- OLED TV topic
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Lethal Gene
aktív tag
valami bug van vagy mi a tököm, mert a tankban ülve én is azt érzem, hogy paperwork...DE amikor pl tegnap OF en A-nál SOFLAM-oztam és az orrom előtt vágódott 4 Javelin a tankba és kellett egy RPG még, hogy kilőjje, azt nem nagyon tudtam hova tenni....meg Khargon találtam egy égő tankot és 4 RPG kellett, hogy kinyiffanjon...ezek mind a patch utáni dolgok....holnap megyünk leteszteljük egy üres szeróra, mert itt valami nagyon nem ok...
+ amit észrevettem, hogy a tankokat főleg oldalról gyengítették meg, azaz már nem kell hátra osonni, mert nincs meg az a különbség mint anno...azaz mostmár oldalról is annyit sebez, mint anno hátulról!
jaja az L85A2 mindig is nagyon pontos volt, de ugye lassabb tűzgyorsaság mellett, azaz inkább nagyobb távokra jobb...
-
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #49498 üzenetére
tanulj meg más fegyverrel játszani
pl az L85A5 vagymiazanyámkínja veszettül pontos fegyver lett -
pohár
félisten
válasz
- = Zk = - #49493 üzenetére
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #49493 üzenetére
Majd rákukkantok(FAMAS) ha lesz időm és csinálok azzal is videót, már ha van rá igény.
-
pohár
félisten
pont most néztem egy GTX680 footage-et, srác beült Caspianon az A-nál a tankba, pííííííííí, bumm, 29%
felülről jött egy Javelin (soflam jelöléssel), és 70%-ot le is kapott tankból, emlékszem mennyien sírtak itt hogy ilyen az életbe nincs meg mennyi kell még bele, mert ott 1 javelin 1 tankot kivégez, most meg azért megy a sírás, mert élethűbb a játék a sírásoknak hála -
Xaels
félisten
válasz
Norb3rto #49490 üzenetére
Nekem sincs vele semmi bajom. Egyedül általában csak Infantry-zom max vadászom a páncélosokat minden eszközzel, kedvencem a C4
Tankozni meg legalább 2-en szoktunk és úgy nem vészes az sem csak nem szabad tiszta célpontot nyújtani a heliknek meg a jeteknek, néha be kell segíteni a javításba nem elég a segged mereszteni a volán mögött stb... Sokkal jobban igényli a csapatmunkát az eredményesség és a sok 1személyes hadsereg azért sír mert már nincs olyan könnyű dolguk.
(#49492) pohár: igen ez így volt. Elpusztíthatatlannak tartották a tankot egyesek. De ugyanez volt a fegyverekkel is. Mikor kijött a B2K mindenhol azt boncolgatták, hogy a FAMAS milyen OP fegyver, most meg az a baj, hogy már nem az.
-
Qbász
aktív tag
Én személy szerint most élvezem a játékot. Na ilyenkor mi van? Hibásan működök?
Végre van esélyem lekaparni a helikoptereket az égből. Most már nem az van hogy kismillió /2 -es stattal fejezik be a kört. Sírnak is nagyokat a chatbe. Fegyvereken meg nem érzek semmit. Eddig se volt közük a valósághoz ezután sem lesz. Tényleg a Javelin is végre elérte a használható szintet, 1 találat disabledre vágja a tankotSzupi
-
törölt tag
Miután elvonási tüneteim lettek, és kicsit nekiálltam játszani, olyan reason-t kaptam egy kick után, hogy csak néztem
-
Socket A
aktív tag
valakinek nincs kedve kilencszer BTR-90 és háromszor DPV Jeep által meghalni hogy elősegítse a Scarred Veteran assignmentemet?
-
H.Ezredes
őstag
Ti mit gondoltok erről a házról? Jópofa lenne mert nekem nagyon tetszik
-
oriic
HÁZIGAZDA
Érdekes egyéniség volt, de figyeljétek meg, hamar visszatér.
Más:
http://www.battlefield.hu/content/2012/03/31/Battlefield_3_Harcra_fel
-
SVLaller
senior tag
válasz
- = Zk = - #49468 üzenetére
hát a tankot remélem megcsinálják, mert most ketté lehetne hugyozni ha lenne ilyen bill. kombináció a játékban
-
LLD
aktív tag
Láma fejű ki lett moderálva!!
-
Bati0501
őstag
Xaels és - = Zk = -:
megy,nem kell -
H.Ezredes
őstag
Most ne haragudj nem keresem elő.A lényeg röviden mindig mindenkit b@sztatott... Mindenki láma béna stb.... Nem állt le csak folytatta G^zC^mp€r írt innen a modiknak ( Szerintem abszolút jogosan és jól is tette )és kitiltották mivel már vagy 5X rászóltak / tiltották ki ideiglenesen de nem fogta föl,hogy nem kíváncsi erre senki. De ha érdekel akkor keress utána a miért moderálunk topic-ba
-
Viper26
nagyúr
válasz
- = Zk = - #49461 üzenetére
"...what fits best for a great Battlefield experience..."
Igen, ezt jobb is ha valaki megmondja nekik, mert maguktól annyira nem megy.
-
H.Ezredes
őstag
-
Stunts666
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bati0501 #49456 üzenetére
ezzel indították a "topikot"
" Hello everyone!We´ve been getting a lot of feedback, questions and suggestions on the latest patch and we are very thankful for your time and effort to play through and evaluate our work.
Of course your feedback is something we are looking at and right now we are reproing a lot of issues that have been reported to us. With your increasing suggestions and feedback we can evaluate what changes can go into the next update and also what fits best for a great Battlefield experience.
So in short, keep sending us your feedback, it´s very valuable
.
Happy Friday! "
kell fordítani, vagy menni fog?
-
Bati0501
őstag
válasz
- = Zk = - #49453 üzenetére
Mit írtak?
És amúgy olyankor mi van,ha most nem játszok a játékkal,azért nem is "teszem" fel az új patchet,de pár hónap múlva majd játszanék vele?Akkor majd nem fogok tudni?Vagy addig "megvár" a patcheléssel?Kíváncsi vagyok a válaszra,de azért a biztonság kedvéért le fogom szedni.
Ja,és tényleg újra le kell majd szedni a B2K-t?
Xaels: Értem,köszi.Bár valószínűleg megzavarná az akkori frissítést a mostani hiánya,nem?
-
freeapro
senior tag
válasz
F_Zolee #49450 üzenetére
Köszi!
Fegyverekről van valamilyen összefoglaló mit érdemes használni, milyen kiegészítőkkel?
Eddig a SCAR-t használtam legtöbbet, de se a heavy barrel,se a 4x-es távcső, se a bipod nem jött be az újabb unlockok közül. Famas is jó, de közben az M416-hoz is hozzáfértem, melyiket érdemes inkább fejleszteni?
M249 is jónak tűnik gondolom érdemes fejleszteni, majd csak késöbb a Pecheng űbereli.
M320-ból is az elő változat jó, a többit nem is értem...
SV98 nagyon nem jön be, kicsit gyengének érzem a snipert.Azt hiszem nem a közelharc az erősségem a lassabb gép miatt, valami olyan fegyvert keresek ami távolra pontos és nagy tárja van és alacsony a kezdőlag-ja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
csapee #49451 üzenetére
Biztos hogy nem. Hány EA játéknál láttad azt hogy napokkal a patch után kiadtak még egyet?
Más:
Hülyültünk:
http://www.youtube.com/watch?v=Hz2RhGBjJnw&feature=youtu.be
-
csapee
őstag
Ahogy nezem ebbol soron kivuli patch lesz:-)
Az a 6e Ft meghalalja magat. -
freeapro
senior tag
Sziasztok!
Éppen konfigot cserélek BF3 miatt. Ezt néztem ki alapnak:
Asrock H61 + i3 2110 + 4GB 1333 + HD7770.Ez így mire lesz elég?
Ha egy dolgot változtathatnék még rajta, melyik hozná a legtöbbet?
i5 2300 vagy 8GB RAM vagy 7770 OC -
( V )
veterán
válasz
Cybertrone #49384 üzenetére
sőt ezt innentől rásüthetjük az egész játékra...
na mind1 446H óra lehet bőven elégvolt belőle.
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #49444 üzenetére
Több XP-je van mint 1 szinthez kellene de nem lépet szintet BattleLog szerint. Ha jól látom.
-
Norb3rto
őstag
válasz
ProciVettel #49442 üzenetére
Ilyet másnál is csinál?
-
Def26
félisten
Neke nem jött be a patch óta a játék. Másfél hét után végre tudnék játszani, de nem hiszek az érzékszerveimnek, hogy mivé vált a játék...
Ez miatt vettem volna gtx680 -at, de már nem fogok. Elleszek a hd6950 -el. -
Mrdevil
addikt
válasz
ProciVettel #49439 üzenetére
Nekünk is hasonló.
-
ProciVettel
tag
Már 2x You were disconnected from EA Online (1)
-
Norb3rto
őstag
Másnál is meghalt a bl?
mod.: már megy ezt a rakás f@st
-
Viper26
nagyúr
Mégis mi a f@szom van ezzel a játékkal???
15 FPS 60-80 helyett Caspian-on... -
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #49431 üzenetére
Jól van na,csak tóód neki más nem számít!!
Amúgy nem vettem észre akkora változást most is van olyan aki kiszed a tankból egy nézésre,más meg kilövi rám az össz rakit és nem megyek disabledre???A fegyó kérdés meg,nekem bejött legalább kell vele tudni lőni lett egyből egy 86/16 os statom!!Nem írom le melyik pályán mert akkor noob statot kapok egyből!!(ami még mindig nem jelent meg a logon?????????
)
-
LLD
aktív tag
válasz
- = Zk = - #49428 üzenetére
AEK-971 service star annyira azért nem b@***ák el!!!
-
KingKress79
aktív tag
válasz
- = Zk = - #49428 üzenetére
most az új DLC még jobban izgat remélem lesznek benne "új famas-ok"
-
- = Zk = -
félisten
válasz
KingKress79 #49427 üzenetére
én is eképp vélekedek....
(#49429) KingKress79
engem nagyon érdekel a CQ DLC, lesz is benne 4 fegyó.
de ilyen patch után félek megvenni bakker... -
KingKress79
aktív tag
válasz
- = Zk = - #49425 üzenetére
gratulálni tudok azoknak a s*ggf*jeknek akik elb***ták a kedvenc fegyvereimet
-
- = Zk = -
félisten
én simán azt hittem vga driver bug
(#49421) KingKress79
jó kérdés. ink úgy fogalmaznék, születtek újabbak, amivel már észre sem veszed az előzőek jelenlététnah, AEK lecsupaszítva+foregrip, és olyan, mint régen.(supp+foregrip)
érdekes...
famast és a többieket gyelőre nem néztem.. -
KingKress79
aktív tag
válasz
- = Zk = - #49390 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok. De legalább a bug-ok egy része eltűnt?
-
boogie84
veterán
válasz
ProEvoFan #49401 üzenetére
Kövi dlc nálam is kimarad. A jó találatrendszer miatt a kis pályák játszhatatlanok lesznek számomra. Az idegrendszerem az már nem viselné el.
Ilyen fos hitbox-al hogy adhatnak ki kis pályákat? Látszik h csak a marketing miatt megy, h az aki még nem vette volna meg az csak azért vegye már mert hasonlítani fog valamelyes a codra. Jó nagyot fognak csalódni az emberek.(#49419) orichalcos: Ugyan ezt a képet tettem be tegnap. És ezt a grafikai hibát csak egy helyről lehet látni a pályán.
-
janihunk
senior tag
Törölve megtaláltam
-
MZsoltee
veterán
A segítségedet szeretném kérni. Nem rég vettem egy 6970-es vga-t, de sztem elég nagy proci limitem van BF3 alatt. Láttam a videódat. Kérdezném, hogy milyen beállítások mellet készítetted.
Ahogy láttam nem nagyon látthatunk 50fps alatti részeket, nekem néha még 40fps alá is beesik a játék. -
gergo0328
senior tag
Tipikus 64-es metró:[link]
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #49408 üzenetére
Nem, foregrip és semmi
A 3. kiegek közül nem sokat szoktam használni.
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #49378 üzenetére
[link] felkerült. 19 perc és még a HD-re várni kell mert feldolgozás alatt van.
-
ProEvoFan
nagyúr
Az a helyzet, h én védtem eddig a játékot.De csak eddig....Nagyon tönkre tették.Én kérem szépen vissza a régi BF3at.Nem sírás, csak megjegyzés.Tőlem nem kapnak több pénzt.A dlc vétele így elmarad.Kár érte, tönkrebaszták a kedvenc játékomat.AK-val kilőttek az attack heliből...M4A1 kedvenc fegyveremet tönkre tették, pedig nem is csináltak vele semmit.Supressor nélkül használom, de így nem jó.
Hivatalos BF3 fórumba is fogok írni.
Még jó hogy a Diablo 3 megjelenése nincs messze.
Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest