- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
Megjelent: 2011 OKTÓBER 28
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Perillustris #39405 üzenetére
Lépj be a [Battlelog] -ra és onnan indíts el egy multi vagy single játékot. Utána az Originen is jól kell látszódjon majd minden.
----
Esetleg utána biztos amit biztos alapon, nyomhatsz rá egy repair-t is.
Meg a másik, amit ajánlatos meglépni, az a [PBsetup] letöltése egy állandó mappába, ahonnan nem törlöd, a BF3-at elérési úttal hozzáadni, és frissíteni a punkbustert.
Illetve a [B-log profilod] alatt be kell kapcsolni a "Use plugin-free game launching"-ot.
Így:
Utána pedig sajnos, egyelőre legalábbis, csak úgy fog menni, hogy mindig a böngészőből a Battlelog-ra belépve kell indítani a játékot, nem Origin-ből.
Esetleg próbálkozhatsz az Origin-en belül az "Origin Helper service" bekapcsolásával, hátha segít. Nem tudom hogy most annak mi az alap beállítása. (én nem használom)
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
batman91
őstag
válasz Perillustris #39410 üzenetére
Ezen még meglepődtök? Nekem kb. 2 hónapja szőrén szálán eltűnt a fiókomról a Bf3. A support-al való levelezést követően kiderült, hogy deaktiválták. De semmi konkrétumot nem mondtak, hogy miért tették. Aztán napokon belül visszakerült.
Annyi baromságot művel az EA ezzel a fos Origin-el, hogy az már valami vicc.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
DNS_65
senior tag
válasz Perillustris #39410 üzenetére
Nálam is gond van vele, nem tölt be egyik pálya sem, mert hiányzik a back to Karkand kiegészítő. Pedig anno pre-orderben vettem a bf3-at B2K kieggel együtt, plusz megvettem utána a limited edition (összes DLC included). Valaki tudja mi a megoldás
-
Enigma1945
őstag
válasz Perillustris #39408 üzenetére
Ha van kedved, tolhatnánk együtt.
zanso03 originKomolytalan emberek kíméljenek!!
-
Enigma1945
őstag
válasz Perillustris #39406 üzenetére
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Perillustris
senior tag
válasz Perillustris #39405 üzenetére
A fentieket az esti 2 órás vacakolás nyomán írtam, de idegesített, ezért még egyszer szétnéztem és beleakadtam ebbe a videóba. Ez vezett oda, hogy visszaállítottam a legutolsó mentést a Cloud-ból, így már rá rudtam nyomni a repair-re és el is indult a játék.
Hátha másnak is jól jön negyszer. Bocs, kicsúsztam a 15 percből.BTW nektek mekkora helyet foglal a BF3 mappátok?
[ Szerkesztve ]
Perillustris
-
Góliát
őstag
válasz Perillustris #38378 üzenetére
Előfordul az ilyen másnál is, de jót szórakoztunk!
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Perillustris #23184 üzenetére
ebből 13 T-90-el
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
- = Zk = -
félisten
válasz Perillustris #11918 üzenetére
pf
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
t256
őstag
válasz Perillustris #7695 üzenetére
Én át másnaposkodtam az egész bulit. Időnként előkerül valahonnan egy szájkaratés pro játékos. Szerencsére elég erős az admin jelenlét.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
devilinsid3
addikt
válasz Perillustris #7644 üzenetére
az előbb mondták meg, hogy nem csalnak a játékban csak egyszerűen valaki jobb nálad! fogadd el!
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest