Hirdetés
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
devilinsid3 #48796 üzenetére
Képzeld nem.Sőt az sem, ha rakétával ölnek meg, sem ha tankkal. Egyedül ami zavar az a repülő... De őket nagyon egyszerűen lerendezem
em megyek olyan mapra, ahol air rape áldozata lehetek. Minden más ellen tudok infiként is harcolni, kivéve a jetek.Szóval még ez sem bassza el a játékélményemet, bár milyen hihetetlen.
-
Zoli54213
aktív tag
Egy kis tegnap esti pub-ozás
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
devilinsid3 #48790 üzenetére
Mi közöd van ahhoz, hogy ki mivel játszik?Ha neki az m16 a szimpi, akkor menjen azzal.Az én játékélményemből semmit nem von le, hogy csak m16 van körülöttem/ellenem.Ugyan úgy kell vele célozni, mint mással.Ha meg nem tudsz játszani /nem érzed annyira mint az ellenfeled úgy is belőnek akármi van nálad. Nem idegesítem magam ilyeneken, kikapcsolódni megye fel, nem dühöngeni.
dilipok: egyetértek minden mondatoddal
-
dilipok
veterán
válasz
devilinsid3 #48793 üzenetére
Az en velemenyem meg az, hogy egy csomot rinyaltok ezen
Benne van a jatekban? Benne. Te is valaszthatod? Igen. Nem valami mikrotranzakcios csodarol van szo, hogy aki fizet, az god modban olheti a nepet... Szoval ez rinyalas. Igen
Azt meg meg mindig nem ertem, miert baj az, ha valaki csak ezzel az egy fegyverrel megy
Vagy csak azert nem kellene, mert azt mondod, hogy az szar? Juuuuj, hat ez igy mar felelmetesen degradalo, soha tobbet a kezembe nem veszem
-
devilinsid3
addikt
-
dilipok
veterán
válasz
devilinsid3 #48790 üzenetére
Es ha nem tudja? Az bun?
Miert ne mehetne mindig azzal? Miert kell ezen igy rinyalni? Vagy te nem mehetsz azzal?
-
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #48787 üzenetére
minden tekintetben van nála jobb.. ja igen
csak az m16-ban a többi fegyver átlag "jó" tulajdonsága van ami létrehoz egy OP fegyvert..
az ilyen m16 császárokat akik szerint ugye "élvezik" a játékot azzal, meg nem is OP annyira akkor miért nem látni más fegyverrel sosem szinte, ha "van nála jobb" ? ja mert a többit nem tudja kezelni ? értem.. -
-
dilipok
veterán
válasz
DeadMeat #48787 üzenetére
mar nem akartam gepelni, de kb ugyanezet irtam volna. Megy a siras ezerrel
devilinsid3: igen, szerintem is felhaborito, hogy valaki elvezi a jatekot es esetleg szereti azt a fegyvert
Fuuuuuuj, mit kepzel mar. Menjen inkabb eod bottal, mert az a jani, aki azzal ol...
Na jol meg is kaptad DeadMeat. O nem is jar a forumra, csak heto 10-15 hsz-t general
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
batai15 #48785 üzenetére
Igen az, amikor hetente min. egyszer besírsz, hogy unod az m16-t..Menj te is azzal, ha szerinted annyira OP.. De megsúgom koránt sem annyira jó, mint volt.Minden téren van nála jobb fegyver, választani lehet.(Minden téren, hogy megértsd: közel, távol, és középtávra is van nála jobb fegyver) Egyetlen nagy előnye van az a töltési sebessége.
-
dilipok
veterán
válasz
batai15 #48783 üzenetére
Akkor megegyszer: ha szerinted op, akkor menj azzal. Neked is ott a lehetoseg, masnak is. Ok ezt valasztjak, te nem. De azert meg nem kell sirni...
A tdm amugy is eleg gyenge ebben a jatekban. Ez nem arra van kitalalva. Mas modban meg igazan nem ervenyesul az a rettento nagy OP
-
batai15
félisten
Buzerátor ea-nek nem igaz hogy nincs annyi értelme hogy megnerfeljék már azt retek m16-ot meg társait . nem igaz hogy minden tdm-en szinte már csak azzal jönnek velem szembe!
-
sensejke
aktív tag
válasz
devilinsid3 #48776 üzenetére
Tejpor?
-
dilipok
veterán
válasz
kriszpontaz #48772 üzenetére
Akkor viszont nem kell meglepodni / felhaborodni...
-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz #48770 üzenetére
többféle variáció van rá:
egyrészt szerintem ez autoadmin
másrészt1. lehet, hogy percenként csak 1 gránátot dobhatsz el (vagy amennyire be van állítva)
2. bármennyi gránátot eldobhatsz, de csak percenként 1-et ölhetsz vele (vagy amennyire be van állítva)
3. az ellen lehet, hogy m320 lvg-t használt, ami nem gránát és arra nem vonatkozik a szabályez a sok szar expl. miatt lenne akik csak dobálják éjjel nappal a gránátot metron meg m320, rpg társai
a kiírás szerint téged szerintem 5x megölt az autoadmin, mert túl sokat dobáltál/öltél, majd 6. alkalomra kidobott a szerverről, ami valószínűleg kör ban, vagy csak kick volt
-
dilipok
veterán
válasz
kriszpontaz #48770 üzenetére
valoszinuleg ott is ropkodtek a kickek... ennyi. Gondolom figyelmeztetest is kaptal chatben a limitre, csak nem is nezted...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
devilinsid3 #48769 üzenetére
Nem értem a lényeget. Utána néztem neten, de nem bírom értelmezni mi van. Nyomultunk előre, az ellenség megállás nélkül dobálta a gránátot, én meg ahol tudtam supportoltam lőszerrel, és lőttem, meg visszadobáltam a gránátot. Ennyi volt. Nem csaltam. Vagy egységnyi idő alatt csak 1 gránátot dobhatok, az ellen meg annyit amennyit akar?
-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz #48766 üzenetére
most ezt tényleg nem érted miért kickelt ki, vagy nem is csináltad azt ami miatt ki kickeltek?
-
kriszpontaz
veterán
EZ mi a szar????
Kb 5X nyírt ki az admin, aztán ban:
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: you have reached NADE LIMIT
Supportal metrón, körberakva lőszeres ládával.
-
Roxaar
tag
Valaki jön ?
-
-
Def26
félisten
Lassan bekészültem a hétvégére. Jöhet az éjjeli bf3.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Dexter-2000 #48753 üzenetére
Most mire gondolsz? Trackball?
Laraxior: Az AT missile mellett nem is szívesen feküdnék kilövéskor, mert még a seggemről is leégetné a szőrt
.
-
Algotis
addikt
válasz
kriszpontaz #48755 üzenetére
Russia
-
Laraxior
titán
válasz
kriszpontaz #48755 üzenetére
Elsütsz egy ilyen szart akkora füstöt lök hogy kmről is kilőnek
-
kriszpontaz
veterán
-
Dexter-2000
őstag
amúgy rajtam kívül valaki használ még fordított egeret?
-
batai15
félisten
az mg36 jó support fegyó? most kaptam meg.
szerk: bizony hogy jó! -
Laraxior
titán
válasz
Dexter-2000 #48746 üzenetére
vs M1128?
-
batai15
félisten
válasz
Dexter-2000 #48746 üzenetére
Most voltam , megkenni a kenyeret!:-)
-
Dexter-2000
őstag
valaki kés?
-
xavix13
őstag
Szegénykém kicsit berágott rám.... 600 ticketen keresztül képes volt végigspamolni a chatet
-
blaca83
őstag
válasz
Bjørgersson #48743 üzenetére
Arra gondoltam, hogy megvárom, míg több ember ír rá véleményt és mondjuk ha 5 hozzászólásból 4-en azt mondják, hogy zavaró vagy nem stimmel vele v.mi akkor Én sem küszködöm vele.
-
blaca83
őstag
válasz
Bjørgersson #48741 üzenetére
Inkább megvárom amíg kitapasztalják páran és utána meglátom.
-
Bjørgersson
félisten
-
devilinsid3
addikt
most megint mi a tetves sz*r van ezzel a játékkal? 6-ból 2x kifagy air mapon.. hihetetlen
-
blaca83
őstag
Pont akartam kérdezni, hogy milyen... Érdemes-e feltenni, mert a képek alapján jól nézett ki.
Élőben akkor mégsem volt olyan tuti.
-
asvald
senior tag
Gyerekek a BF4 nagyon ott van
lehet én is BF fan leszek ,sokkal jobb mint a crysis 3
Ez a Frostbite3 motor KIRÁLYCSÁSZÁRmég a multira leszek nagyon kíváncsi
-
sensejke
aktív tag
Ki a killing machine? Persze hogy én!
-
tombar
senior tag
válasz
p0rch_m0nk3y #48734 üzenetére
én asszem 21es kopasz vagyok még. simán jobb
ja hullani, mint a legyek. legalábbis én -
tombar
senior tag
válasz
p0rch_m0nk3y #48732 üzenetére
rank 145 núúb. jáááj de nem teccik
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
-
tombar
senior tag
válasz
p0rch_m0nk3y #48717 üzenetére
g3 m16 noob. fúúúúj.
-
sensejke
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #48728 üzenetére
Mintha emlékeznék valami ilyenre, de remélem nem.....
-
sensejke
aktív tag
válasz
Bjørgersson #48714 üzenetére
Nekem jobban tetszik így. Érdemes kipróbálni.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
p0rch_m0nk3y #48724 üzenetére
Hát mi.. ki csítelt volna
Megfordítottuk a meccset, írták is páran csetben, hogy csalók vagyunk... Csak a szokásos
-
Csaber
senior tag
válasz
Laraxior #48711 üzenetére
Sima irányítatlan volt (az elején biztos aztán mivel a gyalogosokkal a pálya szélén nem nagyon tudtak csinálni semmit így mindenki gyalog rohangált) 14-ből 8-10 mindig talált meg hát ezért is jó 2 km-ről lespotol és lát.....az meg bónusz volt amikor végén , hogy amikor az antennál voltak és alacsonyan lassan repültek , a tank lövedéke simán elfüstölt az oldalukon ,hogy ilyenkor törne le DICE összes programozójának a keze aki ezen dolgozott...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Már épp akartam írni neki jó, hogy nem 100 ticketnél tett át. -.-'
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kib****tt csíterek
Btw tényleg jó volt köszi a meccset srácok. -
p0rch_m0nk3y
senior tag
PH-s fiúk alkottak!
izgalmas volt, mert először RU-ba voltunk, vezettünk, átrakott minket és sikerült fordítani
-
Csaber
senior tag
válasz
kisza25 #48708 üzenetére
Ne emlegesd néha bead olyan dolgokat ... ICEman _srb és társa kb lehetetleneket lőtt átlőtték az egész pályát helivel úgy hogy gyakorlatilag a nem irányított rakéták a mozgó célpontra is betaláltak (úgy a 14-ből szinte mind..) .az us bázis mögül a ru bázisra is....de legalább kikaptak így is [link]
-
kisza25
félisten
xbox alatt nincsenek ilyen dolgok, nem lehet csalni, de néha úgy tűnik mintha csalnának, szerintem sokszor bug és a ping az oka, néha nekem is bead olyan dolgokat, hogy csak lesek, néha meg olyat nem mikor telibeverek valakit, szóval PC-n is sok esetben már rég csalóztam volna, aztán a végén kiderül, hogy tényleg csak jobb volt
mondjuk voltak nagyon egyértelmű csalók is sajnos
-
emiki6
veterán
válasz
Bjørgersson #48695 üzenetére
Én nem ajánlom:
-1. Megszokod és "ugyanolyan" lesz, mint volt
-2. Sokkal jobban leterheli/fárasztja a szemet illetve az agyat. Nekem konkrétan megfájdúlt tőle a fejem.De ki lehet próbálni.
-
DeadMeat
nagyúr
Jaja azé me te nem tudod használni azt a csodálatosan jó fegyvert te kis núb
Féltékenykedsz itt a naccerű harcosokra ok nélkül, mert neked nem megy úgy mi?
BTW tök észre lehet venni, ha valaki makrózik, főleg mert mindig ugyan úgy lő bármilyen helyzetben, meg gyorsabban öl meg, mint a fegyver egyébként képes lenne rá még messziről is.
-
Gabás
addikt
válasz
Laraxior #48694 üzenetére
de, le van írva
Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Philips Soundbar HTL3110B/12 hangprojektor, NFC, Bluetooth, Wireless
- Samsung Galaxy Ring eladó
- Packeta az árban! HP 65W 19,5V 3,33A - 7,4 x 5mm center pin Probook 6570b töltő
- Eladó Galaxy Note 10 plus 256 GB Dual Sim
- Huawei B525s-23a Cat6 Sim kártyás 4G / 4G+ LTE WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256 GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Turbózd fel a játékélményt most!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest