- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Hello!
Gravataron kell képet csinálni, hogy battlelogon be tudjam álíltani?
Kicsit túl van bonyolítva fölöslegesen ez az egész szerintem.. -
Bjørgersson
félisten
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #21397 üzenetére
Felvettelek.
Am valaki volt fent a szerónkon és magyarán lekakizta a szerót azért mert a vesztes csapatban volt (mint én is) majd lement mikor kérdeztem hogy mivan.
Most komolyan feljössz pár körre és rögtön a szerver a kaka ha valami nem jól megy bárki is vagy?A kör elején elfoglaltuk mind a 3 pontot majd az enemy helijét szedtük mindig el 3-an, addig Ti a csapat 70%-a kb elvesztettétek mind a 3 pontot kb 2perc alatt, innentől nem szólok hozzá semmit. -Ja de mert a szerver a kaka...
Játszani tudni kell. (Nem csak a nyerésről szól.)[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #21380 üzenetére
Lemaradt. svenssonarola néven megtaláltok.
(#21391) Def26: Hogyne, az hiányzik még.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Dtomka
veterán
válasz stickermajom #21395 üzenetére
...gyakran használom én is az alt+tab-ot, de nekem nem csinálja szerencsére...vmi gond lesz nálad...
-
stickermajom
addikt
Mi ez az új módi, hogy Alt+Tabnál rögtön kidob a játék?
-
Dtomka
veterán
Sziasztok!
Van egy profilom, létre lehet hozni még 1et?
-
Def26
félisten
válasz Bjørgersson #21379 üzenetére
Jajj, jöhetek?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pockhome
senior tag
Karbantartás van?
Először be sem akart engedni, aztán most meg nem talál egy szervert sem...Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
tkesy
őstag
válasz #59070464 #21383 üzenetére
"Mi vajon az oka annak, aki nem nyergel át BF4-re?"
Nálam a géppel nem lenne gond, de én elsőkörben kipróbáltam a bétát, de nem igazán "jött át" a hangulat... Mondjuk ennek oka főként a béta pocsék optimalizálása volt, mert megnéztem a single-t, az már szépen futott...
A másrészt meg, sejtem, hogy már nem fogok annyit játszani a jövőben, annyi újdonságot meg nem hozott számomra egyedül a commanderes dolog érdekelne, de ahogy olvastam az is más lett mint a BF2-ben, és ahogy végignéztem a mappokat yt-on, azok sem igazán tetszenek úgy meg egyszerüen értelmetlennek tartok kiadni 18-20k-t egy játékra, hogy utána a 95%-ra rá se nézzek...
Már a BF3 is erősen "gazdaságtalan" volt, annak ellenére, hogy az alapjátékot is 2 dlc-t is olcsón tudtam beszerezni, mivel tulajdonképpen csak 1 játékkmoddal és 1-2 pályán játszom, és van olyan része a programnak amit egyszer sem indítottam el...Hiába a BF2 nagyon magasra tette azt a lécet...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
törölt tag
válasz isizakhi03 #21372 üzenetére
Úgy látom, csak nekem van túl nagy igényem. Egy i3-3240-t használok és siránkozok itt egymagamban. Igaz, hogy legtöbb helyen megvan a 60 fps, de amikor leesik a Karkandon 35 fps-re, könnyen halok.
Mi vajon az oka annak, aki nem nyergel át BF4-re? A gépük teljesítménye? Megmondom őszintén, én elsősorban ezért maradtam BF3-on és félek, hogy egy idő után nem lesznek elég HC szerók.
-
Tragger
tag
Sziasztok!
Meghalt a régi 8800GTS-em és lecseréltem egy AMD 7790-re (1Gb). A régi kártyán teljesen minimum grafikán futott játszható sebességgel a játék, most ultrán is szép folyamatos (FullHD, 2x MSAA), de teljesen random módon időközönként beakad 2-3 másodpercre a hanggal együtt, aztán szépen fut tovább rendesen. A GPU 100%-os kihasználtságú. A videómemória lenne kevés, vagy a proci? Vagy esetleg sok neki az ultra beállítás?
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #21379 üzenetére
Battlelog/Origin nick-ed?
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #21354 üzenetére
Ha gondoljátok vegyetek fel engem is. Nem ígérek semmit, de néha lehet felnézek majd hozzátok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Mappa
addikt
Tudja valaki a bf3stats.com miért nem frissül?
nem kötelező megadni
-
fletoka
tag
Délután feljössz a szerónkra,segitünk beállitani a gamet hogy jól fusson.De 16 slotos szervernél nagyobbra ne igen menj.Amúgy thx,hogy csatlakoztál hozzánk.
-
dokee78
félisten
Ram?
Hasonlóan gyenge géppel játszom 40 fps a maxom. -
isizakhi03
tag
Hali.
Szerintetek érdemes-e nekiállni játszani AMD Athlon x2 4800+ processzorral?
A videokártya egy HD 5670 512MB.[ Szerkesztve ]
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
tkesy
őstag
Nálatok ma este normálisan ment a BF3?
Mert nálam 6 szerverből 4-szer pár perccel a csatlakozás után benyögte, hogy elvesztettem az EA szerverével a kapcsolatot, 2 nél pedig be sem jutottam, mert töltés elakadt valahol a hang és a kép érkezése között...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
pockhome
senior tag
válasz Mr.Csizmás #21360 üzenetére
Telefon/ tablet, arra van TS3 client. én is azzal tolom kissé macerás, de megoldható
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
regener
veterán
Semmi gond, dehogy, legalább Te most szóltál hogy csak később tudsz játszani. Nem sűrűn dobálgatunk ki embereket, ha igen akkor is csak nyomós indokkal.
Nekünk is van életünk (igen van xD), valakinek suli, valaki dolgozik miegymás szóval mi is csak akkor vagyunk fent ha tudunk van úgy hogy játszani sincs idő csak felugrik valaki beszélgetni. Legfőképp délután és hétvégén játszunk.Tudom milyen az, párszor már eljátszották velem is.
(#21357) fletoka
Nézd meg dolgozik, és közben BF3-ról beszél[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
válasz regener #21354 üzenetére
Láttam hogy elfogadtad. Köszi.
Sajnos nem mindig fogok tudni gamezni mert külföldön dolgozok az 'atomerőművem' meg itthon van azt nem tudom magammal vinni.
Jár kirugás azért ha nem mindig tud az ember veletek játszani?
Mert uncsim például valami LOL játékkal játszik és ott állítólag minden nap kell gamezni mert ha nem akkor kirugják. Én viszont ennyire nem vagyok 'kocka'
Szerintem ezzel a frissítéssel már nem lesz próbléma. Ugyan azon a szerón próbáltam ki a hibaüzi után még háromszor akkor is kidobott.
A frissítés után nem volt semmi hiba.Ui.: Én is jobban játszanék magyarokkal. Némelyik külföldi akkora idiot tud lenni. Tegnap is pl. kifogytam az ammoból ott ugrálok a h.lye gyerek előtt lövöm késelem még a need ammo parancsot benyomtam és kb. két perc után dobta le az ammot.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Új tagokat keresünk a kis kánunkba, olyanokat akik tudnak és szeretnek együttdolgozni a csapattal, legyen az bármilyen sz*r helyzet is.
16slotos szerónk van, ami még 80+ napig menni fog, szóval a "hol fogunk játszani" kérdésre válasz is van.
Ezenkívül minden nap vagyunk TeamSpeaken, saját TS szerónk is van, folyamatos adminokkal (szintúgy mint a szerónál).Régebben többen voltunk de a 4 kijötte óta nagyon lecsökkent az aktív tagjaink száma (>5), csak fogyatkozunk és inkább játszanánk magyarokkal mint idegenekkel.
Spoiler On:
Weboldalunkon minden kivan írva, keressetek bátran.
Spoiler Off.(#21352) robyg
Épp most fogadtam el a jelentkezésed és arról jutott eszembe hogy csinálok egy ilyen kiírást
Nekem sem volt driverproblémám még szerencsére, BF4 béta előtt a 327.23 volt fent, mostmár a 331.65 van és nincs gondja.[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
válasz Mr.Csizmás #21336 üzenetére
Nincs fent az xfire nekem se erre a gépre még fel se raktam soha.
Tegnap frissítettem az vga drivereit talát újjat az nvidia a frissítések keresésénél.
Azóta nem csinálta bár csak egy menetet nyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #21349 üzenetére
Parancsolj, herr. Esténként általában tele szokott lenni, meg ha rákeresel van még pár jó WBKS szerver
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #21348 üzenetére
adsz linket? favolnám.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #21341 üzenetére
Van fasza Sharqi only szerver is, én azt is nagyon szeretem.
-
LLKobe
veterán
válasz Mr.Csizmás #21339 üzenetére
Minden up to date.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
batman91
őstag
válasz Mr.Csizmás #21343 üzenetére
Limited Editiont vettem meg, ahhoz meg hozzá jár alapból.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Winne
nagyúr
Wake Islanden én alig találtam működő szervert amikor megkívántam, pedig az egyik legszebb BF3 pálya.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
batman91
őstag
Köszönöm a gyors választ!
-
batman91
őstag
Üdv!
A Back to Karkand DLC mennyire népszerű?
-
LLKobe
veterán
De nekem az nincs fent, és nem is volt soha. Akkor most?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
scope2007
addikt
Jaja, de még nem tudjuk, hogy egyáltalán fent van-e neki
:-D
Én bf3 óta nem használom az Xfiret, pedig előtte évekig használtamCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Grave_444
nagyúr
BF3-ban vannak klánok meg saját szerverek amin játékosok az adminok?
-
Bjørgersson
félisten
-
F_Zolee
veterán
Mára azt is meg kellett élni, hogy egy CQ pályán tiltva legyen az rpg.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #21316 üzenetére
Háááát, éppenséggel szerintem nem lehetetlen.
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #21318 üzenetére
Persze, én is találkoztam vele már többször is, de érdekes, hogy még mindig nem bannolták teljesen..
-
r.laci38
tag
Nnnna. A 118-as verzióval műkszik! Köszi.
Ez is bekerülhet a BF3 X-akták közé. Minek erőlteti a 119-es browser plugin letöltését, ha nem mükszik vele?
Most már csak arra leszek kíváncsi, hogy a PunkBuster hisztizik-e?
Mert hogy azt is kifogásolta, pontosabban hiányolta. Erre uninst, reinst, de nem akarta megtalálni. Mintha nem lenne a gépen. -
Gyula84
veterán
válasz Mr.Csizmás #21316 üzenetére
nincs kizárva de ez metró a 2. az m320 fag
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
r.laci38
tag
A legfrissebb webplugint kéri telepíteni.
Már 5x megtettem, de akkor is kéri.
Erre tud vki vmi megoldást? -
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #21242 üzenetére
Ez a predatorpeti egy kis nyomorult majom!
Ctfbe osszefutottam vele már sokszor.Csíter féreg összefoglalva
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
F e Z o
veterán
válasz Grave_444 #21308 üzenetére
Véleményem szerint érdemes, egyrészt olcsón hozzálehet jutni, másrészről pedig sokáig fognak vele játszani.
(#21306) adamssss : Nem feltétlenül, vannak szerók, ahol úgy látják magas a pinged,még ha nem is az. Néha kukkants rá mennyi. 80-100 fölött azért ne told a játékot.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Mr.Csizmás
titán
jobb oszlop, első kettő normális? nagyon aim/wh-nak tűnt nekem (szekrény sarka mögül kb. a fülemet lelőtték, és hasonlók)
-
Perillustris
senior tag
válasz dokee78 #21263 üzenetére
Ez a menet úgy lett ennyi, hogy különösebb koncepcióm nem volt, csak mentem, igaz, nem ész nélkül. Azt gondolom, hogy egy jó reflexű, LVLsok játékos jó nagy megjelenítővel (>32) simán összehozza a 35/2-t.
BTW annyi haszna mindenképpen volt a BF4-nek, hogy rengeteg nagyon jó játékos "átment" azzal játszani, azóta határozottabban jobb vagyok.
Perillustris
-
regener
veterán
válasz devilinsid3 #21313 üzenetére
Már mostis csak annyit foglalkoznak vele hogy menjenek a szerók és kész, update nem lesz csak mint már említették a Battleloghoz, ahozis azért mert a 4 Battlelogja egybevan a 3-éval.
Levagyunk tojva magyarán.
-
-
őstag
válasz devilinsid3 #21309 üzenetére
Hát patchet azt felejtsd el. Maximum a Battlelog lesz karban tartva, meg ha valami nagy gebasz van, akkor azt megcsinálják. Jobb már nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Még meggondolom, BF4-et most vittem ki Singleben lehet nem lenne jó utána BF3-al tolni.
-
xavix13
őstag
Mért eddig foglalkoztak vele?
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
-
Grave_444
nagyúr
Hali!
Így hogy kijött a BF4 még megéri megvenni a BF3-at a multiplayer miatt?
Olcsón venném az accountot de megerősítés nem ártana. -
Winne
nagyúr
válasz devilinsid3 #21260 üzenetére
Nem fognak, béna vagyok, nem adja, nem tetszik.
@(#21267) sephi: csak egy ilyen saját kis hülye ban volt, levették.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Köszi srácok. Igazából már mindent megcsináltam egy restart kellett neki.
Most viszont kb fél óra játék után azzal dob ki, hogy túl magasa ping... Amikor belépek kb 20-30-as. Lehet, hogy a laptop megfőzi a wifi-t?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Sziasztok!
Feltettem a win 8.1-et. Azóta ezt írja ki a multinál, és kidob: Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Edemking' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe
Na wtf? PB fenn van, és a bf3 hozzá van rendelve.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #21299 üzenetére
nosharon a híd hátsó feljárón vicces dolog a c4 + elbújni a fészerbe kombináció
-
ujlakany1993
aktív tag
válasz Bjørgersson #21299 üzenetére
a nyomoroncok
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest