- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #22999 üzenetére
Én azért lehet nem tudnék éjszaka nyugodtan aludni a helyedben..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #22998 üzenetére
belém is kötött egy magyar a szerveren
mondta hogy reportol rám, és arra számítsak, hogy ő akire eddig reportolt battlelogon az bannolva is lett
mondtam neki sok sikert.. akkor meglesz az első aki nem, mert sose csaltam
[persze wolfeinsteinben toltam ILM kódot régen ]CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #22996 üzenetére
az mindegy.. a lényeg csak előre nem kempelek ám.. belemegyek 2-3 tank közé is mind a huzat
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #22994 üzenetére
kezdek belejönni a tankozásba, eddig mindig csak hegesztettem + gunnerként
most nézem 11000 killem már van a kettő tankkal összesen, na ebből háromnegyedét tuti gunnerként szereztemCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz FollowTheORI #22990 üzenetére
van.. 100 a max
utána hiába jönnek friend requestek.. nem tudod elfogadni őket[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #22977 üzenetére
Ezt szerettem csinálni én is, több-kevesebb sikerrel.
-
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #22988 üzenetére
Igen, az utóbbi bő egy hónap kimaradt, meg már előtte is voltak rövidebb, egy-két hetes kihagyások.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #22987 üzenetére
ááá éreztem
már voltunk ismerősök.. de sztem sokáig nem játszhattál, mert mikor kell törölnöm játékost a friendslistből, mindig nézem, hogy ki volt nagyon régen játékban, és általában őket szoktamCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #22985 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz scope2007 #22984 üzenetére
Nem baj, küldtem neked is meg Zolinak is egy felkérést, a héten visszatérek.
szerk.: Küldtem innen még egy-két embernek felkérést.
[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #22983 üzenetére
igazából jöhet minden, de már csak a CTFet élvezem igazán
röviden: tehát az az, amire bármikor felmennék[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
Chrys_
addikt
válasz Mr.Csizmás #22926 üzenetére
Nézd meg a Generation kill sorozatot. Ott is AA-val lőtték a Humvee-kat és az inf-t Szóval hol itt a probléma?
-
dudu5130
őstag
Én rusholni szeretek, de valami borzalom, hogy milyen szerverek vannak. Mikor sehol senki csak 1-2 szerveren van élet, felmegyek és attacknak meg van adva 600!! Azt hogy védekezzük már ki? Még ha 64es szero is, az rengeteg.
-
Mr.White
senior tag
válasz Mr.Csizmás #22977 üzenetére
igazi troll vagy.
elfogadtam a barátkérést! -
Mr.Csizmás
titán
C4+dzsip, dupla fogás - tank és katyusa +3 fő személyzet
és ennek örömére utána 2. service star C4
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
scope2007
addikt
valaki most CTF gém?
-
-
Mr.White
senior tag
válasz Bjørgersson #22964 üzenetére
okcső
-
F_Zolee
veterán
válasz TigerCat #22967 üzenetére
Na hát ez a baj ha csak párszor halsz de vagy 10x annyit ölsz akkor már csaló vagy. Nálam is így szokott lenni, 5-10 közötti a kd de csak azért, mert tankozok vagy jetezek és nem tudnak sűrűn leszedni, mert rutinos vagyok...azaz csaló.
Itt tudod nézni a fejlődést.[link]
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
-
Dtomka
veterán
válasz TigerCat #22967 üzenetére
GRT szép kör, én leginkább azt utálom amikor claymorral vagy c4 el kinyírok 1 pár embert és már magyaráznak....én is hányszor beszívom a clay...c4 et de nem magyarázok 1ből.....,hogy camper stb stb. Ennél már csak az undorítóbb amikor az admin kickel a szerverről mert egymás után megölöm....
-
TigerCat
nagyúr
válasz F_Zolee #22966 üzenetére
1-nél? Ezt nem értem.
Volt pálya, ahol összesen egyszer haltam meg, de itt még csak erről sem volt szó.
Ezek szerint nem szabad túl jól játszani?
Nem felvágni akarok, csak a magyarázatot keresem. Mondjuk nem is nagyon tudnék a szakadt kis GTX 460-nal...
Szóval, akkor több mint egyszer kell meghalni, vagy mi?Egy alkalommal ilyen is sikerült:
Már vagy 2 éve nyomom és most kezd jól menni. Ez is baj?! Fakk...
Ja, azt nem írtam, hogy 36 éves vagyok és nem azért nyomom, hogy ész nélkül növeljem a pontjaimat. Egyszerűen csak kikapcsol és élvezem. Nem csalok, nem is tudom hogy kell. De baromira zavar, hogy ok nélkül kivágnak a játékból...[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Miért van, hogy heteken át játszom egy szerveren, egyre jobban megy, majd kivágnak, mert csaló vagyok. Holott nem is, hiszen azt sem tudom hogy kell ilyen programot telepíteni, amivel csalni lehet. Na mindegy. A kérdés, hogy tudok úgy eredményesen játszani, hogy ne higgyenek csalónak?
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Mr.White
senior tag
válasz Bjørgersson #22961 üzenetére
ma játék?
-
-
Dtomka
veterán
válasz Mr.Csizmás #22959 üzenetére
Köszönöm ! kicsit idegesítő volt, hogy nem lehet kickelni (!votekick ko), így hiába "ordibálta mindenki", (velem együtt) where admin??????
(#22961) kovy29
tényleg, nem is nekem válaszoltál !mind1 már...[ Szerkesztve ]
-
Dtomka
veterán
-
Dtomka
veterán
válasz Mr.Csizmás #22955 üzenetére
a hitetlenkedőknek....verfgt
jah a vége ez lett :VeryFgt 524 7 83500(#22956) G4ula84
így van....látom te sem hitted el de most már el kell ...[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
válasz Bjørgersson #22954 üzenetére
ott történt az eset azért
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Dtomka
veterán
Nah, most találkoztam egy cheaterrel, ez tuti, hogy az volt. A neve Unknown......de veryfgt néven szólítják és szidják mint a bokrot... noshar canalon nyomom team dm et 64 =PHX.... a szerver neve
A végeredményt sajnos nem tudtam lefotózni , mert egyből kilépet de utoljára 530:5 volt amit láttam.
A lényeg megszülettem és meg is haltam.....most átállt hozzánk, és így mi nyertünk.[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Coop-nál nem tudja véletlen valaki, hogyan számítja a rendszer a pontozást? Megfigyeltem, hogy a küldetés teljesítésének sebességét, például nem igazán figyeli.
-
tipuka
addikt
Na hali mindenkinek végre hozzájutottam én is a BF3-hoz, órák kérdése és lejön az a 19,91GB az originről.
-
-
9Petya2
tag
Sziasztok!
Az mitől lehet,hogy két napot kihagytam a játékban és mára megfeleződött az fps-em? Az eddigi 60-70 ről lement olyan 30-35 körülire, de van h csak 25 körül van a beépített fps mérő szerint. A géppel nem történt semmi változás. Más játékokban nincs ilyen probléma.
-
Mr.White
senior tag
válasz Bjørgersson #22936 üzenetére
a hozzászólásaim száma.
-
KAMELOT
titán
-
Bjørgersson
félisten
válasz KAMELOT #22939 üzenetére
"elég op volt a bmp-be", meg ha rányomsz a battle reportban a nevére, akkor alul látod, hogy mivel ölt. Gyalog sem lehetetlen összehozni egy 54-0-t, ha minden csak téged élesztenek.
-
KAMELOT
titán
válasz Bjørgersson #22938 üzenetére
De nem volt odaírva, hogy hogyan játszott! Ha tankal akkor elhiszem! Ha gyalogos akkor csíter!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Bjørgersson
félisten
válasz KAMELOT #22937 üzenetére
Már miért lenne cheat? Azért mert neked még nem volt ilyen stadod? Én is lőttem már 36-0-t tank + gyalog párosítással, és most nem nagyképűségből mondom, de akár egy 54-0 is meglett volna szerintem, ha rendesen odafigyelek.
-
Mr.White
senior tag
jah és 1000!!!!!!!!!4444
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
-
batman91
őstag
Még mindig ezt az üzenetet kapom folyamatosan 10 perc játék után, bármelyik szerón: you were disconnected from ea online (1). Eddig jó volt, csak a napokban baszakszik folyamatosan. Azt hiszem ennyi volt BF3-as pályafutásom.
[ Szerkesztve ]
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
gari24
tag
Hali
Lesz a közeljövőben KELET VS NYUGAT játék??
-
TaaT
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #22926 üzenetére
PANTSIR-S1 / CENTURION C-RAM
Amúgy szoktam gyalogosokat is, de az ominózus esetben szigorúan csak repülőket és helikoptereket lőttem le.
KAMELOT: A figyelmetlen, alacsonyan repülő járműveket én is lövöldözöm tankkal. Több kevesebb sikerrel.
Give them hell Ukraine!
-
Mr.Csizmás
titán
pro vagyok, 75%-ban hátulról lőttek le [link]
-
westcoastog
veterán
De elszoktam a tdm-től, 1-et bírtam lőni negyed óra játék alatt.
Na majd most tankkal. -
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #22920 üzenetére
én egyfolytában irogatok chatbe
anyazni sosem anyázok mentsegemreCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mr.Csizmás #22919 üzenetére
Régi szép idők, amikor még én is szidtam chaten mindenkit, aztán minden második szerverről kickeltek. EczkE helyére jöhet majd.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #22917 üzenetére
erről jut eszembe, múltkor ittvolt asszony, aztán tanulnia kellett, szal mondta, hogy játsszak, és egyszercsak hallja, hogy nem lövök, se C4-et nem dobálok, mondja "na már megint kit szidsz a chaten?!"
ui.: szeretne majd bf3-azni
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
J - mindenki látja
K - csak a csapatod látja
L - csak a squadod látjaAs if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
TaaT
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #22915 üzenetére
Amúgy hogy lehet a chat-be irogatni a bal felső sarokban?
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Ülök a fix légelhárítóban és leszedek pár gépet erre kiraknak
"Error Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: You have been kicked or banned due to a result of a vote!"
Give them hell Ukraine!
-
janihunk
senior tag
Srácok van még olyan szeró ahol nincs csíter? Vagy mindenki makró zik? Vagy mi van ezzel a játékkal? Le se születek halál. Szinte minden szerón.
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #22904 üzenetére
Nekem volt, hogy egy hétig nem játszottam semmit aztán ez fogadott. Lefrissítettem és jó lett.
-
F_Zolee
veterán
válasz westcoastog #22895 üzenetére
Pb-t kellene frissíteni elvileg.
Hopsz, dupla lett.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest