- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz P.Dude #12679 üzenetére
Véletlenszerűen sötétedik el, vagy bizonyos ciklusonként?
Amikor mindent progit egyszerre használsz, akkor is csak 30%-os a memória kihasználtság?Most sok ötletem nincs, szóval csak általános dolgokat tudok neked mondani, először is próbálj egy driver frissítést, ha ez után sem javul meg akkor, ha van integrált videókártya az alaplapon, akkor kösd arra, driverezd fel azt és az nvidia-sat töröld, amennyiben nincs valakitől (barát, ismerős) kérj kölcsön egy vga-t, hogy egyáltalán kiszűrd azt, hogy valóban a vga-d a ludas, nem pedig más. Első körben ezt tudom neked tanácsolni.
Creep: ha nem túl meleg a gpu, akkor kár lecserélni elég ha csak egy kenő anyaggal befújod. Vagy ha tényleg olyan szar, akkor marad a régi gányolós módszer... szerzel valahonnan egy nagyobb alaplapi chip-set hűtőt és azt fogadod rá és arra rögzítesz egy 5-7 cm-es ventit. Feltéve ha van ennyi helyed a gépedbe és szeretsz kókányolni . Én nem igazán ajánlom, hogy vegyél egy rá való komolyabb hűtést, mert felesleges pénzkidobás volna.
Amúgy mire használod a vga-t?[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen egeret válasszak?
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Projektor topic
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Baldur's Gate 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.