogulok. 7eseket csinálok de azon semmi nehézség nincs így kostólgatom a 8asokat egyenlőre sikerrel. Persze én 1 személyeseket csinálok.
Olvastam előző oldalakon hogy többnyire Nature/Frost dominál de láttam olyat is aki frost-al kezd. Csak kíváncsi vagyok mert szeretek különböző stratégiákat alkalmazni.
-
World
csendes tag
Sziasztok összeállítottam egy Fire/Fire/Shadow decket (PvP) és szeretném kikérni a véleményeteket:
Van egy üres slotom. Mit rakhatnék még be? A változtatásokra is jöhetnek ötletek.
-
World
csendes tag
Sziasztok szeretnék tanácsot kérni az alábbi deckhez hogy ha kell akkor mit változtassak rajta?
Minden ötlet jöhet. Természetesen látjátok de azért leírom hogy pvp deckről van szó. Ahogy nézegetem inkább T2-re kellene gyurni és talán a breeding grounds-ot lecserélni mondjuk frost canon towerra (amúgy mountainert CC-vel és defenderssel állítotok meg általában?). A T3-on is gondolkoztam méghozzá Swamp Drake-el és Fathom Lord-al tudnék rajta variálni mert azok megvannak és ahogy olvastam a fórumon szoktátok ajánlani (swamp drake-et többször is láttam).
Egyébként a játékban Dhraken néven futok és még két barátommal játszok ők Zzhord és Zasahamel.
Ja de ha már írok akkor belinkelem a pve decket is. Most ezzel szoktam menni. Egyenlőre csak az 1es és 2es upokat szedem össze és csak utánna próbálkozok komolyabb expert pályákkal.
-
World
csendes tag
Thx a válaszokat. Akkor sztem neki állok és csinlok paypal accountot. Kb ilyenre gondoltam. Akkor nature-ben gondolkodok T1-ben későbbiekben meg replayek. Még egy gyors kérdés: azonnal megkapom a kulcsot ha paypallal fizetek? Nem tudom vettetek-e kulcsot az akció keretében ahogy látom nagyon megéri BFP/Ft arányban.
-
World
csendes tag
Hello mindenki. Azt szeretném kérdezni hogy van-e lehetőség egyszerű banki átutalással (nem paypallal hanem kártyával) valamilyen oldalról Battleforge key-t venni?
Az előbb olvastam az ajánlatot amit a hivatalos fórumra raktak fel de ott külön e-maileket kell küldeni ha nem paypalt akarok használni. Gondoltam nem veszek külön dobozos verziót ha már letöltöttem a játékot és csak a key kellene hozzá. Van valami ötletetek?
Még olyan kérdésem lenne hogy PvE-re milyen paklit ajánlotok? Nem is egész deckre gondolok hanem inkább alap kártyákra amik tényleg elengedhetetlenek a legtöbb expert pályához. Eddig főleg F2P deckel játszottam és csináltam már expert pályát is igaz megszenvedtem de sikerült de úgy döntöttem most beruházok és ehhez szeretnék pár tanácsot kérni. Persze ha linkeltek be decket az is jó és majd tanulmányozom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerítés - beton, lemez, ... - Tapasztalatokat kérnék
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Biztos akkor volt mikor ingyenes lett és sok ember volt vagy még a játék kezdetekor de akkor is XD.