- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nxn908xxx
őstag
válasz almos94 #23893 üzenetére
Az nem semmi grat!
Én sokat megyek metrón, szeretem is. Volt hogy 3 óráig is eltartott, de nem végig darálás ment. Metrón ez a divat hogy csak lő mindenki amerre lát, nem zavarja hogy a környéken senki sincs. Én se értem, csak akkor szoktam lőni mikor látok is ott valamit. Többet érsz ha bedobsz egy gránátot. De nem baj, dobhatod a baromnak a lőszert, had vegye.
A legjobb mikor senki se mer előre menni, csak tüzel előre. Én meg előre megyek, a meglepetés erejével már ki is nyírok 3-4 embert, futnék vissza, az meg elém áll nehogy túléljem... Ezért adom neki a gyógyszert.[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #23894 üzenetére
jaja sztem törölték a sok csítert
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
F_Zolee
veterán
Jelentenivaló váza.[link]
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #23894 üzenetére
Naja, már csak a top 3%-ba vagyok tankkal. Amúgy meg leszarom kb.
-
almos94
aktív tag
válasz Nxn908xxx #23882 üzenetére
Éjjel nekem is összejött, csak a vége előtt elment az áram.
Meg nem is a legelejéről kezdtem (3000 ticketes volt), simán meglehet akár a 40ezer is, ha erősebb az ellenfél.scope2007:Egyetértek, én is kb először játszottam végig egy kört Metrón. Valaki emlitette itt, hogy Metro és Assault nagyon adja a pontot, és csak kipróbáltam. Nem túl élvezetes, kb értelmetlen darálás. Épp néztem a csapattársaim, volt hogy nem is láttak ellenfélt, csak lőttek előre, hátha kidugja a fejét...
Aztán az legszebb, mikor álltunk egy helyen, kb voltunk 20-an ott, erre jöt egy cheater és leszedett mindenkit...Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #23890 üzenetére
mi ez a meggymagköpködő?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
scope2007
addikt
na én is megugrottam P90el a listán
a rank1-et behozni lehetetlen 171ezer killje van vele.. na az már tényleg hard.. semmi mással nem is megy a csóka... meg csak tdmezik, mert nézem tankkal kemény 200 killje van, 2200 óra alatt[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz almos94 #23881 üzenetére
sztem ebben semmi kihívás sincs, bár akit szórakoztat az csinálja, nem zavar
sztem összesen ha 5órát töltöttem metron bf3ban, lehet akkor is sokat mondok, low map.. beállni és szórni a gránátot és az m320at potyogni nagy élvezet
ha meg no explos szerver, akkor meg bipod dömping van, legtöbb még a késre is bipodot tenneCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
mi a büdös retkes hiba ez, eddig rendesen működött minden álldott nap, ma érdekes módon nem. -.-"
Igen tudom a quadro nem játékra való, de eddig minden áldott nap működött. . .
Próbáljam meg régebbi driverrel? :S
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz almos94 #23881 üzenetére
be my role model/icon" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
regener
veterán
válasz Mr.Csizmás #23883 üzenetére
De előtte egy biztonságos helyre ammo boxot és egy medic ládát, így azok is adnak amíg szét nem lövik őket
[ Szerkesztve ]
-
Nxn908xxx
őstag
válasz almos94 #23879 üzenetére
Nekem sikerült egyszer metrón 30K pontot összeszedni szinte csak élestéssel meg mediccel, igaz 3500-as conquestbe. Ezzel lettem 2.
De szerintem a support jobban tejel.
Az tiszta sor, hogy metrón lehet a legkönnyebben fejlődni. Főleg mikor megy a hatalmas darálás, na ott aztán lehet gyűjteni a ribbonokat.[ Szerkesztve ]
-
almos94
aktív tag
válasz - = Zk = - #23880 üzenetére
Én voltam az
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
- = Zk = -
félisten
válasz almos94 #23879 üzenetére
gecc, 11/8 és első
sokat éleszthetett" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
almos94
aktív tag
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #23875 üzenetére
A hirdetésre jelentkeznék.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mr.Csizmás #23875 üzenetére
jövök... hova kell menni?!
akarom hallani a vernyákolásodat :v" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
KYZRR
őstag
-
Mr.Csizmás
titán
van mikrofonom délután-este vmi camping?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
westcoastog
veterán
Na visszatért a tudományom, tegnap egy jó kis domination, ma meg egy jó kis death valley conquest keretében.
Scar-h-val headshottal úgy kiszedtem a heli pilótát öröm volt nézni, meg heli lelőve jó messziről, dat feeeling.
Viszont végig vezettünk most, aztán 300ticketnél annyira belehúzott az ellenfél, lenyomtak minket mint a szar, 250 ticketük maradt a végére, nekünk meg 0.[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz Kaci84 #23871 üzenetére
ezt nézd meg szerintem minden ott van
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
scope2007
addikt
válasz Kaci84 #23871 üzenetére
hali!
1. ülés - vezető
2. ülés - gunner (ebben az esetben a gunnernek semmi szerepe)
3. ülés - mérőelsőnek be kell állítani a tankban --- ezeket javaslom: reactive armor, smoke, guided shell
a 3. ülésben lévő ember rá tud segíteni a mérésre légi járművek esetében, mivel te azokat nem tudod csak úgy bemérni a guided shellel, csak ha valaki beméri neked, sniper segít a soflamjával, vagy a már írt 3. ülés tankban
de földi járműveket simán tudsz lőni guided shellel... tank vezetőnek ugye van a főlöveg, és a 2 -es gombbal/számmal tudsz lövegtípust váltani, ekkor lősz guided shellt, de követni kell a mozgását a járműnek amit be akarsz mérni, és ha jelzi akkor csak lősz egyet és odamegy hozzá
használgasd nyugodtan, de sztem idővel majd állj át a guided helyett a coaxial HMG-re.. sokkal jobb, gyalogosra is
mert ugye a guided shellt könnyen ki lehet védeni füst eregetéssel ami az X betű, ha tankban ülsz[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ha valaki tudja irja meg legyen szives hogy kell a tankbol irànyitott rakétàt lőni miutàn be lett méeve a harmadik ülésböl?
Hol mit kell àllítani stb. Minden fel van oldva a tankban. Kinek kell ellőni mit hol kell àllítani?
A célzónak és a lóvőnek minek kell feloldva lenni?
Mikor sikeres mit kell tapasztalni stb.
Elvileg úgy csinàltunk mindent ahogy kell de mégsem megy... -
warmonger441
aktív tag
Akit esetleg érdekelne warozás: 2v2 test cup indul jelentkezni itt lehet [link]
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
scope2007
addikt
válasz scope2007 #23863 üzenetére
ja!
CTF kedvelő emberek jöhetnének ebbe a platoonba.. előbb készítettem.
fél éve kb nem használtam a betterbattlelogot.. de most feltettem és nem jeleníti meg a százalékokat
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Elsőnek ezen a pályán, elsőnek a játékmódban, nem is rossz [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #23858 üzenetére
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
warmonger441
aktív tag
válasz almos94 #23841 üzenetére
Én csak azt tudom amit anno a 8v8 warosoktól tanultam (infantry-s voltam )
IFV: smoke, AP, HE
TANK: reactive, smg
am egy IFV ha van reactive és AP-HE combó löveged (SMG felesleges) akkor egy tankot szét szedsz 1v1-ben még akkor is ha van rajta is reactive He lőszer elég inf ellen, ha meg pont kifogysz, gyorsan átugrasz második lövészbe és np ^^
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #23856 üzenetére
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Gyula84
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #23855 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #23854 üzenetére
Halljam ahogy zokogsz.
-
westcoastog
veterán
Na jólvan, elástam magam, majd ha 1%-nál leszek szólok.
-
tkesy
őstag
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #23823 üzenetére
Na zsír. Most már verhetem erre.
-
Stunts666
őstag
-
Bjørgersson
félisten
válasz almos94 #23843 üzenetére
Persze, ezért mondom, kinek mi. A guided shellt sosem használom, aki egy kicsit is értelmes, kinyomja a flaret, ecm-et vagy smoke-ot, aztán úgyse talál be a rakéta. Ha tudom inkább kilövöm főlöveggel vagy hagyom a fenébe.
SG553, M4A1, G36C eddig a kedvenceim. Talán még ACW-R vagy MTAR-21, bár ezek nekem már túl gyorsak, fossák magukból a golyót. Próbáld ki őket, aztán meglátod. Bármi jobb azoknál a szutyok PDW-knél.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Valaki Tank Superiority most? -> RaZ_HU
Amikor úgy vesztünk h 1000ből 800 marad az enemynek az tehetség?
Bementem én a zászlóhoz, de félig sem tudtam lehúzni egyszer seVégre van prémiumom
-
almos94
aktív tag
válasz Bjørgersson #23842 üzenetére
Reactive Armort még nem használtam, majd kipróbálom, sok jót mondtatok róla. Én 2. fegyvernek jobban szeretem a Guided Shellt.
Ja és még egy kérdés:
Szerintetek melyik a legjobb engineer fegyver?
Eddig a-91-et használtam, majd pedig a p90-et, de egyikkel sem vagyok maradéktalanul elégedett.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz almos94 #23841 üzenetére
A játékstílusodtól függ, ezt te tudod legjobban eldönteni mi fekszik neked. Én pl. reactive armor, hmg és smoke kombót használok. Reactive jól jön, ha más tankokat kell lerendezni, hmg jó a gyalogosokra (nem melegszik túl), smoke meg a javelines nyomorékok ellen.
-
almos94
aktív tag
Ha már itt vannak a nagyok, akkor lenne egy kérdésem:
Milyen loadoutot érdemes használni egyes járműveknél(MBT, IFV, AA)? Mit pakoljak rá?Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
westcoastog
veterán
válasz warmonger441 #23839 üzenetére
Na az jó. Bár ez inkább csak közelharcra igaz, távolról az is jó ha egyáltalán eltalálom.
Gyalogolni nem is akarok többet ebbena játékban, tank skillemet fejlesztem inkább.Majd akkor később próbálkozok.
[ Szerkesztve ]
-
warmonger441
aktív tag
válasz westcoastog #23810 üzenetére
A tanknak pont a lövegtornyát lődd meg úgy hogy a golyó mindig szemből pattanjon neki. 2 hitre disable még akkor is ha van rajta reactive Ha ráérzel, egy idő után 3v1ben is hozod a tankcsatákat
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mr.Csizmás #23820 üzenetére
L6 -.-
-
Stunts666
őstag
válasz westcoastog #23830 üzenetére
Inf powaaaaaaa
-
scope2007
addikt
én mindig így használom a bmpt és a lavot
6főágyú és 6 páncéltorowestcoastog jaja ez igaz, mellette csak a bf4 volt fent mikor megjelent, meg metro2033.. más nem igazán indult mióta kint a bf3
előtte cod2 és source[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz #19784448 #23822 üzenetére
Én is úgy használtam múltkor az IFV-t, gyakorlatilag folyamatosan lehet tüzelni felváltva, mert amíg az elsődleges újratölt a másodlagosból szintén el lehet engedni 6db páncéltörő lövedéket.
Ja tényleg, additional points-t mikor ad a játék?
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #23830 üzenetére
én is csak azóta tankozok,hogy rákaptam a ctf ízére
előtte csak gunnerként liquidator papa mellettCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz - = Zk = - #23809 üzenetére
már 510 tegnap átléptem az 500 zászló behordást yess
westcoastog. megnéznéd én hol tartok?
telefonon nemtom[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt külön le kell tölteni hogy kiírja?
-
Nxn908xxx
őstag
Újra van Conquest Large!
-
almos94
aktív tag
Top 42
-
törölt tag
Hát ja a reaktiv egy lövèst felfog. Mozogni kell a tankkal hogy ne mindig azt a felét lőjjèk. Meg lehetőleg a másik tank hátulját kell lőni. Amugy ezek az anti tank járművek tényleg erősebbek mint a t90 vagy az m1. Meg bmp-vel is simán szét lehet kapni egy tankot. Nem tudom mi a neve de nálam bmp-n pl az van berakva másodlagos fegyvernek aminek a célzója olyan mint a tank főlövegének. Abból küldök rá hatot meg egyből az alap töltènyből és legroszabb esetben is disabledre vágom a tankot. Ő eközben max lelő 2 reaktivot.
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #23819 üzenetére
Hol írja ezt a rank-ot?
-
westcoastog
veterán
válasz F_Zolee #23817 üzenetére
Értem, akkor ezentúl jöhet a taktikázás.
(#23818) scope2007
Basszus miket meg nem tud az ember, látszik hogy a 110 óra játék az kutyafüle.
Azt hittem csak egyszer használatos a reactive. Nem is figyeltem.Amúgy már 44%-on vagyok a world rank-on, éjjeli meccsünkkel 2 és 3%-ot ugrottam előre.
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #23816 üzenetére
de forogni kell a tankkal, hogy több oldalról kapja a lövéseket, kivéve a tank seggét nem szabad mutatni, ott a leggygyengébb
tehát ha a tank jobb odalát meglovi a másik tank akkor egyből úgy kell fordulni, hogy a következő lövése már a bal oldalát találja el... ekkor a reaktiv levédi azt is.meg sokan azt se tudják, hogy hiába javítod fel a tankot 100%ra, attól utána ugyanúgy körbe kell hegeszteni a tankot, hogy a reaktive is visszajojjon... mást lát a gunner és a tank vezetője a reaktivból, a driver szemszöge a mérvadó
na Fzoli megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #23816 üzenetére
Nem ér sokat? Általában az pattan csak le először és nem sérül a tank, ha forgolódsz akkor 3 bekapott lövésig is jó vagy. Esetleg figyelni kell rá, hogy vissza heggeszd ha már elhasználtad.
-
ingalls
senior tag
válasz warmonger441 #23805 üzenetére
Ok, köszi, kipróbálom.
Fogalomzavarban voltunk.
Az én war-fogalmam: minden unranked, előre megbeszélt, szervezett és IQ kritériummal bíró közös játék. -
F_Zolee
veterán
Van már reaktív páncélod? Mert nélküle esélytelen életben maradni.
-
TaaT
nagyúr
Ha van reaktív páncélja, és esetleg be van rakva a javítás (maintenance) akkor kicsit nehéz kilőni.
Give them hell Ukraine!
-
westcoastog
veterán
válasz Gyula84 #23811 üzenetére
Befogom, de inkább skyrimezek.
Tegnap is hogy majd én nyomok egy rusht metro-n, 1 embert nem tudtam lelőni, meg sniperek szépen kiszedtek állandóan, kipróbáltam a sniperkedést, az sem jött össze, nem tudom mi ez a hegyek és hullámvölgyek eset állandóan. Van amikor istentelenül jól megy, utána megint jön egy szakasz amikor még azt sem tudom hogy kell a fegyvert elővenni. -
Gyula84
veterán
ja hát igen tow-val rád lő az már necces rakd be te is
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
westcoastog
veterán
Az agyamra megy ez a szar játék komolyan.
T90, megyek, előttem egy m1128, 5-öt! lövök bele, mind tökéletesen talál, erre két lövésből ferlobbant, megyek még egyszer, ugyanez, lövök bele kettőt, meg sem kottyan, majd irányított rakétával rögtön elnyomja a tankot 21%-ra, lő még egyet és ennyi, hát nem hiszem el..
Ennyire ne tudjak má játszani basszus.
Kilépek inkább mert csak felbasz.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #23807 üzenetére
500?.... még 2 nél sem tartok szvsz
-
ingalls
senior tag
Aki szokott 2v2 vagy 5v5-ben infantryzni war serveren és játékost keres alkalmi jáékokra, pm-ben keressen, nincs partner mostanában.
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #23801 üzenetére
Hát nekem nem lesz gépbővítés jóideig, de egész jól fut ezen a kenyérpirítón is.
(#23802) scope2007
Nekem jó bármikor, munkanélküli vagyok.
Akkor ha látlak fent rádírok, aztán mehet a conquest.
Vagy bármi, csak tank legyen.[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #23798 üzenetére
neee
ha jarmuvezni akarsz, akkor gyere velem
igaz ma is csak éjjel leszek, meló van 22igFZoli-val jókat nyomultunk mostanában ctfbe xD
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #23800 üzenetére
hááát.. megesik
én is hónapokig nem voltam fent. most vettem egy R9-cet a 7870 mellé és tessék. visszatértem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest