- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Cybertrone #38589 üzenetére
Ez csak ilyen beképzelés.
Valakinek az akksu jobb, valakinek az m4a1, valakinek a scar.
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
Gulyopapa #38594 üzenetére
"Run pbsvc.exe in your bf3 folder > \Program Files (x86)\ORIGIN\Battlefield 3.
This'll repair /re-install PunkBuster, or maybe your fire wall is blocking it?
PunkbusterA & PunkBusterB need to be let through."Ezt találtam EA uk fórumon, hátha segít.
Sajnos én most ráhagyom a játékot, mert meghalt a videokártyám és egy jó ideig biztos nem fogok bírni beruházni egy újra
-
-
HollyBoni
veterán
-
Gulyopapa
addikt
Most este 10/10 kibaszott a játék !!!
Punk Buster vagy kicked, de nem csináltam semmit !!!
Mit tehetek ??? -
HollyBoni
veterán
Ez a játék függőséget okoz.
-
kely1988
aktív tag
válasz
Dantenero72 #38575 üzenetére
Az AKS-74u az egyik legjobb engineer fegyver, már-már OP mivel nagyon messzire nagyon pontosan lehet vele lőni! Én sem használtam sokáig, 2 hete vettem elő és azóta le sem tettem kb. annyira jól lehet vele lőni! Ha neked nem megy vele akkor az nem a fegyver hibája...
-
scope2007
addikt
na végre egy jó meccs
-
McCartman
őstag
válasz
Dantenero72 #38580 üzenetére
hidd el nem számít , a lag és a szar forráskód miatt van , hogy van mikor egész tár is kevés bele , van , hogy egy golyó elég , a fegyver a leglényegtelenebb tényező az egyenletben.
Megszokás és ízlés kérdése ki , milyen fegyvert preferál. -
LiPi006
tag
valaki help!!!
probléma ezhttp://kepfeltoltes.hu/120122/691741903N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
gépet teljesen újra húztam, leg újabb frissítések driverek telepítve !
2napig jó majd hiba ismét jelentkezik kb 30-40perc folyamatos játék után -
H.Ezredes
őstag
válasz
Én se használom de szerintem annyira nem fostalicska....
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
McCartman #38577 üzenetére
ÁÁÁÁ dehogyis. Olyan orbitálisnagy különbségek vannak a fegyok között hogy az durva,hogy most ez most tükrözi-e a valóságot azért vicces lenne,mert akkor a hadseregben elég lenne csak az AEK-t hasznalniuk mert ugy lő mint egy minigun és melette semmi recoil(grippel). Érdekes hogy M4A1es tárát fél sec arat kiüritem AKS-t 1óra alatt és mellé hatalmas recoilja van. Lehet hogy azonos a sebzésük csak az M4esnek nulla recoil+gyorsabb ergo fix hogy azzal ölök könyebben(sőőőőt). Tehat igenis szamit mivel mész,most is medicec FAMAS-al 1golyoval megölnek mert oly OP,aztan ugye irtak hogy lesz nerfelés dehát addig ugye hülye az aki nem hasznalja .kine akarna azzal ölni hogy csak rá céloz az emberre....
ui.: Csak elkezdtem csinalni hogy minden fegyoval 500kill(dogtagek) és eddig tök gyorsan ment az M4-essel mert tok jó fegyó de ez az AKS vmi förtelem,ha nem hátba támadok és nem fordul rám akkor talán lelövi,vagy lehet vaktöltényt kaptam hozzá.... Csak azért kicsit felidegelt ma hogy lövöm a csavot hátba full hitmarker erre megöli más és mit kapok,nah mit?Kill assist 50!!!! Érted 50
Mikor fél méterröl löttem a gyereket nyakon full hitmarkerrel ,de most komolyan
-
HollyBoni
veterán
válasz
Amúgy meg tényleg jó fegyver..
-
v!ct0y
veterán
válasz
Nekem egyik kedvenc fegyóm. Ha te full tárat belelősz, hogy egy se megy mellé akkor már nem itt irogatnál
-
McCartman
őstag
válasz
Jó kis fegyver az is , igazából kb tök mindegy mivel mész , nem a fegyver teszi a jó játékost.
Ez nem Cod2 amiben volt egy puska , egy géppisztoly és egy gépkarabély. Azok között van különbség.
Itt az összes fegyver egyforma és az nyer aki hamarabb rátenyerel a bal gombra és kevésbé lagol. -
HollyBoni
veterán
válasz
Egyszerű,ne használd.
-
Dantenero72
aktív tag
Hogy ez a AKS-47U mekkora egy fostalicska fegyver -.-" Komolyan ilyen mi a lofaroknak van a jatekban?! Nem elég hogy rohadt lassan lő(de persze close quarterre a legjobb azt irja HÖHÖ LIEZ)de 10m a recoilja még grippel is. Azé szánalmas hogy 10%os accuracyrool felhuztam 21+%ra csak azzal hogy eltaláltam az embereket mert egy full tárat bele lövök miss nélkül és tovabb fut 50%hpn mert miért is ne?! M4A1 hozzá képest atombomba -.-"
-
Bati0501
őstag
Ez bf3-nak tűnik.
Am most már jó volt az origin,szóval náluk volt a hiba...csak mert kérdeztem... -
HollyBoni
veterán
Ez a T-UGS dolog mit is csinál?
-
HollyBoni
veterán
válasz
wwenigma #38568 üzenetére
Majd kipróbálom 1440-ben mit produkál,azt tudom,hogy 720p-ben simán megy high-on. Én most remélem le tudom adni jó árban az 5770-et,és cserélek kártyát. Nekem szerencsére tápot nem kell cserélnem.
Amúgy elég fura,eddig hülyeségnek tartottam a kártya húzását,2 fps különbséget vettem észre benchmark-nál,játékoknál szinte ugyan azt produkálta. BF3-ban sokkal több a minimum fps-em húzva,de csak itt.
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = - #38566 üzenetére
Nekem úgy stabil 45-50 fps van meg. 2x elsimítás mellett.
-
HollyBoni
veterán
válasz
wwenigma #38563 üzenetére
Nekem az adatlapomon lévő konfiggal megy 1600x900-ban,minden low kivéve árnyék és textúrák. Így majdnem stabil 60 fps,minfps 47. Ok,25-ért tényleg megéri a kártya,de 35-ért már veszel 5850,gtx 460-at. Én speciel megbántam az 5770-et,kicsit még rászánok és kapok egy sokkal jobb kártyát..
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Cybertrone #38556 üzenetére
Erős mediumhoz elég, 1440x900-ban.
Akinek kell a kinézet meg a 10000 fps az goto 7970, nekem 30ert boven elég amit nyujt. Élsimitas, ilyesmi nem érdekel, főleg hogy grafikaban alig van kulonbseg ahogy megyunk egyre feljebb a beallitasokban, mar csak a felszin alatti nem lathato targyakat elsimitja 1000-rel..
Ja, egyebkent valaki nem tudja miert szamol felszin alatti, nem lathato dolgokat a BF3? Néha ha kifagy vagy kilepesnel "beesek" a mapba siman latszik, van talpazata a dombnak, epuletnek, ilyesmi... nem kicsi.... Ugyanaz mint anno Crysis2-nél, amikor ATi-val kiszamoltatott nem lathato dolgokat is...
HollyBoni: na ez a baj, hogy mindenféle háttérinfó nélkül gyk. félrevezetitek az embereket.
-
HollyBoni
veterán
válasz
- = Zk = - #38558 üzenetére
De,valszeg.
Én még új vagyok,nézd el!
-
boogie84
veterán
válasz
- = Zk = - #38558 üzenetére
Az a gáz h a lámpának nem csak vakító szerepe van. Illetve az de nem csak úgy működik! Amikor elvakt egy ellenfelet akkor a bevitt találatok mintha nem érkeznének meg! Ergo akkor mintha minimális időre de sebezhetetlen a katona. Ugyan így lézernél is. Bár annál kevésbé vettem észre ilyesmit. Szerintem ez is hiba!
(#38559) Def26: Szánalmas aki ehhez folyamodik. Az sajnos nem képes önmagától teljesítményt elérni. Mintha impotens lenne!
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #38556 üzenetére
Főleg a nagy cq pályákon nem.
-
pohár
félisten
-
Laraxior
titán
Úgyfest fejlődik az Origin, ugyanis átmásoltam a BF3 mappát az SSDm-re, és utána hibátlanul elindult... ezelőtt ugyanez a procedúra köbö 3 órát vett igénybe, kétszeri letöltés, takarítás, sötöbö
-
harry3
őstag
Meglett az fps esés okozója: a processzor túlhajtás. Visszavettem egy kicsivel és megszűnt.
-
Neró
őstag
válasz
Zoli1222 #38535 üzenetére
Ilyen már nekem is volt. Dobtam a gránátot és egyszer csak Bad Luck.
Másik érdekes - elég rosszul fordultam Jet -el és egyenesen a föld felé szálltam orral, na mondom kiugrok, meg is történt - nyitom az ernyőt, le is érek mikor látom, hogy a Jet épségben ott van közvetlen mellettem fejjel lefelé. Na mondom mi? Beszálltam, és 100% élete maradt. Wut?
-
HollyBoni
veterán
Valaki játszik GTX 460 1GB-al,vagy 5850-el? Két kártya között vacilálok,mondhatna egy FPS értéket.
-
Xaels
félisten
[link] Ez nagyon kemény
-
-
Def26
félisten
válasz
Cybertrone #38520 üzenetére
Jah, csak azt elfelejtettem írni, hogy a nativ felbontás az 1920x1080 lenne.
(na most legyek okos)
core2: Azt 20k felett látok csak.
-
Def26
félisten
Nah, úgy néz ki elviszik a gtx480 -at. Van egy kis félretett pénzem amihez szeretnék még tenni egy keveset és kb. 2 hónap múlva venni egy erősebb kártyát. (hd7970 vagy az új nv, amelyik erősebb).
Nos mivel addig is szeretnék játszani a bf3 -al kéne valami gyengusz kártyát szereznem. Ti mit ajánlanátok kb. ilyen 20k -s szinten? hd 4870, vagy 9800gtx vagy mit?
-
HollyBoni
veterán
Dettó,a hasalás nagyon hatásos szokott lenni,főleg ha többen lőnek. Ha medic-el vagyok gyors ledobok egy medkit-et,kicsit regenerálódok és akkor válaszolok. Support-al meg elkezdem őket sorozni,ki sem mernek nézni.
Kis tűzszünet,megint kinéznek és bumm.
Egy valamit nem értek. Aki recon-al kempel,minek rak a fegyverre taktikai lámpát? Csak egyből kiszúrják,akkor távolságból pedig nem is vakít.
-
RichieTri
senior tag
ki milyen 1v1 "taktikát/kat szokott alkalmazni?nyilván a reflexeken is múlik,de nem hinném ,hogy az esetek 95%-ban én lennék a béna.kb.mikor becélzom akkor szoktam meghalni.van,hogy akkor is mikor láthatóan nem felém néz...nyilván fejlövésre kell törekedni,de mikor egy snipert próbálok lenyomni és 3-4 rövid sorozatot leadok (találattal) és én kapok egyet és fekszem.persze pisztolytól
-
DonThomasino
veterán
Vki PROHARDVER szeró?
Egyedül vagyok. -
csibe1
addikt
válasz
gordonfreemN #38509 üzenetére
Az MX518-hoz szerintem nem kell pointer,megy anélkül is.Alapból 800,ha állítod a gombokkal akkor 1600 vagy az újabbak 1800 dpi-n.
A pointer inkább az MX510-hez kell,hogy menjen 800dpi-n.
Nem állítottam semmit az egér sebességén,a Windowsban,és ha jól emlékszem a játékban sem. -
gordonfreemN
addikt
Van, aki használ Logitech egeret? (ha igen)
Használsz pointer gyorsítást? Hogayn állítod be az egér sebességét? -
scope2007
addikt
éreztem én hogy csíter lesz ez a féreg is...
most eltelt két óra már el is cseszte az accountját
nevét is átírta -
bognar110
őstag
[link]
Rush játékmódot ma próbáltam ki nagyon be vált.
-
ProEvoFan
nagyúr
innen [link] kidobott minket az admin, mert magyarok vagyunk....az igeeeeen!
Horvát szerver...
Aktív témák
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest