- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Termékdömpinggel búcsúzik a nyártól a DeLOCK
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Az a rossz ebben a pötyizésben,hogy a nagyobb tárú fegyverek azért lennének,hogy az ember tudjon kaszálni.Vicces,hogy pár lövedék hat csak,aztán megy a kukába a golyó,a la bc2,és ami mégviccesebb,hogy a nyavajás shotgunnal(ami bár automata,de én reflexből minden egyes lövést külön nyomok)sem lehet a 11-es tárat kiüríteni úgy,hogy minden lövés ugyanúgy hasson...nevetséges.És az még hol van egy lmg-hez képest..
Tudom,pötyi,messziről.Csakhát pl.én sem szeretek kempelni és pötyizni valami 4x zoommal,hanem beugrani,megkerülni,meglepni az ellent,többet is.És emiatt ilyen helyzetből is 1-2 killel lehet csak kijönni,közben 11db shotilőszer BŐVEN elég lenne 1 squadnak is,és jó,ha 2 összejön pár méterről.11 lövésből,amikor az elsőt ha jól kapom el,már az első lövés kifekteti...
Falra tudok mászni ettől.Ott a cod,amiben bezzeg minden golyónak megvan a maga dolga,kár,hogy az meg egy reflex-rángatózás zsebkendőnyi területen,de ott simán ha 4embert lep meg az ember,végük is van,ha jól céloz,nem kell pötyizni,shotival meg ahányan,annyi puff,és az x-edik után se büntet a játék,hogy te már lőttél 5öt,2körből kimaradszHiába a taktika,az ember nem tudja a gyümölcsét aratni igazán.
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- PR-Telecom
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Stellar Blade
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nintendo Switch 2
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged