Hirdetés

Aktív témák

• BandiHUN

veterán

válasz Laraxior #38175 üzenetére

:DDD
    Pont láttam nálad,ment is kedvencbe...Szeretem a shotit,de asszem' 1000kill után abbahagyom az űrshotizást metrón,tolni kéne másokba is.Mondjuk azért gondolkodtam még egy M26 Mass mastery-n is,se a fegyót,se a dogtagot nem láttam még talán senkinél :DDD

Tárcsere-reflexre:ha fegyót váltasz,akkor félbeszakad,ha megcsúszna mégis a kezed,ez életmentő lehet ;) Egy gyors fel-le pl.a görgővel és ismét lövéskész vagy.Nálam is előjön egyébként,de szerencsére a legtöbb fps-ben működik ez a dolog.Mondjuk persze csak óvatosan,mert ha nem megy le az anim,nem sok van már,akkor időveszteség,mert ha rászántál már 3mp-et a reloadra,akkoris úgy marad,kevés lőszerrel esetleg célravezetőbb mégiscsak egy gyors hasrafekvés,vagy fedezék.

Másik kellemetlen Metró-reflex az embernek,amikor középtávon nem bízik magában,és inkább dob egy granyót,pedig bevállalósan összejönne a kill talán,és persze dobás közben meg puff,rosszabb esetben a granyót is elnyeli az éter,jobb eselben helyben pukk.Mondjuk ezen pár kör rendes szerón is játszás azért tud segíteni pár rossz tapasztalat után. :DDD

Aktív témák