Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
Lekapcsolták a hivatalos fórumot is. Mivel készülőben lévő offline patchről sincs hír (sem hivatalos, sem felhasználók általi) így nem újítom meg az oldalam tárhelyének előfizetését.
A bfkartyak.x3.hu oldal 2014 január elején lekapcsolásra kerül.
Addig még lehet nosztalgiázni.

RIP BattleForge
BattleForge ~ free http://bfkartyak.x3.hu Videók: http://www.youtube.com/onseet
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem is az rts elemek hiányoznak ezekből a játékokból. Az a gáz hogy BF igen magasra emelte a mércét számomra rts fronton. S hiába keresem már jó ideje, nem találok egy hasonló kaliberű játékot.
Ti nem tudtok véletlen ajánlani nekem egy jóféle rts-t?
Ami fontos, ne legyen FoW, vagy csak opcionális. Illetve hogy a hangsúly a mikrón legyen s ne a makrón.
Tehát a gazdasági, bázisépítős rész legyen minimális.Starcraft 2-t és a kiegészítőjét is végigtoltam. Single kampányt bátran ajánlom, nagyon jól össze lett rakva, blizz minőség, s a játékidőre se lehet panasz. Viszont a multi az enyhén szólva is unalmas egy BF után.
10 perc csak arról szól hogy építkezik az ember, ami alapjáraton nem lenne gond csak a lehetőségek száma korlátozott.Jah és ami még fájó pont, a time limit hiánya.
BF-be azt szerettem hogy ált. 10-15 perc volt egy kör, de a 30 perces limit az garantált volt. S akkor is megérte belogolni, ha csak pár körre ért rá az ember. Starcraftban meg órákig is el lehet lenni egy meccsel, ami akkor gáz ha egy sok vs sok meccsben laza 1,5 óra játék után épp nyerésre álltok mikor lépned kell.

-
OnSeT
őstag
Írt vissza az egyik modi, nem lesz hivatalos offline patch. A kinti fórum még egy hónapig fog élni, aztán november végén azt is lelövik.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem venném rossz néven egy utolsó frissítésként. A pvp nem is, de legalább a pve, rpve játszható maradna. Ha már megkaptuk a hozzáférést az összes laphoz, sztem nem elképzelhetetlen egy offline patch.
Ha nem is hivatalos verzióban, legalább egy külső csapat összehozhatná a dolgot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
OnSeT
őstag
Mit gondoltok az offline patch-ről?
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Kár hogy nincsenek benne rts elemek.
Nemrég belogoltam kicsit BF-be, ha már feloldották az összes lapot, mondom legalább kipróbálom a promo lapokat. Gondoltam rá, hogy aktivizálom magam pvp-ben még a hátralévő időben, de már alig van player.... még 200 játékos sincs online így az esti órákban...

A szeró zárás már borítékolható volt nyár elején, mikor a Phenomic csődbe ment....

(#22923) Sousuke90 Jó látni téged japán harcos.

Kár, hogy nem tértél vissza hamarabb, még az aktív időkben.Azért látom feltűnnek itt szép számmal a régi arcok, legalább a végszóra. ^^
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
2:47-nél elfogyott a muzsika.

-
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Ingame a pve ranglistákban érdemes decket nézni. 3 hónapra visszamenőleg megnézhetők az adott map legjobb idejéhez tartozó deckek a speedrun toplistákban.
Azon ne lepődj meg hogy az első pár oldalon szinte ugyanaz a deck van mindenkinél.

Az expert szint végén érdemes a spéci összeállításokat megnézni, egy frakcióspecifikus deckel ált. lassabban lehet egy mapot teljesíteni mint egy 3/4 színből álló vegyes felvágottal. ^^
Ha bandittal akarod tolni akkor a tornyot mindenképp tedd be t2re (Rioter's retreat).
rpveben gyakori, a bandit egységek szinte halhatatlanok lesznek mellette ˇˇ -
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Böngésződdel lesz akkor vmi, nekem letöltötte arról a linkről.
Feltettem data.hu-ra a patch fájlt, próbáld innen. [link]Telepítőd van bf-hez?
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Kb. egy hónapja vezettek be egy változtatást, már csak hitelesített e-mail címmel lehet belépni. Itt írnak róla, hogy mi a teendő ha nem megy a log-in. [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Hotfix van. Ami kb. egy órával el fog húzódni. 17:30 után érdemes ránézni szerver állapotára.
Hotfix - 25/3/13
- Increased the maximum PAK file size when PAKing a map in the Map Editor from 20 to 50 MB.
- The Map Description Editor will now refuse to save the map descriptions if there is a map name for one or more laguages missing.
- Trying to create a match with a User Generated Map with map names for any language not set will now result in an error message.
- The server will now use the english map name for version control regardless of which language the client is set to.
- Fixed a bug that resulted in a "Code already in use" error message when entering the 4th anniversary Premium Code.
- Fixed a bug that showed the wrong number of tokens and gold after entering the 4th anniversary Premium Code.
- Fixed a bug where new players that entered the 4th anniversary Premium Code in Origin get "Login failed" when logging in.
- Fixed a bug that resulted in a RTTI error when clicking the map list seperator for User Generated Maps
- Fixed a bug where the client wanted to upload maps that came shipped with the game.
- Fixed a bug that resulted on maps being uploaded multiple times, depending on the set client language.
- Fixed a bug resulting in a timeout or disconnect when trying to download certain maps.
- Fixed a bug that let progress bards (mana-, energy bars, progress bar in file transfer window) appear white.
- Tweaked the map uploader/downloader for better performance, especially with slow internet connections. -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
rhiordd írta kint, hogy ha hibaüzenetet dobott a gém a kód aktiválásakor, vagy írta hogy a kód már használatban, a jóváírás akkor is megtörtént, elég csak egy relogint megejteni. [link]
If you get an error message that our fourth anniversary code might be used already, don’t panic! Everybody can redeem the code once per account and receive the following, no matter if there is an error message.
You get:
3x 18500 Gold
3x 20 Honor Tokens
3x 200 Victory Tokens
3x 335 BattleTokens
28 Days of duration for all Elements
Unlocked game client (if not already done)Ha új acc-on írod be a kódot rögtön lvl4-re dob s azonnal tudsz ah-zni is.
Egy Tiberium Alliances -ből érkezett player írta hogy azért regelt mert megkapta ez a Premium Code -t
De nem ó az egyedüli, volt egy laza 30-40%-os player szám növekedés már ma délután.

-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Relog után látszanak a valódi értékek:
3x 18500 Gold
3x 20 Honor Tokens
3x 200 Victory Tokens
3x 335 BattleTokens
28 Days of duration for all ElementsVolt valami hotfix is nemrég, fixáták ezt a graf bugot is.
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Sztem sokan próbálják aktiválni egyszerre a promóciós kódot.

BattleForge – Phenomic’s epic strategy game celebrates its fourth anniversary!

Skylords,
Time flies when you are conquering Nyn, doesn’t it? This is certainly how it’s felt for us over the past 4 years. FOUR years? Has it really been that long since we first launched BattleForge, a great game with a truly unique card-based strategy system?
Well, Skylords, eat, drink and be merry for on the 23rd of March 2013, we will celebrate BattleForge’s 4th anniversary. Set aside your differences for a moment and take a break from your relentless conquests, as the trumpets of peace blare out a joyful hymn.
Here at EA Phenomic, we would also like to take a few moments to wish you, the community, a happy 4th anniversary, for without its dedicated Skylords there would be no BattleForge. To demonstrate our gratitude we will gift you with a key for you to redeem, and to claim your birthday reward, presented by EA Phenomic.
Our Birthday gift for you as a community will contain the following:
Unlock the full version of BattleForge and everything what comes with it.
A set of free tokens to purchase card upgrades
Four weeks of time of magical Elements, which let you harvest tokens faster, convert unwished card upgrades into tokens and hide your decks in the PvE Speedrun rankings from the eyes of other Skylords.Please note that the code is only valid and redeemable until the 31st of March 2013 and must be redeemed in-game.
Here is your exclusive premium code: 65X5-7S23-SAFK-3447
We hope that you will continue to enjoy playing BattleForge and that the Skylords of today will join us next year to celebrate our fifth anniversary in the company of many new opponents and allies.
Have fun playing,
The BattleForge Team
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Már első nap beteszek egy promo swamp draket avatarnak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Feltéve hogy ad vki kölcsön. xD
-
OnSeT
őstag
Patchnotes March
Below you will find the latest changes for the upcoming game update.General
• Ingame Map Distribution
It is now possible to upload maps created by users to the server. Other users are then able to see them in a list and can choose to download a map from the server. You can also download a map by joining a match with a map you do not have on your local storage device. If you ever wanted to see your map in the game, now is the perfect moment to have people enjoy what you created. Find more information on how to upload a map in the BattleForge forums.• Avatar Change
You can now permanently change the ingame avatar by right-clicking on a card in your inventory and clicking on “Set as Avatar”. Each change costs 499 BattleForge points. In addition, we increased the number of avatars on character creation.• Unit selection
Selection behavior when selecting units in the game has been improved. It is now easier to select small units and squads in the heat of battle.Cards
• Thugs
Looter: The percentage based amount of generated energy has been reduced.• Strikers
Looter: The percentage based amount of generated energy has been slightly reduced.• Sandstorm
The duration has been reduced from 20 seconds to 15 seconds.
Fire affinity: The card blocking zone around the storm will now stick closer to the center of the spell. This change makes playing cards around it easier.
Shadow affinity: The corruptive aura around the storm will now stick closer to the center of the spell.• Church of Negation
Energy costs have been increased from 100 to 150.• Sun Reaver
Burning Paws: The ability can now stack 10 times instead of 5. The damage per stack has been reduced from 25 to 12.• Home Soil
The duration has been reduced from 30 seconds to 20 seconds.
The damage buff has been reduced from 40/45/50/55 to 40/42/45/50.Bugfixes
- Fixed several bugs related to losing control over a unit.
- Fixed a bug that caused a missing mission objective on “Nightmare Shard”. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Ez kinek a kis acc-ja? Te komolyan shámi nélkül tolod??? Elég lehetetlen helyzetből hoztad vissza.

Mondtam hogy leave game.... csak amire felébredtél már felhagyott 1v1el. ^^Én is csapattam párat Hangfal deckjével: movie
T2-n volt egy szemét húzásom. xD -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Gondolom nem kicsit voltál ideg mikor sorozatba 10 hp-ja maradt a welljének.

Szegény Harvi biztos beleszédült a sok teleportba. ˇˇ
dekka livestream: jelenleg ranked 1v1eket közvetít élőben: [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Érzem, ezt nekem szántad.

Phase nélkül elég necces visszaverni naturet. A srác meg inkább frost t1 elleni stílusban tolta.
Nem vágom mit akart azzal a sok dreddel, sorba szálltak be a rootsba.
Nox spam+ motivate jobb döntés lett volna.A te oldalad rendben volt, megnézném mit nyomsz dekka ellen mirrorba t1en, jó kis meccs lenne.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Sanszos hogy nem instant t2-vel .... sry ez magas labda volt.

Vszeg ritkán találkozik pure natureval. Bár most már gyakrabban fog.. dekka is visszatért s ismét a top10ben mozog. Az a well amit felvett középen enyhén szólva is öngyilkos akció volt, mintha csak arra vágyott volna hogy küldd rá az EP spamet. Amúgy te is benézted kicsit, miért a wellt ütötted ki a DO-val? Ott volt még 2-3 EP-d amit utána küldhettél a map másik végébe mert nem volt közelebb wellje ellennek. ˇˇ
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
elment lolozni a sok Lolka-Bolka

(#22772) Volgafan
inkább aktivizálhatnátok magatokat s tolhatnánk a 3v3at.
köv. patch-el jön az ingame map downloader, s végre lehet tolni az új 3v3 mapokon, ha másképp nem is, globalról meglesz a maradék 1-2 ember ami eddig mindig hiányzott. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Levágott engem is .... akkor még nem voltam sehol. ˇˇ
(#22769) gergomesterLegalább nem az accot adnád el, csak a bfp-t, egy decket hagyhatnál későbbre...

-
OnSeT
őstag
Frost/Shadow/Frost vs Shadow/Frost/Shadow
Teszteltem kicsit a Lost Convertert... nem rossz.
movie: [link] -
OnSeT
őstag
Második wellt azért húztam be mert úgy tűnt ő is fog venni még egyet oldalt. ˇˇ
Thugs miatt én nem aggódtam, ha azt hív, megy rá mage, egyenlő power.
Viszont mázli hogy nem volt mortar a deckjében.
(#22759) LoLHunCsirke Spearment miért nem rakod be? Ha már t1 azzal lehet szépen szívatni shadot. ˇˇ
-
OnSeT
őstag
Frost t1 vs Fire t1 videó: [link]
Anonymos ellen.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Az a baj hogy már elfelejtettétek milyen is volt a jugger anno.
Banner enemy campnél letesz, jugg lehív, s insta stampade. 2 well minimum, de ha nem figyelt ellen teljes bázist ki lehetett ütni. Mivel felezték dmg-t, már csak max a fél bázist ütöd optimális esetben, cd miatt meg van idő kitalálni hogy fogod védeni.
Grigori des. -hez meg evot kell nyomni s kész. -
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Voidstorm anno nem volt OP mi? Ilyen mikor visszanyal a fagyi

-
OnSeT
őstag
ReplayForge.de-t lekapcsolták végleg vagy átalakítják?
Nem tudsz róla vmit Peti? -
OnSeT
őstag
Origin árai még így is jobbak.
[link] -
OnSeT
őstag
Fixed a bug that caused decks to be hidden in the PvE rankings if an Element of Concealment was used in the month before.
Ezt a fixet én kérvényeztem.

Egész jó a lista, a fire t1 buffra kíváncsi leszek, remélhetőleg meglesz a balance shado t1 ellen.
Megadta magát gépem, vihetem alaplapot gariztatni .... ebben a hónapban már nem lesz speedrun rec. döntögetés.

-
OnSeT
őstag
Boosterek szín szerint

Hamarosan lesz auto-downloader is az user mapok megosztásához.

-
OnSeT
őstag
Volt anno egy jóféle dokumentum amiben angolul össze voltak foglalva ezek az infók. Ha jól emlékszem még linekiller linkelte. Fagyasztott unitokat csak 50%-al lehet sebezni, ha épülés közben elbontod orbod akkor nem bukod el a teljes árát ( az alap 100 powernek) hanem csak annyi %-át amennyire felépült a bontásig.
Meg még rengeteg ilyen apróság, kár hogy nincs már meg a link, több oldalon keresztül írta infókat. -
OnSeT
őstag
Na mi hír a meccsekről? Élménybeszámolót kérek, lenyomtátok?

Peti Nektek is volt meccsetek a hétre, vagy ti most pihenősök vagytok?
Ovobacsi Erről van szó: [link]ˇˇ
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
sztem kinti fórumon irt nektek, nem ingame
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Egy t1 rushal be lehetett volna verni insta t2t. Phase+ motivates nox pl, vagy ha már wellezik akkor t1en. Ha lent van egy nightguard DO már kilőve, EP-ket meg le lehet lövöldözni nox képességgel.
Insta t2nél olcsó unitokkal támadás, ha behúzza somot, akkor van egy perc amíg 100 power előny van.
Másik opció insta t2nél a kivárás, amint som épülni kezd harvi és insta win ( ha előtte nem volt fight) .DO + EP-t védeni 100 power mínusszal már elég necces.
Főleg hogy közvetlen Csirke elé húzta be azt a wellt ˇˇ -
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azt én sem értettem hogy minek kezd wellezni insta t2 után, csak könnyű célpont EPknek.
KoCokkal se volt képben, ebben a helyzetben azt spammelni kellett vna képesség aktiválás helyett vagy nighthguard ha mindenképp speckót akar használni. Stempedet lost után shadoval a legkönnyebb védeni, csak jókor kell teleportálni. -
OnSeT
őstag
26 perces meccs s már a 4. percben t3???

Az ellenfeled hozta a tipikus lost stílust,a minél gyorsabb tier váltást.
Én a helyedben nem követtem volna t3ra, helyette burrower spam. 3 helyen nem tudta volna védeni magát, ahhoz még kevés volt a powere a gyors t3 miatt.Ha már szóba került a fire orb a shad/nat után t3ra, shadow affos gunnert próbáljátok ki, azt ebbe a deckbe találták ki, unit ellen gyenge, de bázis rombolásra kiváló, bp nem ér ellene semmit a dmg 100%-a átmegy a pajzson. ^^
Indítottam kint egy speedrun topicot. [link]
Kezdjétek tölteni a repeket s akkor bent lesztek listbe. MaranVnek köszönhetően már tudom hogy lehet összehozni a 20:35ös Defending Hope kört. Siege of Hope-ra van ötlete vkinek? Ott 2mpre vagyok a csúcstól.
-
OnSeT
őstag
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Nemmondod hogy még mindig nem kaptad meg?

-
OnSeT
őstag
Kaldra új mapja:[link]
Szedjétek, este teszt.

-
OnSeT
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Az az amazonos húzás kemény volt.

-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Jönnél inkább 3v3azni papa.

Csirkével igen eltüntetek a tournament meccsek után.... tudtam hogy ez lesz. [link]

Estére össze kéne hozni egy kis magyar 3v3azást. 6-kor egyébként sem árt online lenni az ajándékosztás miatt. ^^
Bár ha nem leszünk elegen tudok hozni még pár embert.Kaldra vagyis Flameforge is benne van a tesztben. S tegnap mondta hogy hamarosan elkészül egy újabb 3v3 mapjával.
TBPeti Ti hogy álltok a tournamentes meccseitekkel?
-
OnSeT
őstag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
Aki online lesz a megadott időben kap egy token duplázó, konvertáló, s deck rejtő elementet. Mindegyik egy hétig lesz aktív, valamint 4000 Gold, 80 Battle Tokens, 50 Victory Tokens, 5 Honor Tokens is jön pluszban. Ha min. 2000 játékos online lesz akkor még egy Santa Claus promot is adnak a felsoroltak mellé.
-
OnSeT
őstag
23.án este 6 kor legyetek online. Kapunk pár ajándékot, de csak az online lévők

Santa is calling!
Skylords,They say it is the season to be jolly, but that's rather difficult when the World's about to end. In the event that the World does not end this evening, we at EA Phenomic would like to take this opportunity to wish all of our fellow Skylords, fans and players a very merry Christmas and outstanding New Year celebrations. May bearded men in red robes bring you your heart's desire and may 2013 be the year to top all others.
That´s obviously not all. We also want to give something back to you, but life is hard and so is BattleForge, therefor we are going to combine it with a little challenge.
Everybody online in the game at the exact time of 6pm UTC on Sunday the 23rd of December 2012 will get the following:
All booster items for one week.
4000 Gold
80 Battle Tokens
50 Victory Tokens
5 Honor TokensSanta knocked sad on our heads as he also wanted to be included, so we even put a challenge on top. If we get 2000 players online at exact 6pm UTC, everybody online at this time will get the exclusive Santa Claus Card.
Ho Ho Ho, isn´t that a challenge we should be able to master - of course!
So in the meantime, take a few moments to rest by the campfire, sing a few carols with your comrades and enjoy the eggnog, mince pies, roast turkey or whatever else you can scavenge from the canteen.
Have a great Christmas 2012 and all the best for 2013! - We see us Sunday at 6pm UTC !
Your BattleForge team.
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Én mondtam nektek hogy dobjátok be supressiont külön spellként is.

Church, wordbreaker ellen kifejezetten jól jön, főleg random mapon, ott esélytelen megközelíteni sunstridersel az épületeket időben. skyelf templar + church? , wordbreakerhez a skyelf sage jobban passzol. ^^ -
OnSeT
őstag
3v3 map pack, tartalmazza az összes hiányzó 2v2 map 3v3-as változatát, az első mapom 3v3 modját, s Kaldra Lorevor mapját. Letöltés.

Kitömörítés után a Dokumentumok / Battleforge / Map mapába kell bemásolni a fájlokat. Ha még nincs letöltött mapotok akkor a "Map" mappát létre kell hozni.
-
OnSeT
őstag
Egy kis ízelítő a felhozatalból. Csak hogy tudjátok mi vár rátok.

-
OnSeT
őstag
Beizzítottam map editort. Készüljetek, holnap este teszt.

Min. 5 emberre lesz szükségem. További infók holnap.
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Én is szeretlek. xD
Sajna, nem. Itt a ph-s accja. linekiller, de nem adott meg publikus mail címet.

-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
A legjobb az lenne ha az eredeti tervek szerint gergomesterrel tolnátok, vagy ha shooternek van kedve hozzá ő is be tud ugrani. Csütörtöktől mondjuk már én is normális gép előtt leszek. Bár inkább fun meccseket tolnék unrankeden, mert tournamenten az első bukott meccs után besértődne Gyuriba hogy miért nem az ő taktikáját követtük.

(#22476) gergomester Majd dobok neked lapokat az újrakezdéshez. Pure frost lesz main deck?
Ea supportnak meg küldd folyamatosan leveleket amíg nem fogsz ki egy normális ügyintézőt aki érdemben reagál rá. -
OnSeT
őstag
válasz
Roninsaiid
üzenetére
AH kezdőfelületén kell beírni a mélben kapott serialt. Ha a kódhoz jutás a kérdés, hát az elég random, van aki kap van aki nem. Első körben engedélyezni kell profilban hogy ea küldhessen promóciós anyagokat a címedre. Onnan kezdve már csak szerencse kérdése.
(#22467) gergomester Hogy fértek hozzá már megint? Megváltoztattad a belépési adataid legutóbb?
-
OnSeT
őstag
Hiroo tournament livestream online
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
De jó lenne emlékezni a kis accjaim belépési adataira.

Kaptok egy repet, hogy legyen vmi ihlet a versenyre. ^^ Replay
VYBA-ékkal toltunk egy kb fél órás 3v3at. Az eleje kivárósan indult, mondom akkor én betámadom őket harvival. Amíg én küzdöttem a társak elszedték előlem az összes orb helyet. Egyik ment insta t4re másik t3ra így nekem maradt a t2zés.
A meccs későbbi részében is megszívattak, épp felküzdöttem magam t4re, erre hagyják bedőlni egy shadow orbom. Bár sandstorm+ shaker páros ellen mondjuk nem sokat lehet tenni, még amii ritual is kevés volt. Viszont nem vettem volna rossz néven ha hagyják hadd építsem vissza orbom, mert így pure shadow t3 helyett bandit t3am lett, majd t2m ^^Ice tornado + dreadnought párost és comet catchert ajánlott hozzáadni deckekhez. Valamint supressiont a church campek ellen.

-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Érdemes lenne írnod ea supportnak is, legalább részleges kártérítést adhatnának.
Nyertetek már meccset? Repeket dobjatok majd.

(#22430) alpihun Más is fel tudja használni. Facebookos kódok limitált ideig éltek, viszont ugyanazt a kódot többen is aktiváltatták. Amit e-mailben küldtek azt csak egyszer lehet regelni, viszont elvileg azon nincs time limit.
-
OnSeT
őstag
válasz
gergomester
üzenetére
Ne hagyd annyiban a dolgot. Nyiss egy topicot a technical support részen a problémádnak. [link]
Valamint írj egy pm-et TBO-nak. Írd le nagy vonalakban neki hogy mi történt, linkeld neki azt a topicot amiben a link volt (ha nem törölték még). S mondd hogy nézzék meg a bejelentkezéséhez használt ip címeket. Add meg neki a sajátod s a mail címed, s akkor tudják hogy mi tartozik hozzád. Bár gyanítom az ip-d nem is feltétlen kell neki, egyfelől tudják másrészről kizárásos alapon is rájönnek melyik a tiéd. ( nyilván az amivel a legtöbb log-in történt az utóbbi időben. Ha így nem megy akkor ea support, de az rázósabb menet.(#22422) danibarna3 Neked is ezt tudom javasolni. Nyissatok egy közös topicot. Te is ugyanazon okból buktad accot?
-
OnSeT
őstag
We continue our BattleForge Highlight Week with another pair of BattleForge Points for our dedicated users, as well as free Twillight Booster Packs! Claim your code NOW!
7H2L-4YUM-A5LA-NL7G + EM2T-XGU8-XLJC-KTBF
Új facebookos kódok, 1000bfp-twilight booster. Aktiváljátok amíg lehet.

Volt ma egy kisebb patch. fixálták gorgash 3v3 void problémáit.
-
OnSeT
őstag
válasz
pachito
üzenetére
1000 bfp-t jóváírta nekem is. Már a megnövelt egyenleg fogadott mikor belogoltam.
Twilight boostert viszont nem kaptam. Bár meglehet hogy berakta a tartalmát automatikusan a gyűjteménybe.
Ezt már nem fogom megtudni.
(#22401) Volgafan
Facebook-os, amiről Zedroxine irt, s nem mellesleg reagáltál is rá. write only?
xD -
OnSeT
őstag
válasz
Zedroxine
üzenetére
Én csak egy lost connectet kaptam a beírás után ,s most már vissza se enged.

Amint nézem nem csak én. TBO már tud róla. Itt vannak a kódok.
Elsőre nem irt semmit vissza, másodikra meg random hibát jelez.
Azért tegyetek vele egy próbát, hátha nálatok jó lesz.
5Y9J-XE6V-EVBD-NEF4 + EYRN-U6ZC-WH52-YR3A
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Látom beirtatok kispadra.

Pontosításként közlőm, hogy kint OnSeeet néven futok. ˇˇ -
OnSeT
őstag
válasz
OmniaHD
üzenetére
A verseny topicban a csapat egy tagjának jeleznie kell a részvételi szándékot s a csapat adatait.
Csapatnév
In game nickek
Kinti fórum nevek ( minden tagnak regelnie kell hivatalos fórumon)
(egyes csapatoknál tartalék ember is feltüntetésre került)A csapat vezetője min. 3 hónapos reggel kell rendelkezzen kint vagy 50 posttal.
Tournament indulása: 15.12.2012, at 14:00 UTC+1
Regisztráció vége: 14.12.2012, at 20:00 UTC+1max 8 csapat.
S mint TBPeti írta körönként 1 hét lesz biztosítva a meccsek teljesítésére.
Díjak:
1st Team. Promo Swampdrake, Promo Fallen Skyelf, Promo Construct
2nd Team. Promo Harvester, Promo Lyrish Knight
3rd Team. Promo Juggernaut
Asszem nem hagytam ki semmi fontos infót.

Dehogynem. Lemaradt a link.

Első hszben meg lehet nézni az induló csapatokat. [link]
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
Lehetne egy héttel később az a verseny ... köv. hétvégén nem valószínű hogy ráérek... mindenesetre majd drukkolok nektek. Ma viszont jöhetnétek online, van pár kombó amit ki szeretnék próbálni.

(#22368) Volgafan nem szeretem ha diavetítés van meccs alatt, map felépítés és játékmenet miatt viszont jó lett vna belenézni egy repbe...
-
OnSeT
őstag
Dobjatok már fel egy 3v3-as repet.

-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Rá még ráérnék, de sztem noti meghalna 6 playeres pvpben. 1v1ben is erősen akadozik.

Szombat du., este viszont leszek, addig keríts még pár embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Macska topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone RugKing
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ezeknek elgurult vmi.. xD