Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Projektor topic
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen joysticket vegyek?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaJtka
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy Gigabyte nvidia geforce gt 610 2gb ddr3-as videókártyát. Miután beraktam az asrock n68v-gs alaplapba rögtön új win7 ultimate-t telepítettem. Ment is minden szépen, csak hogy a képernyőm kék fátyolos lett a gép pedig be sem ismeri a videó kártyát. A kék fátyol végett kicseréltem először a kábelt, majd a monitort is, de a probléma meg maradt. Ez a legkisebb gondom... A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám beismertetni a géppel a gpu-t? A telepítő cd-je sem ismeri fel. A rendszer is csak az alaplapi NVIDIA® GeForce 7050 / nForce 630A MCP-t ismeri be. Nem vagyok nagy számítógép guru, inkább csak amolyan házi felhasználó, de a bios-t ismerem. Tudom, hogy frissíteni kéne az egész gépet, de azt az anyagiak most nem engedik meg. Úgy hogy bármilyen jó tanácsot, segítséget szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Rövid videón a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- SkyShowtime
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J4+ 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest