Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
helphelp
csendes tag
melyik expert mapon esik a legtöbb gold?
-
pachito
őstag
Egyébként tegnap megkötöttem életem üzletét: trade csatin árultak kártyákat, gondoltam, megnézem miket, rákérdeztem a Harvesterre és Mindweaverre, elsőre azt mondta (tört angolsággal), hogy 100 bfp, másodikra meg 8-at
Mondanom se kell, ugrottam a direct trade gomb után 
-
pachito
őstag
Tome-ot érdemes venni? Illetve ugyanolyan lapok eshetnek, mint a booster packokban, csak több?
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
pfu hát már vettem egy párat, nem emlékszem mindre. de legelső egy harvi volt aztán egy Motk aztán volt még mounti, dread, worldbreaker ezek voltak az értékesek volt amok, shrine of war, voodoo shack, blacklash, shadow mage wrathgazer, timeless one, aztán még voltak de nem emékszem rájuk értéktelenek voltak.
az Amoknál ideges voltam, meg kaptam a renegade legértéktelenebb lapját..
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
boostert csak akkor vegyél és csk akkor ha van fölös 250ed ez olyan mint a szerencse játék kb az élmény a lényeg hogy megveszed meg bontod és reménykedsz hogy lesz benne valami na de az hogy van is annak nagyon kicsi a sansza. nekem egyszer volt benne mounti az volt a legértékesebb de mostanában CSAK olyat nyitok amiben semmi... abba is hagytam.
szoval nem érdemes rá költeni.én nekem a PvE rangom az skylord és már az adv mapokért sem kapok xp-t
-
Gyuri27
félisten
Itthon is megtalálnak az ilyen embrek. De úgy tünik én a kinti fórumokon is csak ilyenekbe futok bele [link]

-
Depression
veterán
Neki láttam a Mo standard-nak. Persze Mo up.-ot nem ad, de az, hogy még XP-t sem, az már elég durva.
-
Gyuri27
félisten
Aki bontott boostert az mondja már el, hogy miket talált benne. Ami igazán érdekel az a rare és ultra rare lapok (amiket talált).

-
ChromeX
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
a defending hope nagyon könnyű, én sokat farmoltam a magma 3ért régeben. most megcsináltam egyszer standardon talán a frostmage 1ért és nagyon nagyon unalmas
elhatároztam hogy nem fogok standard mapokat csinálni max UR vagy R upokért de uncommon meg commont megveszem tokenből főleg ha 1 playeresen dobja a büdés életbe nem kapom meg.Ollie slave master nem volt meg neked? az aggressor nem 2esen volt?
-
Nah, megcsináltam a Slavemaster advanced-et egyedül. Nem volt olyan vészes, persze ahhoz kellettek azért komoly lapok.
Szerencsére pont az aggressor-t dobta, és állítólag az expert sem sokkal nehezebb.
-
ChromeX
addikt
válasz
Morgomirhun
üzenetére
elveheti igen.
panda nem tudom de én is meglepődtem... nem is értem ha lett volna eruption azt láttam volna, tényleg nem értem.. mind1 annyira nem fontos bevertem azzal a bizonyos sundererrel
-
ChromeX
addikt
válasz
Pandaflosh
üzenetére
3ason full hpja volt a skyfirenak ami 450 talán 460 és unholy is volt nem értem hogy halt be...
amugy amit szeretek pvpbe a 3as sunderert 3as ravage 3as unholyval nyomni.
azt nehezen szedik ki 
-
Morgomirhun
csendes tag
válasz
pachito
üzenetére
Hát igen,standardon még megéri a PvP.Főleg ha C a lap.Én ott experten toltam sokat,6x-er egymás után ugyanaza 2 update(Decomposer+Northguards ) azért eléggé idegsítő(kb fél hónapra abbahagytam
).Igazi visszatérő rémálom!És azt az expertet viszonylag könnyűnek nevezném.Sőt!Állati egyszerü,ha belejösz.Csak ugye az idő... -
pachito
őstag
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Igen, én ma csináltam meg azt a mapet körülbelül 15-ödjére (nem túlzás), és csak nem esik a windreaver upgrade, már unom az Infected Wrathgazer pofáját

-
Morgomirhun
csendes tag
válasz
Pandaflosh
üzenetére
Ilyen nincs!!!Aggressor II nemakar esni...egyszerüen szétrobbanok,ha jól számolom azonkívül 1 update nem esett még.Pedig reméltem hogy nemsűrün kell majd Encounters with Twilight-osan 25.prbóálkozás után is nekifutni,és nem adja be.Kezdek megtébolyodni

PvP-zni akkor se fogok.Amíg nincs jobb deckem nem.
-
válasz
Pandaflosh
üzenetére
Biztos a sunderer-re emlékezteti az avatarod.

(#1274) Gyuri27: az első up-tól a nomadnak van képessége a repülő lények sebzésére.
-
Pandaflosh
csendes tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nomád ellen semmikép, mert az még a skyfire draket is leszedi (ha nincs rajta unholy power) azért olyan gyorsan nem szednek szét egy well-t, mert például a Sunstriders és a Forsaken is 50 power aztán abból lazán hoz többet is (főleg hogy M-est ütnek).
Avatar: Mért? Szerintem tök aranyosan mosolyog az a rák

-
Gyuri27
félisten
válasz
Morgomirhun
üzenetére
Már vettem, én is jónak tarton. A stone warrior is remek lap.
Minden drágult. Pár napja a construct 20-30 bfp volt. Most 50. Jön a karácsony vagy mi a szösz.Pandaflosh: barátom ezt a rák avatart változtasd meg.
Szóval az ensnaring és a burrower aránytalanul drága szvsz.Szerintem a mana a nomád, dreadcharger ellen nem rossz. Ha hív egy well-t vagy orbot mire ilyászt hívna 2 madár szét kapja. Persze tévedhetek is.
Ami igazán fájó, hogy ezek a lapok 50-60 pontosak.
Naturálnál a wind 70 és a were 80. -
Pandaflosh
csendes tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Harvestert nature/ frostal a legegyszerűbb megfogni. Ensnaring Roots meg Coldsnap és még Curse of oink aztán távolról nyilazod amivel csak tudod. Ez azért jó mert ha elmúlik az egyik spell hatása akkor rögtön ráteszed a másikat és akkor addig semmit nemtud csinálni.
Sunderert szintén Ensnaring Roots, de elég ha lehívsz pár íjászt és lövöd.
Mana wing nem jó PvP-re, bármelyik íjász leszedi pillanatok alatt.Nature/Frost az egyik legerősebb PvP-re vannak rá értelmes lapok nyugi ;)
Ott van a burrower, lyrish knight, az elöbb említett 3 spell. (talán ez az alapja) -
Morgomirhun
csendes tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az Aggressort gondold meg.PvE-re is kiváló.A Sunderer ellen pl remek,hisz knockbackeli(más kérdés,hogy letudod-e hoznia 2. orbot is és kitartani amíg összejön 150 power és lehívhatsz 1-et
Az ára nemis horribilis,nagyából 50 BFP.Saját észrevétel: NAGYON megdrágult a shaman
55 átlagról 70-re.Komolyan,ha így erősödnek az árak,nemérem be 
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
igen viszont van néhány elég sok expert map mihez must have. a fire dancertől én is megilyedtem az elején de borzaszto egyszerű lecsapni egy lavafield és alig marad hpja, nekem 3ason van a lavafield és egy promo fire dancernek ami ugye max upon van és az upal HP-t kap, marad kb a dancernek 10%élete azt már bármivel leviszed.
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
a mana wing nem UR
ott van az aggressor ami talán a legütőképesebb része a frost nature lapoknak, 2orbos és knockbackeli a large!! lényeket is. harvi ellen nem sokat tudsz csinálni semmivel
lyrish knight jo még pvpre 2. orbra de ott fontos hogy rakd mindig épület melett legyen akor kapja a jo képességeit. -
Gyuri27
félisten
Nos urak. Adjatok tanácsot.
Ranked pvp-ben mostanság elég sz.patósan rak össze emberekkel. Ha shadow-l harcolok harvesterrel gyilkol le. Ha firével akkor surenderrel és vagy eruptionnal, esetleg makeshiftel etet meg.
Az ötleteket, tanácsokat szivesen veszem. Az a problémám, hogy tápos 2 orbos nature/frost egységet nem találtam. Ami szvsz jó lenne az a nature mana wing, és a frost mountaineer. Csak ugye mind kettő ultra rare. Az áruk is eszerint van szabva.
Elképzelhető, hogy valami értelmes lap jön majd két orbra frost/nature pakliba? -
pachito
őstag
Végeztem egy kis átalakítást a pakliban, pakli, ez így milyen?
Megpróbáltam a védelmemet erősíteni, egyik gyenge pontom volt, illetve több melee egységnek helyet szorítani, ugyanis többek szerint expert szinten minden ellenséges bázison alap a mark of the keeper. -
pachito
őstag
Hm, értem. A mindweaver-ről mi a vélemény?
-
-
pachito
őstag
válasz
Depression
üzenetére
De egyébként sokan mondták, hogy a tunnel felesleges lap, pedig sokszor használtam, ha hirtelen kellett a map egyik feléről a másikra ugranom. Miért felesleges?
-
pachito
őstag
válasz
Depression
üzenetére
Melyik sárkányra gondolsz? A nature vagy fire-re?
-
pachito
őstag
Ja igen, Demiron néven lehet megtalálni a játékban, ha érdekel valakit

-
pachito
őstag
Sziasztok! Egy hete kezdtem a játékot, azóta összeraktam egy viszonylag ütőképes paklit, viszont szeretném minden hozzáértő segítségét kérni a pakli hatékonyságának növeléséhez!
(mit érdemes még beszereznem, mit érdemes lecserélni, ilyesmi
)üdv
-
Eagl3
veterán
Üdv.!
Kicsit elakadtam... bent vagyok egy épületbe, vagy bunkerbe (nem tudom mibe
) és van egy kis fetrengő kék színű robot egy céltáblával a feje felett. Őt kéne megszerelnem repair kittel, de sehol nem találok itt a bunkerben, venni se lehet... már mindenkit megöltem vagy 5x de seholo nem találom. -
Ha valakit érdekel, egy bontatlan BF-et árul valaki 5 rugóért. Én még megpróbálnék alkudni egy kicsit az árból.

-
Hmm, a fórumon elég jó visszajelzések vannak a random PvE mapokról.
-
válasz
ChromeX
üzenetére
Tegnap este próbálgattam a Shard pályán az MotK+Primal elhelyezését, megnéztem a replay-t, és feltűnt, miután screenshotokat is csináltam, hogy a bal oldal primal egy kicsit feljebb van téve. Szóval valszeg az lesz a kulcsa az egésznek. A replay után már nem próbálkoztam megint, mert már nagyon késő volt, de ma este megint nekieshetünk.
-
válasz
Depression
üzenetére
Ha egy egységed áll bármilyen saját épület mellett (kivéve falak), folyamatosan gyógyul valamennyit, de csak akkor, ha nem csinál semmit, tehát se nem támadják, se nem ő támad. És nem rögtön kezdődik a regenerálódás, hanem valamennyi idő (passz, hogy mennyi) elteltével. Ha ez egységed több katonából áll (pl 6 fős T1), akkor nem kapod vissza az egységben a meghalt katonákat, azok csak gyógyítással "élednek" újjá.
Amíg még csak P4F lapjaim voltak, akkor ilyen módon gyógyítottam az egységeim.
-
válasz
Depression
üzenetére
Csak annyira gyógyít, mint bármelyik épület.
-
Depression
veterán
A mindweaver mióta gyógyít?
-
helphelp
csendes tag
bejelentkezéskor miért írja ki hogy invalid client version? 2 órája még beengedett
-
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
na várj, most 200bfp az már nem kevés de akkor mindenkinek volt és 0át ért. viszont ugye ahogy telik az idő jönnek az uj playerek akik már nem kaptak ilyen promot tehát "hígul" a játékosok promo "tengere"(ezt de szépen fogalmaztam)
. egyre értékesebb lesz és ez szeritem megy még felfele is. sokan akkor vásároltak belőlük sokat fillérekért hogy majd ha eljön az ideje jo áron megszabadulnak tölük. persze ez hosszu folyamat. -
ChromeX
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
abbol hogy amikor jött a renegade akkor be lehetett jelölni az account lapodon hogy kérsz EA hírlevelet na ha ez bevolt akkor járt egy promo kártyá igy hirdették, na amikor jött a renegade nagyon sokan nem kapták meg a promot technikai okok miatt, ekkor mondták azt hogy minden account kap egyet. igyaztán a legértéktelenebb lappá vált. amugy is sok lett volna belőle. de igy meg mindenkinek volt.
Ollie kiegészitett és megelözött
amugy minden jo post számot összeszedsz 
-
válasz
Gyuri27
üzenetére
A promo osztásból.
Volt egy hét, amikor csak be kellett jelentkezni, és bejelentkezésnél automatikusan kaptunk ravenheart promo-t. Erről csak az maradt le, akinek akkor még nem volt teljes verziós a játék (play4free és még nem érte el a level 4-et), vagy nem jelentkezett be. És ezt a promo-t a Renegade kiadás örömére osztogatták.
mod: most nézem, hozzászólás sorszáma: 1234

-
válasz
Gyuri27
üzenetére
Azért ilyen olcsó, mert majdnem mindenkinek van belőle, legalábbis azoknak, akik aktívak voltak szeptember elején.
Az ELO-nak az - is - a lényege, hogy vesztes meccsnél vesztesz pontokat (bár az is előfordulhat, hogy még így is nyersz pontos). Szóval a PvP rang nem olyan, mint a PvE, hogy csak nagyobb lehet. Vissza is eshetsz a ranglétrán, ha folyamatosan kikapsz, vagy akár akkor is, ha egy ideig nem PvP-zel (egy bizonyos rank felett - asszem 8 - vesztesz ELO-t, ha nem vagy aktív PvP-s).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Pandaflosh
üzenetére
Engem meg már ismersz.
De hátha mást is érdekel: smokegyuriAmi a promo hátránya, hogy egy fél pakli árába kerül sokszor (nem is akármilyen fél pakliról beszélek).
-
válasz
Pandaflosh
üzenetére
Hú, ez az első hozzászólásod.

Nekem: GyokZoli -
Úgy néz ki, holnap lesz a patch:
Random PvE mapok (egyelőre beta)!
Patch Notes 29-OCT-09
General* Beta: Randomly generated PvE maps are now playable in beta state on the world map as a new game mode. You might still encounter bugs or discover balancing issues. Please report these issues through the forums. The beta version of the randomly generated PvE maps does not give out rewards, nor does it feature the final usage of bosses or show rankings.
* Goldchests: New tool-tips containing explicatory texts were added that will hint why a gold chest can presently not be opened by the player.Cards
* Balancing Change - Banner of Glory: Production costs reduced 50 -> 40, refund increased 25% -> 33%
* Balancing Change - Frostbite: Production costs reduced 40 -> 25, u3 20
* Balancing Change - Ice Guardian: If this unit is played out near friendly orbs or power wells it will from now on enter the game with its Ice Shield automatically enabled. Therefore its special ability will have to run through its recast time before it may be triggered again.
* Bug Fix - Windhunter: The card's description did not mention that the unit is able to knockback small enemies. This information has now been added.
* Bug Fix - Gladiatrix Shadow Affinity: The upgrade card's description indicated that the power costs of Tainted Sobering would be reduced by 10 for Upgrade 2 and 3. Actually, the power costs are only reduced by 5. The text has now been corrected accordingly. This only affects the description and has no impact on performance!Bug Fixes
* The Upgrade-Section will correctly switch to the "Upgrade"-Tab if the section is open, the "Claim Upgrade"-Tab is active and you use the "Upgrade"-Option from the card context menu
Community Map Editor
* Fixed crash in map settings dialog
* Added random map config value management functionality on a second tab in the map generator config widget
* Editor DirectX 10 support enabled
* Random generated player-versus-environment maps get their scripts correctly created
* Map goals defined in the file goals.xml are loaded now correctly into the gameEnjoy!
soul
-
ChromeX
addikt
válasz
Depression
üzenetére
persze sikerült 2x is, de aztán valamiért nem müködött a dolog.. kiszámíthatatlan hogy mikor működik mikor nem, amugy elsőre még elég tapasztalatlanok voltunk aztán 2. az már laza volt.

-
ChromeX
addikt
-
ChromeX
addikt
Találtam egy tökre játszható replayt a shard expertről Ahogy a képen bejelöltem kell a Motk, és 2 witch után nem jön több. ez a lényeg azért csináltam a képet mert ugye holnap pecsss és elveszik. Ollie megcsináljuk?[link]
-
ChromeX
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
a tippem ez lett volna
a 3. up a commonokra nem 750? azt tudom hogy a jugger 3ért 3ezret kellett lepengetni. és az csak ritka, UR 2. az 2k és ollie mintha azt mondta volna hogy a 3. 6300. -
Holnap megint patch lesz, a változtatott kártyák:
Originally Posted by soulwarrior View Post
Cards still on the Watch List that will be changed with the next patch:* Ice Guardian
- Initial iceshield on cardplay near generators and powerwells.
- Starts with recast.
* Banner of Glory
- Production costs reduced 50 -> 40
- Refund increased 25% -> 33%
* Frost Bite
- Productioncosts reduced 40 -> 25
- On Upgrade 3: 20Ezen kívül lesz még más is, amit egyelőre nem árulnak el.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Még mindig P4F deckem van, de legfőképpen a kihívás miatt próbáltam meg és sikerült. Semmi különös nincs ebben, valamint nincs már kedvem standard mapokon szenvedni x aranyért, mint írtátok ti is már, nem is érdemes. Főleg, hogy a northguards 3dik upgradje volt 600 arany, tehát gyűjteni nem árt. Arról nem is beszélve, hogy most már elég sok upgradem megvan ami kelleni fog az új deckhez, tehát alakul.
Mi lett volna a tipped, jöhet privát is. -
ChromeX
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
de ezt direkt csináltad P4F-vel vagy nem fizettél még be és azért mert van aki csak a kihívás miatt nyomja. bár van egy tippem.
-
DeckardCain
senior tag
válasz
Depression
üzenetére
Nem mentettem le sajnos. De a következő volt.
nature, frost, fire deckkel csináltam meg. Frosttal kezdtem mivel master archers-re és northguards-ra volt advanced upgrade. A második orbig nem volt gond, a torony kivételével kitakarítottam mindent. Ekkor alt-tab és power gyűjtés
Fire orbot huztam fel, az archer/guard mellé jött a fire stalker. Hosszas kínlódás után eljutottam a 3dik orbig. Innentől könnyebb volt. Tremor/magma/swamp drake 3massal szétszedtem az alsó sarkot, ahol a colossus volt. Ezután jöttek az újabb gondok. Mindig támadni szoktam sose védekezni. Szokásosan elindultam azon az oldalon ahol egy well van, gondolván a 3 juggernaut-nál nem lesz rosszabb. De a sárkány 3 juggernauttal.
Ekkor lenulláztam magam, majd 3szori nekifutásra szereztem meg a 4 orbot. Utána a sárkány már nagyon könnyű volt 2es giant wyrm-el. -
ChromeX
addikt
tetem egy probát a gunsal experten hát kell még tennem jo pár probát.. nagyon nehéz
-
Depression
veterán
válasz
DeckardCain
üzenetére
Gratulálok. Replay-t nem mentetted el?
-
DeckardCain
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
Na sikerült! Sárkányt hagytam a végére, jól megizzadtam. Aztán kaptam northguards upgrade-t. 66 percig tartott

-
DeckardCain
senior tag
válasz
DeckardCain
üzenetére
shit.. Sok juggernaut

-
DeckardCain
senior tag
Encounters with Twilight experten 3dik orb megvan alsó rész kitakarítva. Free deckkel kell ám okoskodni

-
helphelp
csendes tag
bocsánat, azóta megtaláltam

-
helphelp
csendes tag
hol esik a stone tempest, hammerfall, és a stone shard 1. upgrade-ja?
ollie: nemtaláltam sehol sem ezeket az upgradekat, pedig végig olvastam :Sigaz csak a standardot, de azon kéne esnie szeritem.
-
válasz
Depression
üzenetére
Én ott soha nem vártam meg a harmadik orbot, mert megőszültem, mire lett elég powerem orbhoz meg t3-as egységekhez. Fogtam néhány aggressor-t meg windweavers-t néhány shaman-nal, és cc-ztem orba-szájba. És persze a juice tank se gyorsítja fel a powert, "csak" annyit csinál, hogy tovább tart a well.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mondanom se kell, ugrottam a direct trade gomb után 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, de nem kéne belehalnia a skyfirenek mert nekem nem szokott.

55 átlagról 70-re.Komolyan,ha így erősödnek az árak,nemérem be