Aktív témák
-
Tauren45
aktív tag
válasz
Mukorka #48493 üzenetére
Mindennél bent van a rendszergazda, régi driverrel és újal is ugyan az a szarság, most kaptam egy olyan hibát, hogy tegyek be olyan vga-t aminek több mint fél giga vramja van, de kérem nekem 1 giga van.
Registryben nem babráltam mivel nem volt ott a TM a jobb felső sarkában.
Tényleg köszi, hogy próbáltok 5letelni de sajna ezek eddig még nem vezettek eredményre.
Szerk: Szerintem valami RAM hiba lesz ez mert WoW-nál, is szokott ilyeneket dobálni, hogy nincs elég ram stb stb.
De hát haverom msot vett 8 giga vadonat új ddr3mas ramokat és továbbra is appcrashel neki is. -
kutkut
addikt
válasz
- = Zk = - #48494 üzenetére
Te is kipróbálhatod!
-
maskimx
senior tag
válasz
- = Zk = - #48490 üzenetére
Colorblind mode
-
tkesy
őstag
válasz
Tauren45 #48482 üzenetére
Emlékeim szerint nálam azután szünt meg az appcrash, hogy a Bios-ban az Advanced Memory Settings / Performance Enchance értékét Extreme-ről visszábbvettem...
Gyanítom, hogy Nálad ez konkrétan nem fog segíteni, de lehet érdemes lenne állítgatnod a memória beállítások terén... -
pohár
félisten
kis cseles videó, a vége pedig felettébb érdekes, tudtátok hogy Davamand Peaken a föld alatt egy egész jetraj van?
-
Winne
nagyúr
Tárgytalan.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Doki-HUN1978 #48404 üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
kemalboy01 #48475 üzenetére
Oda van írva minden kiegészítőhöz, hogy mire jó...
-
Tauren45
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni, hogy mi a büdös francért appcrashel még mindig a BF3-mam?
A következő a konfigom:
alap: Asus P5QC
CPU: Intel Core 2 Quad q6600
ram: Kingston ddr3 4096MB cl8
vga: Sapphire Hd5850 1GbWin7 ultimate, minden driver napra kész, vga bios, alaplap bios, win update, minden amit csak el lehet képzelni.
Újra raktam a windows-t a gamet nem cdről hanem letöltve, frissítések mind fent vannak.
Az a TM-et a végükről nem szedtem le mert nincs is ott. . .
Egyszerűen nem tudom mi a fene baja lehet. Ha tudtok bármit ami segíthet nagyon megköszönném.
Üdv, további szép estét.
-
kemalboy01
tag
Mire jó az underslug rail és a heavy barrel????? :S
-
törölt tag
válasz
Viper26 #48465 üzenetére
Nem tom, nekem most úgy tűnt inkább csak a kill-t számolja... vagy tényleg csak ennyiszer haltam volna?!
-
Viper26
nagyúr
Na, szép új bug....nem számolja a kill-t, csak azt hogy hányszor haltál...szuper.
-
tkesy
őstag
válasz
Mukorka #48463 üzenetére
akkor nálam nem stimmel valami, mert ha én rögzítek vmit half HD-ban 30 fps-el, akkor kb annyit is vesztek (~55 --> ~30) úgy hogy a game ssd-ről fut és hdd-re mentek...
úgy mondjuk még nem próbáltam, hogy ssd-re megy a mentés is...
48460: a videón ~ 5 fps-t vesztett rögzítéskor....
-
Mukorka
addikt
válasz
maskimx #48462 üzenetére
Azért neki is lejjebb ment az fps ha jobban megnézed. Ezenkívül az is számít hogy mekkora felbontásban rögzít. Én se sokat vesztek mivel másik vinyóra mentem a videókat mint amin a gépem van de SSD-re azért már túlzás
Így is bőven 30+ felett van ha 1080p-ben rögzítek.
-
busman
veterán
Hogy meglegyen...
-
pohár
félisten
-
maskimx
senior tag
válasz
ricshard444 #48437 üzenetére
Esetleg itt találsz megoldást a problémádra.
-
bundilolo
tag
A google biztos nem a PH-s Bf3 topicba vezet, de legyén itt szerencséd.
Ui.: Ez nem egy válasz!
Valakinek esetleg sikerült részt vennie abban a fícsörben, ami battlelog alján egy pajzzsal van ellátva?
-
válasz
Zoli1222 #48390 üzenetére
Én azért már egy kicsit megbántam, hogy oroszat vettem, de főleg azt, hogy haver ugyan ott vette, és ő meg bármilyen nyelv közül tudott választani letöltésnél. Vicc
Minden patchnél, amelyikben belenyúlnak a nyelvi fájlokba, ott kell majd macerázni 10 percig... Mostaniban is, mivel a gyorsmenüt kibővítik úgy hallottam. (Qbetü, egér kiválaszt) -
-
bundilolo
tag
válasz
ricshard444 #48430 üzenetére
Ha kötekedni szeretnék, ahogyan te, akkor ezt ajánlanám a figyelmedbe: [link] , de inkább csak elengedem a fülem mellett.
-
Mukorka
addikt
LoL PS3-on lehet venni már shortcutokat amikkel azonnal fel lehet oldani minden fegyvert vagy külön minden jármű cuccot is
Jó nagy noob dolog ez szerintem
-
asuspc96
senior tag
Kellemeset!
Itt mikor szervezünk egy PH!-s szerver találkozót ? Akár egész estés...
itt már szervezik..............emberek ezt nem nézhetjük tétlenül...ez burkolt kihívás..Szóval a kérdés gondolom nem az, hogy legyen-e hanem az, hogy mikor és melyik szerveren ....?
asuspc96
-
Erdei88
veterán
válasz
ricshard444 #48432 üzenetére
Driver reinstall lett volna a következő tippem
-
-
Erdei88
veterán
válasz
ricshard444 #48428 üzenetére
Driverben be van kapcsolva?
-
-
bundilolo
tag
válasz
ricshard444 #48428 üzenetére
Egy Nvidia driver.
-
Nálam nem megy a Crossfire 6990el,csak 1 gpu megy,milehet a megoldás?
-
Sabre
őstag
Akkor most a beharangozott patch aktivizálva lett v még nem?
-
Winne
nagyúr
Beújítottam én is, beköltözöm a topicba ha nem gond.
-
sittes79
addikt
"-Increased the spawn protection time from 1sec to 2sec. The protection will still be immediately canceled as soon as the player moves or shoots.
-Spawn protection will no longer be canceled by the player looking around."Csak kérdem, hogy ez a két dolog nem üti egymást? Ha nézek, mint az ökör akkor van protection, ha levegőt veszek akkor már nincs??? wtf?
-
cellpeti
nagyúr
bocs kicsit lemaradtam, mire való pontosan ez a Create Match?
-
sittes79
addikt
és a lényeg a DUDA!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Megváltozott a battlelog..
(#48410) ForexGuru
Oh, yes, yess, yesss.
-
pohár
félisten
válasz
Doki-HUN1978 #48404 üzenetére
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest