- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
P.Dude #12679 üzenetére
Véletlenszerűen sötétedik el, vagy bizonyos ciklusonként?
Amikor mindent progit egyszerre használsz, akkor is csak 30%-os a memória kihasználtság?Most sok ötletem nincs, szóval csak általános dolgokat tudok neked mondani, először is próbálj egy driver frissítést, ha ez után sem javul meg akkor, ha van integrált videókártya az alaplapon, akkor kösd arra, driverezd fel azt és az nvidia-sat töröld, amennyiben nincs valakitől (barát, ismerős) kérj kölcsön egy vga-t, hogy egyáltalán kiszűrd azt, hogy valóban a vga-d a ludas, nem pedig más. Első körben ezt tudom neked tanácsolni.
Creep: ha nem túl meleg a gpu, akkor kár lecserélni elég ha csak egy kenő anyaggal befújod. Vagy ha tényleg olyan szar, akkor marad a régi gányolós módszer... szerzel valahonnan egy nagyobb alaplapi chip-set hűtőt és azt fogadod rá és arra rögzítesz egy 5-7 cm-es ventit. Feltéve ha van ennyi helyed a gépedbe és szeretsz kókányolni
. Én nem igazán ajánlom, hogy vegyél egy rá való komolyabb hűtést, mert felesleges pénzkidobás volna.
Amúgy mire használod a vga-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Morbid Metal - Demót kapott a hack&slash akciójáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest