Hirdetés

Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz oriic #38168 üzenetére

Az a rossz ebben a pötyizésben,hogy a nagyobb tárú fegyverek azért lennének,hogy az ember tudjon kaszálni.Vicces,hogy pár lövedék hat csak,aztán megy a kukába a golyó,a la bc2,és ami mégviccesebb,hogy a nyavajás shotgunnal(ami bár automata,de én reflexből minden egyes lövést külön nyomok)sem lehet a 11-es tárat kiüríteni úgy,hogy minden lövés ugyanúgy hasson...nevetséges.És az még hol van egy lmg-hez képest..
    Tudom,pötyi,messziről.Csakhát pl.én sem szeretek kempelni és pötyizni valami 4x zoommal,hanem beugrani,megkerülni,meglepni az ellent,többet is.És emiatt ilyen helyzetből is 1-2 killel lehet csak kijönni,közben 11db shotilőszer BŐVEN elég lenne 1 squadnak is,és jó,ha 2 összejön pár méterről.11 lövésből,amikor az elsőt ha jól kapom el,már az első lövés kifekteti...
    Falra tudok mászni ettől.Ott a cod,amiben bezzeg minden golyónak megvan a maga dolga,kár,hogy az meg egy reflex-rángatózás zsebkendőnyi területen,de ott simán ha 4embert lep meg az ember,végük is van,ha jól céloz,nem kell pötyizni,shotival meg ahányan,annyi puff,és az x-edik után se büntet a játék,hogy te már lőttél 5öt,2körből kimaradsz :( :W Hiába a taktika,az ember nem tudja a gyümölcsét aratni igazán.

Aktív témák