Hirdetés
Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
ScomComputer #49898 üzenetére
Nem tudom, én csak annyit olvastam, ami a BLogra ki van írva. Különösebben nem érdekel mi történt. Miattam atomot is kaphattak, engem csak az érdekel mikor javul meg a dolog
Megjelenéstől tolom, úgyhogy ez az egy-másfél hét szerintem kibírható BF3 nélkül.... -
devilinsid3
addikt
válasz
ScomComputer #49898 üzenetére
hát én szeretnék olyan csapatba lenni akik "mennek előre, mint az ökör" legtöbb esetben kezdőn ülnek tankkal, AA-vel és ennyi
ritka, hogy nyertes csapatba vagyok vagy pedig "harcban" vesztünk
-
ScomComputer
veterán
válasz
devilinsid3 #49894 üzenetére
100% ig igazad van,anno nekem volt olyan haver,akit töröltem a listámról,egyszerűen nem szeretek,nem szeretnék vele játszani,megy mint az ökör elöre semmi csapatmunka!!
Laraxior: DDoS támadásról olvastam,ez igaz lenne?
-
ETOM
addikt
Hát én feljutottam jól akadnak szerok. Legalábbis spammelték chatet még rosszabb mint volt. Vicc
-
Sósperec
tag
Srácok!
Jó lenne néha veletek menni játszani szóval akinek nem tiltja a vallása és nincs ellenére az felvehetne barátnak. -
Laraxior
titán
válasz
ScomComputer #49892 üzenetére
Van vagy 28 fok... kedvem nincsen kint lenni, viszont játszani se tudok
Lassan egy hete tart a "válság" EA-éknél
Bár ez még a jobbik eset, mert az első 3 napban semmi se volt kiírva, ott csak simán senki nem tud semmit alapon ment a játék, aztán meg a panaszkodás, már úgy állok neki, hogy nem biztos, hogy mentve lesz a statom
-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz #49888 üzenetére
statpadding nem?
amúgy meg attól, mert valaki admin ne legyen csicska továbbra sem, csak, mert megteheti..
és ezekkel leülnék azért beszélgetni meg a hozzájuk hasonlókkal, hogy mit élvez abban, hogy egy budiban ül és autosotizik onnan.. azt senki ne mondja nekem, hogy ez játék, ez egy szánalmas akármimost xbow szerveren amikor a szerver nevében benne van, hogy xbow+knife only 6x öltek meg fegyverrel.. és nem a "most kezdtem a játékot" félék, ha olvasni sem tud mi a fasznak ül oda a géphez? ennyi sok fogyatékos retardált köcsögöt már hihetetlen ami a szervereken megy.. ha épp nem dob ki akkor tele van köcsöggel, mi lesz itt dupla xp alatt te jó ég
-
válasz
ScomComputer #49890 üzenetére
Izgalmas mi?
Sajnos fórumon is akadt pár ilyen ember, de ez általában nem jellemző. Report nekik, és 1-2 hét múlva 1-es szintről kezdik.(erre ugyancsak volt példa)
-
Laraxior
titán
válasz
kriszpontaz #49885 üzenetére
Szárad az már...közben...már a 4-5. rétegnél járok
-
Def26
félisten
válasz
kriszpontaz #49888 üzenetére
[link] Szervert meg lezárod, hogy ne tudjanak bejönni játékosok.
-
Def26
félisten
Ha túl jó az ember az a baj, ha rossz az a baj. Campel az a baj, szaladgál nem éleszt az a baj, éleszt az a baj...30-as vagyok az a baj, 20 -as vagyok az a baj.
Né végül is érted. Valami mindig zavar valakit.
Megmondom őszintén voltam már én is paraszt gyökér. Más szervereken is játszok, mert nálunk nem sok close quarters pálya van. Túl jó voltam kirúgtak, felbasztam az agyam és a saját szerverünkön tomboltam ki én is magam.
-
Laraxior
titán
válasz
blaca83 #49879 üzenetére
Csajom hazapattant egy kicsit, úgyhogy fel tudok nézni TSre is
Vettem a Lagunára szemöldököt azt fújkálom autószínűre., utána felragasztom és go game.... ha nem jön az eső... talán még marad időm lemosni is, mert akkor letakarom és go bringa
Érkezett zseton?Holnap Time is out...
-
SkyS1gn
félisten
481 új hsz, érettségi letudva, szóval még mindíg szar a battlelog?
-
Winne
nagyúr
Az is mindegy lenne, hogy le van-e írva, mert nem foglalkozna vele senki, nem lehetne behajtani senkin, ezt az adminoknak kellene megértenie, hogy azért nem dobunk ki valakit, csak mert megtehetjük. Én nem csalok, nem anyázok, nem baserapelek, kulturáltan szoktunk játszani és nem egy és nem két szerverről dobtak már ki...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
kisza25 #49873 üzenetére
Nem jól érted:
Recorded at 1280 x 720 on Medium settings
Amúgy recording nélkül:
FPS on default 3.8GHZ (Getting 5-7 FPS Boost by enabling Turbo-boost @ 4.2GHZ)
22-24 FPS on Ultra settings @ 1920 x 1080
24-27 FPS on Ultra settings @ 1400 x 900
30-32 FPS on Ultra settings @ 1280 x 720
31-33 FPS on Low settings @ 1920 x 1080 -
kisza25
félisten
engem múltkor beraktál adminnak, de én jó fej voltam nem dobtam ki senkit
más: jól értem, hogy a videót fullHD ultra beállításokkal készítette- 24FPS, APU alapon? én inkább megvárom a te tesztedet, messziről jött ember azt mond amit akarmeg kíváncsi vagyok tuningra mit reagál, itt elég fontos a CPU erő is
-
Def26
félisten
Persze, ezért mondom, hogy nem etikus, de hidd el, ha Dice is korrekten leírná mit szabad és mit nem (amit el kell ismerned bérlés esetén), akkor fele ennyien sem bérelnének szervert.
Mondjuk eugabesz vagy max is hozzászólhatna, hogy pc bérlés hogy van. Én csak a konzolos részről tudok nyilatkozni. Lehet pc esetében van valami házirend vagy szabályzat.
-
Def26
félisten
válasz
devilinsid3 #49866 üzenetére
Figyu, akkor mondom másképp.
Ő bérel egy szervert, hogy így szórakozzon, akár ki is írhatná, hogy csak akkor gyere be, ha ezt elfogadod. Fizet ezért, Te meg nem vagy köteles ezt elfogadni. Semmi gond, mész máshova.
Akár boost -olhatnának is egész nap, vagy kiköthetné, hogy csak ő öl, másoknak tilos, ahhoz sincs semmi közöd.
Nem védeni akarom őket, de meg lehet érteni a másik oldalt is.
-
prokxy
veterán
válasz
blaca83 #49863 üzenetére
OFF:
Az FPS nincs korlátozva felvételkor, akkor az a gond, biztosan...azt hol kell MSI-ben?ON:
Ez nem mától él???
96-hour double XP event in May
What: Double XP in Battlefield 3
Who: All Battlefield 3 players on all platforms
Criteria: Ranked servers, all maps and modes
Dates: May 9-13
Running time: 96 hours total
Start time: 02 AM PST / 09 AM UTC May 9 -
Def26
félisten
Az relatív kinek van igaza.
Ha fizetnek érte semmi nem köti őket. Nincs egy szabály sem amit a dice megkötött, hogy kell viselkedni adminként. Egyszerűen kivédik azzal, hogy van éppen elég EA szerver (oda mehet bárki).
Qrva nagy pénzek vannak a szerver bérlésben is. Csak én egymagam 20k felett vagyok, jelentettek meg fenyegettek már számtalanszor. Napi szinten kapok üzeneteket is, hogy ez meg az az admin köcsög volt a szerveremen. Soha semmi gondom nem volt.Sőt egy darabig úgy hirdette a dice a szerver bérléseket, hogy "Te szervered, Te szabályaid..."
Az más kérdés, hogy mennyire etikus 1-2 admin...
-
kriszpontaz
veterán
válasz
devilinsid3 #49858 üzenetére
-
prokxy
veterán
kisza25! SSD-ről megy a BF3, a 7200-as samura megy a gamaplay, de így is laggol. :S pedig a gépem megvan hozzá. Kipróbálom majd ezt: "mirillis action"
ATI07! engem vegyél fel engem, ma este tolhatjuk 8 után! Aki akar felvehet!
-
Def26
félisten
válasz
kriszpontaz #49857 üzenetére
Én tesztelem előbb, de majd csak kedden jön meg.
Ezen a youtube videón látszik, hogy éppen elég lesz kis mapokra. [link]
-
Def26
félisten
válasz
devilinsid3 #49853 üzenetére
Figyu. Fizetnek érte. Azt csinálnak amit akarnak, ha nem tetszik elmész onnan.
Ha meg Te is szeretnél királykondi, akkor bérelsz egy szervert, vagy beszállsz valahova.
-
Laraxior
titán
válasz
devilinsid3 #49853 üzenetére
Gránát, M320, frag ammos shotgun be.... és csókolom.
-
devilinsid3
addikt
na megtaláltam a legcsicskább adminokat a földön
ziba tower squad dm, egy squadban az adminok, a szerepükbudiban ültek végig
- egyik auto shotgun, egyik oldalt nézi
- másik c4 a másik oldalt
- tugs sniper ül a budiban auto shotgun-al
- medic ül a budiban m16-al
mikor szóváteszem nekik többször kill by admin és amikor valaki bemegy arra a helyre ahol ők kempelnek akkor is kill by adminnal tisztogatnakekkora egy büdös csicskákat te jó ég
-
brown26
tag
válasz
devilinsid3 #49851 üzenetére
Bízom benne hogy megérem azt a kort..
-
brown26
tag
válasz
devilinsid3 #49848 üzenetére
Jól nyomod papa 78 évesen
-
KYZRR
őstag
válasz
devilinsid3 #49845 üzenetére
Csak egy baj van, hogy pont te mondtad. Erted... igy azert teljesen meg a leanyzo fekvese.
-
brown26
tag
Nem is értem miért kell ahoz ismerni valakit személyesen hogy visszaigazold
Egyel több vagy kevesebb ember a listában nem mindegy??
Nem itt köttetnek igaz barátságok..... -
Audifan
tag
válasz
devilinsid3 #49839 üzenetére
Nem, de amúgy is tisztogatni fogok.
Jah, majdnem elfelejtettem, 14 évesekkel nem játszom. Bocsi! -
kisza25
félisten
válasz
devilinsid3 #49839 üzenetére
nekem 49 barátom van és egyet sem ismerek személyesen, de mind PH-s
-
Audifan
tag
válasz
devilinsid3 #49836 üzenetére
Ne haragudj, ismerjük egymást?
-
Csaber
senior tag
Meglepő módon 2 teljes kört tudtam játszani és még reportot is kaptam , hiba nélkül
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Bjørgersson #49825 üzenetére
A Vapor-X 7770-nek sincs semmi hangja.
-
KYZRR
őstag
"At this point, no user data is involved." - En valamiert nem hiszek nekik, foleg ezek utan.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
devilinsid3 #49824 üzenetére
Akkor lapátokkal nem csoda, hogy nincs hangja, az enyémnek sincs.
-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz #49822 üzenetére
mirillis action-t használok, ha éppen futnak az EA szerverek, abban a ritka pillanatok egyikében
-
kriszpontaz
veterán
válasz
devilinsid3 #49821 üzenetére
Te mivel rögzítesz?
-
devilinsid3
addikt
válasz
kriszpontaz #49812 üzenetére
egyrészt a fraps-től szerintem van több jobb program is ami nem eszi annyira a gépet
másrészt, ha rögzítesz az fps lekorlátozódik.. annyira amennyire beállítod, illetve, ha a egy nagyobb értéket beállítasz és a géped nem bírja akkor ingadozni fog -
Reno7
senior tag
válasz
kriszpontaz #49817 üzenetére
Legyél kreatív.
-
prokxy
veterán
válasz
kriszpontaz #49817 üzenetére
MSI AB-t használok, csak legyen elég hely a vinyón!
Nekem fullhd-ban megy minden ultran, maxon, így ha felveszek, akkor a vinyó nem igazán bírja. mintha laggolna a játék. Van ötletetek, h miként állítsam be? -
Reno7
senior tag
válasz
kriszpontaz #49812 üzenetére
-
kriszpontaz
veterán
ERRE valaki?
-
kisza25
félisten
-
kriszpontaz
veterán
Valaki adna pár instrukciót hogy állítsam be a FRAPS-et, hogy videó rögzítéskor ne korlátozza fixre az FPS-t a játékban a program? A G75VX-el csinálnék pár videót, de nem szeretném ha nagyon visszahúzná a játékot.
-
Algotis
addikt
válasz
devilinsid3 #49775 üzenetére
Milyen gyártó?
Aktív témák
Hirdetés
- Moza R3 pc/xbox bundle
- AOC 24G2SAE Gamer Monitor!24"/FHD/VA/165HZ/1m/Freesync Premium-G-sync
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Fujitsu Desktop Esprimo D958 i5-8500 / 8 GB DDR4 / 256 GB NVMe (Több darab)
- DELL poweredge r910 128 gb ram 4x E7-4870 Xeon 40 mag 80 szál
- Philips Soundbar HTL3110B/12 hangprojektor, NFC, Bluetooth, Wireless
- Samsung Galaxy Ring eladó
- Packeta az árban! HP 65W 19,5V 3,33A - 7,4 x 5mm center pin Probook 6570b töltő
- Eladó Galaxy Note 10 plus 256 GB Dual Sim
- Huawei B525s-23a Cat6 Sim kártyás 4G / 4G+ LTE WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i7-1270P I 32GB I 256SSD I 14" WUXGA I W11 I NBD Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest