Aktív témák
-
szebev
senior tag
válasz
dilipok #49894 üzenetére
Nagyon nem volt idom megnezni miert nem engedte letolteni az 1 gigat . Tiszta ideg voltam miatta, jatszani akartam. Ugyhogy nyomtam egy "b"-t , majd elinditottam a jatekot es akkor tunt el minden eddig megszerzett dolgok(fegyverek,kiegeszitok,pontok) . Pont azert inditottam el a jatekot, hatha meg egyszer felajanlja az updatet, de nem tette! Ezert kezdtem jatszani. Holnap ekapcsolom megint az xboxot es kivancsi leszek, h engedi-e a patch-et. Lehet csak nalam van vmi gebasz nem tom, ezert varok vkire akinek ugyanez a problemaja !
-
válasz
#21346560 #49895 üzenetére
Megbújni szerintem is k#rva unalmas. Én is mindig rohangálok csipával, de ha szembetalálkozok 5 emberrel, akkor inkább kikerülöm őket és sunyi módon oldalról lekapom az összeset.
Mesterlövésszel amúgy még jetezni a legjobb, mert ha ki akarnak lőni, akkor még utolsó erőddel felmész amilyen magasra csak tudsz, aztán ejtőernyővel olyan ponton landolsz, ahol szépen oszthatod az áldást
-
törölt tag
Ízlések és pofonok, nekem pl az SKS nagyon bejön "közelharcra"...
Én spec utálom a lapulok és megvárom míg a célkeresztem elé jön valaki - sniperkedést.
Tschipával is inkább rohangálok...
Pont ma volt, hogy mentem tankocskával, aztán az ellenség elbújt egy olyan helyre a tank "mellé", hogy tankkal nem tudtam kiszedni (mert ugyebár a tank nem szedi szét a 15 cm-es betont), aztán szokásomhoz híven kiugrottam a tankból hogy majd kézifegyverrel lelövöm... nos, miután meghalt, döbbentem rá, hogy 8x zoom-os mesterlövész fegyverrel tankozom -
Sniperként elég jól lehet aratni. Figyelmedbe ajánlom az SV98-at. Bezony van esése a fegyónak, nem is kicsi. De itt már meg lehet nézni (bc2-vel ellentétben), hogy mekkora az esés, ha nem veszed el a szemedtől a fegyót. M39-et coop-ban tudod megszerezni. 4-es célzóval iszonyatosan brutál. M40A5 csipa meg nagyon gyors, de picit gyenge. Közelharcra tökéletes és TDM-en lévő pályák távolságára hajszálpontos. Az első csipa fegyver, az SKS viszont szvsz egy nagy sz@r. Egyedül az a nehéz... az elején annyi pontot gyűjteni, hogy legyen normális fegyvered. Először gyakorold a közeli (30-50m-es) fejlövéseket TDM-en, de RUSH-ban is lehet őket rendesen aprítani, mikor támadó vagy (nem tudnak elmenekülni
). Ha ezek mennek, akkor faszán tudsz majd célozni, és jól fog menni
Ha akarod, felvehetsz Battlelogon, én is szeretek csipáskodni
Fornettisuti: nem lehet h javították a tankot?
-
maskimx
senior tag
válasz
fornettisuti #49884 üzenetére
Ha realizmusra vágysz akkor játssz Arma2-vel vagy Project Reality-val, esetleg menj el katonának. BF sorozat soha nem a valósághűségről volt híres, a célcsoport mindig is a "casual gamer" volt.
-
szebev
senior tag
válasz
fornettisuti #49878 üzenetére
Az en tankomat tegnapelott szembol 1 rpg-vel szedtek szet! Neztem is egy nagyot !
-
törölt tag
válasz
maskimx #49888 üzenetére
Hát ezt a táblázatot asszem előről kéne kezdeni a mostani paccs miatt.....
(#49889) fornettisuti Tudod régen amikor a Win alatt furcsa dolgok történtek, akkor mindig azt mondtuk, hát ez Win... most ha furcsa dolog történik, akkor azt mondjuk, ez BF3
Nézd! Nekem is volt már, hogy 30 golóbist beletunkoltam az enemi hátsójába 6 méterről (eltéveszteni sem lehet), aztán megfordult és 100% élettel meg 4 golyóval megölt...
És nem csítelt, mert legközelebb találkoztunk szemből, akkor én öltem meg őt...BF3... életérzés, mi más?!
-
maskimx
senior tag
Long Range Sniping Tutorial
Fegyver statok. Patch előtti értékek. A jelenlegi statok készítése folyamatban van, itt tudod megnézni őket, bár a recon még nincs benne.Jó kempelést
-
szebev
senior tag
Sziasztok! Akartam ma xboxon jatszani egy kicsit. Eloszor felajanlott egy update-et kb. 170Mb volt . Mondom hol az 1gb patch ? Az update utan jatszok es kettobol ketszer kidobott internetkapcsolat miatt... Aztan megint kiirta, h van egy masik update , az mar az 1gb volt. Mondom letoltom...De nem engedte vmi miatt. Mondom akkor jatszok egy kicsit.Erre teljesen eltuntek a fegyvereim,a beallitasaim, olyan volt mintha ujra kezdtem volna multizni. A meccs vegen megneztem mennyi orat oltem a jatekba .... az is teljesen lenullazodott ! Na ,akkor irany a my stat ! Ott erdekes modon megvolt minden ! Elkezdtem megint jatszani, de megint csak az alap fegyvereket adja!
Mar nagyon tele van a .....! Akinek van xbox-a jelezne nekem, h vannak-e ilyen problemai ? Koszonom ! -
fornettisuti
veterán
válasz
L-e-f-i-e #49879 üzenetére
ezt a lol-t, add be azoknak is, akiket az ilyen 10m-re becsapodó tanklöveg jobb esetben nyomorékká tett a közelkeleti háborúkban.
ha az a realisztikus, akkor lehetne ugy, benne van a pakliban.
az ilyenek miatt mint a te mentalitásod, inkább emelni kéne 25 évre a multis minimum korhatárt.hosszu távon erősen redukálodna azon rambok létszáma multiban, akik miatt nem érvényesülhet csapat szinten az összefogás (klánok más tészta).
ezt át kellene látni s felismerni.
de tudom, ez üzlet... -
stifi
senior tag
srácok,
láma kérdés: a kilőtt lövedékeknek van "esése"?
ha nagyon messze vagyok, fölé célozzak? ha mozog az ellen, elé célozzak?
nagyon szokatlan sniperkedni és iszonyatosan béna vagyok vele jelenleg, pedig szeretem a témakört, szeretnék ügyes lenni. egyáltalán van olyan fegyver amivel 1 testlövéssel lehet ölni?
nem találok összehasonlítást a fegyverek erősségéről, pontosságáról a battlelogon -
maskimx
senior tag
válasz
Ennyi erővel akit meglőnek az ne is játsszon egy hónapig, mivel kb annyi lenne a kórházi ápolás. Aki meg meghal annak nullázzák a statját és vehet új játékot.
Vagy szerinted ki használná a tankokat, ha 1 rpg-től lerohadnának? De mondok mást, én szeretek helizni ezért jó lenne, ha 8km-ről ki tudnék szedni egyszerre több tankot hellfire rakétákkal, mert az reális...
-
törölt tag
válasz
Valamit nagyon elronthattál... belém 1 RPG hátulról 71%-ot levesz, oldalról 32%-ot...
Mit gondolsz miért sírok hogy szar lett a tank és inkább dzsetezek?! -
Viper26
nagyúr
Gyerekek a hitreg még nagyobb f.s mint volt..fedezékben voltam a gyerek vaktában lövöldözött át a falon vagy 10 másodpercig, és így szedett le...elhiszem én, hogy nincs tökéletes játék, de ez azért már tényleg eszméletlen pofátlanság a fejlesztők részéről.
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
fornettisuti #49876 üzenetére
Ja persze meg lol... és akkor már a tank 120mm-es ágyújával ha 10 méterrel melléd lőnek csak egy dögcédula legyen utána a földön mert kb annyi maradna belőled...
-
válasz
fornettisuti #49876 üzenetére
1 rpg, tanklöveg már szétszedi a helit az új patch óta.
-
fornettisuti
veterán
szvsz, annak lenne értelme, minnél jobban applikálnák a valósághoz közeli sebzéseket (minden tekintetben -legalább hc módban), mert ugy nem lenne ennyi 14-18éves vérpistike sirás, hogy ez+az miért overpowered vagy miért nem ér semmit!
(megj. 18 éves kor alatt (inkább 20) tényleg nem engedném multiba az embereket, mert nagyrészükben csak az egyszemélyes rambózás van, amit a codbol szívtak magukba.könyörgöm, ez battlefield, mondom BATTLEFIELD, NEM COD!
pl.: 1 rpg vigye rommá a helit ha telibevágja, ha csak a farokrészt találja el, még kiugorhatna a személyzet, ez reális és mindenkinek elfogadható lenne.
vagy javeli életben szétkapja atankot mint hülyegyerek a mikuláscsomagot, akkor igen is a lézerrel bemért tank 1 javelintől hulljon atomjaira, ha már igy reális, nincs vita, ilyen egyszerű!így csak hogy találomra állitgatják, mi milyen erős legyen <-bullsh*t.
saját farkát kergető kutya esete.szvsz így egyszer s mindenkorra megszűnnének az ilyesfajta problémázások (persze minimális finomhangolások lehetnének, a valóságközelitéséhez).
NO EFFENSE,PEACE!
-
boogie84
veterán
Fordítva!
Laser + javelin eddig halálos volt, mert ugye a valóságban sem tudnak lézeres megfestés ellen semmist sem tenni.
Laser + tank eddig egyenlő volt a halállal. Most a tank lövedékét azt hiszem ki lehet védeni flares-el.
Ez is érdekes.Javelin nem tud bemérni csak ha lézerrel megfestik a helit.
-
válasz
boogie84 #49870 üzenetére
Tv missile egy császár. Patch előtt lehetett is így vagánykodni helivel, most viszont gyalogos a bemérős rakétájával 1 perc alatt kiszed. Ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik a patchben, de ezt nagyon elk#rták. Patch előtt simán lehetett helizni, és a javelin, meg ilyenek nem jelentettek veszélyt. Most viszont, jön a rakéta, hiába nyomok flare-t, akkor is lelő. Nem értem mit kéne csinálni (általában javelintől kapom, ami ráadásul földi rakéta...). Ezek szerint lasert tesznek rám? De patch előtt ez miért nem volt ekkora divat?
-
maskimx
senior tag
Más is észrevette, hogy a patch óta használhatatlan az M320 füstje? Kilövöd és kb 2mp alatt el is oszlik, szart sem ér így.
De nem csak sírok, hogy nem tetszik valami, itt a topik ahol fel lehet hívni a fejlesztők figyelmét a problémára. Ez az egyetlen webes felület amit a DICE saját bevallása szerint is figyel, ezért célszerű ezt használni, ha valaki nem elégedett a játékkal.
Ha szeretsz füstölni, akkor kérlek Te is nyomj egy +1-et.
-
pohár
félisten
-
hajsza
aktív tag
Nem lehetséges, hogy a memóriamennyiséggel van a baj? Kb 2.5 hete, amikor még nem tudtam, hogy ha menet közben kilépek, akkor is megkapom az összegyűjtött pontokat végigjátszottam egy 10.000 ticketes meccset (a szerver nevében az volt, hogy nappal 600 ticket, éjszaka 10.000 és már nappal volt, amikor a meccs kezdődött). Befontam a - nem létező - szakállam mire befejeződött, de nem lépett ki egyszer sem közben a játék. A gépemben akkor 12GB volt. Ebből gondolom, hogy a hosszabb menetekhez több memóriára lehet szükség.
-
N_A_S
veterán
válasz
ProciVettel #49855 üzenetére
Más magyarázatot pedig nem találtam. Tegnap is Chrommal kezdtem, 20prec után leállt az .exe, átváltottam FF-re és 3 óra gém... Azt mondjuk nem tettem hozzá hogy nekem a Chrome az 30 lappal indul, lehet hogy az egyiken van olyan plugin, amit nem szeret.
-
válasz
ProciVettel #49855 üzenetére
Amúgy valaki csinálhatna egy ilyen összemérést böngészők között, hogy melyiket érdemesebb bf3 alatt futtatni, (vagy inkább előtte
). Én próbáltam már minden félével, most chrome-al. Az internet explorer nem akarta a coop-ot indítani, a chrome viszont már random emberkékkel működik. Sajnos erre a problémára (haverral co-op-ot nem tudunk tolni) még mindig nem találtam megoldást. Múltkorit próbáltam vírusírtó meg minden nélkül, és úgy sem... Ha vki volt ilyen helyzetben, akkor az igazán megírhatná.
-
-
Winne
nagyúr
Ti most tulajdonképpen miről beszéltek a BF3 topicban?
-
Alexios
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #49848 üzenetére
szerintem hagyjuk, csináld linuxon felőlem ha úgy jobb neked
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Doki-HUN1978 #49844 üzenetére
Ha Te azt gondolod, hogy a Linux az vírusmentes, illetve hibamentes, akkor tévedsz.
(#49843) Norb3rto
Próbáld live chat-en, hátha tudnak segíteni
-
dilipok
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #49841 üzenetére
varj, itt tisztazzuk, hogy a "komoly penzugyek" nalad mit jelentenek. Nem eppen az internetbankingra gondoltam
Sok szerencset a CSAK szemelyes intezkedessel a mai vilagban
De miutan a legtobb konyvelo/penzugyi/vallalatmanagement program windowson fut, ezert furcsalltam ezt a velemenyt. (en legalabbis csak windowst hasznaltam meg az osszes munkahelyemen (ahol "komoly" penzugyekkel foglalkoztam), ezert is kerdezem, hogy te milyen tapasztalatokkal rendelkezel)
adam014: en is ugyanezen a velemenyen vagyok, es mint mondtam, a "komoly" penzugyek nem holmi internetbankingnal kezdodnek...
-
Alexios
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #49844 üzenetére
ezt kéne tényekkel alátámasztani.. de ha már itt tartunk sehol nem olvastam olyat, hogy updatelt, vírusírtóval rendelkező windowsos gépekről tömegével lopnák a pénzügyi adatokat..
dilipok: de az internetbanking se lesz semmivel biztonságosabb linux alatt, mivel mindkettő böngészőben fut, https csatornán, stb, kvázi ugyanazok a sebezhetőségek lennének akkor mindkét rendszer alatt..
-
Norb3rto
őstag
Még jó, hogy BF topicban v.unk
erre vki vmi megoldás??
-
Alexios
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #49841 üzenetére
Ne szórakozz már, miért lenne biztonságosabb linuxon pénzügyeket intézni? Biztonsági rések vannak mindkét rendszeren, ezért is jönnek az updatek, ha meg ennyire félsz a vírusoktól akkor felraksz egy vírusírtót azt kész.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
dilipok #49840 üzenetére
Komoly pénzügyet csak személyesen intézek/intéznék.
De biztosan nem windows alól, hanem min. egy Linux alól.Roppant sérülékeny a windows, tele biztonsági résekkel, melyet a vírusok írói, ill. kémprogik írói ki is használnak.
Biztosan még soha nem hallottál ilyesmiről, nem igaz?!
A "hülyeség"-et viszont alá is támasztanád néhány érvvel, vagy csak írogatod a semmibe?! -
dilipok
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #49838 üzenetére
azon kivul, hogy hulyeseg? Semmi
nagyon off bocsanat mindenkitol, de attol meg erdekelne, mire is alapozod ezt a velemenyed. Netan szemelyes tapasztalat? Milyen programokat hasznaltal "komoly penzugyek" intezesere, ami jobban mukodott mas alatt mint windows?
-
Norb3rto
őstag
Szintlépéses problémára van már megoldás?
-
KingKress79
aktív tag
most tölti a patch-t xbox-ra
-
hajsza
aktív tag
válasz
csibe1 #49834 üzenetére
Megint olyasmiből indulsz ki, ami az embereknek csak egy nagyon kicsi százalékára jellemző. Mr. Steve Blood azt sem tudja, hogyan kell jogosultságokat állítani. Ha mégis, akkor Junior Steve Blood úgy is kikönyörgi, hogy az "XYZ" programot had telepítse fel, mondjuk azzal az indokkal, hogy attól jobban fog működni neki a játék.
Viszont kicsit elgondolkodtam az üzleti gépekkel kapcsolatos korábbi megjegyzéseden. Ha Junior Steve Blood minden hónapban ki tudja fizetni a 10$ előfizetési díjat, akkor ott valószínűleg futja másik gépre is.
Szerk.: hogy mennyire könnyen be lehet csapni másokat, egy gyors példa. A múlt hétvégén nálunk vendégeskedett két unokaöcsém. A fiatalabbik (11 éves) mesélte, hogy az iskolában az egyik osztálytársa mesélt neki egy programról, amit ha feltesz a mobiltelefonjára, akkor annak kétszeresére nő a memóriája. Bár ő még csak gyerek, de szerinted hány felnőttnek szólalna meg a fejében a vészcsengő, hogy "Vigyázat, ez átverés".
-
dilipok
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #49832 üzenetére
juuuuj, ezt te komolyan is gondolod? Ne nevettesd mar ki magad ilyenekkel pls
-
TTomax
félisten
válasz
Mythsardan #49826 üzenetére
Végignéztem a videókat az oldalon... most már mindent értek...el is ment a kedvem ...
-
hajsza
aktív tag
válasz
Mythsardan #49826 üzenetére
Az Origin account csak egy példa a többi között. A botnetbe bevonás és az e-mail címek gyűjtése viszont észrevehetetlen még akár egy informatikában jártasabb egyén számára is. A bankkártya adat felhasználása már feltűnőbb, de vajon hányan ellenőrzik minden hónapban az összes tranzakciójukat? Pláne hányan fogják ezt összefüggésbe hozni a gépükön levő csalóprogramokkal? Egy ilyen trójai program nagyon sok szemétséget meg tud tenni anélkül, hogy a készítők elveszítenék az "előfizetőjüket".
Csibe1: rengeteg olyan család van, ahol örülnek, ha 1 játéra alkalmas gépre összegyűjtik a pénzt. Akkor pedig apuci is ott fogja lebonyolítani a bizalmas ügyeit.
-
Mythsardan
aktív tag
CENSORED: Black Ops egyjátékos kampányában volt egy olyan rész, mikor M60-al kellett öldökölni, ha meg eltaláltál valakit, akkor csak repültek a végtagok, szakadtak darabokra a katonák
(nemhiába tartom az egész sorozat egyik legjobb tagjának ellenben a legújabb jövevénnyel)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #49800 üzenetére
Ez az ami engem is igazán bosszant. Bazz akkora kaliber krátert vágna a katona testébe, itt meg simán elfutnak előle.
-
csibe1
addikt
válasz
hajsza #49823 üzenetére
"Őket persze egyáltalán nem sajnálom, legalább utoléri a megérdemelt büntetésük, de ha valaki pl. apuci számítógépét használja ilyesmire, akkor bizony akár a családja megélhetését is kockáztathatja."
Ha apuci olyan amatőr,hogy a gyereket odaengedi az üzleti célokra használt gépéhez,
akkor úgyszintén megérdemli. -
Mythsardan
aktív tag
válasz
hajsza #49823 üzenetére
Akik készítik ezeket, valószínűleg ebből élnek, mert halomra keresik magukat, csak azzal, ha havonta csak 20.000 előfizetőjük van, így nem hinném, hogy el akarják veszíteni az előfizetőiket pár origin accountért cserébe
Csak hogy legyen valami alapja annak amit mondtam, beregisztráltam Illusion Hacks weboldalra, hogy hozzáférjek a tagok listájához.
Mint kiderült 27929 felhasználójuk van, ha ennek csak a fele fizeti havonta a legolcsóbb szolgáltatást, ami 10$, akkor az máris 139645$(30.797.640,36 Ft) bevételt jelentene. Hidd el ha tudnék cheateket készíteni, a nap 24 órájában azon lennék, hogy ne vegye észre a pb, főleg 30 millió Ft-ért havonta.
-
Livius
őstag
-
hajsza
aktív tag
A csalókkal kapcsolatban nekem eszembe jutott egy egészen más jellegű gondolat: manapság a csalóprogramokat már nem kihívásokat kereső ifjú programozók írják, hanem profi programozók, akik valamilyen nyereségorientált csoporthoz tartoznak (ez akár lehet pl. az orosz maffia is). Márpedig azok a balekok, akik egy ilyen társaság által írt programot önként és dalolva beengednek a saját gépükre, gyakorlatilag informatikai öngyilkosságot követnek el. Ugyanis semmi nem gátolja meg a programot abban, hogy az illető gépét botnet részévé tegyék, bizalmas információkat küldjenek róla (jelszavak, e-mail címek, de még akár bankkártya adatok is). Egy BF3 csalóprogram esetén pl. az Origin név és jelszó egyértelmű célpont lehet. Egy ilyen alvó kód pedig akármikor aktivizálódhat és akkor a "boldog tulajdonost" nagyon kellemetlen meglepetések érhetik. Őket persze egyáltalán nem sajnálom, legalább utoléri a megérdemelt büntetésük, de ha valaki pl. apuci számítógépét használja ilyesmire, akkor bizony akár a családja megélhetését is kockáztathatja.
Szerk.: szóismétlés törlése
-
Mappa
addikt
válasz
Cybertrone #49817 üzenetére
Jaaa tényleg
-
Livius
őstag
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #49813 üzenetére
Természetesen eltalálom, van hit (X), de most beteszem a javelint majd, azt hiszem már unlockoltam.
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #49810 üzenetére
RPG-vel 4-et belelövök és még mindig csak mozgásképtelen, ez elég idegesítő egy papírtanktól.
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #49810 üzenetére
Ne nekem mondd, én még mindig "tankos" vagyok. Vagyis lennék, mert már ritkábban ülök bele mint másba.... mostanában a Jet és a Tschipa a nyerő
-
bundilolo
tag
válasz
Ezt én sem értettem sosem. A valóságban, ha eltalálnál egy embert vele, darabokban lenne. Itt meg minimum 4 találat kell hozzá. A hangja tényleg jó lett, de inkább erősítették volna meg azt a lövedéket.
-
mackosajt
addikt
Logitech - Multi-Gaming.hu első hónap sorsolás időpontja és a nyomonkövetés helye!
(katt a linkre)
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #49798 üzenetére
Érdekes, mert nekem a Jet most jobban kézre áll mint a tank. Mostanában Jettel 4x annyi pontot szedek össze egy meccsen mint tankkal... pedig a tank a zistenkirály
-
Winne
nagyúr
válasz
Ez mondjuk elég fura volt nekem is, tegnap volt ember, aki két találatot is túlélt, hát nem szét kellett volna szakadnia?
-
Edem05
őstag
válasz
Lehet, hogy csak én érzem így de mintha minden patch-el rontanának a játékélményen. Mire kezded megszokni a fegyverek sebzését miből mennyi kell és kiélveznéd a helyzetet akkor benyomnak egy ilyen patch-et ami elrontja az egészet. Most megint kereshetem a fegyverem. Szóval nekem nem tetszik ez a patch.
Aktív témák
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest