- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Egérpad topik
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Aktív témák
-
Góliát
őstag
Feltettem a FXAA Injector danoc1 v1.25-öt próbaképpen és minden szép és jó.
Ma kiírta, hogy VIOLATION-t használok ezért ban.
Ha ezt tudom, akkor inkább hagyom az egészet. -
tkesy
őstag
válasz
Doki-HUN1978 #36889 üzenetére
jaja, azzal... bill + egér (mx-1000)
nem vagyok ám én olyan profi.. a videóból nem látszik, de a srác, aki a másik SU-t vitte, sokkal jobban nyomta...
Egyébként az egy jó kör volt, mert szinte végig csak mi ketten vittük a gépeket, ő levegő-levegő cuccokkal, én meg a földi célpontok elleni fegyverzettel repültem, és próbáltuk egymás seggét is védeni, meg támogatni a másikat is repülés közben, és annak ellenére jól tudtunk összedolgozni, hogy akkor találkoztunk először a szerveren... -
scope2007
addikt
na újrahúztam az oprendszert, origint és a bf3at.. végre megszűnt az eszméletlen lassú betöltés... hehehe
-
Laraxior
titán
válasz
madgie #36893 üzenetére
Operation Firestorm-on tanulgattam vele repkedni, ott ha sikerült leszállnom akkor foglaltam, ha nem akkor..
Pár map alatt kész volt. Levegőbe tudom tartani, de repülni nemnagyon
Persze gunnerként is meglett volna, csak lassabban, 300kill körül vagyok helivel.Tetszik, jó móka
-
madgie
titán
válasz
Laraxior #36891 üzenetére
A helid bezzeg full unlockolva van, gondolom 90%-ban gunner voltál
#36894: én a helivel boldogulok nehezebben, a repcsi tűrhetően megy, jó középszerű pilóta lehetek kábé. Néha Janinak érzem magam, mert pár srácot kiszedek könnyen, aztán rájövök, mennyit érek, mikor igazán jó pilótákkal kerülök szembe
-
polonic
félisten
válasz
Laraxior #36891 üzenetére
Ugyanez a helyzet. Nekem az ir flares megvan. De el nem tudom képzelni, hogy sikerült. Valami hihetetlen nagy mákkal egyszer leszedtem egy repcsit. Gyakorlatilag belerepült a golyószóró záporába és puff, felrobbant.
Megdolgozta előtte valaki. Meg még 2-3 kill sikerült valahogy.
Helizés már úgyahogy alakul.
-
Laraxior
titán
csakúgy halkan megjegyzem, hogy lejjebb mutattam az adatlapomon a Vehicle cuccokat... Jetben eltöltöttem 1 órát...és még mindig semmi. Katasztrófa
Még elgurulni se tudok vele valamelyik foglalandó pontra baszki -
eugabesz
őstag
Gyertek majd ide játszani,
az sem baj,ha pizsamában játszol...lesz sör,meg virsli,mindig jó hangulat,stb.
Ha nem születsz le,rád se lőnek,kedves adminok,először lőnek,aztán kérdeznek stb. -
tkesy
őstag
válasz
medvezsolt #36877 üzenetére
Jet-en Guided missile van, ami főként akkor hatásos, ha megjelölök a célt Sofalm-al... de ezt kilövés után nem már nem tudom irányitani, nem úgy mint a TV-missile-t, ami viszont csak a harci helikopter lövészének van...
-
-
madgie
titán
válasz
eugabesz #36879 üzenetére
Az a Guided Missile, nem? Én nemrég kaptam meg, de a Rocket Pods eddig jobban fekszik.
Laraxior: megy egyenesen, gyorsnak kell lenni, különben míg bambulsz, simán kiszednek.
szerk 2: ez már a videóban is látszik, hogy nem TV Missile, nem ő irányítja, csak a célzáskor kell rátartania, utána megy magától a raketta'.
-
eugabesz
őstag
válasz
Az az ún. TV rakéta,nagyokat lehet vele durrantani,már javították/el is cseszték,mert először csak lepattant a járművekről,de nagyon jól irányítható volt,most a javítás után már jól sebez,cserébe hülye "imbolygó" mozgást kapott...de nagy feelingje van,az tuti,aki tud vele lőni,nagyon szereti.
-
törölt tag
válasz
TV missile sztem...
-
Pietrosz
addikt
Titeket nem zavar a golyók utazási ideje? Túl sok szimultán killem volt mostanában, ami elég irreálisnak tűnik. Viszonylag közelről, aek vs kispisztoly volt a legutolsó
-
Cagm^c
tag
Ha jól tudom, akkor az otthoni Windows-ok ütemezője nem egyformán osztja el a futási jogot a futó programok között. Amelyik program fókuszban van, hosszabb időszeleteket kap, míg a háttérben futók rövidebbeket. Mikor ALT+TAB-ot ütsz egy másik ablak/program kerül fókuszba, így a játék háttérbe kerül, nem kap annyi futási időt a CPU-tól -> ezért lassul.
Remélem sikerült megválaszolni a kérdésedet. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
L4mie
veterán
válasz
belaazallat #36863 üzenetére
jaja az a lag miatt van -_- mint az is amikor te már bent vagy a fal mögött de még kapod a sebzést :[
-
Typhoon47
senior tag
válasz
belaazallat #36863 üzenetére
jah, hát egy kicsi lag becsusszan mindig.
-
Qbász
aktív tag
Alt+Tab-ra mindenkinek -30 fps-el reagál a játék?
-
belaazallat
addikt
válasz
Cybertrone #36849 üzenetére
Csak nekem tűnt úgy, mintha többször a játékos mögé lőtt volna, de mégis beadta a találatot?
-
BaLee
addikt
Jaja én is ugyanezt néztem. Még akkor sem fejre megy amikor simán lehetne (pl. hátulról támad sniperre). Szóval ez annyira szerinten nem skill. Az esetek felében (vagy többen) meghalt volna ha egy lövés nem elég az álodzatnak...
Ugyan így érdekes volt az a videó, ahol a top 10 kill közé beválasztottak metros birka darálást, meg 500 méteres headshotot sniperrel ahol nem is látta az ellenfelet, mert fa mögött volt. Az is puszta mák.
-
Eagl3
veterán
válasz
gordonfreemN #36854 üzenetére
Az, hogy egy találat kell távcsövessel 2 helyett szerinted nehezítés vagy könnyítés?
-
gordonfreemN
addikt
Most a HC az alapvetően könnyebb módot jelent? Téged is épp olyan gyorsan leszedhetnek nem?
-
Qbász
aktív tag
Helló! Van most valami babrálás a Battlelogon vagy miért van az hogy szinte minden szerver 100 fölötti pingel fut?
Szerk: most már jó, ki tudja mi lehetett ez? Viszont a beállított régióimat folyamatosan törli. -
Eagl3
veterán
válasz
kapeti07 #36845 üzenetére
Egyáltalán nem nagy eresztés, HC módba játszik, és\vagy az életerő is le van csökkentve a szerveren mert egy golyó elég az emberbe úgy, hogy nem fejbe lövi sőt, talán ha 2db headshotot láttam lőni.
Ráadásul ezt rohadt zenét is unom már amit állandóan a videójuk alá vágnak. -
Viper26
nagyúr
válasz
Cybertrone #36828 üzenetére
Elfogultságból azért te is adhatsz leckéket...
-
ludsimon
veterán
válasz
gordonfreemN #36840 üzenetére
"egy igazi more aki kitalálta is..."
-
kapeti07
senior tag
Nem tudom láttátok e már ezt a videót. Úgy éreztem meg kell osztanom veletek.
-
strebacom
senior tag
Játszottam kb. félórát, majd belépett az admin és ezt dobta:
-
Roxbury
őstag
válasz
Én az MCOM-okhoz szoktam lerakni, amikor védünk. Kicsit köcsögség, de ott garantáltan elpukkant valakit, ha nem detonált mellette valami. Ha valaki odafut, ott tényleg nem azt figyeli, hogy van-e ott valami, hanem az MCOM-ra koncentrál 100%-ban. 10-ből 9-szer bejön.
-
Cybertrone
veterán
válasz
Szopatós az biztos... nem egyszer pukkantam el tőle... ha jól teszik le meg se látod... persze a mini térkép jelzi, de volt már olyan hogy láttam elkedtem keresni és eldurrant
De ha azt nézzük ez a lényege neki!
-
gordonfreemN
addikt
Fú, a claymore az tényleg találó név, egy igazi more aki kitalálta is...
-
belaazallat
addikt
válasz
Rabbitf_24 #36837 üzenetére
Tisztába vagyok vele, de ha játékosok is a játék része. Sajnos a játék tolerálja az ilyeneket.
(#36838) Pietrosz
Még ha arra hajtana! Vagy ha félne a Team kill-től! De sajna nem erről van szó.
Múltkor unokabátyámmal játszottam, én többször lőttem le, mint az ellen! Sajnos ennyire bénán lövök.
-
Pietrosz
addikt
válasz
belaazallat #36836 üzenetére
Biztos avenger ribbonra hajt
Viccet félretéve, tényleg sokan nem ismerik a játékot.
pl metron képtelenek a squad leaderek spotolni B-t, pedig csak úgy ömlik a sok bónusz pont szinte a semmiért, de egyesek azt se tudják mi ez a lehetőség. -
Rabbitf_24
addikt
válasz
belaazallat #36836 üzenetére
Az utolsó pont az nem a játék hibája, hanem az embereké...
-
belaazallat
addikt
Sziasztok!
Nem értem ezt a vitát, ami itt kirobbant. Eddig a BF sorozatból a BC2-vel játszottam. Emiatt nem voltak nagy elvárásaim a játékkal kapcsolatban. Nekem tetszik. Csak néhány problémám van:
-Ha 0%-ra lelövök egy játékost az ne szaladjon el, és ne én haljak meg, mert futtában még rám lő.
-A másik a saját bénaságom, nem tudok pontosan lőni, meg nem mozgok eleget.
-A legnagyobb bajom meg az, hogy ez elvileg egy csapatjáték lenne. Ha nem ismerősökkel játszok nehezen megy a játék. Többször eldobott fegyvereket kell felvennem, hogy legyen lőszerem. Hiába kérek lőszert, ritka mikor dobnak le dobozt. Spot alig van. A mellettem álló simán hagyja, hogy lelőjenek, megvárja még lelőnek, utána lő rá az ellenre. -
bul07
nagyúr
Igazad van nekem is ez jutott eszembe miután elolvastam a írását , hogy az emlékeibe megszépült a BF2 és ezért csalódás neki.
Én ugyanígy vagy ok a Cod4-el , minden egyes később megjelent cod részel azt várnám hogy hozza vissza azt az érzést amit az a játék keltett bennem, de ere már esély sincs. -
Xaels
félisten
Sokaknak az a legnagyobb baja, hogy az emlékek megszépítik a BF2-t. Az mennyi idő után lett olyan amilyen? Emlékeim szerint kellett pár patch és az, hogy kikopjon a sok hétvégi Rambo. Itt sem a játékkal van a legnagyobb gond, hanem azzal, hogy sokkal több az olyan játékos aki nem fogja fel ezt a játékot.
-
M3oH
addikt
válasz
ProEvoFan #36827 üzenetére
Nagyabol egyetertek veled. Csak nehanyan nem azt kaptak, amit vartak, es nosztalgiaznak, mert az milyen kiraly volt anno. De ez a jatek a BF3, nem a BF2. HA vkinak az a hangulat/elmeny/stb. kell, akkor jatszon azzal, ennyit tudok mondani nekik. A jatek nem tokeletes es sosem lesz az, de azert a mi igenyink is megszaladtak az evek soran, egy jatek minel osszetettebb, annal tobb hiba lehet benne, es egyre tobb dolog nem tetszhet.
Es lehet kovezni, en jobban szeretem a kisebb palyakat -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Viper26 #36820 üzenetére
"szerintem nyárra ez a játék eltűnik a süllyesztőben..."
Ez eddig az év vicceNe szórakozz már.
Az említett cikkben egy igazi BF2 rajongó markáns véleménye.
Kicsit olyan, mint ha egy RB Rally fan szidná a Dirt sorozatot.
Vannak a játékban hibák; hitbox, sniper nagyon béna kaszt.De összességben azért ennyire nem szar a helyzet, sőt...
Azt ne feledjétek el, hogy a Dice új játékosokat akart szerezni.Több embernek most sem tetszik a nagy pályákon való 2-3 perces üresjárat.Szaladgálnak, és nem jön szembe ellenség.Azoknak találták ki a TDM-et és a rush módot.A cikk írójának nem értem hogy mi baja van a TDM-el.Így a játék több játékmódot ad.Azért az is érdekes, hogy a Back to Karkand dlc-vel megkapták a régi nagy BF2-es pályákat, de ennek ellenére az sem jön be nekik???Azok nagy pályák, akkor mi a baj?Nem értem.
A Metro 64 fővel játszhatatlan, de ki mondta hogy oda menjetek játszani?
Szerintem egy pálya bír el 64 főt.A Caspian Border.A régi nagy BF2 pályákon is nagyon sok a 64 fő, kontrollálhatatlan, darálás megy.
A játék még így is messze jobb, mint bármelyik CoD.
Többféle játék mód, nagy és kevésbé nagy pályákkal, mindenki megtalálja a számítását.Ezt a játékot nem szabad és nem is lehet összehasonlítani a CoD-al.
De a hitboxon és a sniper kaszton javíthatnának.Na meg a sok csaló ellen erőteljesebb, szigorúbb fellépést sürgetnék! -
madgie
titán
válasz
Doki-HUN1978 #36825 üzenetére
Én sem örülök ennek, de sajnos kábé ezt vártam
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
madgie #36823 üzenetére
Kinek mire van igénye...
Van aki szeretne valamit kapni a pénzéért, van aki kevésbé.
Egyesek itt trollkodnak és fújják egyfolytában, hogy mennyire baba ez a game és minden tökéletes ahogy van.
Egy lóf@szt az. Semmi nem tökéletes, ez a játék meg végképp nem az.Én sem vagyok megelégedve a játékkal, a pénzemért ennél többet vártam.
-
medvezsolt
senior tag
válasz
mcwolf79 #36821 üzenetére
hát ez az. Mert nincs más.
Jó, azért ellehet vele játszani, mert sokkal jobb mint bármelyik konkurens, de hát nézzünk már mögé. Hány kritika érkezett már amire abszolút nem hallgatott a Dice (kezdve itt a fan made töltő képernyőket, a játékon belüli fan made squad managementet, a grafikai gliccsek magas fokát, az elszaporodó csítereket. ) De pl. a Metró pályát bele sem kellett volna tenni a játékba, az a Battlefield meggyalázása, csőpálya. Még ha lennének valami szervizalagutak ahol meglehetne őket kerülni.. bár 64 fővel már nem számít mert ott is csak menne az állóharc.
A nagyobb mapok egyébként úgy nagyából helyén vannak, élvezhetőek.
Csak érződik az egész játékon a nem oda figyelés a fejlesztők részéről, tervezési gondok.. stb.A B2K egész jó lett, de ott meg valamiért optimalizálatlan lett a játék. Bár gyanítom azért, hogy új VGA-t vegyen a nép alá. Csak arra nem gondolnak, hogy az okosabbja inkább nem játszik majd a játékkal egy fél év után (max 1 év).
-
Cybertrone
veterán
válasz
mcwolf79 #36821 üzenetére
"Hiába mondod Neki. Nála megy a játék, ami azt jelenti,hogy NEKI 10/10. Az hogy másnál nem annyira faxa, és hogy gyakorlatilag alig van köze a BF2-höz az nem számít."
Pontosan... nincs miért haragudnom a gamere, ezért nem is húzom le! Szerintem ez így korrekt! A feeling nekem meg van, vannak bugok, de hol nincsenek! A hangok rendben vannak nagyon, szerintem fasza lett
-
mcwolf79
veterán
válasz
medvezsolt #36815 üzenetére
Hiába mondod Neki. Nála megy a játék, ami azt jelenti,hogy NEKI 10/10. Az hogy másnál nem annyira faxa, és hogy gyakorlatilag alig van köze a BF2-höz az nem számít.
Teljesen egyetértek a cikkíróval. Én is csak azért játszok vele, mert nincs alternatíva. COD-ozni nem fogok,pedig megvet(t)em a MW3-at, de multiban olyan szinten kula, hogy azt elmondani nem lehet.
Szóval marad a BF3, és a sorozatos anyázás, hogy lassan 3 hónap után sem tudták gatyába rázni a portékájukat. Kár, hogy szoftverekre nincs 1 év jótállásGyanítom sokan visszavitték volna, hogy tartsák meg a bug-os sz@rjukat.
-
Viper26
nagyúr
Van ebben igazság, elég sok.Meg lehet nézni mi van most:
- a csalók száma folyamatosan növekszik
- a játékban lévő komolyabb hibák továbbra sincsenek kijavítvaPersze lehetne sorolni, de aki nem csak néz, hanem lát is, az tudja jól, hogy az időtállóságot tekintve ezek komoly problémák, szerintem nyárra ez a játék eltűnik a süllyesztőben...
De nem baj, úton a bf4, rókabőr rulz. -
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #36818 üzenetére
Persze nincs ezzel semmi gond, én csak a véleményemet írtam le. A kort azér kérdeztem,hogy összehasonlítási alapod van-e a korábbiakkal. Ha van, akkor elismerheted,hogy nem sikerült ez a játék annyira, mint ahogy vártuk és elképzeltük.
Eddig egyedül csak az OFP és a Thief volt az a játék, ahol a következő rész ütötte az előző szintjét, ill. ( mivel összefüggő részek voltak ) jó volt.
Az OFP-n csak a régi 4 lemezes változatát és nem a Reed River -t értem. Az már nem volt jó. -
lala42
őstag
válasz
Cybertrone #36811 üzenetére
Nem tudom,hogy mennyi idős vagy,mely Bf-ekkel játszottál eddig, de a fenti linkben szerplő cikkel nagymértékben egyetértek. Én végigtoltam az összes Bf-et. Kezdve az 1942-től napjainkig. Némi Cod-ot is, COD2, MW-ok, World at War. Tehát van összehasonlítási alapom. Ezért mondom,hogy nagymértékben egyetértek a cikk írójával. Ezt a játékot - annak ellenére,hogy tolom - bizony elbaszták. Most nem a bugokra értem, hanem arra,hogy a Bf2 fillingjét nem tudták visszahozni. A mapok valóban kicsik. Hiányoznak azok a pályák, melyek benne voltak a 2-ben. Szóval így utólag belegondolva valóban nem érte a pénzt. Talán egy 3-4 ezer rúpiát, de többet nem.
-
Cybertrone
veterán
válasz
medvezsolt #36815 üzenetére
Nalam jo.. velemenyt kert leirtam!
kb ennyi! Aki meg csak sirni tud az jaccon masal azt mondom, es mondtam eddig is!
-
medvezsolt
senior tag
válasz
hát ez a cikk nem csak azt állította a játékról, hogy szar. Rendesen alá is támasztotta. Cyber te tényleg rögtön, akármit is írnak, véded a játékot. Láss már mögé jobban. Az a kisebb baj, hogy hemzseg a hibáktól a játék, az sokkal nagyobb, hogy basznak rá.
A cikk totál igazságot ír le és az alatta hozzászólók is. Na de mivel azért annyira nem vészes a helyzet, így játszok továbbra is.. De tényleg sikerülhetett volna jobban az egész hóbelebanc -
Armatura
tag
Van benne nagy adag igazság!Bár számomra így is élvezetes tud lenni a játék.....Talán megedződtek az idegeim a crysis 2től
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ne buzizzunk azért jó?
-
Malachi
addikt
semmi, eddig COD-oztam, profi játékos meg soha nem leszek. ezekből a gondokból kb. csak a fagyásokat és a szervergondokat éreztem meg. eddig kb. 130 órám van a játékban, szerintem meglesz a duplája is, sőt. az a helyzet, hogy nagyon megtetszett és a mai napig tanulom a pályákat, szóval jó ideig nem fogok még unatkozni vele. valahogy vigyék elfogadhatóbb szintre a cheaterek számát és jóban leszünk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erről mi a véleményetek?
http://battlefield.clanwar.hu/battlefield-hirek/szogezzuk-le/
Azt sajnos én is észrevettem hogy egy két dolog a beta óta változott. Negatív irányba.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
FaTHI
őstag
Srácok most próbálgatom a helit, megvan a levegő - levegő hő rakétám, (remélem jól irtam)
Arra lennék kiváncsi lesz e olyan rakéta amely a tankokat is befogja, vagy csak úgy lőni kell hátha eltalálom, mint most? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
medvezsolt #36802 üzenetére
Utálom a Metrot én is.De a NO rpg/m320/usas szerverek annyira nem rosszak.
Igaz, kb november végén voltam utoljára 64 fős Metro szerveren.Elég volt egy életre
Vannak friend listámban akik 10/8 Metroznak.Bár, ha nekik ez tetszik...
Kb 1 hete rákattantam a TDM-re.Iszonyat jó, tiszta MW2"filing".(#36801) Muerte75
Igen, múltkor én is megjegyeztem a fórum soraiban.Az aimbotosok is óvatosan csalnak, vigyáznak magukra -
Muerte
addikt
válasz
medvezsolt #36802 üzenetére
Persze igazad van,ennek a játéknak nem ez az értelme,de én ezelőtt még sosem multiztam csak valamikor régen coduo-val és egyenlőre még bejön ez a pörgős darálás
de biztosan megunom majd és akkor kimerészkedek az alagútból
Egyébként persze ez a szeró alapból NO rpg/m320/usas és még tervezik a gránát kivételét is,így azért egész korrekt kis csaták szoktak lenni.
A "kinti" mapokon is szaporodnak a csalók ugyan úgy, szóval tenni kéne ez ellen valamit mindenképpen az EA-nak. -
medvezsolt
senior tag
válasz
Muerte #36801 üzenetére
miért?
Metróra kell jó stat? elég ha beugrasz a népek közé és a lábaikat lövöldözöd, meg a 3 másodperces életed során otthagysz egy granyót. Aztán újra éledsz és megcsinálod ezt újra, aztán evvel sikerül egyszerre szerezz 3 supression ribbont, 2 saviort. Semmi értelme.
Sorry, ez a hsz már megint a nagyfokú metro utálatom miatt alakult és semmi köze ahhoz, amit irtál
DE szerintem igazat szóltam.
Mondjuk annyiban kapcsolódik, hogy ezen a mapon elég nehéz észre venni a csalókat, mert még annak is aki nem csal, csak annyi a feladata amit már fentebb ecseteltem.. Remélem sokaknak lesz ez a map a kedvence és akkor a többi mapon csalók nélkül játszhatunk értelmesen!
-
Muerte
addikt
válasz
Lethal Gene #36797 üzenetére
Hát jó lenne ha valamit elkezdenének,mert ahogy megjósoltam elszaporodtak az "óvatos"csalók is.Tegnap fent voltam a kedvenc szerómon ahol mindig van admin,kb.15 megszokott ismerős elég jó játékossal egy csapatban,és egymás után 3 körben szétszopattak minket,mindegy hogy fentről vagy lentről indultunk metron.Klán nem volt a másik csapatban és nem is volt kirívóan jó statja egyiknek sem.Értetlenek voltunk hogy mi ez,mikor jött egy másik admin is szép csendben,gondolom jobban ránézett mi van és vagy 5-6 játékost kirugott multihack,és aimbot miatt.Na utána érdekes módon már tudtunk normálisan játszani.De azért gondolom nem sok olyan szeró fog későbbiekben maradni ahol 24/7-be admin lesz,mert ahol nem lesz, ott csak a csitérek fognak vigéckedni az tuti
Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest