- Milyen monitort vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Socket A
aktív tag
imádom hogy bejoinolok valahova és már vesztettem is
-
v!ct0y
veterán
válasz
- = Zk = - #46496 üzenetére
Felmész egy nem üres szeróra és armolsz. Nem hiszem, hogy ilyen lehetetlen lenne megcsinálni.
-
SVLaller
senior tag
válasz
milyen segítségre gondoltál? végigmész 1 üres pályán, felrobbantod az összes MCOM-ot és meg is vagy. ha mégis van valami akkor szívesen segítek bármiben.
-
maskimx
senior tag
válasz
Felmész egy olyan rush szerverre ahol 1 játékossal kezdődik a kör és hajrá
-
- = Zk = -
félisten
Arm 10 MCOMs
ebben ki tudna nékem segíteni?
... üres szerós megoldás is jó
-
gabipaci
őstag
Srácok, a szerverünket, amin a Logitech verseny zajlik, áttettük normál módba, mert ezzel a 75%-os életerővel nem nagyon lehetett megtalálni. És egy jármű korlátozás is érvénybe lépett. Csak akkor szabad járművel ölni, ha legalább 8 játékos van a szerveren. A telepített fegyverek is járműnek számítanak.
Csak CQ mapok mennek, és minden map csak egyszer. Következő map szavazható.
[link]
Jó játékot, és sok szerencsét! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
H.Ezredes #46490 üzenetére
Ha megmondod mi értelme van, akkor megfogadom a tanácsodat.Gyakorlatilag nagyobb "Mhz" csak a szintetikus teszteken jön elő, máshol nem nagyon.Jelenleg a SB cpuknál csak "kinek nagyobb a pé***e" elve alapján van értelme nagyobb "Mhz-nek".
Arról nem is beszélve, hogy egy ddr2 memon nem lassabb semmilyen játék.
Szsz,miről beszélünk?(#46492) H.Ezredes
Na itt pont nem SB-vel tesztelik.SB viszonylatban a linked nem ér semmit. -
H.Ezredes
őstag
ilyenekért nálam most 1888-on megy a memo
-
gergo0328
senior tag
AQUA vs ThoR kupameccs végső elbírálása: http://kupa.battlefield.hu/index.php
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #46484 üzenetére
Jahogy 7k volt... respect! Sajnos én olyan ócsón nem tudom beszerezni...
És most néztem meg a DDR2 árakat
Van elfekvőben 4x1GB KITT, nem kell valakinek? -
törölt tag
válasz
- = Zk = - #46476 üzenetére
Mert a 8GB SSD nem volt horror áron mi?!
-
cellpeti
nagyúr
ESL nem akarja elfogadni a PB GUID-omat
Lehet beruházok rá, nem sok pénz.5kért már lehet venni jó 2x2GB kitet
-
urbi73
senior tag
Nekem is lenne ilyen problémám , win7 64 bit , a program helyes működése miatt le áll ???????????? driver a legújabb ,max 30 perc és ki akad.
-
gergo0328
senior tag
-
Pierre75
senior tag
válasz
Cybertrone #46471 üzenetére
Nem igazán érted mi is a bajom ezzel. Leírtam, hogy én mit csinálok ilyen esetben. De ezek magukat Pro-nak tartják, miközben minimális tisztelet nincs bennük a játékostársaikkal szemben. Na ez az igazi probléma!
Természetes, ha egy baráti társaság összehangoltan küzd, felülkerekedik a szervezetlen ellenen, tegye is, fokozza a játékélményt. De az összefirkált monitorú Pro ne noob serveren élje ki a frusztrációját, mert az rohadtul unfair. Annyi klánserver van, mint a szemét, ott egymásnak eshetnek, nem kell tönkretenni a kocajátékosok játékát (sokszor megy az magától is). -
Cybertrone
veterán
válasz
Pierre75 #46468 üzenetére
Mi felgeyünk csapatban ts-re de 3 embernek összesen nincs annyi score/min.ünk meg killünk, meg mittudom én mink mint ott egy embernek
Am nem kell ezt a klános témát túl ragozni ott kell hagyni a szervert ha nincs balance és kész, van több ezerVagy át kell állni, és kész!
-
Pierre75
senior tag
válasz
Laraxior #46388 üzenetére
"Tudod hányan mennek fel úgy hogy vannak összesen 5-8-10-en TSen?"
Ha részt vettem egy bajnokságban a szabályokat betartva, de a győzelemért játszottam. De amikor levezetésként kocapartin vettem részt, a párost soha nem úgy állítottuk fel, hogy 2 profi a 2 koca ellen, mert az értelmetlen és unalmas. Egyrészt nekem nem élmény nálam gyengébbeket elverni, másrészt a másiknak veszem el a kedvét.
Mit bánom én, hogy a klánok mit művelnek egymással, de amikor néhány magát Pro-nak tartó figura abban leli örömét, hogy kocajátékosok kedvét veszi el azzal hogy nyájban végigvonul rajtuk, az bizarr. Persze lehet mondani, minek ment oda a szerencsétlenje, magának kereste a bajt, meg looser stb. De ezek magukat Pro-nak tartják, miközben minimális tisztelet nincs benne a játékostársával szemben. Te nem érzel ebben ellentmondást? -
cellpeti
nagyúr
BF3 PB GUID-omat honnan tudhatom meg?
-
gergo0328
senior tag
válasz
L-e-f-i-e #46455 üzenetére
úgy akartunk bemutatkozni, mint egy erős klán, de sztem a V8-al egy súlycsoportban vagyunk aki azért megint csak erős (vagyis az utolsó waron még hasonló erősek voltunk, azóta lehet h leköröztetek).
Nem vertünk le világranglistás klánokat de náluk is tudtunk lőni pedig sokkal jobbak voltak mint az AQUA. Bizonyíték csak a fekete pbshot és a vissza nem térő képek. Jansaan meccs előtt még rendelkezett pbshottal utána viszont már nem volt neki egy sem. Nem furcsa?
Gyusza91: hozzánk jöhetsz
-
Pierre75
senior tag
válasz
- = Zk = - #46389 üzenetére
Sima noob.
-
Pierre75
senior tag
válasz
gergo0328 #46399 üzenetére
"1. A fairplay az, hogy nem csalunk, nem az, hogy nem lőjük az ellenfelet."
Nem sok fogalmad van a fair play-ről. A fair play az, ha már annyira Pro-nak érzed magad bruder, hogy nem kocajátékosok mészárlásával múlatod az idődet. Hanem ha ott és akkor kihívást akartál volna, akkor a többi klán ellen erre lett volna lehetőséged.
"2. Nem fogok a saját klántársaim ellen játszani."
Látom a szövegértelmezés nehézkes, 2 thoros volt a hordában, a többi meg egyéb hordalék bandából. Még csak a saját pajtásaid ellen se kellett volna harcolnod, csak olyanok ellen akiknek esélye van visszalőni. Kb itt kezdődik a fair play, ha már a server nem ismeri a balance-t.Engem nem zavar egyébként, mert ha meglátom nyájban vmelyik hordát, keresek olyat ahol legalább fair play van, nem céltalan mészárlás. Csak legalábbis furcsa a szemlélet, hogy itt írogatod hogy mennyire szeretsz tanulni a jobbaktól, aztán mégis level1-15 mészárlásával igazi a szórakozás.
-
kisÁdi
aktív tag
32 bites windows lehet a baja?
-
kisÁdi
aktív tag
A Battlefield 3 működése leállt.Nem hiszem el,hogy 1 percet sem tudok játszani.Nem akar megszűnni a probléma.Valaki segítene ha tud?
Köszönöm -
L-e-f-i-e
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem mintha rémlene valami hogy megjelenésre ígértek battlerecordert.
-
eugabesz
őstag
válasz
Neoteric #46443 üzenetére
Ki,mint pl. az IRAM esetében az ESL-en.Gondolod volt esélyünk a vita eldöntésére egy német csapat esetében,egy német ESL adminnal??
Mikor már a 3. csaló csapatba futottunk,úgy húztunk el onnan mint a fing a szélben...
két orosz csapat,egy német...szinte lelőhetetlenek voltak.Volt olyan,hogy a csávókámat 3-an 3 irányból osztottuk egyszerre,erre pördült egyet és feküdtünk...na akkor telt be a pohár.
Am,jókat is játszottunk,van olyan csapat akivel azóta is tartjuk a kapcsolatot.Megvertek ugyan,de csak simán taktikával,a miénk nem jött be,az övék igen.
Azóta aztán hanyagoljuk a kupákat,maradunk a fun klánnál. -
lama_lamm
aktív tag
válasz
Cybertrone #46446 üzenetére
Nem is értem, hogy az EA és a DICE ekkora háttérrel hogy tudott kiadni egy olyan játékot, amiben nincs spectator mód és nem lehet demot felvenni, csak 3rd party alkalmazással...
-
gergo0328
senior tag
válasz
Cybertrone #46444 üzenetére
mi is erre a következtetésre jutottunk.
Itt folytassuk inkább.
-
Neoteric
addikt
válasz
Cybertrone #46439 üzenetére
Nem fogják kideríteni, pont ez a probléma.
Mindegy.. részemről téma lezárva. Újfent gratula akkor a ThoR-nak.
-
H.Ezredes
őstag
Érdekes....
-
gabipaci
őstag
válasz
- = Zk = - #46422 üzenetére
[link]
Ez a leírás. Jobb felső sarokban az Install alatt katt a "How do I use this?" -re, és ott találod a "Greasemonkey" linket.
Ezt kell telepíteni, és refresh után már elvileg cserélhető sajátra is. Ha nem megy, szólj. -
Cybertrone
veterán
Mennyetek a Bf. hu-ra ezzel az adok kapok ciganykodassal... ez a prohardver Bf3 topikja, nem a clanok vergodese topik... Ha kikaptak, es csiter miatt azt ki fogjak deriteni, es kidobjak a csapatot ennyi!
-
-
gergo0328
senior tag
válasz
Norb3rto #46428 üzenetére
Látszik h te sem ismersz minket. Mi a kupár azért jöttünk h bemutatkozzunk h eg erős új klán vagyunk de az, hogy egy olyan klán ver el minket élő adásban aki sokkal gyengébb és csalókat használ és ezt szinte mindenki tudja, de az aqua tagadja az gáz. Sokkal erősebb klánokat vertünk meg metrón mint az aqua. Fradistawar mondta h büszke arra h megverte a thort....igaz csalókkal tette deazt mert nem tette hozzá. Mielőt vádolnátok minket az óvással tudjátok felajánlottuk, hogy lejátszannk úgy h a 2 személy nem játszik vagy legalább tisazta a pbshot.
Pollen: ipadről írok és dühösen ami kicsit nehéz...sry
-
-
gergo0328
senior tag
válasz
Neoteric #46426 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve barátom. Senki nemmszámítottmarra hna ThoR kikap az AQUA-tól. Nem véletlen. Merem állítani h magasabb szinten vagyunk mint az AQUA. Megkérdeztem a klánokat és mindenki tudja h 2 cheater hozta le a meccset az aquaban és azert buktuk a meccset. Nem kell itt lehúzni a klánunkat, csak tisztán kell,ellenünk játszni. Megszületik az eredmény és írok róla egy blogot, ajánlom neked. Mammut és jansaaan a 2 egyén aki hozta a meccset és pont az ő pbshotjukkalmvan a gond.... És ezt az aqua tudtq is akkor miért nem tett ellene felvétel készítéssela. Jah igen mert csalt a 2 játékos. Mondtuk,hegének h 2 olyan embert ne játszassson aki fekete előélettel rendelkezik, demégis megttte. A meccs előtt erről beszéltünk vele 1 órával.
-
-
Prison85
senior tag
Sziasztok! Most olvastam, hogy tegnap a THOR kikapott az AQUA -tól. Meg tudnátok mondani, hogy melyik serveren volt a mérkőzés és, hogy készültek-e PB screenshotok?
-
- = Zk = -
félisten
platoon-oknál képet mikor tudok bepöccinteni a helyére? mert csak ákombákomos megoldásokat enged...
-
Xaels
félisten
válasz
- = Zk = - #46415 üzenetére
Metro-n és Bazaar-on nem nehéz. Nekem is sokszor van hasonló, persze pont olyankor amikor nem veszem a játékmenetem
(#46416) Neoteric: tényleg nagyon ügyesen meg lett csinálva, nem lett túlzásba véve sem az effekt, sem a csicsa. Bárcsak fele ennyire értenék a Vegashoz.
(#46417) haly: azon a részen több mint valószínű valami Custom szerveren játszott mert testre nem szokásuk 1-be halni, de a lövések attól még szépek.
-
sith7
félisten
válasz
- = Zk = - #46415 üzenetére
az esetek 90 % - ban hátulról, és oldalról lövi le őket, szemtől szemben nincs sok kill ...
-
cellpeti
nagyúr
hol tudok keresni klánok között és esetleg kihívni őket. Segítségnek kaptam, hogy az ESL-en, de ott pontosan hogyan működik ez?
-
Xaels
félisten
[link] nem rossz Noobhent.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Mythsardan #46398 üzenetére
Disturbed from Chicago. Nem rossz.
-
Gyula84
veterán
egyesek tudnak játszani
én nekem meg alig jutott és ennek is fele gunnerként... kifogtam egy eszméletlen pilotát
-
Def26
félisten
válasz
Mythsardan #46403 üzenetére
Miért baj az, ha fut az origin is?
-
maskimx
senior tag
válasz
Mythsardan #46401 üzenetére
Origin Terms of Service.
Nem az mondtam, hogy biztosan törlik, csak azt, hogy törölhetik, ha rájönnek. Ezt pedig nem ártana odaírni a videódhoz, hogy az emberek tisztában legyenek a lehetséges következményekkel.
Egyébként van ennek legális módja is, tűzfallal letiltod az Origint és berakod offline módba, úgy is enged játszani. És még hex editor sem kell hozzá
Aktív témák
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest