- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
RichieTri
senior tag
válasz
DjDanee87 #38194 üzenetére
pedig az M4A1-nek a legkissebb a recoilja.és szerintem a legpontosabb engi fegyó,főleg hangtompítóval. lángfogóval meg kb annyit szór mint a g36c alapból.talán a kettő közötti átmenet a g53, de az meg a lassú lövedék miatt 1v1-ben nem a legjobb :S
eddig g36c vel nyomta, de felidegesített, hogy távolabbi célpontokra egy egész tárat ki kell lőni mert akkora a szórása.hiába pötyögök...
most M4A1-kobra-grip-LS/TL. utóbbiakat csak helyzetben kapcsolom bemás
tudom itt sokan PC-n tolják.
én xbox-on nyomom. azt tapasztaltam, hogy vannak itt is nagyon félisten gyanús alakok.
érdekes, hogy meccs után néha ránézek a logjukra és 80%-ban pc-s regjük van.ráadásul nullázott
ez valami bug vagy létezik átjárás a két platform között. mert azért tisztában vagyok vele, hogy egy egér-bill kombóval infantry-ban sokkal jobban lehet célozni/lőni.
mai délutánomban is van pár arc aki 0-ás pc-s loggal rendelkezik.elgondolkodtató -
DjDanee87
addikt
válasz
- = Zk = - #38192 üzenetére
Ez engem is érdekelne. 12x zoomot ezért nem is használok, az szinte mindenhol lerontja az FPSemet olyan szintre, hogy már zavar a célzásnál. 8x-al nincs ilyend, vagyis nem írja semmi az FPSemet, de azzal tudok játszani, nem esik annyira vagy egyáltalán nem esik vissza az fps.
-
Paul119
addikt
válasz
--Lorant-- #38195 üzenetére
valami driver bibi, próbáld meg a gyárit felrakni
-
HollyBoni
veterán
válasz
--Lorant-- #38195 üzenetére
Cseréltél drivert? Nekem is volt hasonló problémám régen,vagy driver csere,vagy Win reinstall megoldotta. Az a baj,nem tudom melyik.
-
--Lorant--
aktív tag
Segítsetek,nekem ilyeneket dobál,van erre valami gyógyír? Már az idegeimre megy sorozatosan kapom ezeket mostanában
-
DjDanee87
addikt
válasz
Zoli1222 #38173 üzenetére
Én sem látom ezt a sima M4est a profilomon a fegyverek közt, ezért is érdekes.
Sima M4 - burst only
M4A1 autoIgazából nem sokat használtam M4et, és nem is fogom. Mondom iszonyat felhúz. Már egy burst leadása után az eget kémlelem kb. Irtózatos. Single üzemmódban használtam a legtöbbet, vagy közelre jó a bust és hipfire spray and pray üzemmódban
szerk: csak megtaláltam. Statisztika oldalon ugyan nem írja a killek számát, gondolom beleszámolja az M4A1be, de unlockok közt ott van az engineer unlockoknál. Szóal engineer only cucc - de szerintem trágya
-
H.Ezredes
őstag
válasz
- = Zk = - #38192 üzenetére
Kb mennyiről mennyire?
-
- = Zk = -
félisten
hirtelen FPS esés 12x/6x scope-nál, arra mi a megoldás? csak a felbontás/részletesség csökkentés? ( pl Kharg Island-on, ha zoomolok és egy közeli fa beleesik, akkor csökken az fps számom qrva erősen....)
-
BandiHUN
veterán
válasz
gordonfreemN #38178 üzenetére
Ezek jobbára bugok,óvatosan kezelendőek a tetők,mert a perem a te szemszögedből akár nem is látszik,de a gémben a fegyód elé esik...csak a sniper távcső nagyít ugye,szemmel látsz,de igaából nem szemmel lősz,hanem szerintem csípőből,és így a te lövésed elakad,hiába nem látsz takarást,a te fejed viszont szépen kilóg.
Késsel ne szokott gondom lenni,csak hátulról szoktam,akkor nem suhint,hanem jön az anim,talán még sosem bosszankodtam emiatt egyedi esetben.Más kérdés,hogy pl.a szintén késsel suhogtató ellent nem tudod sebezni se egykönnyen,mert csak emelgeted a kezed,knife only szerón ez nagyon látszik,páran valahogy erre is tudnak trükköt,mert van,aki a legnagyobb tömegben is nyomja a népet lefelé.Én ott is egy-egy leszakadót keresek,az ha egy röpke pillanatig nem próbálja az előtte levőt,vége is.Egyébként jó eséllyel az ilyen bugosdi miatt marad úgy a kés,olyankor kapod elő,amikor elvileg teljesen jó lennél egy rendes döfésre,de a másik pl.megállít egy szintén késpróbával,amíg ő "animál",suhogtat,addig nem tudsz vele kezdeni semmit.AKKOR SEM,ha háttal áll!
Hitbox meg olyan,amilyen,elé kell lőni.Hosszabb ravaszhúzással ráadásul automata fegyóknál bejön még a lentebbi gond is,hogy 1lélegzetre rendes hatással csak pár golyót tudsz kilőni,így ravaszt húzva átfutóra és korrigálva pár lövés után tök mindegy,hová célzol,mert el fog szaladni.
Egyébként nem muszáj a reconnal sniperezni...ott a MAV,a T-UGS,ami jó pont,a mobil spawn is hasznos,és tudsz menni "all kaszt" fegyókkal,például shotgunok,UMP-45,P90,ezzel is ugyanúgy a recon kaszthoz dobod a pontokat.Robbanós shotival pl.remekül lehet húzni metrón azt is,letéve egy spawnt és egy T-UGS-t,özönleni fog az assist,100spawnért is jár ugye medál,az 50surveillance(assist) ribbonra szintén.MAV-val meg pl.rushban lehet az ember menő nagyon,vagy TDM-en.Sniperezni is jobb TDM-en a random spawn miatt,vagy esetleg metrón is a spawnok környékén.madgie:
kipróbálom majd,a qbu-ssal úgyis meglett a 100 kill,kell valami helyette,meglepően pontosak amúgy az lmg-k,vicces,hogy pl.tdm-ben talán még jobb is,mint sima riflézni,ilyen meg-megállós aktív kemppel el lehet lenni,csak gyorsabb lmg kell,nem kell különösebben tárazni,a supporttal általában ugyanúgy jól megy a lőszer a kollégáknak,a claymore,főleg a láda miatt több darab elhagyását és az erre kapott szitkokat inkább nem ecsetelném
Ráadásul ez utóbbiak megmaradnak halál után is,remélem a kövi peccs sem bántja ezt.Nomeg hogy az akna is ilyen lesz,azt én ilyen eltűnősen nem használom,nem éri meg.
-
N_A_S
veterán
Háj Szoldzsörsz!
deicide kolléga által mától velem is találkozhattok az online csatamezőkön. Örülnék pár jó tanácsnak, hasznos tippeknek a multiva kapcsolatba. Itt is vannak hasznos konzol parancsok mint pl Crysisban amit érdemes beállítani (fov, colorgrading, és hasonlók) ?
Egy kérdés így rögtön az elején: csak 1, azaz 1 db soldier lehetséges / account?
Szolgálatra jelentkezem!
a játékban northern88 néven találtok meg
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Itt sok az origin-es forma,kéne egy kis help. Most vettem egy BF3 kulcsot,hogy tudom kiválasztani hova telepítse/töltse le a játékot?
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #38181 üzenetére
Csak a szakaszodban levők tudják használni.
-
- = Zk = -
félisten
mi kell ahhoz, hogy a recon-os rádió békön-ös kütyümön bárki tudjon respawn-olni?
(#38182) Laraxior
ettől féltem bakker!de továbbmegyek: a szakasz, az gondolom az, akikkel zöldek vagyunk. ergó, a térkép mellett látom, kivel vagyok egy szakaszban.
nah, lehet nem figyeltem, vagy tényleg nem volt, de én úgy respawnoltam, hogy nem voltam csoportban -
Bazzzs
senior tag
válasz
Az első eset velem is elő szokott fordulni, de eddig fel se tűnt, hogy valami nem stimmel. Most gondoltam csak utána, hogy olvastam a hozzászólásod. Én az egér középső gombjára tettem a késelést, így ha kerítésre használom, akkor nálam is csak suhint egyet, majd visszavált az elsődleges fegyverre. Ha ellenfelet akarok hátulról becserkészni, de ő az utolsó pillanatban megmozdul, akkor tényleg a kezemben marad a kés. Ezek szerint, akkor itt van valami hiba a rendszerben.
-
dilipok
veterán
válasz
csak az utolso reszhez tudok hozzaszolni: fugg a tavolsagtol es a celpont sebessegetol. Ertelem szeruen, minel tavolabb van, annal feljebb es ele kell celozni, mert annal tobbet fog elmozdulni a fegyver elsutese es a talalat kozti ido alatt. Arrol mar nem is beszelve, hogy meg ha el is talalod pontosan, hogy hova kell loni,a loves utan ha csak egy kicsit is lassit/gyorsit a celpont, mar nem fogod eltalalni, mert nem oda kellett volna celoznod a megvaltozott sebesseg miatt.
-
gordonfreemN
addikt
Tapasztaltátok már, hogy valakit hátulról megközelítve késelnétek meg, de mondjuk tegyük fel elsőre nem sikerül, mert pont elmozdul.
A késelést úgy értem, hogy nekem egérgombra van állítva, így nem váltok át a késre, hanem csak a közelharc gombot nyomom.
Szóval első csapástól az ellen megmenekül, majd mire lőném, mert ugye nem! a késre váltással akartam késelni, ergo vissza kéne hogy váltson automatikusan fegyóra, de ez a szarházi késen marad, és csak vagdosok a levegőbe.
Enemy nélkül még sehogy sem sikerült megismételni. Lehet, hogy a program úgy érzékeli, hogy ha a kést előkapom és ugye nyomom a bal egérgombot, akkor azon marad? Elég gáz így késelgetni...
Másik: M98-cal nyomulok tetőről és az épület széle fölött lőnék el, de nem hangyafasznyival, erre csak lövök, meg lövök, az enemy meg leszed. Nem mozgott, telibevágom, erre mégsem kap találatot. De ugyanakkor az épületen sem lehet látni, hogy esetleg azt lőném, mint mikor szar a hitbox(?). Egyszerűen eltűnik a golyó.
Még egy, hogy ha akkor indítom a lövést, mikor én kaptam egy találatot, de még célra tartva vagyok (M98) akkor sosem kapja meg a golyót az enemy. Mert ugye ha legalább sebzést bevinnék, akkor ha leszedik, küldené nekem a ... nem jut eszembe pontokat. De egyszer nem fordult még elő ilyesmi.
Még egy, ha M98-cal akarok leszedni valakit, hát futás közben, kb 5% alatti, akit le is szedek. Nagyon nehéz olyankor betalálni, vagy ezt csak én érzem így?
Mennyivel kell előrébb lőni, vagy felé? Mert próbáltam kicsivel elé, nagyon elé, elé és fölé, de kudarc. Lehet nehéz nekem ez a recon kaszt? -
BandiHUN
veterán
válasz
Laraxior #38175 üzenetére
Pont láttam nálad,ment is kedvencbe...Szeretem a shotit,de asszem' 1000kill után abbahagyom az űrshotizást metrón,tolni kéne másokba is.Mondjuk azért gondolkodtam még egy M26 Mass mastery-n is,se a fegyót,se a dogtagot nem láttam még talán senkinélTárcsere-reflexre:ha fegyót váltasz,akkor félbeszakad,ha megcsúszna mégis a kezed,ez életmentő lehet
Egy gyors fel-le pl.a görgővel és ismét lövéskész vagy.Nálam is előjön egyébként,de szerencsére a legtöbb fps-ben működik ez a dolog.Mondjuk persze csak óvatosan,mert ha nem megy le az anim,nem sok van már,akkor időveszteség,mert ha rászántál már 3mp-et a reloadra,akkoris úgy marad,kevés lőszerrel esetleg célravezetőbb mégiscsak egy gyors hasrafekvés,vagy fedezék.
Másik kellemetlen Metró-reflex az embernek,amikor középtávon nem bízik magában,és inkább dob egy granyót,pedig bevállalósan összejönne a kill talán,és persze dobás közben meg puff,rosszabb esetben a granyót is elnyeli az éter,jobb eselben helyben pukk.Mondjuk ezen pár kör rendes szerón is játszás azért tud segíteni pár rossz tapasztalat után.
-
kapeti07
senior tag
-
Laraxior
titán
Utálod a Métrót? Gyere busszal
Only automata. Autokick minden egyébre
Figyelem! A járat csuklós, 64 ember befogadására alkalmas. Általában szardínia-effekttel közlekedik, közepesen hosszú (700 ticket) menetidővel. -
-
BandiHUN
veterán
Az a rossz ebben a pötyizésben,hogy a nagyobb tárú fegyverek azért lennének,hogy az ember tudjon kaszálni.Vicces,hogy pár lövedék hat csak,aztán megy a kukába a golyó,a la bc2,és ami mégviccesebb,hogy a nyavajás shotgunnal(ami bár automata,de én reflexből minden egyes lövést külön nyomok)sem lehet a 11-es tárat kiüríteni úgy,hogy minden lövés ugyanúgy hasson...nevetséges.És az még hol van egy lmg-hez képest..
Tudom,pötyi,messziről.Csakhát pl.én sem szeretek kempelni és pötyizni valami 4x zoommal,hanem beugrani,megkerülni,meglepni az ellent,többet is.És emiatt ilyen helyzetből is 1-2 killel lehet csak kijönni,közben 11db shotilőszer BŐVEN elég lenne 1 squadnak is,és jó,ha 2 összejön pár méterről.11 lövésből,amikor az elsőt ha jól kapom el,már az első lövés kifekteti...
Falra tudok mászni ettől.Ott a cod,amiben bezzeg minden golyónak megvan a maga dolga,kár,hogy az meg egy reflex-rángatózás zsebkendőnyi területen,de ott simán ha 4embert lep meg az ember,végük is van,ha jól céloz,nem kell pötyizni,shotival meg ahányan,annyi puff,és az x-edik után se büntet a játék,hogy te már lőttél 5öt,2körből kimaradszHiába a taktika,az ember nem tudja a gyümölcsét aratni igazán.
-
Paul119
addikt
csak én érzem a g36ost grippel is nagyon pontatlannak ?
DjDanee87[link]
-
DjDanee87
addikt
-
kapeti07
senior tag
válasz
Doki-HUN1978 #38160 üzenetére
Mondjuk a Wake Island az nekem sem lopta be magát a szívembe.
És az új fegyverek? Azok nem tetszenek?
Nekem egy kis változatosságot visznek az arzenálba, bár még mindig visszatérek a jó kis M4-esemhez. Szerintem az a legjobb fegyver
-
BandiHUN
veterán
válasz
Doki-HUN1978 #38160 üzenetére
Embere válogatja.Én meg pl.imádom azokat a mapokat,de a grand bazaar-on meg képtelen vagyok járművezés nélkül egy épkézláb kört összehozni,közben más meg betegre lövi magát...Ízlés kérdése.
Egyébként ha a mapok átlagosak is lennének,a 10fegyóra szerintem el lehet mondani,hogy jórészt kiemelkedő és jól használható darabok.Főleg az MK3A1 űrshoti...jelen pillanatban csak 828 killem van veleDE nem mind metró és robbanó lőszer...
Famas szintén nagyon jó cucc,ha az ember ellövi magát egy épkézláb célzóig,a KBU-95ös snipert is szerettem,bár mostanában inkább a sima snipert használom,MG36-ot is sokan forgatják,lassan ki kéne próbálni,QBB-95re tegnap lőttem össze az első csillagot,kellemes átmenet az lmg-k és a riflék között.Egyébként a zászló,pont dolog tényleg ilyen,de szerintem az egészben,nagy a terep,de sok része egyszerűen nincs bevonva a játékba,inkább egy központi területen játszik az ember,szét kellett volna húzni a zászlókat,m-comokat jobban.Rushnál is sajna pikk-pakk át lehet érni a másik ponthoz,ha az ellen eljut az elsőhöz több emberrel,99%-hogy a másodikhoz is elér,olyan közel van,bc2-ben jobb volt,hogy az ember akár választhatta,hogy a gyengébb pontot veszni hagyja,de tudta is,hogy nem ér át az ellen a másikhoz,amíg defuseolják egy bátor kommandós élesítését,itt simán megvan,egyszerűen sokszor hagyni kell a fenébe az élesítettet,mert kész a baj.És sajnos sokszor bukik a csapat,mert megpróbálja a defuseot,amit pikk-pakk kihasználnak,és 2 villogó ponttal már...elég egy röpke hiba.
A bc2-ben a szétlőhető pontok ellenére sem volt ennyire ilyen.Meg is látszik,itt háttérbe is szorult a rush,bc2-ben én jóval erősebbnek éreztem a rushosok táborát. -
dilipok
veterán
jo kerdes. Neked megeri? Nekem megerte. Nem hiszem, hogy mas ezt el tudja donteni neked
sith7: en pont azt szeretem benne, hogy olyan fejetlenseg uralkodik. De nincs is annal jobb erzes szamomra, mikor mindezek ellenere a round felenel sikerul felnyomulni centirol centire a mozgolepcson, es sikerul megvetni a labunkat a fedezek mogott
Nekem ez nagyon tetszik
-
sith7
félisten
válasz
dilipok #38144 üzenetére
nem baj, izlés dolga, nekem nagyon káosz jellegűnek tűnik, amikor US csapatként megpróbálunk felmenni valamelyik lépcsőn, és csak a gránátok, M320 lövedékek, rpg - k, meg frag lőszerek robbannak mindenhol, és még csak becélozni se tudok senkit, és meghalok, mert mindenki csak ezt csinálja.
-
xnace
őstag
Sziasztok
Most, hogy megfelelő gépem lett, elkezdtem én is játszani. Egyelőre még csak a Single Player-t tolom, kell egy kis idő, hogy ráérezzek, és ügyes legyek
Egy kérdés: Back to Karakand megéri az árát?
Battlelogon felvehettek, ott is xnace vagyok.
-
ludsimon
veterán
A metro azoknak tökéletes akik nem játszanak napi 1 óránál többet és akarnak ezzel a game-el zúzni egyet.
Én is mostanában csak metro-zok, nincs nagyon időm játszani van más elfoglaltság is.Szerk.:
Mégis jól írtam elsőre. -
DjDanee87
addikt
válasz
kmisi99 #38139 üzenetére
Azt is nézd, hogy headre kétszer akkora minden fegyver sebzése. Mondjuk egy M240es MGvel ha nem túl távolról headbe talál az elő golyó az -60 health kapásból és utána már elég 2 találat bárhova.
kapeti07: Én pont ellenkezőleg látom a dolgot. Szerintem a cheaterek, főleg az ilyen áll 6 fal mögött és csak lövi a piros négyzeteket, ahogy élednek azok tuti mind a 64es serverekre mennek, ahol van is piros négyzet amit lőhetnek. Én mellesleg a 32es conquest largeokat preferálom, cheaterbe még nem futottam. Legalábbis egyértelmű cheaterbe nem.
-
dilipok
veterán
en speciel szeretem a metrot, az baj?
De komolyan, rpgvel, M320al, shotgunnal mindennel egyutt. Ugyanugy szeretem a damavand peak-et is. Ezeknek sztem pont az a varazsa, hogy egymasnak esik a ket csapat, aztan megy az adok-kapok (mondjuk 64en egy picit en is tulzasnak tartom, pont eleg ezekre 30-40 ember)
-
kapeti07
senior tag
Én szinte csak 64-es szerókon játszom, mert ha van is Cheat-huszár akkor kevesebb esély van rá, hogy találkozok vele mint egy 16-oson.
Kellene egy pár olyan szerver, hogy "Csak Cheater szeró" ott hadd öldököljék egymást!
Akiknek meg olyan "különös" a statisztikájuk, azoknak csak ezek a szerók lennének elérhetőek. Olyan lenne mint egy "Börtönsziget".
-
kmisi99
addikt
van olyan csalás ami a fegyvert erősíti? Mert rohadt sokszor belefutok olyanba hogy 2-3 golyóval 100% élettel megöl valaki egy sima gépfegyverrel. Tök jó hogy én meg darálhatok bele fél-1 tárat.
-
madgie
titán
válasz
redingitell #38131 üzenetére
32 perc alatt 400 kill a Hornettel? Annyi idő alatt még megmaradni sem tudtam a levegőben, nem hogy 5 másodpercenként megölni valakit
Most nézem, tegnap 129%-s Accuracy-m volt egy körben. Büdös shotgunos majom
(a csipát húzom felfelé, azért metróztam)
-
Huma
addikt
válasz
redingitell #38131 üzenetére
Ha valakinek ilyen neve van az már alapból arra enged következtetni, hogy csaló.
-
-
eugabesz
őstag
válasz
ludsimon #38127 üzenetére
Nekem adta már be falon keresztül a spot-ot,igaz nem gyakori,meg lehet az is csak véletlen volt,de tudtam a spotból,hogy ott van valaki.Ettől függetlenül úgy pofánlőt,hopgy csak lestem,de láttam,az a lényeg.Meg én gyakorlatilag a Q gombot használom leggyakrabban,menjek gyalogosan,vagy éppenséggel repcsivel..szvsz.
-
Malachi
veterán
válasz
ludsimon #38123 üzenetére
látod, legközelebb vigyázz jobban.
simán elhiszem neked, hogy csaló volt, egyszerűen én nem merem rávágni ilyenre egy példa alapján. ha azt látom, áll a tankkal a kezdőn és a torony hülyén rángatózik és ugrál, akkor tudom, hogy csaló. ha áll a kezdőn és meg se mozdul és rálátás nélkül kiszed a kezdőmön, csaló. ha kiugróan magas a szerverátlaghoz képest a k/d-je (ilyen 50/2, míg mindenki másnak a saját csapatában is normál) akkor vagy mortar noob, vagy csaló. én ezekre merem 100%-al azt mondani, hogy cheat.
többször szedtem ki úgy embereket, miután megtanultam valahogy a pályákat, hogy csak annyit láttam, hogy befut egy ajtón és tudtam, hol fog felbukkanni a feje pár másodpercen belül. ha jól játszol, sokszor visz a rutin és beállsz a tuti helyekre. ha jön szembe egy másik rutinróka, megszokásból odaereszt egy sorozatot, odavág egy gránátot, mert tudja, hogy kb. biztosan lesz ott valaki. nem tudom, szóval én nem merem ilyen esetek alapján kimondani az ítéletet. szigorúan magamról beszélek.
-
ludsimon
veterán
válasz
Pietrosz #38124 üzenetére
Szerinted melyik meglepetésszerűbb?
Ha egy helyben mozdulatlanul várod az ellent egy sarokban FEKVE egy meglehetősen komoly fegyverrel (USAS), vagy ő egy szaros kis pisztollyal kiszed MIELŐTT 1-et is tudnék lőni.Ez számomra egy ici-picit érdekes.
De persze egész más most ezt így hallani mint átélni tudom én azt.
Én sose szoktam egyből le cheaterezni senkit sem.
Csak ha baromi gyanús akkor. -
Pietrosz
addikt
válasz
ludsimon #38119 üzenetére
Ezeknek a kiragadott példáknak nem sok értelme van, mert nem voltam ott, nem láttam mi történt, stb. Előző példához annyit, hogy lehet meglátott egy másik ellent és azért ment rá, tipikus sok embernél, hogy ha meglát valakit akkor azonnal azzal fog foglalkozni, hogy övé legyen a kill, nem fogja érdekelni kempel-e valaki a sarokban. cs sourceban infernon nagyon szopatós védéseket lehet összehozni erre alapozva.
-
ludsimon
veterán
válasz
Malachi #38122 üzenetére
Áh, értem már, tehát akkor én voltam a noob és nem néztem körül mielőtt bebújtam volna valahová.
Pedig megtörtént és körülnéztem gyorsan nem láttam senkit sem, elbújtam az ajtó mögé ahol a szekrények vannak erre jön és egyszerűen már tartja a fejemre a pisztolyt és le is szed 1 golyó head-essel.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ludsimon
veterán
válasz
Pietrosz #38118 üzenetére
No igen és arra mit válaszolsz, hogy egy bizonyos ponton a szekrény mögött lelő és utána csak úgy fut, ugrálgat tovább mintha tudná, hogy ott senki sincs és leszedni se tudják?
pl mikor egyszer RU oldalról sikerült kiszabadulni és mentem C ponthoz bevédeni az object-et úgy rohant leszedett mint ha tudta volna, hogy hol lapulok és utána szépen rohant visszafelé B-hez.
-
Pietrosz
addikt
válasz
Góliát #38108 üzenetére
130 órám van a játékban láttam már 1-2 dolgot. Aztán van itt még egy dolog ami nem elhanyagolható. Honnan tudod, hogy az illető nem crt monitoron nyomja-e vagy 120hz-es lcd-n? Input lag miatt simán előfordulhat ilyen épphogy benéz az ellen a sarkon és már halott is vagyok halál. Én nem védem őket, de nem kell mindenkire csalót kiáltani, aki gyanúsan lőtt le.
-
sith7
félisten
válasz
ludsimon #38109 üzenetére
Metrora már nem járok egy ideje, bár múltkor haver szólt, hogy van egy metro szerver, ahol nincs :
- m320
- rpg
- semmilyen shotgun
- kézigránátNa ott nem volt a B zászlónál állóháború, folyamatosan ment az adok - kapok, pontbehúzás stb.
És tényleg, amikor a srác mellettem eldobott egy gránátot, már el is tűnt, abban a pillanatban
-
Góliát
őstag
válasz
Pietrosz #38103 üzenetére
Ha, már játszott az ember néhány órácskát, akkor képes eldöndenti, hogy ki a nyomi.
Mindenkiben kialakul egy szint és képes reálisan látni a helyzeteket.
Na meg a game-nek is vannak hibái, gondolok arra, hogy egyszer adja és utánna 40 lövés is kevés az emberbe. Claymore-ba néha ugy beleszaladok, hogy 100% marad az életem. -
sith7
félisten
válasz
Malachi #38101 üzenetére
De ehhez gondolkodni is kellene, az meg nem megy a gyökérnek
DICE - nak ezek szerint tényleg fontos minden játékos, de csak azért, mert lehet lesz még DLC, és ha ezeket a csalókat bannolja, világ szinten gondolhatod mennyi van , akkor ők lehet nem veszik meg a DLC - t, és akkor elbukik egy csomó pénzt .... aki meg normálisan játszik, az vagy keres más szervert ilyenkor, vagy ő is elkezd csalni ...
A közvéleménynek meg azt ír, amit akar .... tudod , ez is egyfajta politika ... és itt is a nagytöbbséggel van kib@szva
-
Malachi
veterán
de hát csak a hülye nem tudja, hogy csal. ha nem lenne a csaláshoz is sötét és belőné ilyen 2,5-3 köré a k/d-t (mert úgyis az számít nekik) meg 70-80% köré az accuracy-t - ha CSAK sniperrel megy, akkor az simán hihető - sose bukna le és mindenki megemelné a kalapját. így viszont...
utóbbi miatt meg mondhat bármit a DICE, lópikulát se ér a védelem. ki tudja, mennyien csalnak okosan, ahogy írtam. mindegy, ez van.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- PlayStation 5
- Kés topik
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged