- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Perillustris #39405 üzenetére
Lépj be a [Battlelog] -ra és onnan indíts el egy multi vagy single játékot. Utána az Originen is jól kell látszódjon majd minden.
----
Esetleg utána biztos amit biztos alapon, nyomhatsz rá egy repair-t is.
Meg a másik, amit ajánlatos meglépni, az a [PBsetup] letöltése egy állandó mappába, ahonnan nem törlöd, a BF3-at elérési úttal hozzáadni, és frissíteni a punkbustert.
Illetve a [B-log profilod] alatt be kell kapcsolni a "Use plugin-free game launching"-ot.
Így:
Utána pedig sajnos, egyelőre legalábbis, csak úgy fog menni, hogy mindig a böngészőből a Battlelog-ra belépve kell indítani a játékot, nem Origin-ből.
Esetleg próbálkozhatsz az Origin-en belül az "Origin Helper service" bekapcsolásával, hátha segít. Nem tudom hogy most annak mi az alap beállítása. (én nem használom)
-
batman91
őstag
válasz
Perillustris #39410 üzenetére
Ezen még meglepődtök? Nekem kb. 2 hónapja szőrén szálán eltűnt a fiókomról a Bf3. A support-al való levelezést követően kiderült, hogy deaktiválták. De semmi konkrétumot nem mondtak, hogy miért tették. Aztán napokon belül visszakerült.
Annyi baromságot művel az EA ezzel a fos Origin-el, hogy az már valami vicc.
-
DNS_65
senior tag
válasz
Perillustris #39410 üzenetére
Nálam is gond van vele, nem tölt be egyik pálya sem, mert hiányzik a back to Karkand kiegészítő. Pedig anno pre-orderben vettem a bf3-at B2K kieggel együtt, plusz megvettem utána a limited edition (összes DLC included). Valaki tudja mi a megoldás
-
Enigma1945
őstag
válasz
Perillustris #39408 üzenetére
Ha van kedved, tolhatnánk együtt.
zanso03 origin -
Enigma1945
őstag
válasz
Perillustris #39406 üzenetére
-
Perillustris
senior tag
válasz
Perillustris #39405 üzenetére
A fentieket az esti 2 órás vacakolás nyomán írtam, de idegesített, ezért még egyszer szétnéztem és beleakadtam ebbe a videóba. Ez vezett oda, hogy visszaállítottam a legutolsó mentést a Cloud-ból, így már rá rudtam nyomni a repair-re és el is indult a játék.
Hátha másnak is jól jön negyszer. Bocs, kicsúsztam a 15 percből.BTW nektek mekkora helyet foglal a BF3 mappátok?
-
Góliát
őstag
válasz
Perillustris #38378 üzenetére
Előfordul az ilyen másnál is, de jót szórakoztunk!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Perillustris #23184 üzenetére
ebből 13 T-90-el
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Perillustris #11918 üzenetére
pf
-
t256
őstag
válasz
Perillustris #7695 üzenetére
Én át másnaposkodtam az egész bulit. Időnként előkerül valahonnan egy szájkaratés pro játékos. Szerencsére elég erős az admin jelenlét.
-
devilinsid3
addikt
válasz
Perillustris #7644 üzenetére
az előbb mondták meg, hogy nem csalnak a játékban csak egyszerűen valaki jobb nálad! fogadd el!
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest