Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
a Mo-t 900 alatt semmiképp sem érdemes most, de ez tényleg a jelenlegi amikor irom ezt a postot kb fél naponta változik most olcsobb lett mint tegnap volt. a rageflame, ott látok 700 körül vn a legolcsobb azt jol nyomtad el, ez a kettő egy boosterben volt?
filder: a surge of light-ot lvl2őn a SoH advon dobja azt tuti de a defensive tower gözöm nincs mit keresett ott... mert a lvl1et dobja ott de standardon, és ugye a lvl1eket sose ott dobja ahol a lvl2 lvl3 azok viszont egy helyen vannak, ja de van pár kivétel de akkor is ez tuti nem
-
Ádidi
csendes tag
Tegnap vettem 2 renegad boostert az elsőben nem volt semmi érdemleges de a második
dobott egy Mot és egy rageflamet. És az lenne a kérdésem h jól jártam úgy h mindkettőt sikerült 700bfp-ért eladni? Mert én nagyon örültem neki h ennyiért elvitték csak elég gyorsan elkelt és utána néztem h többért is elmennek. -
Filder
csendes tag
A defense tower 2. és 3. upgrade a Defending Hope pályán van a hivatalos lista szerint is.
A fórumban 3 lista van egymás alatt.
1. Twilight standard map-ek 1. upgrade.
2. Twilight advanced és expert map-ek 2., 3. upgrade.
3. Renegade map-ek és upgrade lapok.Talán nem is azon a map-en van amit keresel, és azért nem dobja.
-
ChromeX
addikt
na ez a poén ,most hogy is van ez? defending hope advon dobta a defensive tower 2-őt de a loot listben nincs iylen? ezt hogy számolta ki a játék? persze azt nem kaptam ami kellet volna... a hivatalos forumon nincs emiatt lázadás?
-
Filder
csendes tag
válasz
engineeeer
üzenetére
Tudom, hogy dögunalom.
Lassú voltam, és a megváltozott a loot rendszernek köszönhetően most advanced map-eket kell farmolni a fejlesztőlapokért. A kiegészítő előtt az összes hiányzó lap expert pályán volt.
Tapasztalati pontot nem kapok, aranyat minimálisat.
Mindegy összegyűjtöm az összes hiányzó upgrade lapot. (kb. ennyi maradt a játékban, mivel a pvp nem fekszik nekem)Van ugyan 62000 aranyam, de egy rare 3. upgrade 1500 arany. (Mennyi lehet az ultra rare?)

-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
most had ne káromkodjak itt a forumon, de megint megkaptam ugyan azt a kettőt amit tegnap és ezekből goldot csinált, ugyan az a skeleton meg a master archer 3 ilyen nincs, ez amugy rohadt idegesítő

-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
én primal defért meg a spermanért de a primal lenne jo, amugy msot 2xra sikerült csak ügyesen kell mozgatni a saját egységeidet, csak ez nem inmdig sikerül ugye mert ott erősek jönnek és nehéz az a rész, de amikor megjött Mo
de imádom azt a lapotna a cserélgetésem eredménye képpen, 235bfp vel kezdtem és msot ugyan ugy van egy uj Mo-m de 0 bfp viszont van egy razorleafem tehát sikerült keresenem kb 100at
első siker -
ChromeX
addikt
hogy lehet valami ilyen idiotán megcsinálva? az encountersen experten rogan szerencsére behalt mert nem tud leállni és visszamenni a helyére hanem amit meglát valamit megtámadja, hogy lehet ilyen....
-
ChromeX
addikt
elcseréltem Mo-t egy promo fire dancerre és egy razorleafre, elvieg nyertem kb 100-200bfpt
-
Gáz lesz ez.

Tegnap este 6-8 alkalommal nyomtam pályákat, és egy db olyan loot sem esett, ami kellett volna a paklimhoz. Így tényleg el fogják venni az emberek kedvét a játéktól. -
ChromeX
addikt
ugy látszik csak 1vEben vagyok szerencsétlen.. 3szor csináltuk filderrel a sunbridet és megvan mind a 4upgrade ami kellett onnan

-
engineeeer
tag
Háhá tizedszerre beadta a sunderer 1et!!!!Basszus nem tudok normálisan üzletelni össze vissza mennek az árak egyfolytában jó lenne ha leállnának kicsit a packosok.
-
ChromeX
addikt
ahhh iylen nincs ez valami rendszer ohgy csak shadow meg forst uprgdeket kapok? már nem tudom hanyadszorra tök elveszi a kedvem...
-
Ott nem. Már nem emléxem pontosan, hogy a Westendben mennyibe került, de szerintem 8-9k körül volt. Az Europarkban meg ugye 12k. Esetleg érdemes lenen elnézned még egy másik plázába, ahol van Saturn vagy MM, esetleg Tescoba/Auchanba.
576k-ba is benézhetsz, ott asszem 7k körül van (van egy boltjuk a Duna Plázában és az Europarkban is, de nézz rá a honlapjukra, és mielőtt indulsz hívd fel őket, hogy épp abban az üzletben van e). Ja, ott 7200-ba kerül.
-
ChromeX
addikt
holnap mennék venni egy BFet a duna plázába vajon van még 5kért? ugye ott mondtad a saturnt? sztem lesz még 3k pontom abbol mostmár összedobhatok valami oylat amivel komolyabban is nyomhatom
-
engineeeer
tag
Biztos nem 12éves kis hülye gyerek
Végül is ha belefér a stratégiádba érdemes venni sokan csinálják az ice barrier-home soil kombót ami ugye épület mellett nemtom hány % +sebzést ad,a rogan meg ugyanezt tudja de folyamatosan +25% és csak 1szer kell lerakni uh nem rossz.Tegnap 8szor csináltam a nightmare shardot 4scythe 3shrine of war és 1wall breaker upgrade-et adott és csak 4et tud beadni de valamiért pont nem a sunderert,szánalmas az egész,annyi lenne a megoldás h amit egyszer beadott azt többször nem és akkor ugyanúgy sokszor kéne megcsinálni a mapot de előbb utóbb muszáj beadnia. -
Ez fáj!

#1 JoonKimDDS
20m? how long is 20m?
when the card says the range is 20m, how long is that?
I use 19inch monitor. Is there a ruler in game? I don't think that's the meter in the real world because that would be several monitors connected to one another.#2 Instincts
You don't play Battleforge with several monitors connected to each other?
Noob. -
Szerintetek Rogan-t érdemes venni? Elég olcsó ahhoz képest, hogy legendary.
Amúgy a loot rendszerből szerintem hamarosan botrány lesz. A renegade pályákon 2x annyi a loot mint a többin, lévén, hogy minden lapnak 2 féle verziója van. Ami annyit tesz, hogy 24-32 lehetőség közül dob. Na most a régi rendszer alatt is volt olyan, hogy még 200 próbálkozásból sem dobta a pálya azt, amit szerettek volna, szóval ez elég durva lesz.
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
ja idegesíto, meg az adv pályák nagyon könnyüek az experthez képest, nem kihívás csak idő pocsékolásnak érzem, nagyon kéne a loot rendszernek az a reform, de ilyet, hogy még csak a színt sem dobja nekem, hát életem végéig farmolhatom így...
hu a skyelf még erőesbb is.. a curse orbot mennyiért vesztegetik most? -
engineeeer
tag
Amikor én frostot használtam skyelf templarral mentem,én is használom a Mo-t
ma megcsináltam 5ször a nightmare shardot a sundererért adott 3scythe upgrade-et meg 2shrine of wart
kicsit meguntam,most hogy advon ad 2es fejlesztést elég könnyű lett szerezni csak idegesítő amikor nem adja be.Én már lecseréltem a paklim fire shadow-ra elég erős a corsair,nightguard + belefér még mo,curse orb,sandstorm főleg aurával kombinálva,ha meglesznek a fejlesztéseim jó lesz meg a nomad is jó még. -
Ráadásul az új pályákon affinitynként külön upgrade van, ami megint csak szívás.
Én is vettem egy Mo-t de rohadtul felment az ára. Közel 1000 pénz volt, viszont muszáj venni egyet, mert e nélkül esély sem lesz PvP-ben a harmadik orbnál. Na meg erősen megkönnyíti a PvE-t is.
-
ChromeX
addikt
ajj most látom már ez fáraszto lesz 2 azaz 2 db uprgadet dobott treasure fleet advon mikor nagyon nagyon sok van elvileg, kb 3 is kellett volna de az istennek se.. amugy vettem egy Mo-t Best Buy lecseréltem a deepcoilt Mo-ra a szerepet amit eddig ö játszott most 100power pluszért egy kb többmint 2x olyan erős lény nyomja nagyon komoly
amugy én szerintem megmaradok a nature firenál, a skyfire draket nem tudom mivel lehetne helyettesíteni a a frostba. viszont igy meg megy, bár nem pvpztem még -
ChromeX
addikt
nem értem ezt az affinity dolgot. pl van ez a lap Stone Hurler shadow meg fire affja van ami ugye elvileg azt jelenti hogy akkor tudodhasználni azt a képességet ha van olyan orbod ugye? na de ez egy nature és egy forst orbba kerül és a fő skillje az shadow meg a fire orbos, akkor hogy van ez? 3 orb kell hozzá? de akkor ez igy egy rakás...
-
Megvan a végleges megoldás a promo-ra. Úgy vettem ki az egészet, hogy bárki megkapja, aki teljesíti a felsorolt feltételek egyikét (vastagon szedtem). Igen, utánaolvastam, mindenki megkapja a promot, akinek unlockolva van a teljes játék (a feltételek vastagon), és szeptember 4 és 10 között belogol. Úgy hogy hajrá Play4Free-sek!
As all of you die-hards will have noticed yesterday, we patched and introduced Renegade successfully, but our servers experienced some technical issues. This is the main factor which prevented us from being able to distribute the cards as we had intended.
The good news is we have found a solution, but we’ll need just a little bit of effort on your side to implement it. To ensure that you will receive your very own and exclusive promo card, please keep on reading.
First of all, this is very important: We want to make sure that we reward all of our dedicated fans! Simply handing out this card to anyone who has logged in for a minute or two wouldn’t make it too special. We hope you will agree this wasn’t the way to go.
So, to make it just a wee bit harder, we decided that you will need to accomplish one of these (very easy) missions:
Either:* Unlock full game access by reaching Level 4 in PvE
OR
* Unlock full game access by reaching Level 10 in PvP
OR
* Enter a full game serial code.Once you’ve done this, all that’s left to do is to log in to BattleForge at any time during the week that starts Friday, September the 4th and ends Thursday, September the 10th.
That’s all there is to it.
We want to sincerely apologize that our initial announcement did not go quite as planned.
P.S.: Some of you got lucky and already got your promo card last night. Don’t worry, if you already have your promo card, we won’t remove it.
Silvanoshi
-
válasz
Depression
üzenetére
Pár nap alatt (esetleg 1 hét) kényelmesen eléred a level4-et szerintem.
PvE játékot úgy indítasz, hogy kiválasztasz egy PvE pályát a térképen (a térkép a fenti, középső, legnagyobb icon), kezdetben szerintem csak az introduction van. Aztán ha azzal végeztél, lesz néhány új lehetőség (nem mindegyik 1 játékos pálya egyébként, van 2, 4 és 12 fős is).
Ha megtetszik a játék, és komolyabban akarsz vele foglalkozni szólj, küldök néhány olcsó (common) kártyát ingyen.
Amire készülj fel, hogy ez nem az a szokásos nekiesünk az ellenségnek amink van típusú RTS. Itt sokszor jól át kell gondolni, hogy mi miért és hogyan teszel. Jóval nehezebb az átlag RTS-ekhez képest, főleg az ingyenes kártyákkal.
-
Hamarosan lesz valami az elmaradt promo ügyében.
QUESTION
Why didn't I receive my Renegade promo card?Answer
We are aware that some customers who opted in didn’t get the Renegade promo card. We will be updating the Battleforge news section tomorrow (9/3/2009) with instructions on how to resolve the issue.
Please make sure you meet one or more of the following qualifications to get the promo card:
1. Have unlocked full game access by reaching Level 4 in PvE and have played for 20 minutes.
or
2. Have unlocked full game access by reaching Level 10 in PvP and have played for 20 minutes.
or
3. Have (or have entered) a full game serial code.I can also tell you that you will have to play between the following dates.
Friday, September the 4th and ends Thursday, September the 13th.Silvanoshi
-
válasz
Depression
üzenetére
Igen!
-
Depression
veterán
Teljesen kezdőként pénz nélkül érdemes belevágni ebbe a játékba?
-
ChromeX
addikt
érdekes így a dolog, csak nagyon rövid ideig néztem meg, mert fáradt vagyok, a ravenhart nem tul erős, és sokba kerül és csak 1 lehet belőle kérdéses hogy megér e egy helyet?
a Mo viszont nagyon durva egy olyat vennem kéne.. tudtok valami uj jo fire vagy nature 2,3 orbos lapot? vagy akár el is felejthetem ezt a párost? -
engineeeer
tag
Na nyomtam pár 2v2-őt van pár húzós új lap pl: a sandstorm kicsit lazán lerombolja az orbot 2powerrel főleg ha még üti valami mellette,a curse orb is elég nagy szívatás meg így hogy csak 300a 4.orb kicsit át kell alakítani a lapokat...
-
Ez az affinitás hogy működik? Kell egy olyan színű orb, mint az affinitás színe?
-
Filder
csendes tag
válasz
engineeeer
üzenetére
Megkockáztatom, néhány napig még inkább lefelé mennek az árak, de legalábbis lehet majd néhány nagyon olcsón eladó lapot kifogni.
Sokan nem tudtak tegnap belépni, s már égeti a zsebüket a rengeteg BF pont és ma végre vásárolhatnak.
-
engineeeer
tag
Tegnap betudtam lépni hajnali 1körül és 4ig üzleteltem
nyitottam Mo-t pakkban azt meg is tartottam + vettem nightguardot az ajándék lapot meg eladtam 350ért más már nem is kell a paklimba,a nomad nagyon jó kis lap 3eggyütt verhetetlen mert erősítik egymást.Nem kell költeni mert mindenki nyitja az új pakkokat pl nightguardból is 110 van kint pedig rare lap!Minden új kártyát nagyon olcsón lehet most szerezni a Mo sztem egy hónap múlva 2000lesz most meg 950ért lehet venni. -
Renegade Edition Official Loot List
Legalább nem kell találgatni.
-
Lol, a Core dredge, Rageflame, Disenchant mind ultra rare-k lettek, vagyis ha nyerni akarsz PvP-ben, muszáj lesz költened rájuk egy csomo BFP-t. Hmm, itt az ideje abbahagyni ezt a játékot?
-
Közben kiderült, hogy mindenki Ravenheart-ot kapta. Viszont légy került a levesbe, mert sokan nem kapták meg, hiába volt bekattintva az EA hírlevél (én sem kaptam meg). Egyébként úgy tudom, hogy egyszerre csak egy lehet egy térképen, tehát annak a játékosnak jó, aki először idézi meg, a többieknek lesz egy felesleges kártyájuk a pakliban. Ezért a charge upgrade-eket sem igazán értem.
Azért jó lett volna, ha az összes legendary kártyából csinálnak promot, és véletlenszerűen osztogatják ki. Így ennek most nincs értéke.Promo card FAQ
In an effort to cut down on the billion threads asking the same question, here is the low-down on the promos:**** It appears that a lot of people are not getting the promo that should be. I am also one who did not get one but opted in very early on.
* The Promo card was sent today when Renegade was released.
* Everyone got the same card: Ravenhart
* You will not get a mail of any sort. It will just appear in your collection.
* In order to have received it, you need have "opted in" to the EA newsletter as described many times in the past few weeks. The deadline was some unknown point in the past 4 days.
* The Promo is a bonus gift, not a right.
* Normally you can have both a promo and a non-promo version of your card in the same deck. It remains to be see if this will work with Legendary cards.
* Promos are exactly like the normal cards except they come automatically with all three upgrades and all 3 charge upgrades. And the art is a little different. -
-
ChromeX
addikt
najo meguntam, este fél 6 ota probálok bejutni.. megyek aludni... majd valamikor kiprobálom, talán pénteken
-
válasz
engineeeer
üzenetére
Én nem jutottam be odáig, de mivel az ELO rendszert átdolgozták, könnyen lehet a szintlépés.
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
nem láttam hogy léptem volna, de vlaszeg azért mert az ELO-t modosították, de én msot megint nem tudok belépni pedig már nem írja ki azt de most meg tul sokan vannak... á ilyen nincs

-
engineeeer
tag
Én addig jutottam amikor select-et kell nyomni a profilodnál haveromnál ki is írta h come online aztán nálam kilépett.Ti is léptetek 2szintet pvp-ben csak úgy?
-
ChromeX
addikt
nekem tök behalt az egész
már az elején azt írja ki hogy a serverhez valo kapcsolodáskor idő túllépés történt, aztán nem enged be a játékba mert dc-zik, másnál van ilyen? -
ChromeX
addikt
nyilván meg de azt nem értem, hogy ezt tudták hogy megrohamozzák a szervereket, miért nem tudnak erre felkészülni oké, lehetnek váratlan hibák, és most nyilván izzadnak is mert hözöng a nép, de akkor miért nem mondják inkább azt hogy még 1 hét, addig csiszolják a dolgot hogy a launch nagyjábol hibamentesen menjen, még az is jobb mint ez..
-
Most olvastam, hogy jelenleg még nem mindenkinek vannak nyitva a szerverek. De szerintem inkább csak elcsesztek valamit. Mindenesetre nyugi, minden MMO-nál hasonló problémák vannak nagyobb patcheknél. Megoldják.
-
engineeeer
tag
Ez az EA már szánalmas komolyan mondom,csinálnak egy szar kiegészítőt amit kamuból 120lappal reklámoznak se új map se normális upgrade javítás + tönkreteszik a hülye párosításokkal aztán 1hetet csúszik a kiadás most meg fel se lehet menni mert 1kalap szar!Megnézem mutatja h zöld a szerver mire belépnék kidob és eltűnnek a szerverek.
-
ChromeX
addikt
tudtam hogy ez lesz már kb 3 orája probálok beloggolni és nem megy, most szerverek sincsenek, a profil válsztonál tovább nem jutotam még.
-
válasz
engineeeer
üzenetére
ja, nem értem, hogy miért nem indították el a harmadikat
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
soha nem fog beengedni

baszus beengedett és DC..
-
engineeeer
tag
Fasza mind2 szerver tele van

-
Mér mennek a szerverek, de nem mindenki látja a szerverlistát. Folyamatosan engedélyezik több és több játékosnak a belépést (hogy össze ne omoljon a hirtelen terheléstől). Egyébként fél giga a patch.
-
"Úgy sejtem a magasabb szintű pve játékosok hamarosan lelépnek."
Ez az egyik nagy gondja ennek a játéknak. Nagyon kevés a PvE map. Ha belegondolsz, egy átlagos játékos nem fogja végigjátszani a mapokat több nehézségi szinten, hanem egyszer végigtolja azokat, aztán jöhet a PvP, ha egyáltalán érdekli.
És pont ezért van ilyen kis játékosbázisa a BF-nek, mert hosszabb távon már nem olyan jó szórakozás (kivéve a PvP rész, de ez nem mindenkit érdekel, és azt is meg lehet unni). Jelenleg egy szerverre max 3500-en csatlakozhatnak, ebből ki lehet találni, hogy egyszerre soha nem játszanak a játékkal pár ezernél többen, ami elképesztően alacsony szám szerintem. Ahhoz, hogy hosszú életű legyen ez a játék, minimum több tízezer játékosnak kéne egyszerre fent lennie (ezt még az Eve Online is teljesíti, ott 40-50 ezren játszanak egyszerre, szinte bármikor).
krómX: használtat természetesen nem érdemes venni
-
Filder
csendes tag
Ezt korábban is írták, hogy az 1. upgrade standarden, a 2. advanced szintű pályán...stb.
Abba csak most gondoltam bele, hogy micsoda kilökés ez. A második fejlesztésekért expert pályákat farmoltam idáig, viszonylag "normálisan" kaptam aranyat és pontot, de mostantól cumi. A treasurefleet pályát úgy 15-ször csináltam experten, és van olyan lap, amit már 5-ször adott, de amiket keresek még nem. Most azt fogom farmolni advanced szinten.

Mindegy, mostantól szólózni fogom a 2 személyes advanced pályákat.
Úgy sejtem a magasabb szintű pve játékosok hamarosan lelépnek. -
Jelenleg ez a legjobb ajánlat eBay-en, de ez is 15 GBP, ami már majdnem 5000 Ft (pontosabban: 4700Ft). Szóval akkor már inkább a Saturn.
Ja igen, amazonon egyébként dombornyomott bankkártyával (Visa, Mastercard) tudsz fizetni, ugyanez igaz az eBay-re is (PayPal-on keresztül).
-
Várj, ez USA. a szállítása költségre rá fognak számolni még kb 10 dolcsit plusz vámot, ami 20% asszem. Szóval ez már így közelebb lesz a 40-hez.
Mindig az EU-ból próbálj vásárolni (eBay.co.uk, ill. amazon.co.uk), mert nincs vám és a szállítási költség is kisebb. Bár az amazont eleve nem ajánlom, mert rohadt sokat kérnek szállítási költség címén (7-8€), ha meg eBay-ről rendelem, általában csak 2-3€.Most olvasom, nem is menne a rendelés:
Please note: Buyers outside the U.S. cannot purchase the following types of items via Amazon Marketplace: video games, toy and baby items, electronics, cameras and photo items, tools and hardware, kitchenware and housewares, sporting goods and outdoor equipment, software, and computersJa, egyébként próbáltam én már BF-et a britt amazonról rendelni (asszem 10€-ért), és ott derült ki a 7-8€-s szállítási költség, valamint - most jut eszembe - még vámot is fel akartak számítani. Úgy tűnik nem tudják, hogy Magyarország EU tagállam.
eBay-ről viszont minden rendben szokott menni, de most már elfogytak onnan az olcsó BF-ek sajna. -
Igen, azt írta egy dev valahol, hogy a level 1 upgrade-ek mind a standard pályákon lesznek, a level 2-ek az adv-on, és az experten meg csak level 3-ak (spt, ugyanaz a map fogja dobni mindhármat), ezzel nincs is gond. Csak ugye most már 320 kártya van (66%-al több) ugyanannyi pályára, ezért még többet kell farmolni az elcseszett random rendszer miatt, ami a devek szerint nagyon jó.
Volt aki írta a fórumon, hogy több mint 150 alkalommal tolta már a Mo expertet, és még mindig nem dobta neki azt a nyomorult upgrade-et, amit szeretne. És egyre többen írnak hasonlókat, mert ezzel csak elveszik a játékosok kedvét a játéktól, de a devek nem kapcsolnak sajna.Jah, lesz egy új pálya is egyébként, de valszeg csak később (ezt ma hintette el egy dev). viszont egy új pályával nem leszünk kisegítve.
Tegnap pont az enligh-al nyert valaki ellenem PvP-ben, elég láma dolog volt szerintem. De a többi 2 meccset megnyertem. Azon röhögtem, hogy az uccsó meccsen elég könnyen lenyomtam az ellenfelem, és csak akkor szedte elő a mountyjait, amikor már beszorítottam 2 orbra, nekem meg már épült a negyedik. Na itt nem értettem, hogy miért nem használta azokat korábban (volt már 2 orbja is, csak leromboltam).
-
ChromeX
addikt
most azt olvastam a forumon, hogy csökkeni fog az enligh ára és a lvl2es uprgadeket már advon dobni fogja :
I think it will drop because of the new cards, PvE will become much easier so Enlightenment isn't really needed. Also there's much less Expert map farming as level 2 upgrades now come in Advanced.persze ez csak egy user post
-
válasz
engineeeer
üzenetére
Óóó, hát ha ennyire jók az új common és uncommon lapok, akkor szerintem nagyon leesnek majd a régi lapok árai, ami annyit jelent, hogy kidobtam a pénzem...

-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
most mik vannak a paklidban? itt nem akarod gyorsan összedobni?
szivesen megnézném -
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer
üzenetére
az agressor igaz, az két orbon huzos
nekem nature fire van úgy hogy én is benyaltam.. sztem a firet lecserélem de hiányozni fog, elöször kipróbálom tudok e rajta igy kicsit tuningolni pvpben, ha nem akkor le kell cserélnem, aminek nem örülök de ezt jol elszrták amugy ebböl kiindulva szerintem tuti hogy lesz még olyan amikor a többi szint keverik -
engineeeer
tag
Grinder?Az 4 orbos én a pvp-re gondolok az az agressor is olyan mint egy 2orbos magma hurler,a nightguard-al mostmár a fire shadow ugyanúgy tud lopni mint a nature,a 60kártyából pl a fire frost paklimba a core dredge az 1etlen amit berakhatok miközben a többiek már 2orbnál annyit erősödnek h verhetetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A #496-ban Defending Hope-t írtál, s a defense tower ott van.
hát ugyanazokat kapom az 1 playeres mapokon, ez lehet valami bug? már ezen csak nevetni tudok, minden 1 playeres mapon azokat dobja amit már dobott egyszer

első siker

nyitottam Mo-t pakkban azt meg is tartottam + vettem nightguardot az ajándék lapot meg eladtam 350ért más már nem is kell a paklimba,a nomad nagyon jó kis lap 3eggyütt verhetetlen mert erősítik egymást.Nem kell költeni mert mindenki nyitja az új pakkokat pl nightguardból is 110 van kint pedig rare lap!Minden új kártyát nagyon olcsón lehet most szerezni a Mo sztem egy hónap múlva 2000lesz most meg 950ért lehet venni.
nem sokkal 5 után már beengedett, remélem lesz promo