- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbmt
senior tag
Csinált már valaki többszínű nyomtatás ASA-val?
Jó árú beszerzési forrás esetleg valakinek? -
bbmt
senior tag
A Sunlu profil bekerül a bambu studioba.A következő betaban benne lesz elvileg.
-
bbmt
senior tag
Megrendeltem a második AMS-t, mi baj lehet...
-
bbmt
senior tag
válasz
Tomika75 #9049 üzenetére
Jaj
ott kezdtem a posztom, hogy én LETÉPTEM a papír orsót és utána jöttem rá, hogy a Bambu refill orsó nem megy bele a megmaradt tengelybe
már találtam teljes orsót ami passzol bele, kinyomtattam, működik.
@mindenki: elgondolkoztam egy black friday-s második ASM-n. Van aki kettőt használ? Van létjogosultsága? Vagy csak arra használja, hogy ne kelljen cserélgetni a filamenteket gyakran?
-
bbmt
senior tag
Valamikor volt szó AMS-ben használható TPU-ról. Próbálta már valaki?
-
bbmt
senior tag
Nem kell megkeresni, tudom és vállalom amit írtam
ráadásul utána azt is írtam, hogy megoldódott a problémám( gyári generic ASA profil 95 C-re van beállítva, nem gondoltam volna) és hozzátettem, hogy ragasztó nélkül.
Ezután kaptam a lenéző "majd rájön" hozzászólást, ami fura volt nekem.
És csak annyi volt a "problémám", hogy másnak miért nem tetszik, hogy nem használok és akarok használni ragasztót. ( igen, tudom az én hülyeségem, vállalom is, ezt sem tagadtam sosem)
Szerintem kár tovább görgetni a dolgot, nekem megoldódott a probléma, másnak nem jött át, hogy azért mert valaki nem úgy nyomtat mint ő, az nem baj... -
-
bbmt
senior tag
Srácok, mi ez az ellenségeskedés meg felsőbbrendűség azért mert nem használok ragasztót? Nem mindegy az nektek? Azért mert nektek kell, másnak nem biztos. 4 éve nyomtatok ragasztó nélkül, pedig volt pár nyomtatóm.
Csak a tapasztalatom írtam, le az előbb is, hogy megoldottam ragasztó nélkül.
Nem értem ezt a hozzáállást ezen a fórumon... -
-
bbmt
senior tag
Szerintetek van különbség a Vision ház és a gyári P1S upgrade ház között pl ASA nyomtathatóság között? Most van raktáron megint.
Nem sikerül ASA-t nyomtatnom, elkezd spagettizni a felénél mindig.
Fél órát mindig fűtöttem előtte, az asztal tiszta.
Ja az ABS sem megy, ugyan azt csinálja. -
bbmt
senior tag
Elkezdtem próbálgatni az AMS-t és van amit nem találok.
Adott a szín sorrend, ahogy beleraktam az AMS-be.
Ha betöltök egy más által készített bármit, ott is van színsorrend.
Ha pl nálam a fekete a 2.-ben van, a más által készítettben meg az 1.-ben, akkor meg lehet variálni anélkül, hogy fizikailag át kéne cserélnem a filamenteket?
Remélem érthetően írtam le... -
bbmt
senior tag
Basszus nem tudtam megállni, vettem egy AMS-t....
-
bbmt
senior tag
Á ezek inkább Resines nyomtatókhoz vannak, ott is a házon belül kell berakni. Ahogy olvastam a hozzászólásokat az Amazonon, azt írják, hogy érdemes pár órával nyomtatás előtt bekapcsolni és akkor eléri a 30 fokot. Papíron tud 50 fokot, de még a kis nyomtatóknál pl elegoo mars2-nél is max 25-30 fokot írtak eredménynek.
-
bbmt
senior tag
Na, a mostani P1P-re letöltött frissítés után nem tud homeolni a Z tengely és le áll hibával.
Volt ilyen már valakinek és mi volt a megoldása rá? -
bbmt
senior tag
Ha valóban remixet csinálsz úgy, hogy az engedélyezve van, akkor azzal nincs gond, az optimalizálás nem számít remixnek. Ha a tervező engedélyezi a sharinget azzal sincs gond. A printables-en vannak akik a thingiverse-ről alakítanak át dolgokat és saját néven teszik fel, de mindig megemlítik az eredetit link-el együtt. Ez így korrekt. Hivatkozás nélkül, saját néven feltölteni, mintha te tervezted volna, nem korrekt.
-
bbmt
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #3461 üzenetére
Köszi
-
bbmt
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #3456 üzenetére
Van egy linked esetleg?
-
bbmt
senior tag
Nekem is V3
-
bbmt
senior tag
válasz
JulianSinulf #813 üzenetére
Jelentem, nekem zöld/sárga megy és jó "eddig még " a bed.
Neked milyen színű? -
bbmt
senior tag
Ha valakit érint, az Azure fehér PLA gond nélkül nyomódik a P1P-n. Basic PLA-ra beállítva nem kellett variálnom semmit.
-
bbmt
senior tag
válasz
JulianSinulf #565 üzenetére
P1P és a Prusa rendben van nálam.
-
bbmt
senior tag
Megjött a P1P, de majd csak holnap üzemelem be
Jó gyorsak voltak, szerdán rendeltem, szombaton már a szolnoki elosztóban volt.
-
bbmt
senior tag
Amúgy szereltél már össze valamilyen hotend-et? A thermistorral meg a nozzle-val el lehet szüttyögni
. Nem rakéta tudomány, de nem árt rutint szerezni vagy maradni az előre összeszerelt cuccoknál, mert nagyon frusztráló lesz majd, ha folyik a nozzle mellett is a cucc kifele. Régebben a másik topikban volt pár értekezés, hogy milyen nyomatékkal kell meghúzni és hogyan.
-
bbmt
senior tag
Hát.. kezdek félni ettől a nyomtatótól...
erre is vonatkozik a 14 napon belüli elállás?
-
bbmt
senior tag
Remélem jövőhét csütörtök, pénteken megjön, pont szabadságon leszek
Most akkor ez az aux fan akkor kell ha bedobozolom a P1P-t? Mert különben csak szellőzik valamit a borítás nélkül. -
bbmt
senior tag
Megrendeltem a P1P-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest