Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Erdei88 #47790 üzenetére
Nem feltétlenül. "A" felől a Metro kijáratainál még nagyon be tud szorulni a játék mert szvsz ott szűkül be legjobban a pálya és nincs esélye egyik csapatnak sem kerülni.
Más:
Tegnap játszottunk és Metro jött éppen, a szerveren 2 szabály van: No BaseRape és No Cheating. Mondom megyek a Shotgun medálra USAS-al Reconként, hogy az a kaszt is fejlődjön. USAS-t csak alap lőszerrel használom. Kör elején jött egy nem épp acélos képességű játékos és neki állt sírni az USAS miatt, hogy az "Overpowered". Mondom neki, hogy én nem így gondolom(megjegyzem pláne nem akkor amikor M320, Nade meg RPG eső van). Mindegy mert nem nagyon ment vele, ilyen 4-8as statnál úgy döntöttem mégsem erőltetem és előkaptam az AEK-et
Na onnantól kezdve hullottak mint a legyek a másik csapatban. [link] Ennyit arról, hogy mi az "OP" fegyver. Jobban járt volna ha annál maradok
-
törölt tag
Nekem SKS-el 410, de tényleg csak azért, mert azzal lehet futkosni és ha valaki szembe jön akkor is ér valamit
QBZ-95B nálam a legtöbb killes fegyver, ez talán mindent elmond a hozzáállásomról.
Amikor megnézek valakit, és látom hogy legtöbb kill USAS-al van neki, egyből tudom hogy nem BF3 fan az illető
Tankkal 4x annyi killem van, mint a top kézifegyveremmelÉs 5672 Flags Captured van....
-
sith7
félisten
válasz
boogie84 #47793 üzenetére
Én is azt írtam, hogy jogosan ...
kisállat = patyesz ?
Runo
Hát a csipákat azokat én sem szeretem nagyon, kivittem, hogy meglegyen minden fegyvere, de én asval - lal futkoztam vele, meg pontokat húztam, hogy minél előbb meglegyen a pontmennyiség, nekem nem jön benagyon ez a sniperkedés ....... bár M98B - vel van 200 killem -
Zoli1222
őstag
Na! Ma vagy holnap áttérek én is windows 8-ra. HA fogom az origin games mappát a telepítés idejére átmásolom vhova, majd vissza, akkor elvileg működni fog?
-
törölt tag
Persze nehéz klán ellen tolni, ezért is léptem be én is klánba! Szinte mindig van pár ember akivel együtt lehet menni játszani.
Egyébként ha beszorítanak a répelők, akkor pl. lehet kifelé csipázni, amit egyébként nem igazán szeretekJah és nem utolsó sorban a múltkor nekiültem megcsinálni a Mortálos medált, amihez 300 kill kell. Hol csináltam sok kill-t?! Olyan csapatba áltam, amit répáznak, így nyugodtan maradhattam a bázison, jött az ellen rendesen
(volt is egy multikillem 4 vagy 5 embert nyomtam le 1 lövéssel
)
Persze a Mortalt sem kedvelem, megvan a 300 kill már egy ideje, azóta sem szaporodott
-
sith7
félisten
válasz
#21346560 #47781 üzenetére
Pont ezért nem megyek fel, másnak is legyen esélye nyerni
Szerénységemnél, már csak a szépségem nagyobb, mi ?
Én soha nem panaszkodtam, hogy baj ha halomra lőnek répa közben... ha oda el tud jutni az ellen, hogy megtegye, akkor megérdemlem...
Csak sajnos a nagytöbbség ilyenkor lelép - az ő szemszögükből nézve, talán jogosan is - főleg, ha azt látja, hogy a másik csapat felét valamilyen klán alkotja
-
SLYM
veterán
megvagyok, köszönöm
-
Madn!ght
addikt
Korábban pár embernél - köztük nálam is - előfordult a time out-os "game disconnected" üzenet. Nem tudom volt-e konkrét megoldás a dologra, de nálam a router reboot megoldja. (legalábbis egy szerverre történő csatlakozásig) Ha kilépek a szerverről és másikra akarok menni, ugyanez a tortúra... kicsit idegesítő....
A routeren nem állítottam át semmit mióta BF3-azok, kb 1 hónapja vacakol ezzel a hibával.
Ha van valami korrektebb megoldás a problémára, azt szívesen veszem.
Köszi előre is!
-
SLYM
veterán
sziasztok, feltelepítettem a játékot és amikor elindítanám egyszerűen nem indul. semmi hibaüzenet, egyszerűen csak nem történik semmi akkor amikor indítom az exe-t. mi lehet a gond?
-
törölt tag
Pont ezért nem megyek fel, másnak is legyen esélye nyerni
Egyébként meg azért nem akarok részt venni a nyereményjátékon, mert nincs időm annyit fent lenni azon a szerveren, mint másnak...
Én soha nem panaszkodtam, hogy baj ha halomra lőnek répa közben... ha oda el tud jutni az ellen, hogy megtegye, akkor megérdemlem...
-
sith7
félisten
válasz
#21346560 #47778 üzenetére
Gratulálok
és szerinted kiért van "játék" ???
a szervezőkért ?
... őket fogják díjjazni ?Pont azért vannak ilyen szabályok, hogy ne csak a "progémerek", "wargémerek" élvezzék a meccseket
Ha halomra lőnek répa közben az se jó, ha szabályozva van, hogy ne lőjjenek halomra az se jó, most akkor mi a jó ?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Lethal Gene #47777 üzenetére
Metron vannak jó 64 fős szerverek.No Explosives/Shotgun/MAV + auto admin.Itt lehet normális keretek között játszani.
-
Lethal Gene
aktív tag
+1!
Jaja, teljesen nevetséges ez a túlszabályozás...érdekes módon a legtöbb helyen szabályok nélkül (azaz max no rpg on inf) tök jó meccsek szoktak lenni..ugyanis NEM a szabályokon múlik a jó meccs, HANEM a csapaton...ha noobteam van akkor tök mindegy hogy van-e baserape vagy nincs...ha meg jó a csapat, akkor úgy sem lesz baserape.
Sztem autobalance bőven elég...
Nem tudom, hogy a magyar szerókon mi a helyzet, de nagy mapokon RPG-vel gyalogot lőni már elég ciki....nagyon kevesen csinálják, és azokat is pillanatokon belül halálra szekálják...illetve szrrá lövik...
Metróra meg úgy is hentelni mennek az emberek, szóval kár fennakadni ott bármin is...
-
tkesy
őstag
válasz
Mythsardan #47764 üzenetére
Hát az helyzet, hogy a Hitachi egy 2 lemezes 4 fejjel szerelt modell 8/16 MB cashe-el, míg a Samsung 1 lemezes 2 fejjel (16MB cashe) szerelt hdd. Szerintem ebből adódik a sebességkülönbség nagyrésze... Aztán a W8 lehet másképp is kezeli a hdd-t, meg az még friss telepítés, úgyhogy az is hozzáadhatott még egy kis pluszt, de ettől függetlenül én a Samsung-ot használnám rendszernek is. Megpróbálhatod átrakni csak a BF3-at magát (jelenlegi felállást megtatrva) a Samsungra, valószínűleg hozna gyorsulást, de mivel az oprendszer és minden más maradna a lassabb Hitachi-n, így nem lenne akkora előrelépés, mint ha átköltöznél az 500-ra...
-
mackosajt
addikt
-
Xaels
félisten
válasz
mackosajt #47765 üzenetére
Ez igaz, de például Metron és Bazaaron is van olyan pont ami közel van az egyik bázishoz és én arra gondoltam, hogy szándékosság nélkül is berepülhet oda 1-2 golyó minden nemű oda célzás nélkül. Illetve ki fogja eldönteni, hogy azt a helit a követő rakéta mikor éri utol? Mint mondtam kaptam már kicket baserapere hivatkozva amiatt mert a heli visszamenekült és a bázis felett pukkant el.
-
mackosajt
addikt
Tök egyszerű a helyzet. Mindenki tudja, mikorsötétül el a látvány. Oda nem lő be. Pl. Metro pályán beszorul az orosz csapat, akkor amíg le nem érnek az útra, ahol a busz is van, addig tilos leloni őket. Ha az usa szorul be, akkor addig nem lohetsz amig át nem lépik a bedeszkazott alagút deszkazasi vonalát. Ezt legegyszerűbben ugy tudja mindenki betartani, hogy nem is megy a közelébe a határnak. Ha nem megy oda, nehéz beloni.
Levegőben lévő célpontok esetén természetesen egy szempont van. Felszálló celpontra nem lovunk. Ha már bőven fent van, loheto. (bocs, t9) -
Xaels
félisten
válasz
mackosajt #47760 üzenetére
Komoly kérdés: olyan részen ahol nincs fizikai akadály a Base előtt, de a bázison kívüli célpontot lőve azon átmenő vagy mellette elsuhanó golyó ami behalad a bázis területére az is számít? Illetve ha a Stinger a Base felett éri utol a helikoptert(ilyenért máshol kaptam kicket)? Mert az nem lenne túl fer, ha elsőre emiatt ban lenne. Mondjuk legyen 3 lehetőség és az utolsóval együtt járna a ban.
-
mackosajt
addikt
Szolgálati közlemény!!!
Multi-Gaming.hu-n úgy döntöttünk, hogy az egyszerűség kedvéért Bázistámadásnak(base rape) azt vesszük, ha be mer lőni az ellenfél a "DeadZone"-ba. Vagyis ahova nem tudsz normális látási viszonyokkal bemenni, nem is lőhetsz be oda! Belövés = BAN!
Vagyis a teljes nyereményjátéktól való eltiltás! -
tkesy
őstag
válasz
Mythsardan #47746 üzenetére
irhattál volna merevlemez tipusokat is, úgy picit könnyebb lenne választ adni... szerintem ilyen nagy különbség a particionálásból nem adódhat, így azt gondolom, hogy több különböző tényező együttesen ad ki ilyen mérvű különbséget...
-
xavix13
őstag
Nem tudom mennyit ér ez de egy fél percet megér, még ha csak minimális esély is van arra hogy foglalkoznak vele.
Ha volt már akkor sorry.
-
ForexGuru
aktív tag
válasz
maskimx #47752 üzenetére
"nem rossz"...szval épp játszható
állandóan az elveszített magasság visszaszerzésével megy az idő
messze van egy bf2 1v1től -
Kucsek
aktív tag
Brutál KÖR volt, sajna veszítettünk de szoros küzdelemben.
A következő DLC-k fizetősek lesznek ?
-
pohár
félisten
válasz
Mythsardan #47746 üzenetére
van PH képfeltöltő is, használd azt, és nem teríti be az egész oldalt a kép...
-
Mythsardan
aktív tag
Nézegettem, hogy vajon mi lehet az oka, hogy Windows 7-en maximum fpsem 25 körül van, míg Windows 8-on(Developer Preview) ez a szám komolyabb grafikai beállítások mellet is 80-90 között mozog. Eleinte a RAM-ra gyanakodtam, mert már eléggé belaktam a rendszert és boot után megette 70-80%-át a RAM-nak, de mikor kikapcsoltam minden fölösleges programot és még úgy is szaggatott(alapjáratban 33,3% körül mozgott a RAM használat) akkor kétségeim támadtak az előző nézeteim kapcsán. Most pedig eszembe jutott egy információ, amit még Windows 8-on fedeztem fel a feladatkezelőben: A HDD kihasználtság 100%-on volt játék közben. Gyors le is futtattam 1-2 tesztet:
2 db HDD van a gépben, az első(baloldali) nincs darabolva, csak 1 partíció van, míg a második több partícióból áll(a képen csak az egyik látszik, mert majdnem azonos érték volt mindegyiken így azokat nem fotóztam le). A Windows 7 és a játék az első(C: ) HDD-n van, míg a Windows 8 a második HDD-n(G: ). Lehetséges, hogy a HDD lassúsága akadályozza a játékot? Ha igen, akkor telepítsem újra a rendszert, de ezúttal a 2. HDD-re, vagy elég, ha a játékot rakom át?
-
Góliát
őstag
Sziasztok Magyarok!
Készítettem egy Platoons-t. [link]
Amennyiben te is szeretnéd, hogy tagja legyél, akkor várunk szeretettel.
Köszönöm. -
gergo0328
senior tag
Sztem meg teljesen mindegy hogy a BF3-on belül miről írunk mivel mind a BF3-hoz tartozik. Sokan követik a kupa történéseit, és többen innen kerültek be klánba (siriq és Chrys is).
Ha van egy focis topik akkor oda azt is le lehet írni, hogy hogyan kell berúgni a labdát a kapuba és arról is h X és Y csapat mit játszott a vasárnapi meccsen és még le is írhatja, hogy mennyi sört ivott meg a bíró meccs előtt.
Azért BF3 topik, hogy a BF3-ról beszéljünk. Ebbe beletartoznak a pályák, járművek, bugok, cheaterek, patchek, videók, képek, klánok. -
sith7
félisten
válasz
Cybertrone #47722 üzenetére
Értem, hát ha a modik szerint is jó ez így , akkor biztos így is van ... meglátjuk mennyire lesz létjogosultsága annak a másik fórumnak
-
bul07
nagyúr
válasz
Neoteric #47728 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe Battlefield: Bad Company 2 topiknak ezt a részét , és persze mindenkinek aki szerint hiba innen elirányítani a kupákról, warokról, klánokról, szóló hozzászólásokat
Másnál előfordult már olyan hogy késve kezd el tüzelni a katona, de csak az késik, a futás, ugrás ilyenek normálisan megy
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tankozni próbáltam, lőttek rpg-vel és valahogy úgy fordultam hogy belepottyantam vízbe.
MIndenki visított, meg röhögtünk, én meg kiugrottam esés közben a tankból. A poén az volt hogy utána a tank a folyóban, én meg simán bele tudok szállni, és elindulni. Devil próbál a partról rpg-zni.Eltalál egy rpg, magától kiszáll az emberem a tankból, de mielőtt Devil leszed, visszaszállok a tankba.(!!Még mindig vízben van a tank!!!
)
Ráfordítom a csövet, és kiszedem őt az üteggel.
Ezután kiszállok a tankból, kiúszok a partra, fel a lépcsőn, de mikor visszafordulok, a tank még mindig a vízben. Csak utána robbant fel magától.
-
Laraxior
titán
-
sith7
félisten
válasz
Cybertrone #47708 üzenetére
Nem vagyok admin, pro, wargamer, de ez egy kicsit nem diszkrimináció ?
-
H.Ezredes
őstag
Ezek készen vannak
-
Cybertrone
veterán
Minden kedves Waros csapatot, annak tagjait, adminokat, és kuprarésztvevőket szivesen lát itt:[link] a másik topik! Jó szórakozást!
Ez csupán javaslat, de a viták elkerülése miatt valóban érdemes inkább ott megbeszélni a klánok, warok eseményeit. A pro-noob vitákat pedig a lehető legfinomabban, mert a személyeskedést senki sem szereti.
Köszönöm
[ Módosította: stevve ]
-
Neoteric
addikt
válasz
Muerte #47704 üzenetére
Miért szerinted mi mit csináltunk? Mi is ugyanúgy finoman osztjuk egymást, mutogatjuk a videókat, megbeszéljük a tegnapot vagy a holnapot, stb.
"MER EZ CSAK JÁTÉK!" - you don't say?Itt szerintem mindenkinek csak játék.
-
Muerte
addikt
válasz
dilipok #47701 üzenetére
Na igen,de nekik a baserape meg a világ legtermészetesebb dolga,meg az enemy járműveinek lopkodása
Én se vagyok itt senki de szerintem sem tartozik ebbe a topikba ez a klánozgatás,warozgatás téma.Van itt a PH-n is megfelelő topik arra.Eddig jó volt ide bejárni a magamfajta "amatőrök" közé mert volt egy kis jókedélyű oltogatás,videók,statok linkelése és a játékról MER EZ CSAK JÁTÉK! volt szó,de most napok óta a klán meg war meg admin-user osztogatás megy. Ez személy szerint engem nem érdekel,de ez csak az én véleményem.
-
Prison85
senior tag
válasz
gergo0328 #47670 üzenetére
Ami ezt illeti a H4RT is teljesen új klán ráadásul megállják a helyüket mind waron, mind publicon - mi is sokat tanultunk tőlük ami segített más mérkőzéseken. Mivel mindkét csapatot a kezdetek óta ismerem és mindkét fél szimpatikus így inkább nem fogadnék senkire. Azt sem tudom kinek drukkoljak
Ne felejtsük el, hogy számos csapat melegágya a Prohardver és épp az ilyen fórumok segítenek összeszedni egy jó kis baráti társaságot, akik rendszerint együtt posztolgatnak és együtt játszanak. Anno BF2142 -ben volt =PH= nevű klán, akiknek nem volt zárt weboldaluk vagy zárt fórumok. Simán csak játszottak Prohardveres prefixet használva - minden este. Egyszer még warozni is kiálltak
Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Megújult a PROHARDVER!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest