- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Hova lettek a TDM szerverek?
Asszem mindenféleképpen!
-
cickanyalien
csendes tag
válasz Bjørgersson #22195 üzenetére
Köszönöm a segítséget, így jó lett
-
Bjørgersson
félisten
válasz cickanyalien #22194 üzenetére
Állítsd be arra a letöltés helyét, mint ahol most van a játék.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
cickanyalien
csendes tag
Hali. Újra telepítettem a rendszert a gépen, visszatettem az origint, bejelentkezem, ott van a bf3 ablak, és ha rányomok kettőt, el akarja kezdeni megint letölteni, holott nekem ott van a "D" meghajtón a játék 34gb helyet foglal. A kérdésem lenne, hogy ilyenkor mit kell tenni, töltsem le megint, vagy meg lehet oldani másképp is? És ha le kell tölteni újra, akkor azt 34gb-os bf3 mappát töröljem ki? köszönöm.
-
koufax
csendes tag
válasz devilinsid3 #22128 üzenetére
Végig kellett futtatni egy upc netstart nevű programot ami valamit rendbe rakott,mert most működik.Bár nem tudom miféle gondja-baja lehetett.A lényeg,hogy jó.
Erőt érzek a zavarban.
-
Zolinho1026
tag
válasz Mr.Csizmás #22188 üzenetére
Kemény volt. Én meg csipával próbáltam kiszedni őket.
Loxone and Loxberry superuser
-
Mr.Csizmás
titán
válasz stickermajom #22162 üzenetére
vica versa
tegnap nagyon gonosz voltam, Zolinho láthatta, kétszer is kiszedtem P90-el az AH-6-ból a személyzetet
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bjørgersson
félisten
válasz devilinsid3 #22185 üzenetére
Vagy egyszerűen csak keres egy másik szervert.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
devilinsid3
addikt
válasz Bjørgersson #22184 üzenetére
marad a VPN itt is
#22186) kovy29 mindig az egyszerű megoldások
[ Szerkesztve ]
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
-
nagybá
senior tag
Na ez mi? [link]
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22177 üzenetére
Mint mondtam nem járok TDM-re, No Rules TDM-re meg végképp nem, szóval nincs mit leszarnom. Máshol meg sok értelme nincs infantry-ra lövöldözni rpg-vel.
Egyszerűen, ha megvan rá a lehetősége miért ne csinálhatná? Nyilván nem véletlenül hívják fel a figyelmet descriptionben egy ilyen helyen arra, hogy "all weapons allowed".
Ha olyan szerveren csinálja, ahol ezt nem tehetné, akkor az nagyon nem korrekt, ezt aláírom. Onnantól már az admin, vagy a közösség (votekick és társai) feladata, hogy ezt megakadályozza, de ez általában nem szokott működni ahogy nézem. Ilyenkor viszont még mindig lehet más szervert keresni, hogy legalább ne a Te játékélményed rontsa.[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz stickermajom #22176 üzenetére
ez nem csak az én véleményem, ez egy átlagos játék norma, hogy nem lövünk rpg-t infre.. látom te ezeket a "le nem írt szabályokat" leszarod..
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22173 üzenetére
Biztos sokakat érdekel, hogy a híres devilinsid3 épp milyen patkánynak tartja, mert így csinálta, vagy úgy csinálta az adott assignmentet.
Valószínűleg mégis van kereslet az ilyen no rules szerverekre TDM-en, különben nem futnának, vagy csak simán változtatnának ezeken.(#22174) gali777, na még egyszer: ha olyan helyen csinálja, ahol nincs tiltva, akkor nyugodtan verheted magad a földhöz, hogy márpedig ő patkány, és ez milyen csúnyacsúnya dolog, akkor is meg fogja tenni, mert megteheti.
[ Szerkesztve ]
-
-
gali777
őstag
válasz stickermajom #22171 üzenetére
Húzza, mert aztán tényleg szinte már már lehetetlen küldetés cq-n összehozni Amúgy meg akik rpgznek az infre és megszólják őket, még ők vannak általában megsértődve, hogy miért szólnak be neki, amúgy jogosan
(#22175) kovy29: Az már...
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
akkor húzza.. meg húzza bele az a fszát aki így csinálja meg..
tényleg nagyon nehéz összelőni rpg-vel cq-n vagy ctf-en ahol vannak járművek, gondolom 2 perc alatt meg kell csinálnia, mert amúgy már késő lesz.. cq-n ha szerencséd van 1-2 kör alatt összelövöd simán, ha meg nincs akkor 4-5 kör.. de legalább nem leszel rpg patkány a tdm-en/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
Nem neked szólt, az RPG-zőkre értettem.
-
stickermajom
addikt
válasz Bjørgersson #22169 üzenetére
Persze, az a legegyszerűbb. Én sem járok, mert nem szeretem azt a játékmódot, ilyen egyszerű. Ha az a gyökér nekem szólt az nem pont engem jellemez
(#22170) devilinsid3, jó felőlem legyen patkány dolog, de még egyszer kérdezem: ha engedélyezve van, akkor miért ne húzhatná ki így az ACW-R-t?
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz stickermajom #22167 üzenetére
akkor is patkány dolog rpgvel direktbe inf.re lőni.. még ha tankra akarod lőni és már úgy van, hogy nincs időd átváltani és ezért ledurrantod az infet elmegy.. de direktbe tdmben rpgzni.. csak gratulálni tudok hozzá..
a pisztoly vs. gépfegyver hasonlít meg nem gondolod, hogy egy kicsit más? -.-"/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
Bjørgersson
félisten
válasz stickermajom #22167 üzenetére
Inkább csak nem járok TDM-re az ilyen gyökerek miatt.
(#22168) F_Zolee: Lehetne..
-
F_Zolee
veterán
válasz Bjørgersson #22166 üzenetére
Azt mondjuk könnyen ki lehetne védeni, hogy jeten nem hagynák az inf spotot és meg lenne oldva a dolog.
-
stickermajom
addikt
válasz gali777 #22165 üzenetére
Nem háború van szöveg, hiába vagy cinikus. Egyszerűen én is olyan szerverre járok, aminek számomra elfogadhatóak a szabályai. Ha valahol nincs tiltva az rpg-zés, akkor miért ne használja?
(#22166) kovy29 például megnézed a leírásában, hogy no rules szerver, vagy esetleg tiltanak-e valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Milyen szerverre? Honnan tudjam előre, hogy van-e a szerveren egy-két nyomorék, aki RPG-vel lő mindenkit?
(#22165) gali777: Jettel akkor is rohadjon meg, aki infre megy.
[ Szerkesztve ]
-
gali777
őstag
válasz devilinsid3 #22163 üzenetére
Most jön majd a háború van szöveg Úgy látom a jármű vs infantry kártyát már bedobták
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22163 üzenetére
Nem korrektség kérdése, hanem szabályozás.
-
devilinsid3
addikt
és szerinted ez mennyire korrekt dolog dm-ben rpgvel szaladgálni?
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22161 üzenetére
Ha nincs tiltva a szerveren, akkor nem tök mindegy hova megy?
(#22158) kovy29 Miért lenne ez undorító? Ha nem tetszik, nem mész olyan szerverre, ilyen egyszerű. Ennyi erővel az attack helikopterrel infantry lövöldözés is undorító, sőt gépfegyverrel lelőni a pisztollyal támadót is az..
[ Szerkesztve ]
-
devilinsid3
addikt
válasz stickermajom #22156 üzenetére
cq-n sem bonyolult összehozni.. kár volt tdm-re küldeni
-
törölt tag
Játszik valaki a4tech v-track egérrel?
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem menni fog gond nélkül.
(#22156) stickermajom: Nincs is annál undorítóbb.
-
kengyel
nagyúr
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Az ACW-R fegyvert szeretném feloldani, de kellene hozzá 14 AT rocket kills. Ez mit takar magában ?
Előre is köszönöm !kengyel
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Kérhetek egy véleményt a profilomban lévő configról? Online multiplayer érdekelne. Nem kellenek a csicsa beállítások, a jobb játékélményt előnyben részesítem az üvegszilánkon megcsillanó napfénnyel szemben, szóval olyan beállításokkal játszanék ami kellemes a szemnek, jobban látszik az ellen és magasabb fps-t eredményez. Smooth-ság mindenek felett!
Előre is köszönöm!
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
regener
veterán
válasz ricsiii01 #22150 üzenetére
Hogy mitől olcsóbb azt nemtudom, de itt a HA-n már sokan vásároltak onnan egy srácon keresztül (aki valszeg ott dolgozik, persze ugyanúgy a boltban megjelölt árakon) illetve ha lesz pénzem akkor énis onnan fogok öcsémnek egy BF4-et.
Nekem szerencsére az nemkell,
Ja, jut eszembe BF4.
-
Bjørgersson
félisten
-
isizakhi03
tag
jön valaki játszani?
tibsz92 a bl nevem, aki gondolja vegyen föl, nyomjunk párat, jó lesz ez
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
ricsiii01
tag
Köszi mindenkinek a választ sokat segítettetek!
Regener Az a bolt megbízható? Hogy lehet, hogy ennyivel olcsóbb a többitől (pl. cdgalaxis, 576)? Rendeltél már onnan? Miért nem találok az oldalon házhozszállítási díjat vagy bolt helyet? Bocsi a sok kérdésért.
.
-
stickermajom
addikt
válasz Bjørgersson #22148 üzenetére
Kérdezd az eladót, hogy hogy gondolta. Nem véletlenül tettem smiley-t a végére...
-
Bjørgersson
félisten
válasz stickermajom #22147 üzenetére
Nagyon jó, és mit kezdesz velük?
-
stickermajom
addikt
válasz ricsiii01 #22144 üzenetére
5 ezerért nagyon nem éri meg megvenni. Volt idő, hogy ezer forint körül mentek itt aprón a BF3 kulcsok, de 2-3 körül most is lehet találni biztosan. Nincsenek kevesen a szervereken szerintem, max a kevésbé népszerű mapokon, de az alap pályáin mindig vannak sokan.
Más: tessék BF4 ezresért [link]
-
regener
veterán
válasz ricsiii01 #22144 üzenetére
5ezret sehol sem ér már az alapjáték, amikor 5-ért már a Premium Edition (alapjáték + prémium) is megkapható.
-
ricsiii01
tag
Sziasztok!
Még megéri megvenni vagy már csak az újjal járok jól? 5k lenne az alapjáték. A szervereken tényleg nagyon kevesen vannak? Mert mindenhol ezt hallani.
Köszi a segítséget!.
-
koufax
csendes tag
-
gari24
tag
Üdv urak
Szeretnék játszani de töltésnél kifagy a játék h az .exe leállt , jó
Origin , telepítés kijavítása kicsrél kb 4Gb és újra jó
Majd ezt kb 2naponta eljátsza velem h csak akkor hajlandó működni mikor kicsaeréli magának az t 4 gigátüdv
-
Gyula84
veterán
válasz isizakhi03 #22137 üzenetére
egy suttyó banda az a helyzet...
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
@rglaaf
veterán
válasz isizakhi03 #22137 üzenetére
most ha bunkónak akarnék látszani azt irnám megérdemelted, de most komolyan mi a rák van a bf3 multi részében amit nem lehet megérteni nem létfontosságú információk vannak benne ami nélkül nem tudsz egy lépést se tenni
PSN:BiZzare_0 ️
-
devilinsid3
addikt
na ja, de hát tudjuk, hogy van akinek meggyűlik a baja pl. a vehicle loadouttal is
amúgy igen felesleges ilyen játékokra, mert ha nem is teljesen érti az ember játszik egy kört és már tudja miről szól az a valami amit használ..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #22133 üzenetére
meg minek magyarítani a játékokat? egy RPG-t még talán, de egy BF-et... azért annyira bonyolult szövegek nincsenek benne.
-
-
S1M0N
senior tag
válasz isizakhi03 #22130 üzenetére
ITT esetleg?
Bár ugye ez fizetős...
-
isizakhi03
tag
hali
nem tudjatok mi lett a bakeronline.hu oldallal? le akarom tolteni a bf3 magyaritast de nem tudom hol tudom letolteni !tudnatok segiteni?
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
koufax
csendes tag
Sziasztok!
UPC-s modemet cseréltem és azóta a"You were disconnected from EA Online (1)" hibaüzenettel kidob betöltés közben.Kb 10 másodpercet töltöget aztán vége.Esetleg valami ötlet?Köszönöm.Erőt érzek a zavarban.
-
cellpeti
nagyúr
néztétek a BFes órát? Nem normálisak 270€???
270 * 300 = 81000 HUF
Tigris, tigris, csóvafény...
-
@rglaaf
veterán
válasz stickermajom #22116 üzenetére
most még aki kivár annak nem érdemes prémiumot venni majd csak tavasszal addigra lement 2 dlc a harmadikról már jönnek az infók ólcsóbb is lesz
PSN:BiZzare_0 ️
-
-
-
kungzi
veterán
ebben a listában is benne vagyok akkor tuti nyertem, már el is küldtem az emailt várom a BF4 kódom
-
dre75
tag
Találni talál szerókat sokat is, de csak 10-15 darabon vannak emberek
-
KYZRR
őstag
Sracok, deploy bugra van valami megoldas?
You can only die once, make sure it is worth it...
-
S1M0N
senior tag
Csak a BF3 alapjáték + 64 fő + CQ játékmódok, és nem 10 szervert találok...
Ha így sincs 10-nél több szerver, akkor a hiba nálad van.
-
dre75
tag
Sziasztok!
Csak én látom hogy kevesebb a szerver? alig találok max ilyen 10dbot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest