- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechArtist
aktív tag
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Kicked by administrator
I love this game.
Adminkának nem tetszett, hogy lekéseltem. Remélem a 4-ben nem lesznek ilyen nyomorék adminok...
[ Szerkesztve ]
-
Firkavadasz
tag
A pletykákat az irigyek INDÍTJÁK, az ostobák TERJESZTIK, és a hülyék HISZIK EL.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz Mr.Csizmás #20194 üzenetére
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Firkavadasz #20192 üzenetére
gondolom az adminnak épp menzesze volt.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Firkavadasz
tag
Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: CHEATER
Ahhha..
-
-
@rglaaf
veterán
Battlefield 2 Tv Missile most nem azért de ezeknek a 80%-a bf3-ba be se talált volna ekkora hitbox volt bf2-be?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Bjørgersson
félisten
Ez az MP443 milyen pisztoly amúgy? Csomó szerveren csak a tompítós meg reflektoros változatait lehet használni, az alapot nem. Ennyire utálják, hogy mindenhol tiltva van vagy mi?
(#20160) - = Zk = -: [link]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #20159 üzenetére
ki...? én?...
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Bjørgersson
félisten
válasz - = Zk = - #20158 üzenetére
Kinevetel?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #20150 üzenetére
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gyula84
veterán
én pl kapásból egy értelmes gyereket kaptam coopba
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz dokee78 #20144 üzenetére
Egyébként kópot, ahogyan multit sem érdemes idegenekkel (egyedül) tolni. Nincs senki ismerős, akivel ki tudnátok pörgetni őket?
-
Bjørgersson
félisten
válasz - = Zk = - #20146 üzenetére
Aftermathet alapvetően alig lehet találni, pedig manapság nagyon Azadihoz van kedvem.
-
Database
tag
Sziasztok lenne egy problémám ezzel a BF3 al, nem akar elindulni és egy hiba üzenetet hagy, ha tudtok rá mondani valami bíztatót azt megköszönném a képet csatolom
Drivert cseréltem többször, több driverrel is kipróbáltam, DX frissítés volt, single player se indul el hozzá teszem a BF4 Bétával ultrán kentem, GTS 450 1 GB GDDR5 vga, nem gyárilag OC-s referencia remélem tudtok valamit segíteni
"Az edzés az életem....miért? hogy bebizonyítsam én is érek valamit " --> Boyka
-
dejaris
addikt
Nem tudok, jatszan, mert a punkbuster megint valamit nem tud osszehozni. Leszedtem, ujratelepitettem de ugy sem jo. Lehet, hogy a win8.1-es frissites miatt van?
-
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz M@rdel #20145 üzenetére
1. Van elég szerver.
aftermath epicentert alig találok. CQ/TDM2. Érdemes a jobbakat elmentenni a kedvrncek közé.
a kedvenceim között volt a kedvenc 35K-s TDM Seine pályám... már sehol nincs" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dokee78
félisten
válasz Gyula84 #20142 üzenetére
Működik.
Befejeztem ezt is
Kaptam egy nyomorékot.
2 buszban kell a terroristákat lelőni.
Gondoltam beallok a bal ablakba és így evidens,hogy a bal oldali terroristákat én szedem le míg a jobb ablakból ő a jobb oldali buszból.
Erre a majom lövi az enyémet,utána hiába kaptam oda a másikra késő.A gond az,hogy ugyanez a majom korábban tudta a teendőt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz jacint78 #20136 üzenetére
lehet megkérem szakzsenimet, kicsit piszkáljuk fel a ramot. bár ezt lehet nem lehet... hm
-
dokee78
félisten
Felhúztam magam,úgyhogy kis cooperatívot játszom.
-
Bjørgersson
félisten
válasz dokee78 #20137 üzenetére
Aki az olyanokra irigykedik meg is érdemli.. Nagyon rühellem az olyan szarrágókat.
(#20138) G4ula84: Utána úgyis visszamegy, mert nyomorék.
-
dokee78
félisten
Sajnos ezeket a kempeléssel össze hozott 25:2 és egyéb hasonló nagy különbségű arányokat nem ismerem el.
Mert az,hogy egy nagy mapon állandóan a hegy/domb tetején sunyít,attól nem fog a csapat nyerni.
Nem irigykedés,mert elismerem béna vagyok.Tisztelet a kivételnek.
-
jacint78
addikt
válasz - = Zk = - #20135 üzenetére
Nálam épp elég volt, ahhoz, hogy ne mikrolaggoljon a játék. 1333-on pedig szörnyű volt. Az AIDA64 Photoworxx tesztje, jó tükrözi a ramtuning hatékonyságát. 1333-al 8500 Mpixelt számolt a masina, 1810-en pedig 11500-at..Ez 35% mövekedés és a BF3-nak nagyon tetszett, vagyis fontos neki a memória sebessége.
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
- = Zk = -
félisten
válasz jacint78 #20130 üzenetére
1600on mennek a ramok. most 1866 vs 1600 között csaknem akkora a difi?!
majd megnézem, mire megy a gém/gép mégegy 7870-nel
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz Algotis #20133 üzenetére
Ha időzítés emelés nélkül megy feljebb, akkor nem lenne hülyeség, illetve platform függő is. Valami masszív intel mellett jó, FX mellett is még lenne értelme, de PHII mellett nem sok sok haszna lenne.. Intel platformon még a chipset-től függ, hogy mennyire lehet tuningolni.
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz Algotis #20131 üzenetére
Nekem mezei lapom van (Niostar TP55), de volt már jósok lapom és mindegyikben megoldható volt a ramtuning.. Előtte 1333-as sima ramjaim voltak, most 1810-en mennek a hyprX blue-k. Gyengébb lapokban nem lesznek olyan finom beállítási lehetségek, de megoldható.
type your text here..
-
jacint78
addikt
válasz - = Zk = - #20129 üzenetére
Ha több FPS-t akarsz, akkor gyorsabb ramot szerezz, illetve OC a processzornak. Tapasztalat. ÉRdekes, hogy csak a processzor tuningja nem sokat ért, de a ramok alapos tuningja elég látványosan megszüntette az olykori laggolást és stabilabb lett az FPS..
type your text here..
-
- = Zk = -
félisten
válasz jacint78 #20128 üzenetére
hát, nem. de most, hogy mondod
másnem, meglepem maga +8GB rammal meg vmi ócska SSD-vel....
-
jacint78
addikt
válasz - = Zk = - #20127 üzenetére
Arra számítottál, hogy több lesz az FPS? Csak hamarabb betölt, de ez is valami azért..
type your text here..
-
- = Zk = -
félisten
válasz kisza25 #20126 üzenetére
a rendszer SSD-n van lassan egy éve már, szal... nem lepődöm már meg a power gomb okozta viselkedéstől
ha csak annyi, hoyg előbb tölt be, akkor nem nagyon látom értelmét.
-
kisza25
félisten
válasz - = Zk = - #20125 üzenetére
előbb bekerülsz a játékba kezdéskor, ennyi kb, nekem a rendszer egy 64GB SSD-n van a játék egy 120GB-oson
de ha rendszert rárakod, csak ámulni fogsz, ha eddig még nem használtál volna, nekem már csak az van a gépben[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
- = Zk = -
félisten
mennyit dob a BF3 alá, ha SSD-n "tárolom", használom?!...
Lara, Te próbáltad, ha jól emlékszem. vagy tévedek?!.... mik volta ka tapasztalataid?
vagy másnak esetleg?
-
-
Laraxior
titán
BF3 is jobban megy 8.1 alatt? Vagy ugyanúgy fut mint Win7 alatt?
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Tirexi
addikt
válasz Firkavadasz #20116 üzenetére
Nekem is ez volt.
1) Töröld a PB mappát a BF3 könyvtárban.
2) Szedd le a pbsetup-ot.
3) Nyomja egy frissítést a játékra.
4) Go game![ Szerkesztve ]
-
kisÁdi
aktív tag
Mit jelent az ha nem tudok belépni battlelogba mert limitált hozzáférhetőségű origin accom van? Mert most újabban ezt írja, de a telepített originbe pedig be is tudok lépni, és ha offline vagyok tudok single játszani.
-
dokee78
félisten
válasz Bjørgersson #20113 üzenetére
Persze tudom.
De pl. a SCAR-H-val jobb messzire lőni,mint a G36C-vel. -
Firkavadasz
tag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Tibsz92' (for 30 minutes) ... metabans.com: Racism" [Admin Decision]
Ez mi? felmentem játszani 10 percre, be sem írtam semmit a chatbe, és bannoltak Why? Épp mikor 16-1 statom volt.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #20108 üzenetére
jaja...
nekem mióta megvan a 10K kill a G3-mal, rákattantam az orosz fegyók húzására(#20113) kovy29
+1 (Y)
G3-mal pikk und pakk kikapható szinte bármilyen csipás[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz dokee78 #20111 üzenetére
Általában ami messzire jó, az közelre nem jó a sebessége miatt. Messzire G3A3, SCAR-L, SCAR-H, talán még egy SG553 ami így hirtelen eszembe jut. Jó pötyögtetősek, a csipásokat élmény velük kiszedni.
-
Feribacsi555
senior tag
válasz Bjørgersson #20110 üzenetére
Tudod hogy van ez. Igyekszik az ember
-
dokee78
félisten
Melyik fegyver jó közel harcra és messzire is?
Úgy értem pl. 6x vagy 8x-os távcsővel távolról sniperkedni (sunyiskodni
Viszont közelről is hatásos.ACR-R esetleg M16A3?
-
Bjørgersson
félisten
válasz Feribacsi555 #20093 üzenetére
De pihentek vagytok.
-
Firkavadasz
tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz - = Zk = - #20107 üzenetére
Ne is mondd, jó régen használtam már. Manapság az AN-94-gyel nyomatom, ha assaultkodni akarok.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #20106 üzenetére
buhehe...
az én G3asommal példát lehetne statuálni, cimbora[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz - = Zk = - #20105 üzenetére
Persze-persze. Szeretnél te úgy lőni makróval, mint mások anélkül.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bjørgersson #20104 üzenetére
ha meg már eljutottam közel 1000 óráig, makró és egyéb nélkül, akkor már minek?!...
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz - = Zk = - #20102 üzenetére
Csak nem irigykedünk?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz - = Zk = - #20102 üzenetére
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
- = Zk = -
félisten
válasz Tirexi #20066 üzenetére
dicséret kell? oké.
ez makró, semmi több." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest