- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Óóóigen a jó öreg
ERROR
No contact with EA Online. Please try again later.Már hiányzott. Másnál is?
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
válasz isizakhi03 #22441 üzenetére
Szerintem ő pont makrót akar beállítani arra az egy egérgombra.
-
stickermajom
addikt
válasz isizakhi03 #22392 üzenetére
Nekem a Tiedhez hasonló konfiggal azért nem tart "érthetetlenül sokáig" az alap mapok betöltése sem. Ha új kör van, akkor is odaérek az elejére simán. SSD-n is használtam, de a hatalmas írási mennyiség miatt, amit a játék produkál inkább maradtam a HDD-nél..
-
stickermajom
addikt
válasz isizakhi03 #22384 üzenetére
Az az a dolog ami rohadt idegesítően csipog egyfolytában a helikopterben. Amúgy lézeres megjelölés, akár gunnerednek, ha guided missile-t használ, akár a javelin matyiknak, szóval bármilyen irányított rakétának.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz isizakhi03 #22380 üzenetére
"Eltalálom tankkal a jetet csak disabled ! WTF !! Támadó helit, az is csak disabled.."
Na, ilyennel még nem találkoztam Nekem eddig mindig egy lövéssel megvoltak ezek. (És egy lövéssel is szednek le.)
-
stickermajom
addikt
válasz FoxiestFox #22310 üzenetére
Nálam se az SSD-n van, nincs köze ehhez.
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22243 üzenetére
Én is magamnak alakítottam ki, de utánaolvastam, mert a stealth és autoloader között nehéz volt a választás..
(#22242) VAN der BOSS az egyik ugrik, a másik cserél és vissza? Az jó mutatvány lehet
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22240 üzenetére
Úgy tűnik ez a standard loadout akkor az attack helinél, én is ezt használom, illetve fórumokon is olvasgattam és ezt javasolják.
Annyi, hogy ha gunnerkedek, akkor a pilóta loadoutjába a tűzoltót szoktam betenni, hogy ha találat van és leteszi a gépet javítani, akkor át tudok ugrani eloltani a tüzet, illetve addig is forog a rotor..
-
stickermajom
addikt
válasz Mr.Csizmás #22204 üzenetére
Ja, úgy könnyű Sok a beteg, biztos jön az influenza járvány.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22177 üzenetére
Mint mondtam nem járok TDM-re, No Rules TDM-re meg végképp nem, szóval nincs mit leszarnom. Máshol meg sok értelme nincs infantry-ra lövöldözni rpg-vel.
Egyszerűen, ha megvan rá a lehetősége miért ne csinálhatná? Nyilván nem véletlenül hívják fel a figyelmet descriptionben egy ilyen helyen arra, hogy "all weapons allowed".
Ha olyan szerveren csinálja, ahol ezt nem tehetné, akkor az nagyon nem korrekt, ezt aláírom. Onnantól már az admin, vagy a közösség (votekick és társai) feladata, hogy ezt megakadályozza, de ez általában nem szokott működni ahogy nézem. Ilyenkor viszont még mindig lehet más szervert keresni, hogy legalább ne a Te játékélményed rontsa.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22173 üzenetére
Biztos sokakat érdekel, hogy a híres devilinsid3 épp milyen patkánynak tartja, mert így csinálta, vagy úgy csinálta az adott assignmentet.
Valószínűleg mégis van kereslet az ilyen no rules szerverekre TDM-en, különben nem futnának, vagy csak simán változtatnának ezeken.(#22174) gali777, na még egyszer: ha olyan helyen csinálja, ahol nincs tiltva, akkor nyugodtan verheted magad a földhöz, hogy márpedig ő patkány, és ez milyen csúnyacsúnya dolog, akkor is meg fogja tenni, mert megteheti.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Bjørgersson #22169 üzenetére
Persze, az a legegyszerűbb. Én sem járok, mert nem szeretem azt a játékmódot, ilyen egyszerű. Ha az a gyökér nekem szólt az nem pont engem jellemez
(#22170) devilinsid3, jó felőlem legyen patkány dolog, de még egyszer kérdezem: ha engedélyezve van, akkor miért ne húzhatná ki így az ACW-R-t?
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz gali777 #22165 üzenetére
Nem háború van szöveg, hiába vagy cinikus. Egyszerűen én is olyan szerverre járok, aminek számomra elfogadhatóak a szabályai. Ha valahol nincs tiltva az rpg-zés, akkor miért ne használja?
(#22166) kovy29 például megnézed a leírásában, hogy no rules szerver, vagy esetleg tiltanak-e valamit.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22163 üzenetére
Nem korrektség kérdése, hanem szabályozás.
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22161 üzenetére
Ha nincs tiltva a szerveren, akkor nem tök mindegy hova megy?
(#22158) kovy29 Miért lenne ez undorító? Ha nem tetszik, nem mész olyan szerverre, ilyen egyszerű. Ennyi erővel az attack helikopterrel infantry lövöldözés is undorító, sőt gépfegyverrel lelőni a pisztollyal támadót is az..
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Bjørgersson #22148 üzenetére
Kérdezd az eladót, hogy hogy gondolta. Nem véletlenül tettem smiley-t a végére...
-
stickermajom
addikt
válasz ricsiii01 #22144 üzenetére
5 ezerért nagyon nem éri meg megvenni. Volt idő, hogy ezer forint körül mentek itt aprón a BF3 kulcsok, de 2-3 körül most is lehet találni biztosan. Nincsenek kevesen a szervereken szerintem, max a kevésbé népszerű mapokon, de az alap pályáin mindig vannak sokan.
Más: tessék BF4 ezresért [link]
-
-
stickermajom
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #22043 üzenetére
Na, nem kell mindjárt bepörögni. Csak unalmas, hogy napok óta mindenhol csak ilyen csoportokat látni, főleg hogy ezeknek egyáltalán nincs értelmük. Gyújts egy gyertyát, vagy mondj el egy imát, ha annyira meg szeretnél emlékezni.
Arról ne is beszéljünk, hogy már megint kiért megy a sírás..
szerk.: megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #22039 üzenetére
A kismillió RIP akárki csoportra gondolsz? Ja, elég viccesnek tartom az ilyesmit
-
stickermajom
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #22037 üzenetére
Már benn vagyok a R.I.P. Marika néni from Tornabarakony Platoonban, több nem fér bele
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22007 üzenetére
Mondjuk a közösség is tehet róla, mert nem dobja ki magából ezeket. Ha votekick-et indítok, akkor se jön össze soha a megfelelő számú szavazat ilyesmire.
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #22004 üzenetére
Segítek: hogy van az, hogy annak ellenére, hogy az a szerver non-jetként van hirdetve, minden áldott alkalommal tele van jetesekkel?
Szerintem elsőre is érthetően írtam le.
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Bjørgersson #21956 üzenetére
Az hogy van, hogy ez:
Infantry Heli & Land Vehicles Only - High Tickets (No Jets)
minden áldott alkalommal amikor felmegyek tele van jettel? -
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #21890 üzenetére
-
stickermajom
addikt
válasz MasterDeeJay #21852 üzenetére
Miért kéred számon a realisztikusságot egy alapvetően szórakoztatásra készült játékon? Tized ennyien nem játszanának, ha a valóságot tükrözné a játék. Arra ott az ARMA mindenféle HC moddal.
-
stickermajom
addikt
Battlelog nálatok is lehalt?
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #21583 üzenetére
Nem csalnak az emlékeid, tényleg sokkal jobb volt a rombolhatóság BC2-ben. Nekem is nagyon bejött. No meg a hangok.. Sniper fegyverrel nem szabadott felhangosítani a fejhallgatót
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Bjørgersson #21448 üzenetére
Beta van csak, de különösebb gondot nem tapasztaltam még vele. Annyi, hogy ha közben van TeamSpeak, akkor a saját hangod nem veszi fel, illetve a felvett videón látható 1-1 nagyon kicsi beakadás.
-
stickermajom
addikt
Mi ez az új módi, hogy Alt+Tabnál rögtön kidob a játék?
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #21106 üzenetére
Néha visszajön, néha elmegy. Nekem általában csak tankban fordul elő, de egy hosszabb tankozásnál kifejezetten üdítő néha a csend
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #21076 üzenetére
Lehet kicsi félreérthetően fogalmaztam Utánaolvastam ám ezeknek, meg rengeteg tutorial videót néztem a használatukról, nem szoktam feleslegesen írogatni (legalábbis igyekszem). Szóval értem a dolgot, csak tegnap feltűnően sokat kaptam stingertől és elfogyott a türelmem. Szegény egerem
-
stickermajom
addikt
válasz devilinsid3 #21071 üzenetére
De ki mondta, hogy le kéne szednie? Értem én a logikáját, nem kell az embert hülyének nézni
-
stickermajom
addikt
válasz regener #21065 üzenetére
Én tudom, hogy akkor kell betolni amikor elkezdenek bemérni, épp ezért dühöngtem itt, mert rengetegszer előfordul, hogy nem szedi le a lockot, még akkor se, ha azonnal dobom.
Tegnap pl. Kiasar Railroad volt, igyekeztem völgyekbe menekülni, de ott is szedett le stinger..
Flare-t nem szeretem, nagyon lassú és nem szedi le a lézert[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz ujlakany1993 #21055 üzenetére
Pont az ilyen gyökér bugok miatt játszik szerintem mindenki rohadt messziről. Játszanék én normálisan, ha tudnám evadelni a stingereket. Mert érdekes más ellen a levegőben tudok maradni, de ez ellen csak a magasság marad..
-
stickermajom
addikt
Az hogy van, hogy az ECM Jammer az esetek 80%-ban egyáltalán nem szünteti meg a Stinger/Igla lockot? És még be is talál persze. Látom, hogy próbál valaki lockolni, elsütöm a jammert, lezuhanok 25 láb alá (ugye a below radar miatt) és ugyanúgy befog és eltalál vele.
Minden más lockot leszed, ha jön a rakéta azt is segít elkerülni, de a stingert egyszerűen szinte soha.. Tegnap is csak attól haltunk. Ilyenkor meg tudom érteni, hogy miért játszanak rengetegen biztonságit magasan a pálya fölött.. -
stickermajom
addikt
válasz Joe Swanson #20936 üzenetére
-
stickermajom
addikt
Mondjuk játékokkal teli accra én azért nem aktiválnám be.. Havernek is működött, szóval tényleg jó!
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
válasz @rglaaf #20630 üzenetére
Azt észrevettem, hogy mindig megy a sorbanállás, mi is szoktunk haverrel. De ha nem jön össze, hogy együtt repüljünk, mert más gyorsabb volt esetleg, akkor nem csinálunk belőle ügyet. Nem zuhanunk le, nem anyázunk, nem állunk fél órát a helipaden. Szórakozni szeretnénk, nem vérpistizni
Mióta játszom nem volt még olyan, hogy egy nap ennyi hülyével fussak össze, ezért volt ennyire kiakasztó.. -
stickermajom
addikt
Cseheknél is jó fejek. Beszállok a helibe gunnernek, és kidob az admin, mert ő akar repülni. Gratulálok Tényleg várom a 4 megjelenését, hátha ez a sok nyomorult átpártol oda..
-
stickermajom
addikt
válasz Firkavadasz #20481 üzenetére
Nekem a GTX 760-nal is csak 60 fps körül produkál FullHD-ban, most akkor nem elég jó a win7?
[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
Okoska, olvasd már el eddig miket írt.. Konkrétan akadt minden játék, míg az előzővel nem. Mivel a drivert elvileg letörölte és még mindig teljesítményproblémákkal küszködött, ezért jött képbe a hw gond..
"most sokkal rosszabb a gép mint a régivel. Most azok a játékok is szaggatnak, amik idáig rendesen mentek."
Csak, hogy keresgélned se kelljen, tudj anélkül fröcsögni..[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz Firkavadasz #19919 üzenetére
Köszöntem! Remélem kirakják a férget..
-
stickermajom
addikt
válasz Firkavadasz #19910 üzenetére
Enyémet is, enyémet is légyszi
-
stickermajom
addikt
Üdv!
Ebből a battle reportból krabixmoon-ra tudnátok nyomni egy reportot? Mondjuk úgy, hogy természetfeletti célzási képességei nyilvánultak meg ebben a körben.. Köszi!
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
válasz Bjørgersson #19856 üzenetére
Igen, a minap is sikerült a fal túloldalán levő, de átlógó embert lelőni.. Néha már vicc kategória, hogy milyen bugok vannak. Helikopter alá beszorulás körönként 2-3-szor biztosan előfordul
-
stickermajom
addikt
válasz Bjørgersson #19854 üzenetére
Írjak a Dice-nak, hogy hagyják kicsit a BF4-et és gyúrjanak még Karkandon?
-
stickermajom
addikt
válasz Bjørgersson #19852 üzenetére
Pedig aztán látszólag semmi különbség a többihez képest
-
stickermajom
addikt
válasz dokee78 #19848 üzenetére
Üdv a Premium klubban Jó döntés volt szerintem.
A Back to Karkand kiegészítőnél mi azt vettük észre, hogy jóval több erőforrás igényesebb. Havernál azért nagyjából minden fut, de pl. Gulf of Oman rémálom. Ezen a mapon nálam is behasal a rendszer, ha tankban kapok pár találatot. 70-ről 20 fps egy pillanatra Más is járt már így?
[ Szerkesztve ]
-
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
-
stickermajom
addikt
válasz - = Zk = - #19648 üzenetére
Néha vannak már apróbb pontatlanságai sajnos
-
stickermajom
addikt
válasz - = Zk = - #19645 üzenetére
Én is nézelődöm már egy ideje, mert az MX518 már öregecske szegény, de horror összegeket kérnek újonnan
(#19646) dokee78
Nekem is állandóan leáll az Origin. Repülés közben különösen jó
A Flare, vagy ECM Jammer végtelen, mint minden a járművekben. Mindig újratöltődik.[ Szerkesztve ]
-
stickermajom
addikt
válasz - = Zk = - #19642 üzenetére
Bahh, többet kéne nézelődnöm a hasonló helyeken..
-
stickermajom
addikt
válasz - = Zk = - #19640 üzenetére
Honnan lehet annyiért G500-at szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest