- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Segítsetek kérlek. Már megint ebbe a rohadt angolosításba tört bele a bicskám. Elvben megcsinálom mindent ami linkelt oldalon le van írva, de semmi, csak fekete képernyő.
Valaki le tudná írni az elejétől a végéig a tuti receptet?Köszi.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
-
tkesy
őstag
hogy szakadna le a keze az összes f***** adminnak.. az egyik helyen, rá se bagózik, hogy 3 klános folyamtos baserapet folytat úgy, hogy egyikük átállt és beült a telepített AA, és lött mindent, a másik kettő meg felváltva jött jet-el, a másikon meg ban-ol azért, mert őkelme bent ül Caspian-on a főbázison és onnan lő kifele a mobil AA-vel folyamatosan én meg meguntam aztán kapott egy sorozatot... pedig még el se halálozott... persze az nem számított, hogy az ő helijük átjáróháznak használta a mi bázisunkat... fúúúú ...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Mr.White
senior tag
válasz Bjørgersson #23393 üzenetére
honnan tudjam?
-
-
Mr.White
senior tag
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'RememberMyN4me' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Invalid Memory Image [130511]
he? -
scope2007
addikt
válasz westcoastog #23388 üzenetére
nem jössz utánam? end game conq
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
westcoastog
veterán
1 szar sprut miért tud kiszedni 2 lövésből??
De hogy a kurva helikopterrel se lehessen 10 métert megtenni...[ Szerkesztve ]
-
9Petya2
tag
válasz Gyula84 #23384 üzenetére
Igen, én vagyok Egyébként nemtudom mennyit számított, hogy beírtam chatbe azt ,hogy megtudjuk nyerni olyan 200-450 es állásnál, mert nemnagyon foglaltak. Aztán rá 10 percre már bannoltak is a fentiek után.
Most megjött a report és látom benne, hogy a squad társamat is valószínűleg bannolta ez a gyökér mert 0/0 van a neve mellett. Na mindegy, majd megyek máshova. -
9Petya2
tag
Ilyet se kaptam még: Game disconnected: you have been banned from this server. Stated reason: Hacking/Cheating!! Ban on GGC and PBBans.
Történt ez azután, hogy LAV- ból kiszállva kilőttem rpg-vel a minket lövő tankot, generálva két hullát. Utána instant ban. Valószínűűleg egyik vmi nyomorék admin volt. Erről a szerverről van szó: R.E.D.s - Retired Extremely Dangerous ***|Noshahr Only|*** -
Gyula84
veterán
válasz scope2007 #23375 üzenetére
persze ellopják az ötletem mikor én nyomtam utána youtubon is tolta valaki
habár nekem csak 40-50 közöttihez volt idegem
akkor azt hiszem nem volt ennyi fegyver sem már eltudtam menteni a battlelogot, de egyszer véletlen kitöröltem
[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Bjørgersson #23377 üzenetére
mindegyikből 99-el készült és cserélgetett.
@urak este ha kész vagyok a takarítással, 1-2 közös körben bennevagyok, hoznék embert is.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
scope2007
addikt
válasz Bjørgersson #23377 üzenetére
unlockolgattam, itt a link, nem photoshop
[link]Mr.Csizmás, ÍGY VAN unalmamban már
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
westcoastog
veterán
válasz isizakhi03 #23374 üzenetére
Megnézek egy breaking badet és mehet. Mármint a tank és a c4.
-
isizakhi03
tag
válasz westcoastog #23372 üzenetére
gyere nyomjunk ketten egy jót.
Intel Haswel i5 Feel the Real Power !
-
Bjørgersson
félisten
Nem gyanusak egy kicsit? DimkaSimple, Pro100DiMaks
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
westcoastog
veterán
Összetankoztam most egy egész jó meccset, gunner persze hogy nem volt, soflamot is csak elvétve használtak és azzal is éppen csak rápillantottak a célpontra, ráfordulni nem volt időm...
-
gali777
őstag
válasz isizakhi03 #23369 üzenetére
Azért a dlc-s mapokon kevesebb a csíter, a premium még nem volt humbliban
-
Nxn908xxx
őstag
válasz isizakhi03 #23369 üzenetére
Így van. Naa de ez csak egy játék.
-
Nxn908xxx
őstag
válasz isizakhi03 #23366 üzenetére
Áh értem. Már csak meg kell várni hogy befejezze a letöltést és...
-
Bjørgersson
félisten
válasz Nxn908xxx #23365 üzenetére
Igen, az alapból telepítődik mindenkinek, csak egy kód kell az engedélyezéséhez.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Nxn908xxx
őstag
Én is prémiumos lettem.
El is kezdte tölteni a DLC-ket, kivéve a Back to Karlandot. Az alapból rajta van a CD-n? -
törölt tag
válasz kriszpontaz #23363 üzenetére
Én nagyon ritkán találkozok csalókkal szerencsére. Csak cq-t játszok 3 jól bevált szerveren. Tdm-ben persze hogy több a csaló mert ott aztán fel tudják hùzni a statjukat, cq-ben viszont nem annyira.
-
törölt tag
válasz Grave_444 #23357 üzenetére
Én is hosszù évekig codoztam bf3 előtt és először nagyon furcsa volt. Csak estem keltem de azért mostanra belejöttem. Nagyon nem vagyok profi de azért már elboldogulok és néha összejönnek a nagyon jó körök így majdnem 1 év bf3 után azt mondom soha többet cod pedig nagyon szerettem régen
-
tkesy
őstag
Hát ma nem gyenge mecsben volt részem...
Közel 2,5 órás volt, és 1000 - 2000 állásnál sikerült fordítani...[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #23358 üzenetére
Sehogy csak Lorenzo hogy: és még ráadásul 160centis pattanásos
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #23356 üzenetére
Egyébként hogy áll összefüggésben a magasság a csalással?
(#23357) Grave444: Szarni bele, majd belejössz.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Bjørgersson #23355 üzenetére
Én is utálom a kempereket BF3-ban. Van kb 10 óra multim eddig de egyáltalán nem kempelek "kezdő" létemre sem. Persze nagyon furcsa lassan 5 év Cod2 multi után, közben volt MW-től a 8-ig minden multiban.
BF átgondoltabb sokkal, viszont nem tudok olyan jól játszani, mint codot, talán sose szokom meg. Nem a megszokott darálás és mindig 1. hely.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #23355 üzenetére
Áh lebuktam, én is kis csíter kocka vagyok, csak 165 centi.
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #23354 üzenetére
Too much information
-
westcoastog
veterán
válasz BandiHUN #23353 üzenetére
Szoktam nézni a statot nem tagadom, de bosszanatni szokott hogy sehol nincs csapatjáték.
Sokkal nagyobb öröm amikor jól megy a játék.
Az az élvezet mikor tökéletes célzással kiszedem a helikoptereket, fenomenális.fingja sincsen róla,hogy mekkora élmény egy nem monitor előtt elkövetett "headshot" a zasszonnyal...
Erről sajnos még nekem sincs sok fingom.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz westcoastog #23351 üzenetére
Mindig lesz,aki a statra rejszol,de méginkább akit lelövöldöztek párszor,mert béna volt,és még ráadásul 160centis pattanásos,és fingja sincsen róla,hogy mekkora élmény egy nem monitor előtt elkövetett "headshot" a zasszonnyal...ergó a kis pöcs semmiresejó k...ögök játszótere a cheat.Meg kell hagyni az ilyennek,nem morogni kell,hanem lelőni a játékot,bedobni egy romantikusabb zenét,és adni valami nőnemű egyednek egy egészségeset.Már nem fáj annyira a csalás Nekem bevált...de ha játszok,se zavar pl.egy noob kemper kiszedése se 5 halál árán pl...DE az eredmény.Nem sz@ros számok a statban.
Ez olyan,mint amikor az ember bevállalja a 0 killt,mert elmegy MAV-ozni egész körben,és az ellen aimbotot és WH-t kiált És ölés nélkül topban van.[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
gmx9
aktív tag
Lehet menőzni a haveroknak. Van egy ismerősöm, ő CS-ben és L4D-ben wh-zik meg nem tudom miket csinál és arcozik, hogy még nem kapott VAC bant. 25 éves emberről van szó, eltudom képzelni így a 'taknyosok' milyenek lehetnek.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #23350 üzenetére
Amennyiben ez örömöt okoz hogy egy program céloz helyettük...
-
Bjørgersson
félisten
válasz westcoastog #23349 üzenetére
Én csak arra tudok gondolni, hogy más örömük nincs a kis szánalmas életükben, úgyhogy az interneten élik ki magukat.
-
westcoastog
veterán
válasz Bjørgersson #23348 üzenetére
Az örök kérdés, hogy miért jó ez nekik? Én meg kitartóan játszok, fejlődök, ezek meg felraknak egy csítet és nyomják.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #23347 üzenetére
Ja igen, elfelejtettem mondani, hogy sorra adta az egyhit killeket, UMP-vel meg M16-tal is.
-
Bjørgersson
félisten
Pont az ilyen férgekről beszéltem, nézzétek az enemy csapat elsőjét. Egy reportot legyetek szívesek nyomni rá.
-
Bjørgersson
félisten
válasz regener #23344 üzenetére
Én meg ma csak TDM-et nyomtam, hogy G36C-vel meglegyen az 1000 kill, de már lassan agyérgörcsöt kapok, a sok nyomorék kemper csipástól, az emtizenhat huszároktól meg a
balfaszshotisoktól.Az előbb pl kétszer kiszedtem rpg-vel egymásután egy csipás nyomorékot, az admin egyből kirakott, hogy mekkora
gecivagyok..As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
regener
veterán
válasz Bjørgersson #23343 üzenetére
+1
Ma játszottam 2 nap után egy Ziba TDM-et, hát nem kellett volna
48playeres volt, abból 20 ellenség biztos kempelt. A jobboldalt alul lévő konyhában egy gránáttal 5-öt is öltem, csak kinyirtak és felhúzták őket, engem meg csak néha ._.Pedig az ammo-s dobozt én dobáltam a medicnek amikor villogott...
-
Bjørgersson
félisten
Kezd már
kurvaszánalmas lenni, ami ebben akibaszottjátékban megy. Mindenhol csak afaszverőnyomorék kemper gyökerek, lowlevel csalók vagy makrós köcsögök, normális játékossal alig találkozni.As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
gali777
őstag
válasz regener #23341 üzenetére
A pilótának van guided rocket Amire te gondoltál az a guided missile.
Nem tudom melyik pilóta az aki feladná a guided rocketot a laser painterért. A heli full potenciálja a guided rockettal és a tv missile-al jön ki. Szerintem úgy a legütőképesebb. Plusz a tv-hez meg se kell festeni a légijárműveket, le lehet azzal is vadászni akármit
-
gali777
őstag
válasz westcoastog #23338 üzenetére
Ha van eszük azelőtt kilőnek tv-vel, hogy te bemérhetnéd soflammal
#23340) westcoastog: Anélkül el se induljanak
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Erre a féregre nyomjatok már egy reportot kérlek.
-
regener
veterán
válasz westcoastog #23332 üzenetére
Tudtommal amíg a Lézer célozza folyamatosan a helit addig nem tudja leszedeni Flare sem. - Bár mintha mondtátok volna hogy leszedi, igazából énis csak addig használtam ilyesmit amíg az Assignment volt rá
-
tkesy
őstag
válasz westcoastog #23328 üzenetére
Nekem is az van berakva, csak én az esetek 98%-ban megyek egyedül...
(#23330) Godlike79: de még akkor se ülnek át, ha írom nekik squad-on belül... sőt minap ez egyik kijelentette, hogy ő nem lát változást, ha átül ezért nem is foglalkozik vele...
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Én is benne lennék egy ilyen összetartó csapatban ha a munkám és időm engedi. Persze TS-el együtt lenne az igazi.
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #23329 üzenetére
Megoldjuk.
(#23330) Godlike79
95%-ban egyedül tankozok... Akik véletlenül betévednek a tankomba jönnek velem 200 métert kiszállnak és elszaladnak, de hogy gunnerként viselkedjenek az már nehéz dolog.
Ezért kell többet játszanom innen veletek.(#23331) regener
De guideddel azért csak könnyebb leszedni a helit, bár benne van a pakliban hogy pont van egy ellőhető flare a helikopternél és kitudja védeni...
Míg sima löveggel/canister shellel azért alacsonyabban kell szállniuk a heliknek a biztos találathoz, meg hát el is kell találni.
Bár azért mekkora élmény már mikor tökéletesen becélzom a heliket bumm és Double kill. Mint tegnap éjjel. ^^[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Egy időben nekemis bentvolt, de inkább átraktam Canister Shell-re, mert az helik ellen is jók talál távolból, kicsivel könnyebb mint a löveggel lődözni.
Mellesleg a Soflam ha jóltudom 20%-os damage bónuszt ad, tehát jó lenne ha többen használnák...
-
kriszpontaz
veterán
Ha a gunnernek nincs annyi esze hogy átüljön, ne várd.
-
Mr.Csizmás
titán
olyasmi jutott eszembe, hogy helivel valaki felrak engem valami magas helyre, aztán mehet a kukkolás
-
almos94
aktív tag
Össze kellene hozni mondjuk két 4 fős csapatot innen, s mehetne a móka.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
Mr.Csizmás
titán
á, a soflamhoz kellene kommunikáció is, meg akkor nem tud camperkedni, hogy gyűljön a kill, meg a pont....
ha gondoljátok szívesen csinálom, mert úgyse vagyok nagy ász a lövöldében. csak mikrofont intézek.
-
törölt tag
Soflam-ot szinte soha sem használnak. Pedig nagyon hasznos lenne. Tegnap 2 cq-t játszottam, az elsőben nagyon le lettünk alázva. A másodikat sem kezdtük jól (death valley amiről már írtam) mondom itt is csùnya vereség lesz de aztán szépen lassan befoglaltuk az összes zászlót és a végén beszorítottuk őket a bázisukra. iszonyat nagy meccs volt mostanában kicsit hanyagoltam a bf-et de most megint kedvet kaptam hozzá ha gondoljátok összehozhatnánk egy kis csapatot hanyinger85HUN néven megtaláltok.
-
tkesy
őstag
válasz Nxn908xxx #23322 üzenetére
0-700 vazz nálam az már szoros meccsnek számít... általában úgy 0-1200 / 0-1400 -ra szoktam kikapni... most is "something went wrong"-al 200-1300 -nál dobott le a szerver... De mi csodálkozok, hogy vesztek, ha a csapattársaim az utolsó pont védéséhez sniper kaszttal jönnek, miközben kint vagy 3 tank van... bezzeg soflam-ot soha semmikor sehova le nem raknának...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #23317 üzenetére
Művelhetnénk holnap is.
Most nyomtam egy kört, és arra jöttem rá hogy tankkal csak gyalogosok ellen vagyok hatásos.
Jön egy szar sprut, 3 lövés és végem, én meg lövök 5-öt mindegyikbe betalál és nem akarnak pusztulni.
Ma is lekaptam két helit az égről, dat skill. ^ ^
Bár egész jó kör volt, de kikaptunk.
Ja ha lehetne akkor hanggal kommunikálva esetleg nagyobb állatkertet rendezhetnénk.[ Szerkesztve ]
-
almos94
aktív tag
Ha gondolod vegyél fel: alminho94.
Conquestokat szoktam én is játszani, nyomhatnánk pár kört együtt.
Nem a killekre, hanem a hóditásra szoktam fektetni a hangsúlyt (meg a helikre.... ). Élvezetesebb, ha legalább 1 csapattag koncentrál veled együtt a játékmód fő feladatűra.Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
gmx9
aktív tag
Mostanában én szeretek a legjobban nyávogni az eredmény miatt, de egyszerűen nem tudom megállni. Úgy ezer év után végre kifogtam egy olyan csapatot, ami kontrollálta az ütközetet, erre 200-900-nál átrak a szerver, hadd szívjak velük és húzzam fel az agyam megint.
Nem a vereséggel van a gond, de már hetek óta ez az élvezhetetlen szemét megy, hogy agyonverik a csapatomat, de nagyon durván. Nem tudok két lépést megtenni spawnolás után, mert szét is lőnek.
Conquest módban játszom egyébként, de mintha nem is érdekelné őket a "hódítás", csak a killekre mennek. Elnézést az újabb kifakadásért, egy kicsivel jobban érzem magam így (nyilván csak egy játék, de így nem lehet élvezni)...
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
tkesy
őstag
válasz @rglaaf #23309 üzenetére
a betához volt szerencsém... elég hamar el is dölt, hogy megveszem-e vagy sem...
amúgy mi értelme úgy harcba indulni, hogy saját tankot / csapatszállítóhelit fel C4-ezik és úgy indulnak el vele? mert a jet v jeep még oke, de de a fentieknek....
-
Mr.Csizmás
titán
válasz westcoastog #23316 üzenetére
na hát az külön állatkert, amit műveltünk
-
westcoastog
veterán
válasz Mr.Csizmás #23315 üzenetére
Tegnap nekem is összejött a fel c4-ezett jeeppel való betyárkodás.
Pedig már rég csináltam.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ááá iszonyat jót tankoztam most este death valley cq 37/8-as stat és sikerült kilőnöm 2 helit is nagyon jó volt
-
9Petya2
tag
A srác kinem szállt volna a tankból a világ összes pénzéért sem, még így több mint 11 ezer tank kill után sem. Lényeg,hogy nyertünk nagy nehezen [link]
-
scope2007
addikt
válasz @rglaaf #23309 üzenetére
az áradásos pályán volt olyan nekem, hogy a 4. szintről leugrattam BTR-el a tetőről, és ahogy a földet/vizet értem, ugyanazzal a lendülettel visszapattant a kocsi a tetőre, tehát mintha visszafele lett volna játszva a videó, és egy embert is elütöttem így, aki futott utánam rpgvel hogy lő le egyet az emeletről rám
na sírás
de már volt ilyen, akkor sztem te is ott voltálCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
tkesy
őstag
válasz breakout123 #23307 üzenetére
engem leginkább a páncélosok szinte zéró tömege akaszt ki, igencsak ******* szoktam, mikor egy két bukkanó után a tank segge előrébb van mint az eleje... komolyan jobban lehet vele driftelmi mint egy bmw-vel... és sajnos ez sem lesz javítva...
-
Nxn908xxx
őstag
Mikor belépek a CO-OP-ba miért írja azt hogy cancelled?
-
almos94
aktív tag
Mai nap termése: 2 meccs (CQ Caspianon) 22 Destroyed Vehicles. Elég jó.
Miért érdemes tanulni??? A tanulás meghozza gyümölcsét, a gyümölcsből meg ugyebár pálinkát lehet főzni...
-
syler123
veterán
válasz Grave_444 #23303 üzenetére
Tudom hogy max 60-am lesz, nem is kell több, de nem volt minden maxon, gondolván hogy ne mennyen le az fps, így most feltoltam, mert így is megy 60fps-el Olvasván, hogy ezt írtad, hogy akkora felbontásban megy 50-60fps-t ezért próbáltam feltenni a vonalsímítást, szóval jó hogy írtad mennyit megy.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz syler123 #23302 üzenetére
Akkor hogy egyszerű legyen. Mivel direkt nem vettem 1080P-s monitort nekem a max beállítás az 1680x1050 és a játékon belül mindenből a legmagasabb. Élsimítással ultra grafikán van 50-60FPS-em, Vsync nélkül kicsit több lenne a 7850-el igen (akkor megszűnik a 60FPS limit a 60Hertz-es monitor miatt).
"most mentem egy kört a játékkal, kiderült, hogy vsync mellé igencsak benyomhatom a maximális élsímítást 1280*1024 mellett, nem tudom miért hagytam kakaót a gépben, így is betonstabil az fps."
Ha bekapcsolod a V-sync-et nem lesz több FPS-ed, pont hogy a max csak 60 lesz.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Grave_444 #23299 üzenetére
Amúgy a minden max az legalább 1080p-t jelent. A 7850 miatt csodálkoztam, hogy annyi fps-ed van. De most nem próbáltam a játékot akkora felbontáson. Lényegtelen, én is most mentem egy kört a játékkal, kiderült, hogy vsync mellé igencsak benyomhatom a maximális élsímítást 1280*1024 mellett, nem tudom miért hagytam kakaót a gépben, így is betonstabil az fps. Azért csodálkoztam amúgy mert a Bf4 ugrott be, ott nem voltak ilyen szép fps értékek, még 7870 tahiti-vel sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest