- Autós kamerák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbm1974
tag
válasz
hardto998 #68289 üzenetére
Ez microATX, szerintem nem fogja látni,nem ilyen bika kártyákhoz készült a lap.Épp a hetekben jártam így, egy régebbi, de normál alaplapba akartam tenni egy HD6850-et,adott képet, de a VGA mindent megfogott, csak resetelni lehetett,pedig az Asus híres széleskörű hardver támogatottságáról
Úgy olvastam, a PCI-e 2.0 csak 75w-ot tud felvenni,mindenképp szükség lesz a 6pintápra, de úgyse biztos, hogy működni fog,hiába dugod rá. Viszont, ha látja a lap, a kártya ugyanúgy teljesít, ez csak 3.0 támogatást igénybevévő megjelenítéseknél számít.
Szerintem a lapot csak hibás kártya égeti le, de nem nyújtok rá garanciátha van módod inkább olyan lapba próbáld, ami nem mikro,ezek nem terhelésre valóak, jobban melegedhet tőle a lap, mint kellene,stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest