Hirdetés
Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Milyen hibán??..meg milyen "dolgozunk rajta"??...menjenek már a faszomba,mi vagy ki rontotta el ha nem ők??A játékosok??...tényleg szánalmasak,nem lehet egy jót játszani b+,mert minden kör végén leáll a szerver...elhiszem hogy szorítanak a költségvetésen,de mi egy tőlük vásárolt terméket szeretnénk rendeltetés szerűen használni.Sőt!Szervert is bérelünk nem kevés pénzért,amit ugyan csak nem tudunk megfelelően használni.
Szánalmas bagázs... -
emiki6
veterán
Valaki mond valamit, ami nem minden esetben igaz, erre lesz egy 30-40 hsz. es vita lesz belőle: az egyik cáfolja, ahelyett, hogy figyelmen kívűl hagyná.
A másik meg próbálja megértetni vele, ahelyett, hogy ráhagyná.[ Módosította: crey ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
devilinsid3 #49093 üzenetére
Ezt egyedül te keverted bele, senki nem mondott ilyet, hogy ő csak 2 lövéssel öl, hanem ahogy írták is többször a fegyver képes rá.Az, hogy egy tár golyót kilősz és abból csak 2 talál, de az öl, akkor is 2 golyóval ölted meg, nem 21-el, hogy a g3-nál maradjunk... Az a te pontosságodon múlik mennyi golyót kell, ahhoz kilőnöd, hogy meghaljon az ellenfeled.A fegyver attól még min. 2 golyóbol képes ölni. csűrheted, csavarhatod ahogy akarod, de most te vagy a hüje, mindenki más a helikopter...
kovy
e légy ilyen undok
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3 #49093 üzenetére
Hallod, takarodjál már el inkább játszani vagy másik topicban gyökérkedj, mert kurva unalmas már amit leművelsz. Este legalább erre gondolsz majd közben, hogy ma is mekkora
trollvoltál? -
devilinsid3
addikt
válasz
kisza25 #49090 üzenetére
ki nem hiszi el? úgy látom a felfogással ott is baj van
én elhiszem és nem azon van a hangsúly, hanem, hogy itt egyesek úgy állítják be/állították be, hogy minta 10 ölésből 9x úgy ölnének vele 3 golyóval..
közben meg? 1000/1 az arány.. nem kell általánosan beszélni arról ami nagyon nem általános.. -
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3 #49075 üzenetére
ha nem hiszed, hogy 2-3 golyóból meg lehet ölni valakit(mert én úgy értem, hogy ezt állítod) állítsd be G3A3-mat, hogy egyesével lőjön, és próbálj meg vele úgy ölni, én sokszor átállítom, meg scar-h is,
G3A3-tól HC-n 2 golyótól fekszenek 20méterig normálon meg 3-tól 5méterig, utána abból is 4 kell -
Puro
aktív tag
"EA/Dice last update changed routing to masterserver....thats why the connection between master- and gameserver get lost.
EA/Dice knows the problem and they are working on a solution." -
Csaber
senior tag
válasz
Nem sniper puskáról volt szó így talán okés , mert lehet választani shotit is és a meggymagköpködők közül is csipásként .
-
KYZRR
őstag
válasz
Meg mindig arrol beszelunk, hogy a G3A3 egy golyojanak 35 a sebzese, es ha 1 golyo fejbe, es egy darab testen talal, akkor az illeto meghal. Ne keverjuk ide a Shots/fired aranyt.
-
zserbox
őstag
válasz
te tényleg nem akarod érteni vagy ennyire rossz a felfogásod?
arról beszélnek hogy a nagyobb kaliberü fegyverből optimálisan 2 lövés is elég nem arról hogy ő úgy osztja a halált és 100% az accuracy-ja -
devilinsid3
addikt
válasz
Csaber #49073 üzenetére
nem sniperekről volt szó
(#49071) TcK_Marco
igen retardált vagyok.. ott van a fegyódnál a kilőtt golyó meg a % ebből ki lehet számítani mennyiszer találtad el.. sehogy nem jön ki a " 2 golyóból 1 ember " attól, hogy szökő évente lősz olyat ne beszélj általánosságba róla bakker..
-
Csaber
senior tag
Ha én lefekszem a hűséges barátommal ( M98B ), akkor ha szerencséje van az ellenségnek csak a második találat öli meg
-
Puro
aktív tag
Nektek megy rendesen a játék? Én minden kör végén ezt kapom
és még a report se jön, még szerencse, hogy elszámolja a pontokat.
-
KYZRR
őstag
válasz
devilinsid3 #49069 üzenetére
Te most tenyleg ilyen retard vagy, vagy csak tetteted?
Az lehet, hogy 1245125615125125126261230 golyot mellelovok, ha 2 vagy 3 eltalal, akkor HALOTT vagy.
Ezt fogd mar fel legyszives. -
gali777
őstag
válasz
Laraxior #49068 üzenetére
"Én pl csak nagy kaliberrel megyek minden kasztnál, lassabban tüzel, de elég két golyó belőle
"
Ebből az jön le, hogy te 2 golyóval ölsz mindenkit. Ez nagyon nem úgy jött le, hogy te általánosságban beszélsz erről. Erre meg mindenki elkezdett helyeselni, hogy az úgy van, annyitól halnak. Akkor meg pláne... Akkor kérdem én ki nem ért meg kit? Ti meg már azért se akarjátok megérteni amit mi mondunk. Na jó részemről én lezártam.
-
devilinsid3
addikt
válasz
Gyula84 #49066 üzenetére
te/ti bizonygatjátok, hogy lehet vele ölni 2 golyóból.. ezek szerint csak "lehet" vagy öltök is? ne azt a kibaszott sebzés táblázatot nézzétek és az alapján alkossatok véleményt.. még hardcore-ban is a 2-3 már jónak számít, akkor azt ne mond, hogy normális szerveren te 2-3 golyóból ölsz.. attól, hogy neked annak látszik az még lehet van 10 is és nem hiszem, hogy 8 mellé megy majd 2 betalál mire meghalsz.. de nyilván én nem értem amikor azt sem tudjátok miről van szó, menjünk fel egy szerverre mindenki 1 tár, nézzük meg, hogy ki tud ölni, de szerintem nem sok mindenki fog
az esetek 99% nem 2 hit egy ember mégis itt bizonygatjátok majd mikor már nem tudtok mit felhozni, jön a "erről mi egy szót sem mondtunk, hogy annyiból ölünk" akkor minek bizonygatjátok?(#49068) Laraxior:
LEHET és akkor mi van? egy kezemen meg tudnám számolni szerintem hányszor öltünk itt a fórumozók közül 2 hitből meg egy embert..
vagy itt mindenki ekkora császár? mert a szerveren való játék alapján meg a blog stat alapján nagyon nem hiszem.. -
-
gali777
őstag
válasz
Laraxior #49063 üzenetére
Szerintem érti, csak nem gondolta, hogy itt mindenki ekkora király, hogy 2 golyóból osztja a halált. Ja, hogy mégse? Akkor meg nem kéne ezzel a 2 golyó halál szöveggel jönni, ha az esetek 90%-ban úgyis több kell bele. Matematikailag értem én, hogy megvan az esély, na de valójában ténylegesen hányszor öltök 2 golyóból vele?
Nem azt az extrém esetet kell nézni, hogy most 1x-2x lemákoltad 2 golyóból. A döntő többségben szerintem mindenki belelő legalább 2-3 golyót, aztán, hogy 3.-ra 4.-re beadja a fejest az már más. Ott már jóval túl vagy a 100 dmg-en és mégse 2 golyóból halt.
-
KYZRR
őstag
válasz
devilinsid3 #49059 üzenetére
Tokmindegy, Tgy test egy fej es halott.
-
DeadMeat
nagyúr
Az összes kedvenc 64-es szerveremből 32 fős lett... WTF van itt kérem szépen?
-
devilinsid3
addikt
válasz
Gyula84 #49057 üzenetére
jó azért egy fegyverről nem úgy kéne beszélni amikor a bolygók állása miatt 2 hit egy ember
általánosságban szoktak (legalábbis én biztosan) ami a realitást nézve maximum 4 ember egy tár, de az már nagyon a teteje szerintem
ne azt nézd, hogy ott áll egy helyben egy gyerek és 2 golyó fejre majd meghal.. -
Gyula84
veterán
válasz
devilinsid3 #49055 üzenetére
attól még egy fejes meg egy test találat g3 al az halálos közelről
-
Laraxior
titán
Mellesleg megint baszik menteni a BattleLog
38 kill megint oda.... Pedig már egyenes utam van a top4. helyre.
-
Laraxior
titán
válasz
devilinsid3 #49052 üzenetére
De most ki beszélt ilyenről?
A nagy kaliberű fegyverről volt szó, nem az én lövő tudásomról, ami köztudottan elég gyatra.
2 golyó egy enemy. De nem nekem, bár néha nekem is beadja. NEM RÓLAM VAN SZÓ, HANEM A (konkrétan) G3A3ról.
Fogtad? -
Laraxior
titán
válasz
devilinsid3 #49049 üzenetére
Egy fejlövés és egy testlövés és bőven halott vagy. Sőt, ha a fejlövés mellé lábra kapod a másodikat akkor is csak 1% health-ed marad
Bár azt nem tudom, hogy az accuracynek mi köze van a két golyóból elkövetett öléshez, de szerintem te sem tudod. Van amikor belelövök egy tárat,és akkor mi van? Itt a talált lövedékekről beszéltem, nem a nem találtakról. Vagy gondolom amit te lősz ki és nem talál neked az is sebez ugye? -
devilinsid3
addikt
válasz
Bjørgersson #49048 üzenetére
majd megkérdezem, de így utána számolva 6.4% accuracy/kill
ami nem zavar csak akkor ne állítson valótlanokat
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3 #49046 üzenetére
Miért nem kérdezed meg inkább tőle?
-
devilinsid3
addikt
válasz
Bjørgersson #49045 üzenetére
és akkor mégis, hogy gondolta? 100 golyót kilő abból 2 eltalálja az ellent és meg is hal?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3 #49044 üzenetére
Az Accuracy sem 100%, vak vagy akkor?
-
t256
őstag
Close Quarters szervereket leállították?
Egy Ziba CQ Domination-t sem találok.
-
devilinsid3
addikt
válasz
p0rch_m0nk3y #49041 üzenetére
igen valószínű
azért remélem ezeket ti se hiszitek el, csak trollkodtok
-
Sami22
aktív tag
SIP 24/7 HC TDM Canals. Tele volt az ellenfél klántagokkal, kör közepén megunták, hogy hogy belövöm őket m40a5-el, bannoltak. Pedig nem is ment jól, alig tudtam tartani 2-es k/d-t. Lelki szegények, pedig szerettem oda járni.
-
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3 #49033 üzenetére
nem, hanem sokkal lassabb egy sorozatból kb az első 2 lövedék talál be, emiatt a gyorsabb fegyvernél több megy mellé, ha ugyanolyan hosszú sorozatokat lősz pl. én a QBZ-95B-vel tudok 3-4 embert megölni egy tárral, de Mtar-21-el 2 nagyon max 3
-
Laraxior
titán
válasz
Én pl csak nagy kaliberrel megyek minden kasztnál, lassabban tüzel, de elég két golyó belőle
Pl a G3 sebzése 34... a többi fegyveré olyan 25 körül van. -
p0rch_m0nk3y
senior tag
válasz
nem csak az M4 köpi a golyót mint a kurva annya, aztán lehet néha megszalad
-
Sabre
őstag
válasz
m4 vagy m4a1? mert utóbbi kb ugyanaz mint az aks74u, ami a kedvenc engineer fegyóm
-
emiki6
veterán
Gondolom veletek is volt, hogy tankkal ráküldtetek egyet venomra vagy scout helire, majd kiírta hogy enemy kelled, leesett egy csávó, de a helinek semmi baja nem lett
Ilyenkor az oldalsókatona felfogja a találatot vagy a heli mellett elzúgó löveg érinti az oldalt álló csávó hitbox-át?
-
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3 #49029 üzenetére
dehogy nincs! fegyvereknél, nem mindegy, hogy 1,3, vagy 6 golyó kell egy killhez, mellé a sebesség és a recoil, PC-nél majd 70 fegyverrel lőttem 500 kill felett szóval tudom miről beszélek
-
t256
őstag
válasz
devilinsid3 #49029 üzenetére
Fegyvereknél számít!
G3A3 például erősebb kaliber, mint egy AK74M és ezt a játékban észre is veszed.
Tankoknál érzésre egyforma mind.
-
SkyS1gn
félisten
Game disconnected: server has ended the game session.
Szinte minden kör után ezt kapom a hétvégén...
-
Laraxior
titán
válasz
emiki6 #49022 üzenetére
A valóságban nem, de a játékban kb egy szinten mozognak. Az M1128 Stryker 105mm-es löveget használ, míg az Abramson 120mm-es van. Bár érdekesség hogy a 2S25 Sprut pedig 125mm-es löveggel rendelkezik.
(#49021) kisza25: Számomra például a lánctalpasok irányíthatatlanok. Elakadnak minden dombon, farol, csúszik.
A kerekes vehiclek hálistennek nem
-
emiki6
veterán
A tank destroyer lövege erősebb mint a tanké?
-
kisza25
félisten
válasz
Laraxior #49019 üzenetére
ja az a gáz annál a konzervdoboznál, hogy nincs felső géppuskaállása, amúgy én azért szeretem, mert gyors, hamar lehet vele foglalni, viszont instabil, ha oldalra lősz vele elbillen és, ha oldalról belemennek akkor nem tudsz mit kezdeni az ellennel
dehát pont neked akarom bemutatni
-
Moretimer
aktív tag
Jöhetne valaki gamelni.
Magam vagyok.TS-on.
-
Stunts666
őstag
válasz
kriszpontaz #48985 üzenetére
haha
800-on tolom.
-
BullKoxa
őstag
Sziasztok! Ismét én vagyok! előzmény! Az office után ki sem lehet lépni az originből mert azt írja megy a játék, pedig nem . Képek amiről beszélek.
-
Laraxior
titán
válasz
devilinsid3 #49003 üzenetére
Az egyik szerver megszűnt létezni, ahol 45 killem volt, a többi sem igazán adódott hozzá
-
gali777
őstag
Na faszák a szerverek, a rangok elszálltak, semmi unlock nincs
-
Laraxior
titán
Jön a hétvége, és megint jönnek a gondok?
Disconnected EA... Something went wrong... stb. 70 killem van oda...és istennek nem akar meglenni a 10ezer kill
-
Csaber
senior tag
válasz
kisza25 #48995 üzenetére
Én is kikapcsoltam , egy kicsit jobb így mondjuk nekem egy a4tech X7 XL747H egerem van , nem a legjobb viszont kényelmes meg olcsó .Viszont az előbb nyomtam egy számomra tök jó (22/8 )repcsis kört , erre meg a végén " Game disconnected: something went wrong. ..."
amúgy valószínűleg én lettem volna a legjobb repcsis az egész kört a repcsiben töltöttem
Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Philips Soundbar HTL3110B/12 hangprojektor, NFC, Bluetooth, Wireless
- Samsung Galaxy Ring eladó
- Packeta az árban! HP 65W 19,5V 3,33A - 7,4 x 5mm center pin Probook 6570b töltő
- Eladó Galaxy Note 10 plus 256 GB Dual Sim
- Huawei B525s-23a Cat6 Sim kártyás 4G / 4G+ LTE WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest