- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Viccesek Bambuék, hogy az aug. eleji kifizetett rendeléseket még le sem szállították, az új készletből sincs még EU-s raktáron, de már le is akcióczták egy tízessel a terméket...
... és gondolom nekem is majd csak akkor fog ez már jönni, amikorra egyébként is feltöltik a készleteket és pl. aki "nem adta kölcsön a pénzét" 2 hónapra, még olcsóbban is megveheti majd, ugyanazon a napon.
Kicsit unfair, de már nem fogok szarozni 10 dolcsi miatt... csak elvi kérdés (mint oly sok minden más és nem is tettem volna szóvá, ha aki drágábban vette, legalább előbb élvezheti, de nagyon úgy néz ki, hogy nem ez lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Update 06.03 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest