- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Exorsized
tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #47891 üzenetére
Most néztem és már van második oszlop is.
-
Winne
nagyúr
válasz
Laraxior #47887 üzenetére
Én nagyon keveset sniperezek és csak két sniperen van az az auto felhúzó izé, azért azokkal megyek, jng-vel főleg, az tegnap többször nem adta elsőre, amikor messze volt és hitelt.
Az M98-at is lehet meglesem, az a legerősebb, ha jól emlékszem, csak mintha lassabban töltene... (?)
-
válasz
Bjørgersson #47893 üzenetére
Nekem az összes megvan.
-
Audifan
tag
válasz
Bjørgersson #47891 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Közületek nem tűnt el valakinek 15 assignment, egész pontosan a Premium assik jobb oszlopa Battlelogról?
-
stoon
addikt
vissza vettem a beálitáson az ultrát low ra, szerintem nem nagy visszaesés! de kaptam kb50 fps pluszt! igy most kb 110-120 között mocorog! érdemes a procit bántanom, vagy azzal már nem nyerek sokat?
(#47887) Laraxior: én l96 al toltam de akkor átállok m98bre
-
Laraxior
titán
Hát nem tudom, a Barrett számszerűleg 120m-től 3250m-ig 66.2-t sebez, ezt szorozzuk a lábra leadott lövés 91%-ával akkor kapunk 60-at, és úgy tudom, hogy a HC szerverek többsége 60%-os élettel dolgozik, de biztosan szerver, és beállítás függvénye.
De tényleg igazad van, mert a többi, csak 59-et sebez, és ha beszorozzuk a lábtalálattal, akkor az bőven kevesebb mint a max élete.
Akkor csak az M98B öl... mondjuk én csak azzal tolom, úgyhogy nekem tökmindegy -
devilinsid3
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #47880 üzenetére
arma-ztam.. sok esélyük nem volt még kempel sem
az meg, hogy nem valósághű.. attól még ilyen egetverő baromságot ne tegyenek bele, hogy egy sniper nem 1 hit 200 méteren belül(#47884) batai15
miért is repülnék? semmi rosszat nem szóltam, az meg, hogy másnak nem tetszik a véleményem pont l-om
jelents egy moderátornak ha nem akarsz itt sokat látni, de ezért kirakni nem fog szóval csalódnod kell
-
batai15
félisten
válasz
devilinsid3 #47877 üzenetére
aha. az majd érdekeljen ha kirepülsz innen
-
Mr.White
senior tag
válasz
p0rch_m0nk3y #47880 üzenetére
reménytelen eset...
kovy: ne haragudj!
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
devilinsid3 #47877 üzenetére
ok, mert az ugye nem reális?
valóságban is futkározik mindenki a harcmezőn igaz?
(még mielőtt ebbe is belekötnél, azért hasonlítom a valósághoz mert szerinted nem elég valósághű a játék)
akkor menj ArmA-zni, az elég valóságos... de előre szólok ott még több ember "kempel" -
devilinsid3
addikt
válasz
batai15 #47866 üzenetére
hát sajnos ezzel 1 baj van : / nem nagyon érdekel mások véleménye..
(#47865) p0rch_m0nk3y :
mint már írtam a kemperek miatt nem járok hc-re mert 1000x több van, mint normál szervereken
ha nem tudod az előzményeket elolvasni/vagy nem akarod minek írsz olyat ami nem fedi a valóságot? -
dilipok
veterán
válasz
Dexter-2000 #47874 üzenetére
vagy veszel egy wireless receivert, vagy nem jatszol vele a pc-n
(a routert meg ne keverjuk a dologba, mert az egvilagon semmi koze nincs a kontrollerhez
)
-
Mr.White
senior tag
válasz
devilinsid3 #47864 üzenetére
ez a "hozzád kiszólt" duma nagyon gyenge.más nincs?
amúgy se hozzád szóltam.
-
dilipok
veterán
válasz
Dexter-2000 #47867 üzenetére
wireless kontroller? Mert akkor kabellel sehogy, max wireless receiverrel a gepben. Amugy a kabelest csak bedugod a jatek inditasa elott es orulsz
-
fogirobi
senior tag
Valaki segítene? Aki esetleg MSI afterburnerrel rögzít videót játék közben, az megosztaná velem, hogy milyen beállításokat alkalmaz az afterburnerben? És, hogy másnál is van FPS csökkenés videó rögzítésénél? Nekem konkrétan 60-ról leesik 30-ra!
Köszi előre is! -
drzozo
senior tag
válasz
devilinsid3 #47861 üzenetére
Hardcore-n az m98 megöl egy embert ha testet talál?
-
válasz
Szerintem töröld le
-
Dexter-2000
őstag
xbox kontrolleren szeretnék játszani (csak próbaképp) pc-n
ezt valahogyan nem lehet kivitelezni?
kontrollerem van, és kábelem is. -
batai15
félisten
válasz
Legyél szíves , vegyél vissza. Ebbe kicsiny közösségi topicba, mindíg te vagy az aki nem tartja be a szabályokat, és úgy tesz mintha ő lenne a jani.
Nagyon ne csodálkozz hogy a topiclakók nem csipáznak és kapol majd pár warnt, utána meg jó kis kicket. -
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
3.?
az előbb írtad, hogy irreális a játék és ezért szar ahogy van, de Te nem játszol HC-t mert azzal is bajod van... -
Mr.White
senior tag
válasz
p0rch_m0nk3y #47862 üzenetére
neki mindennel baja van, nem vetted még észre?
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
devilinsid3 #47861 üzenetére
elmondták 20x hogy menj hc-ra hanem tetszik
ennyi
a szupresszioval mi bajod? -
devilinsid3
addikt
válasz
dilipok #47860 üzenetére
jó, de azért annyira se legyen már irreális, hogy m98b vagy egyik sniper sem öl meg 1 embert 1 lövésből, vagy mint a soti közelről, azért ilyen alapokat akárki akármennyire sír, mert 12éves kövér amerikai ne legyen már -.-"
és akkor még sorolhatnánk, hogy nincs stamina, mert ugye egy ilyen felszereléssel úgy, hogy lőnek rád te vígan szökdécselsz, mert akkor nem találnak el.. hát kész vicc, na meg a szupresszióWinnie: abban igazatok van, hogy 1 tárral ki lehet irtani 3-4 embert, bár én úgy szoktam, ha megölök max. 2-t azonnal tárazok, mert ki tudja.. lehet jön valami lelőhetetlen ember, akibe alapból kevés az 1 tár, DE azért az assault fegyókat ne vegyük ide ki mennyit öl meg 1 tárral, mert szerintem azok a legerősebb fegyverek a játékban..
-
dilipok
veterán
válasz
gyuribácsi88 #47857 üzenetére
igen, de ez egy jatek, mar el lett magyarazva sokszor. Az mennyire valosaghu, hogy egy m98al 400m sprint utan fel labbal sziklan allva 300m-es fejest losz, mert visszatartod a lelegzeted? Meg kell huzni egy vonalat a realitas es a jatek kozott. Itt igy lett megoldva. Lehet rajta bosszankodni, lehet szidni, de akkor is ez van..
-
ЯΞD
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #47857 üzenetére
Akkor nem tudsz lőni. Nekem normálon 2-3 ember 1 tár. Tegnap felmentem kicsit hc-ra egy haver után. kb 5 ember 1 tár
-
A hardcore módra visszatérve, igaza van annak aki azt mondta hogy csak azt érdemes játszani, hát mennyire valósághű már a normál mód? Semennyire, 1 tár kell egy emberbe, ne röhögtessetek már, az nagyon messze van a valósághű játékélménytől, még a hardcore módban is van hogy 2 lövés kell sotiból, vagy 6-7 mondjuk AK 47-ből, a valóságban 1 lövés kis pisztollyal és fosod is össze magad.
Szóval only hardcore
Call of Dutyban is csak az volt az élvezhető játékmód, és itt is úgy veszem észre hogy csak az.
-
-
Stunts666
őstag
válasz
devilinsid3 #47849 üzenetére
1500 kill es mind conquesten (caspian/kharg/firestorm...). Ennyi a magyarazat. XD
-
Laraxior
titán
válasz
batai15 #47837 üzenetére
Használd füsttel.
Azért tudni kell kezelni azt is, nem csak beledurrantani az enemy képébe. Mellé kell lőni, falra, vagy a földre. Az M320smoke-ot pedig oda kell pumpálni ahol az enemy lő, nem pedig oda ahonnan mi lövünk. Anno Métron sokszor találkoztam ilyennel. Mi se láttuk az ellent, de ők se minket, holott a cél az lenne, hogy ők ne lássanak ki a füstből, előtte persze nem árt spotolni őket, hogy a kis háromszögek alapján jó célpontok legyenek.
-
gali777
őstag
válasz
tombar #47831 üzenetére
Tegnap az admin csinálta, hogy a sínek alá bekempelt bipod lmg-vel és kb csak 4 ember védte a seggét, nehogy megzavarják kemp közben. A sniperek t-ugs-ot is raktak mellé, hogy lássa ha valaki meg akarja lepni. Amikor meg megemlítettem, hogy mekkora szánalom már ez, jött a ban.
-
Laraxior
titán
Azért azt ne felejtsük el, hogy minden ellen ki van találva valami. Kemp ellen ott az M320, Smoke, gránát, mortar, stb... Tehát ne tessék sírni. Az meg, hogy nem használja valaki, hát tudjon rá, és jöjjön ide sírni a fórumba.
Talán nem egyszerre a DEPLOY gombot kell nyomni, hanem kicsit megvariálni a kasztot, vagy másikat választani, ha azzal nem megy amivel éppen játszik az illető. -
tombar
senior tag
válasz
devilinsid3 #47827 üzenetére
viszonylag kevés időm miatt jórészt csak noshar tdm-et nyomok lazításnak, de az a halálom mikor lmg-vel bekempel a féregje és hiába kerülöd meg a fél pályát, csípőből kilő a szaréletű. ha meg kilövöd lövésszel, akkor meg jár a szája, de a szabályokban világosan ott van h nincs kemp. bezzeg őt nem b*ssza ki az autoadmin. azzal nincs gondom ha vki töltődés közben lő ki konténerből és utána látom h megy vissza... az a gond h az ilyen férgeket az autoadmin nem vág ki. én kb lesz*rom a makrót meg az aimes wh-s gyökereket, mert úgy is állnak 1szer háttal, de az ilyenektől egyszerűen elmegy a kedvem.
-
Sabre
őstag
válasz
devilinsid3 #47827 üzenetére
ctf-en alap hogy csurig van aknával a környék, én sose a zászló mellé teszem hanem a bejáratok mellé...teljesen aknára álltam át, bár vehicle használat mellé hasznosabb lenne a javító
-
devilinsid3
addikt
ha még csak sniperek lennének
azoktól félek a legkevésbé.. inkább 3.4 vagy 8x scope lightmachine gun bipod "ügyes emberkék" vannak akik csak nyomják a gombot, de eltalálnak mert erről szól a játék és a sniper kivéve, ha nem semi rifle akkor el sem talál
vagy egy vehicle mapon, amikor az engineerek a bokrokban ülnekhihetetlen mi megy a szervereken játék címszó alatt
ctf-ben is aknák a zászló mellett, ha jönne jármű, majd stinger/javelin felváltva használva, persze azt is csak egy bokorban
szóval inkább lenne ezer sniper, mert azokat bárhogy elkerülheted, de a 100lmg golyót, már nehezebb
tegnap tdm-ben kanálon bipod+lmg lmg-s kempelt a síneknél
na most az mi ? tdm basszus.. ha ott sem mozog el sem tudom képzelni a többi mapon mit csinál
-
Sabre
őstag
válasz
devilinsid3 #47825 üzenetére
a kemperek nagy része sniper, kisebb része meg light machine gun camper.
-
Sabre
őstag
válasz
devilinsid3 #47823 üzenetére
ne menjél wake island-re és nem lesz annyi sniper! azért az túlzás hogy tele van, mindig van 1-2 de ritka amikor kiszed többször egy überkemper és neki kell álnom járműbe szállni és ledózerolni, mert zavarja a játékot.
-
devilinsid3
addikt
válasz
sixpak #47820 üzenetére
nyugi tele vannak a normál szerverek is kemperekkel
itt bf3-ban sajnos a játékosok 60%-a leszarja, és arra hivatkozik, hogy "public" meg "ezt élvezi" HC-t el sem tudom képzelni..
valaki írta, hogy fejre kell célozni: ezt te is tudod, hogy nem rajtad múlik.. van amikor a testét darálod és beadja a fejest, de van amikor sniperrel! lövöd fejbe és csak sima halál
meg akkor ott van az ugráló bzik. azokat lődd már el "csak fejbe" ha minden lépése után ugrik 2t, mert az milyen jó.. biztos lehet rajta töltényt spórolni
akárki akármennyire szidja a cod-t ott nem találkoztam ennyi kemperrel, mint itt bf3-ban és bc2-ben (bár ott csak hc módban játszottam) és legalább infantry téren nincsenek annyira blődségek, mint néhol itt, de ettől függetlenül a bf egy másik kategória -
sixpak
nagyúr
Nekem az sem hiányzik, de talán azért, mert még soha nem próbáltam. Pedig néha gondolom nem jön rosszul, ha látod mi történik mögötted.
Winne: én azt hittem, hogy a normal szerverek is tele vannak camperekkel. Gondolom így is van, csak nem halsz meg azonnal egy lövéstől, mint hc-n, ezért kevésbé idegesítőek.
Amúgy nagyon kevés a jó hc szerver, sőt mostanában szinte lehetetlen találni. A játékban lévő ismerőseim közül is csak a tesóm és még talán két haverom tolja hc-n. Soma7703 az egyetlen aki rendszeresen feljön utánam hc-ra, pedig utálja, de mégis csatlakozik hozzám és ezért nagyon tisztelem őt. Már csak azért is, mert én még a saját anyám után sem mennék fel normálra. -
Winne
nagyúr
válasz
Laraxior #47807 üzenetére
Ha nincs tele hp-val, akkor megkapja, ha tele van, akkor általában nem 1-re, tv-t sem. Humvee-t ablakra, az jó eséllyel hal, a másik az csak disabled..
@(#47810) Laraxior: heliben érdemes, többször lepattan róla a tv, egyikünk mindig berakja.
@(#47800) sixpak: tegnap toltunk pár kör hc-t és én továbbra is azt látom belőle, hogy az egy kemperparadicsom. Mozogni kb nem lehet, mert valahonnan egy bujkáló belédfingik egyet és már fekszel is, és messziről a csipa sem öl egy lövésre, ettől függetlenül néha felmegyünk rá sniperrel bohóckodni, ott még a hozzám hasonló sniperhez nem értők is tudnak vele érvényesülni és gyakorolni.
-
törölt tag
válasz
emiki6 #47798 üzenetére
Hát ég és föld a kettő. De ez olyan mintha autós játékokban a Nfs és pl a Toca sorozatot kéne összehasonlitani. Mindkét sorozat autós játék mégis teljessen más. Mondjuk én pl nfs-el nem játszanék. Mióta kipróbáltam a bf-et minden ez mellett szól,(lehet az ujdonság varázsa) de viszont nekem a cod-ban jobban tetszenek a fegyverek kidolgozásai. (nem a festésekre gondokok)
-
sixpak
nagyúr
válasz
dilipok #47801 üzenetére
Hahaha...ezt én írtam? Mikor? Amúgy igazad van a hangnemet illetően, de azért annyira nem sértő szerintem, hogy így a szívedre vedd, kivéve persze, ha te is normálon nyomod hehe, de a tegnapi este különösen durvára sikerült és utána sikerült ide böfögnöm.
Most nézem, hogy elég hosszú lett ahhoz képest, hogy alig bírtam menni, haha.
Akkor módosítom, ha megengeded: egy CoD-n nevelkedett tagnak a normal mód rengeteg fejfájást fog okozni, pont abból adódóan, hogy nem hal az ellen, de ugyanakkor előnye is lesz, például legalább látja, hogy hol vannak, bár még mindig nem értem hogy ez miért jó, de egy kezdőnek nyilván előny.
A másokkal való hozzáállásról pedig annyit, hogy igazából nem akartam megsérteni senkit, szerintem nem is tettem, ezért szarok rá, hogy más ez miatt hogy áll hozzám. Nem tartozom a FB nemzedékbe, akik megkönnyezik, ha valaki törli őket az ismerősei közül...hahaha.
Na, peace. -
leviske
veterán
válasz
gali777 #47809 üzenetére
Nem tudom miért ragadt meg, hogy erősebb is a robbanás, ha bent van. Mind1. Am, akkor szerinted minek számít a löveg, ha nem "robbanószernek"? Ennyi erővel, akkor csak C4/Claymore ellen érne valamit.
(#47810) Laraxior: Nem tudom. Valahogy adná magát, hogy kevésbé haljak meg járműben is, ha már fent van.
-
Laraxior
titán
Mivel most nincsen sok kedvem kísérletezgetni, ezért kérdezem, hogy hol a rossebbe kell eltalálni a jeepet, hogy egy lövéssel disabled, és destroyed legyen a teljes személyzettel...
Valamikor beadja, valamikor 3 lövést is kibír, pedig M1128-al adom neki, és az nagyon tud fájni...
Ha szembe jön és motor, motorháztető, vagy légbeömlőjét lövöm az tuti nem nyerő erre emlékszem, tehát itt is a szélvédőt kellene eltalálni, mint a Mobile Artillerynél, hogy egy lövésre megsemmisüljön? -
@matthew@
őstag
Nem teljesen ide tartozik, de BF4 kb mikorra várható, ez éven belül, vagy csak 2014- ben várható?
-
szebev
senior tag
válasz
#19784448 #47797 üzenetére
Kezd normal rush-al szerintem . Ha lelonek, legalabb latod killcam-bol, hogy honnan lottek. Igy is ismerkedsz a palyaval . Altalaban csak egy iranybol fognak leloni ( konkvesztban siman a hatad moge kerulhet az ellen ). Konnyebb kiismenrni a fegyvert,mert nem kell rohannod, vagy felned, hogy mikor lonek le . Es nem lesz annyi jarmu sem rush-on, merz igazabol ez egy nagy kulonbseg a cod-hoz kepest( bar az end game rush-on vannak jarmuvek rendesen ) .
-
szebev
senior tag
-
dilipok
veterán
válasz
sixpak #47800 üzenetére
koszonjuk Emese... menjel pocsozzel valahol mashol...
Miert nem lehet tiszteletben tartani masokat annyira, hogy talan nem pocsozol le szinte mindenkit, aki ide a forumra jar?
Ez is ez hozzallas, de ne csodalkozz, ha esetleg nem pozitivan allunk hozza... Vagy teged lepocsozott itt valaki, mert csak hc szerveren jatszol, es nem tudsz helikopterrel loni?
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest