- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Aktív témák
-
válasz
Pietrosz #47566 üzenetére
Igen, én is már időközben rájöttem, viszont a ram a legpocsékabb. Ez egy OEM gép, még 3 éve vettük, nem játékra. Azóta csak a vidkari lett cserélve, de majd jön az új konfig
Visszatérve a témára:Azért egy 100ezres vidkaritól csak elvárja az ember, hogy ultrán futtassa, AA nélkül. Báár.. ki tudja a vsync mögött mi rejtőzik.. lehet, hogy közbe megvan simán a 70-80fps is, csak robbanáskor leugrik.
-
válasz
Pietrosz #47499 üzenetére
Amúgy neked élsimi, meg HBAO be van nyomva? Mert én is baromira furcsának találom, hogy egy 6970-es karival 60fps-t érsz el alacsony beállításokon. Vicc. Nem akarom felhozni az fps témát, de nekem 26-45 fps van, és bezony 40-45 alatt kevés, 50-55-ig szépen fut, afelett meg tökéletes. Valahogy így lehetne beskálázni. De kíváncsi lennék a beállításaidra, mert tényleg érdekes
-
Xaels
félisten
válasz
Ha 25fps vagy az alatti értékről beszélünk akkor lehet azt mondani, hogy a gép korlátai miatt halsz meg. Afelett erőteljesen kezd az emberi tényező lenni a meghatározó. Itt nincs olyan, hogy nagyobb fps érték esetén nagyobbat tudsz ugrani meg hangtalanul futni. LOW és ULTRA beállítások között sincs sok különbség láthatóság terén mert a DICE-osok odafigyeltek arra, hogy ne tűnjenek el objektumok.
Ha nem veszed észre időben az ellent az nem feltétlenül a gép vagy a játék hibája. Anno amíg nem harapódzott el COD4-ben a Promod használata simán volt, hogy az árnyékokat használtam ki esetenként tájékozódásra. Volt nem egy esett amikor le WH-soztak csak azért mert tudtam az árnyékokból olvasni.
De gyere Airsoft-ozni. Taktikai lámpa kisüti a szemed beltérben, kültéren a nap is vakít és esetenként még rosszabb mint a játékban.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
érdekes, fps csökkenésem nincsa laggolás által.. tehát megvan a beton 45-60.
(#47502) Pietrosz
recés dolgot én ink csípázás közben rühellem. no, meg a másik kedvencem, hoyg lövöm a falat, holott már majdnem fél testel kilógók... kissé érdekes, de ez ink gamebug... sztem. -
H.Ezredes
őstag
válasz
Itt arról volt szó,hogy a srácoknak van egy jó gépük/ VGA-juk de kevés a memória.... Ha ők erre szeretnének költeni akkor had költsenek. Ha meg úgy gondolják leveszik a grafot akkor leveszik. Nekem 850-en a 480 FULL HD-ban MAX grafikán nem kevés...De mi a kevés ? 40-50-60 FPS kevés.... ?!?!?!Kinek mi a kevés...
-
ludsimon
veterán
válasz
Pietrosz #38124 üzenetére
Szerinted melyik meglepetésszerűbb?
Ha egy helyben mozdulatlanul várod az ellent egy sarokban FEKVE egy meglehetősen komoly fegyverrel (USAS), vagy ő egy szaros kis pisztollyal kiszed MIELŐTT 1-et is tudnék lőni.Ez számomra egy ici-picit érdekes.
De persze egész más most ezt így hallani mint átélni tudom én azt.
Én sose szoktam egyből le cheaterezni senkit sem.
Csak ha baromi gyanús akkor. -
ludsimon
veterán
válasz
Pietrosz #38118 üzenetére
No igen és arra mit válaszolsz, hogy egy bizonyos ponton a szekrény mögött lelő és utána csak úgy fut, ugrálgat tovább mintha tudná, hogy ott senki sincs és leszedni se tudják?
pl mikor egyszer RU oldalról sikerült kiszabadulni és mentem C ponthoz bevédeni az object-et úgy rohant leszedett mint ha tudta volna, hogy hol lapulok és utána szépen rohant visszafelé B-hez.
-
Góliát
őstag
válasz
Pietrosz #38103 üzenetére
Ha, már játszott az ember néhány órácskát, akkor képes eldöndenti, hogy ki a nyomi.
Mindenkiben kialakul egy szint és képes reálisan látni a helyzeteket.
Na meg a game-nek is vannak hibái, gondolok arra, hogy egyszer adja és utánna 40 lövés is kevés az emberbe. Claymore-ba néha ugy beleszaladok, hogy 100% marad az életem. -
ludsimon
veterán
válasz
Pietrosz #36558 üzenetére
Én a minimum 25-30 fps-el is elvagyok most high-on régi C2D procival...
Ha meg lesz új lap+cpu +6-8 FPS-t biztos hozni fog vagy még többet is.
XFX 6850 vga-m van.Csak elgondolkoztam ultra-hoz milyen gépek kellenek, hát nem 100k-s kategória.
Amúgy meg a high 1080p szűrő+blur ki kombó is bőven elég számomra.Ezt most találtam:
Számomra hasznos volt.
-
BaLee
addikt
válasz
Pietrosz #33421 üzenetére
Ha rájössz szólj. Ugyanez van nálam is, elég stabilan megy 40fps körül, de zoomolásnál simán beesik 20 körül, de nem minden pályán és nem mindig. A Gulf of Oman pálya mondjuk tipikusan ilyen.
Írtam ide ezzel kapcsolatban de nem kaptam választ. A vége az lesz, hogy emiatt kell visszavennem a részletességet, de az elég gáz lenne.
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Pietrosz #32959 üzenetére
Azt vágom hogy mikor kell. De értsétek már meg amit írok pls(bocs de iszonyat idegesit emrt ez szemétség komolyan) MInt írtam az én esetemben : Fogom az IGLA-t lockoloma helit, ellövi a FLARE-t miközben lockolom és ebben a pillanatban elveszitem a LOCKingolást, ergo megint vagy 5sec mire befogja vagy bevolt fogva de nem löttem ki,de ő meg FLAREzett akkor lockot veszitek és megint jon az 5+seces belockolás!!!! Nah de ha én ezt a heli szemszögébol csinalom TI b*sztok LOCK-ot bukni,nektek akkor is marad a lock ha FLAREzek és azutan rögtön nyomjatok belém a raksit. (Nem UNFAIR dehogyis ááá)
Nem venomba löttem 2raksit 5MPen belül hanem az orosz helibe a Havocba.... És tuti nem volt neki javitos perke mert egyedül ült benne és flarezett és azok egy perk helyet foglalnak tudtommal... -
Xaels
félisten
válasz
Pietrosz #25750 üzenetére
Ha elég gyors az ember akkor az első középre eső mozgólépcsőn könnyebb felmenni mert van takarás és ha a falhoz közel álltok akkor medkit+ammobox és két oldalra ügyesen ki lehet darálni, na meg húzható onnan "B". Oldalt azért nem jó mert nagyon jól rá lehet látni messziről is a lépcsőre illetve a rakéta is több mint valószínű a seggében robban az embernek mert közel van a fal és az oszlop.
-
madgie
titán
válasz
Pietrosz #20396 üzenetére
Senki nem téved el, én meg ismerem a Caspian-t már a Beta-ból. Nekem pont a szűk, tyúkszaros map-ok nem fekszenek, másról sem szól az egész, mint esztelen hentről. De a nagy mapokon is az van, hogy tök egyedül elviszik a tankot, helit, dzsipet. Hülyék persze voltak a BC2-ben is, nem is kevesen, valószínű, hogy vénkoromra inkább a toleranciaszintemmel lesz a baj
Aktív témák
- EAFC 25
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest