Hirdetés
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
kisza25 #47393 üzenetére
Nincs chat, mert problémás lenne írni. BF3 -on belül van a squad&team menüben egy voip. még azt lehet állítani, ekkor bf3 -on belül hallod a squad -ot vagy team -et. Nincs külön chat -elési lehetőség.
Lost connection, meg most biztos lesz még, mert délelőtt valami karbantartás van.
-
Def26
félisten
válasz
kisza25 #47391 üzenetére
BF3 -ban?
Multiplayer menü, azon belül server és jobbra oldalt friends, itt láthatod ki melyik szerveren játszik. tegnap rád is mentem, aztán leléptél.
Amúgy meg a back (vagy talán start?) gombbal tudsz barátot invitálni játékba (játékon belül). Játékon kívülről is tudsz invitálni, akkor a középső xbox gombot kell nyomni és a menüből a barát listából kiválasztani.
-
kisza25
félisten
srácok xbox-nál hogyan tudok belépni abba a játékba ahol éppen egy barátom játszik?
-
batai15
félisten
[link]
na végre büszke vagyok magamra -
zserbox
őstag
válasz
Mr. Erikszon #47381 üzenetére
hát igen a reakcióidő
-
Mr. Erikszon
senior tag
Egy kis alkoholizálás után már nem úgy megy a játék ahogy szeretném.
-
Carasc0
őstag
Én úgy gondoltam, hogy pl. 5 év múlva nehogy az legyen, hogy nincs szerver!
Szeretem a tartós gameket, mint pl. a Starcraft. 15 éves és még tolják multiban!
Jó ezt nem várom el a BF3-től de azért 4-5 évet még igen.
-
RD4N33
tag
válasz
devilinsid3 #47372 üzenetére
+ hogy hány játékosnak fut majd el a gépén xD
(bocsánat a dupla hsz-ért!
-
RD4N33
tag
válasz
Bjørgersson #47371 üzenetére
Parancsolj!
[link]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Sosem játszottam még ezzel a játékkal. Sok videót néztem róla, főleg a kiegészítőkről, és meg kell hagyni nagyon látványos. Nagyon sokan játszák ezt a gamet multiba? Mennyire időt álló a játék? Csak azért kérdezem, mert most ITT viszonylag olcsón ráleltem. Elgondolkodtam a megvételén!
-
RD4N33
tag
válasz
batai15 #47364 üzenetére
Nobody-ról ne beszéljünk....
Minden fegyvernek egy bizonyos vissza rúgása. A macro-ban külön meg van adva minden lövés, és a lövés utáni egér mozgás. Ez úgy van beállítva, hogy ahány pixelt elmozdult a célkereszt, az egér automatikusan ugyan annyi pixellel mozdul el, csak az ellentétes irányba. -
batai15
félisten
válasz
RD4N33 #47363 üzenetére
de ha olvastad volna, tovább kifejtetttem hogy annyit csinál hogy az első lövás utána pontba rántja az egeret.
A visszarúgás=azzal hogy a fegyver felfele vagy olyan is van ami fel+ pl jobbra húz.
A macro pont ez csinálja minden lövés előtt vissza rántja + gondolom eleve lefele is húzzza.
volt egy youtube vidi abba láttam. valaki mostanába linkelte is az eggyik kollegának. -
RD4N33
tag
válasz
batai15 #47161 üzenetére
"pl nekem is olyan egerem van amihez le lehet tölteni scripteket, un macrokat.
van pl no recoil macro,amivel bármilyen fegyver ! visszarugása szinte teljesen megszűnik ,amivel bárhova lősz,minden golyó egy pontba fog érkezni ."Tévhit, hogy macroval egy pontba lő a fegyver, mivel az csak a visszarúgást szünteti meg, de spread attól még lesz.
Ami egyetlen egy pontba lő, az a full spread macro, ami viszont sokkal lassabb.
Egyébként rám sem egy ember mondta már, hogy cheat-elek, pedig teljesen tisztességesen játszom... -
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3 #47349 üzenetére
mert ez a laptop már megvolt, a proci is hozzá, csak be kellett szerelni, meg beraktam egy SSD-t+ 7200rpm 500GBHDD-t az asztaliból a többit eladtam, amin lenne 60FPS tutira az 200eFt felett lett volna, ez meg csak kis szerelgetést kívánt, szóval a kettő között pont 200eFt volt a különbség
csak reméltem, hogy ettől szebben fog menni rajta
még jó, hogy megvan boxon is
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
devilinsid3 #47349 üzenetére
Én laptopon játszottam 1 évet, 20-25 fps-el. Annyira nem játszhatatlan. Egy komolyabb tankcsatánál azért gáz.
-
kisza25
félisten
válasz
emiki6 #47345 üzenetére
teljesen CPU limitem van, hiába veszem lejjebb a felbontást, csak csúnyább lesz, de nem lesz több FPS-em sajnos
van a notiban 400+480 SP mikor cf-ben hajtom még kevesebb az FPS, mert ugye multinál a CPU a lényeg és akkor a két kártya miatt még nagyobb terhelést kap a proci -
kisza25
félisten
na működésre bírtam a notin a játékot, kicsit húztam a procin és kikapcsoltam a CF-et, így 1366*768 low-30-40 FPS-em van, bár így nagyon fura, de játszható
-
Perillustris
senior tag
válasz
devilinsid3 #47241 üzenetére
Unalmas. Te még sosem álltál át amúgy?
-
Hajdi
senior tag
Az As Val mindig ennyire húzott fölfelé? Régen, mintha más lett volna... Most sorozatnál nem győzöm visszarángatni!
-
EczkE
veterán
Messire jó a SCAR-L.
-
Csaber
senior tag
ilyen körökkel meg főleg (most fejeztem be) [lav-ad 35:1] persze ehez kellett egy jó repcsis is ő is védte időnként a hátsóm és fordítva
-
eugabesz
őstag
Ezeket az automata programokat nem hiszem,hogy fehér ember rendesen be tudja állítani.
Mert nem mind1 ugye,milyen pályán,milyen játékmódban,mennyi emberrel akarod szűrni a magas értékeket.
nagy általánosságban alapon hagyják,akkor csinál ilyen hülyeségeket.
Na ezért nincs nálunk bekapcsolva. -
Winne
nagyúr
válasz
p0rch_m0nk3y #47318 üzenetére
Az olyanokat imádom én is. Ha valaki csak járművezik, akkor pedig simán lehet magasabbat is csinálni..
Ilyen is volt a minap:
-
Csaber
senior tag
válasz
p0rch_m0nk3y #47318 üzenetére
a MULTIGAMING szerverén nem hülye mappok vannak , az előbb voltam fent egy majdnem egész erejéig [link]
-
Algotis
addikt
válasz
devilinsid3 #47325 üzenetére
Basszus az Ő szervere, azt csinál amit akar, saját véleménye van, hogy Te egy csíter vagy, ha nem értesz vele egyet akkor is fogadd el, és legyen már vége, 100 poszt már ezzel ment el...
-
Mr. Erikszon
senior tag
Én már megint campelek.
-
devilinsid3
addikt
válasz
DeadMeat #47320 üzenetére
örülj, hogy nem dobott ki
akkor sem értem minket miért. Rossz szót nem szóltunk. Be volt spotolva, 1 TV rakétától meghalt.. mi lesz a következő? Ezt is le kell gyengíteni, hogy csak 30-t sebezzen infantryra?
(#47312) Anfänger:
próbáltam kis viccet belevinni, de úgy látom felesleges, mert ezek nem mennem át chat formájában..
(#47313) Zoli54213:
nem, az úgy jön össze, hogy a soti lövedéke a sörét és az nem 1 darab golyó..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
gali777 #47316 üzenetére
Engem nem szoktak kidobni érdekes mód Gabeszék, pedig míg sok aftermath map volt náluk eleget jártam oda.Nem egyszer lőttem le őt is, csapattársait is, soha nem volt velük gondom.Szvsz ezt gondoljátok át még egyszer.
Azt azért hozzáteszem, hogy 2 magyar szerverről banoltak, egyre fel sem engednek, övék volt eddig a legnormálisabb magyar szerver. Ne értsd félre nem védem őket, semmi közöm hozzájuk, csak az észrevételeimet osztom meg velük kapcsolatban. -
BIROD5
tag
Pacifista AA -
tombar
senior tag
válasz
Mr. Erikszon #47297 üzenetére
mocskos kempermakrósféreg!!!!!!!!!!!!4
-
Anfänger
őstag
válasz
Zoli54213 #47313 üzenetére
Az úgy elvileg 200%-nak kellene,hogy legyen.
Múltkor statot nulláztam,gondoltam,kipróbálom,hogy pár meccsen keresztül csak shotival tolom. 5 meccs után sem mutatta az accurary-mat a Battlelog.Gondolom,mert túl magas volt a pontosság,vagy több meccs kellett volna hozzá.
Két meccsre átváltottam UMP-re,azután meglestem,úgy volt 97%-os a pontosság. -
Anfänger
őstag
válasz
devilinsid3 #47287 üzenetére
"65% accuracy !!! ilyet nem lehet" ! Már hogyne lehetne? Akár 100% felettit is össze lehet hozni.
-
eugabesz
őstag
válasz
devilinsid3 #47310 üzenetére
Dehogy nem...kb. 5 euróért árulják,csak van aki szervert bérel,van aki tudást...
-
eugabesz
őstag
válasz
devilinsid3 #47308 üzenetére
Én tanulni,tőled??Lázas vagy??
-
devilinsid3
addikt
válasz
eugabesz #47307 üzenetére
csak, hogy mindenki értse
CTF ment, van 2 bázis ahol van tank és AA (humwee) az ellen (3 is) folyamatosan c4ezte a little birdet meg a járműveket
szóval ez nem baj, de ha lelőlek helivel vagy a társam az hack..
van fent 2 videóm meg Galii777-nek is vannézd meg és inkább tanulj belőle, mint, hogy csíterezel és kibaszol a szerverről
-
eugabesz
őstag
válasz
devilinsid3 #47305 üzenetére
Vadászkutya legyek a Hortobágyon,ha értelek...
-
eugabesz
őstag
válasz
devilinsid3 #47302 üzenetére
Leírtam az elején,hogy nem nyitok róla vitát.A C4 a játék része,nem??Ki hogyan használja,lelke rajta.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Mr. Erikszon #47297 üzenetére
na ne...
Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Philips Soundbar HTL3110B/12 hangprojektor, NFC, Bluetooth, Wireless
- Samsung Galaxy Ring eladó
- Packeta az árban! HP 65W 19,5V 3,33A - 7,4 x 5mm center pin Probook 6570b töltő
- Eladó Galaxy Note 10 plus 256 GB Dual Sim
- Huawei B525s-23a Cat6 Sim kártyás 4G / 4G+ LTE WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gèped,most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest