Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaJtka
újonc
Sziasztok!
Ma vettem egy Gigabyte nvidia geforce gt 610 2gb ddr3-as videókártyát. Miután beraktam az asrock n68v-gs alaplapba rögtön új win7 ultimate-t telepítettem. Ment is minden szépen, csak hogy a képernyőm kék fátyolos lett a gép pedig be sem ismeri a videó kártyát. A kék fátyol végett kicseréltem először a kábelt, majd a monitort is, de a probléma meg maradt. Ez a legkisebb gondom... A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám beismertetni a géppel a gpu-t? A telepítő cd-je sem ismeri fel. A rendszer is csak az alaplapi NVIDIA® GeForce 7050 / nForce 630A MCP-t ismeri be. Nem vagyok nagy számítógép guru, inkább csak amolyan házi felhasználó, de a bios-t ismerem. Tudom, hogy frissíteni kéne az egész gépet, de azt az anyagiak most nem engedik meg. Úgy hogy bármilyen jó tanácsot, segítséget szívesen fogadok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- MSI GeForce GT 1030 2GB LP OC
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! Sapphire RX9070 / Asus TUF RX9070 Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest