Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Slim profilos klaviatúrával adott magáról életjelet a Cherry
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
gabipaci
őstag
Erre pont most fogok szabályt írni, kb 5 perc múlva.
Nagyjából ilyet:
javelin, stinger nincs korlátozva (emberre nem tudod elsütni)
RPG/SMAW három gyiloknál kapsz egy killt, negyediknél egy óra bant. A számláló lefelé megy, ha ölsz mással is közben. Kivéve metró, ott ha leszületsz vele, kapsz egy killt, ha ölsz vele (leszületsz vele, meghalsz, leszületsz mással, és felveszed az előző hullád kit-jét, és azt hiszed, hogy kijátszod a szabályt) kapsz egy végleges ban-t.
M320-ra pedig a 3 gyilok kick, 4 gyilok, egy óra ban.
Azért ez a bonyolítás, mert volt panasz, hogy nem lehet a légi járművek ellen érvényesülni, mert azt is számolta a plugin (projetile explosive kategória volt beállítva)
USAS egyenlőre nincs korlátozva, nem volt eddig probléma -
Laraxior
titán
Akinek ment anno a beta, annak ez is fog menni, de van akik most is küszködnek laggal, akadással, amik valószínűleg a drivernek tudhatók be. Ati front, és az új nVidia. Tehát jelenleg még különbség sincsen
Gyorsabb szerintem nem lett, de használható az Ultra részletesség, ami tényleg Ultra. -
Tomics
addikt
-
-
Föcsök
aktív tag
Hát na, egy multiplayer videó jobb lett volna, de itt is, a buktások, meg shotgunos fickó jók voltak, meg a végén a lassított robbanás. Már megint az ilyen "Stay away from the f-ing car...." érzés volt.
Én ezt nem olvastam a hivatalos facebook-on, és szerintem nem lesz semmi ilyen, annyi ilyen spekuláció bukott már meg, meg ha most felrakják store-ra kedden/szerdán, megtudják még azt csinálni, hogy leszedheti bárki, de majd csak csütörtökön/pénteken játszhat vele a plebs?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kérdésem facebookon pcgurunak:
"Lajos Csóka"
Ő, gyors kérdés. Mivel sehol nincs még infó beta kezdetéről, honnan tudjátok hogy kb 10nap van kezdésig?"PC Guru"
Szeptember 11-et mondtak a Gamescomon.
Hell yeah ha ez igaz...
-
aAron_
őstag
Persze, nyilván nem kell aggódnom, hogy nem fog futni, de ma ugyan abból a pénzből már lényegesen jobb gépet lehetne összehozni, ami közel max grafikán vihetné FHD-ban. A mostani gépem pedig eddig szinte ki se használtam. - persze megszokhattam volna már, ilyen a hardver business
(#2733) kovsol: szerintem kb. ugyan az lesz mint a ps3 verzió, max észrevehetetlen külöbségekkel. Szvsz most csak egyszerűen ps3-mat részesítik a marketingesek előnyben.
-
boogie84
veterán
Félreért aki trolloz engem (nem is érdekel a véleménye). Én is vártam, egyenlőre várom is a játékot. Jó lenne ha alternatíva lenne az MW3-ra (cod4-re, TF2-re, MW2-re).
Egyébként igazad lehet, a videót vmivel fel is kellett venni ám sztem az nagyrészt proci/hdd függő.
(#870) Neró: Tuti kipróbálom a bétát! Az alapján kerekebb lesz a véleményem.
(#875) Lorenzo9: Részben egyetértek veled. Ebben a játékban is mint pl TF2-ben is a csapatjáték lesz a lényeg. Gondolom. (elgondolkodtam h steamen megveszem a bc2 full packet 10 ejróért, de mégsem, mert nem tudom h mennyien játsszák, ill h mennyien játsszák a csapatjátékot... ). Meglátjuk milyen lesz. Nekem ez a 64 fő extrém soknak tűnik még mindig.
(#868) Cybertrone: Sztem semmi baj nem volt az MW2 vagy a codos HC találatrendszerrel. Én azt preferáltam. Nekem nem tetszik h sokat kell lőni az ellenbe. Épp ezért hagytam abba az MW2-t online, mert HC-t senki sem játszik. Áttértem az alternatív MW2-re ahol szerverünk is van. Nincs magas ping (ennek ellenére vmi hiba van a redszerben mert van h belaggol alacsony pingnél is)
Én is abban bízom h jó játék lesz! Félreértés elkerülése végett!
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- PlayStation 3
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- Monitor hiba topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest