Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Van(volt) a játékban spectator mód, de ki lett patchelve. Gondolom nem tudták időben befejezni, vagy túl könnyű volt visszaélni vele, ezért már nem elérhető.
-
Wasp_HUN
tag
válasz
csibe1 #47387 üzenetére
A különböző dolgoknak más a restock ideje és ahogy én látom sorrendben tölti vissza őket. Első mindig a fegyverek lőszere, utánna jön a rakéta és a 40 mm-es gránát, végül a kézigránát. A lőszeres ládák bizonyos mennyiségű lőszert tartalmaznak és a különböző dolgok más-más mennyiséget érnek. Pl. 5.56-os lőszer 1-et, raketa 20-at, kézigránát 30-at, stb.
Próbáld úgy, hogy elöbb ellösz egy tárat a fegyverből és aztán dobsz gránátot, így előbb a lőszert tölti fel és csak utánna kapsz gránátot.
-
gergo0328
senior tag
válasz
- = Zk = - #47392 üzenetére
akár
-
Laraxior
titán
Azt észrevettétek már, hogy a tanknak fizikailag nincsen csöve? Crysis Warsban, nem tudtam elmenni egy ház mellett ha oldalra néztem, mert beleakadt a tanknak a csöve. Itt nincs ilyen, próbáltam rajta végigmenni, de azt sem engedte, simán lepottyantam
Mintha ott se lenne.
-
-
gergo0328
senior tag
oric figyelmébe ajánlom:
http://noob.hu/2012/03/18/bf3_2012_03_18_14_27_51_544.bmp
http://noob.hu/2012/03/18/bf3_2012_03_18_14_27_31_259.bmp
http://noob.hu/2012/03/18/bf3_2012_03_18_14_27_44_622.bmp
Nálunk is vannak f@szagyerekek akik mindenhol le tudnak parkolni
-
BandiHUN
veterán
-
Socket A
aktív tag
squad wipe ribbon
olyan félelmetesen néz ki hogy először azthittem valami gáz van
ez mi? -
Def26
félisten
Fast vehicle, no javelin map. gyakorlásra kötelező. [link]
-
Laraxior
titán
válasz
gergo0328 #47376 üzenetére
Azt nem írtam, hogy nem lehet szétlőni
Sőt, ha ügyes a squad, még robbantani is lehet a packokkal
Lorenzo9: Biztos van rá magyarázat, mert én is tapasztaltam. Ha folyamatosan hajigálod, akkor eléggé gyorsan adja.. de biztos nem így osztályoz
20 pontot csak a squadodnak ad... többiektől 10-10. Ugyanígy a repair, heal. -
BandiHUN
veterán
És a granyó-anomália mitől lehet?Van,hogy akkoris szopózik,amikor nem kéne,mert nem frissiben használtam el,a láda vadi új,közelben nincs senki...néha meg 2 láda,odamegyek,és 1mp alatt 2 gránát hopp.Akkor is észrevettem,ha a lőszerem teli van.Egyébként persze,hogy olyankor jön elő,amikor a leginkább kéne 1 granyó...viszik a pontot,fedezékből,stb..
Egyébként én úgy vettem észre,mintha az is más lenne a lőszernél,mit tankol az ember,a rakéta felvétel mintha jobban apasztaná,legalábbis pl.metrón ha rakétás tölt után,én nem kapok csak 3-4 20pontost,dobálni kell a ládát 5mp-enként.Olyan szerón meg ahol tiltva van a robbanószer,ott pörögnek a pontok.
-
Laraxior
titán
válasz
BandiHUN #47371 üzenetére
7-8 töltést enged. Jobb esetben ezt 20asával adja, rosszabban pedig 10esével, utána eltűnik. Medkit pl nem tűnik el. Sőt.. van olyan, hogy supporttal vagy és még kapod a heal pontot is, amit letettél medkitet mielőtt meghaltál. Nemegyszer láttam, hogy heal 10 alatta meg resupply 10
-
BandiHUN
veterán
Magától kifogy?
Ok,hogy egy idő után eltűnik és ki is lehet lőni,avagy ha sok ember van rá,akkor 5mp-enként kell újat dobni,de ezt még nem vettem észre...
Egyébként ami fura,főleg a Metrón,hogy nagyon ingadozó,gránátot mikor tud az ember újat kapni ládából...van,hogy a 2 gránát pár mp alatt jön,van,hogy 5-6mp-ig futkározik az ember a több lerakott láda közt,még az sincs esetleg,hogy jajj,most dobtam el,és nem akar adni újat.bár ennek ellent mond,hogy máskor meg spammeli lehet a granyót 1 ládából,van amikor meg a magamnak lerakott "szűz" láda úgy,hogy a közelben sincs senki,x mp után hajlandó adni egy gránátot. -
gergo0328
senior tag
Valakinek lenne kedve fél-1 órán belül 2vs2 helizni? Kellene valami ellenfél gyakorolásra. Szerver van Unrankedbe rakva szval satot nem csesz el. Jelentkezők tömkelegét várom
-
H.Ezredes
őstag
válasz
KingKress79 #47365 üzenetére
B2K kieg mapjain
-
KingKress79
aktív tag
a BTR-90 járműt melyik mapon keressem?
kép róla
-
BandiHUN
veterán
válasz
kutkut #47361 üzenetére
Nem,de ha mellette áll,amikor az ellent elviszi,akkor kampec ő is
Codban szerettem,amikor HC-n leteszi az ember az automata ágyút egy utcába,lövi az ellent,a keresztútból meg belesétálnak a golyózáporba a nem HC-hez szokott kollégák
És PERSZE az ilyet is az embernek számolja fel TK-nak...5 után meg kick.Bár ott a felrobbanó objektíva is öli a csapattársat is,pedig az ugye a feladat,hogy felrobbantsd,védik a többiek,hurrá bumm,aztán nézdmá' 2 TK...No ezért szoktam le a cod HC-rólSocket,konkrét "feladat" nincs,a lőszert persze osztod,mert pont jár érte,meg jó a csapatnak(te magad is tápolhatod ha fogytán vagy,DE ha új ládát teszel le,az előző eltűnik!),a C4 meg ízlés kérdése,általában nem tiltják,mert nem is olyan könnyű használni,nyomd,ha úgy érzed megy vele a harc.Persze azért talán szólhatnak,hogy járműveket próbálj vele,ne pl.háztetőn camp és dobálod le a forgalmas utcákra...normál csapatépítő jellegű használat nem gond sehol,ha mész,foglalsz,stb.
Egyébként a lőszert ahogy mondják ,a legjobban az antitankosok igénylik,ott érdemes adagolni,a rakéta hamar fogy,de amúgy végülis nem kell külön figyelni,ha csapattárs,adj neki,adott esetben hallod is,ha valaki kér,bemondja. -
Socket A
aktív tag
Apropó supportnak azon kívül hogy adagolom a lőszert a csapattársaknak mit kellene csinálni?
Fedezőtüzet oda ahol sok az ellenséges katona?
És a c4et mennyire "szeretik" a szerverek? -
kutkut
addikt
Ha van teamkill, a csapattárs is bele tud futni az általam lerakott claymore-ba, aknába?
-
Socket A
aktív tag
egész egyszerűen noshahr TDM függő vagyok nem tudok mit csinálni
-
H.Ezredes
őstag
válasz
maskimx #47354 üzenetére
"És egy tipp: ha zárt térbe teszed az SB-t, akkor a földön születsz, ha nyílt térbe akkor a levegőbe, pár méterre északra (N) a spawn beacon-tól. Így lehet feljutni magas helyekre, ha nincs kedved mav-al liftezni.
Ez alól kivételt képez pár pálya, pl bazar, siene, metro, tehran, karkand. Az ilyen pályákon mindegy hova teszed az SB-t, a földön fogsz születni."A nyílt tereset nem is tudtam
-
maskimx
senior tag
válasz
BandiHUN #47353 üzenetére
SB csak akkor robban föl ha az születik rá, aki letette. Ezért az okos camper mindig leteszi újra, ha a sajátjára születik. Van viszont egy bug is, ha túl gyorsan veszed elő a spawn beacont miután rászülettél és felrobbant, akkor néha teljesen eltűnik és nem fogod tudni megint lerakni.
T-UGS és Soflam is eltűnik amikor a tulajdonosa meghal.
És egy tipp: ha zárt térbe teszed az SB-t, akkor a földön születsz, ha nyílt térbe akkor a levegőbe, pár méterre északra (N) a spawn beacon-tól. Így lehet feljutni magas helyekre, ha nincs kedved mav-al liftezni.
Ez alól kivételt képez pár pálya, pl bazar, siene, metro, tehran, karkand. Az ilyen pályákon mindegy hova teszed az SB-t, a földön fogsz születni. -
BandiHUN
veterán
Érdekes,de ilyet én is megfigyeltem,érdekelne,hogy mitől függ,megsemmisül-e a SB?
Én ha leteszem,a T-UGS és az is elpusztul,mégha nem is arra,hanem másra születek,viszont másnál meg pl. észreveszem,hogy ottvan a spawn sokáig,főleg akkor érdekes,ha egyéb mapon valami jó helyre teszik le.Valami titkának lennie kell.Főleg sniper kempnél láttam ilyet,hogy éled sorban az egés squad,többször is,ha pontot védünk,mondjuk én csipázok hátrábbról,és látom,hogy nem száll el a beacon,pedig mind a 3 többi squadtag abból ugrik elő,többször. -
eugabesz
őstag
válasz
- = Zk = - #47350 üzenetére
Az egy születési pont,mint ahogy minden játékos is tehát??...
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #47350 üzenetére
Minden Recon letehet egy SB-t. Ha többen raktok le és te nem a sajátodra születsz akkor az nem fog megsemmisülni. Nincs tudtommal rá korlátozás. Ha 4-en Reconoztok akkor 4 SB-t tehettek le csak a Spawn képernyőn nem írja melyik kihez tartozik.
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #47347 üzenetére
Azt sehogy. Fogod és leteszel utána egy újat oda. Amíg meg nem raksz le SB-t addig rád tudnak a többiek születni.
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #47345 üzenetére
Spawn beacon-re úgy születnek mintha rád születnének. Ha leteszel egy SB-t akkor arra tudnak helyetted születni és ugyanúgy meg kapod érte a 10pontot. A spawn képernyőn a neved helyett egy Spawn Beacon felirat lesz.
-
- = Zk = -
félisten
arra még mindíg nem jöttem rá, hogyan tudok spawnoltatni saját spawn beacon-re.
gondolom ha squad leader vagyok... mert jeleleg csak én magam tudok spawnolni, és amit odaszületek, megsemmisül a szerkezet... -
H.Ezredes
őstag
válasz
Cybertrone #47343 üzenetére
Köszönöm szépen a többiek nevében is a felvilágosítást
-
MZsoltee
veterán
Hellosztok!
Érdeklődnék hogy mi a véleménytek mekkora különbselg van egy GV-N460OC-1GI és egy 5850 xtreme között 1650x1080ban? Tudnék kis pénzt csinálni ha cserélnék (5850 el gtx 460 meg helyette). Látni fogok lényeges különbséget? A konfigom az adatlapomon.
-
kutkut
addikt
-
Xaels
félisten
[link] szép. Imádom a C4-et
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #47326 üzenetére
Tessék. [link]
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Cybertrone #47326 üzenetére
nekem is jöhet! okosodni sosem késő.. főleg az én koromban
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #47323 üzenetére
Szerinted... szerintem meg igen.
-
Def26
félisten
válasz
- = Zk = - #47321 üzenetére
Néha nekem is van, amióta HD 7970 -em van. Régebben nv -vel nem volt.
Majd jön valami új driver ami megold sok dolgot, Abu szerint. -
- = Zk = -
félisten
urak, miért van laggom, ha...
...
néhány szerveren nem bírok ki 3 körnél többet, mert laggolok, mint állat. nézem a gépet, és a "vinyót" pörgeti rendesen. pingem rendben van, másoknál nem van lagg.. tehát a hiba nálam leledzik...
de vajon hol? +4gb memó megoldaná ezt a gondot?... (jelenleg van 4+8gb ssd. az ssd olcsóbb volt, mint a 4gb ddr2. de ebbe nem menjünk most bele pls)
-
becsitibi
senior tag
Metron valaki(k) állandóan glitcher,f@sz kivan már velük...
-
Viper26
nagyúr
válasz
Cybertrone #47309 üzenetére
Azért a kettő nagyon nem ugyanaz.
Csak tudni kell helyén kezelni a dolgokat. -
SipiBcs
őstag
válasz
- = Zk = - #47311 üzenetére
Ahogy Xaels leírta. Én alkalmasint használom és teljesen tökéletes. Ugyanúgy beállítható minden, mint TS3-on. Nem rongálja a pinged, jó a hangminősége.
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #47311 üzenetére
Azok a BattleLog beépített Voice chatjének a gyors beállítási gombjai. Ha csinálsz egy Partyt BLogon akkor ott van lehetőség hangkommunikációra is.
-
- = Zk = -
félisten
jajj, jut az eszembe...
a battlelog-on alsó sarokban, jobb oldalon van két ikon (hángszóró, és a mikrofon).. nah azok közül a mikrofonos mikor/mire jó? TS alá? vagy hogy...?
-
Xaels
félisten
válasz
Edem05 #47299 üzenetére
Lag. 130-as pingjük van ha jobban megnézed. Ez akkor lenne érdekes, ha 20-30as pinggel is tesztelték volna.
(#47302) v!ct0y: hát pedig az a tapasztalatom, hogyha egy szerveren mindenkinek 0-70 közötti a pingje ezek az esetek ritkábban fordulnak elő, de amikor bejön egy gyökér 600-as pinggel akkor nem lepődök meg. Azért itt a 130-as ping nagyon sokat hozzátesz ehhez.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazon Fire TV stick/box
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest