Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
P.Dude #12679 üzenetére
Véletlenszerűen sötétedik el, vagy bizonyos ciklusonként?
Amikor mindent progit egyszerre használsz, akkor is csak 30%-os a memória kihasználtság?Most sok ötletem nincs, szóval csak általános dolgokat tudok neked mondani, először is próbálj egy driver frissítést, ha ez után sem javul meg akkor, ha van integrált videókártya az alaplapon, akkor kösd arra, driverezd fel azt és az nvidia-sat töröld, amennyiben nincs valakitől (barát, ismerős) kérj kölcsön egy vga-t, hogy egyáltalán kiszűrd azt, hogy valóban a vga-d a ludas, nem pedig más. Első körben ezt tudom neked tanácsolni.
Creep: ha nem túl meleg a gpu, akkor kár lecserélni elég ha csak egy kenő anyaggal befújod. Vagy ha tényleg olyan szar, akkor marad a régi gányolós módszer... szerzel valahonnan egy nagyobb alaplapi chip-set hűtőt és azt fogadod rá és arra rögzítesz egy 5-7 cm-es ventit. Feltéve ha van ennyi helyed a gépedbe és szeretsz kókányolni
. Én nem igazán ajánlom, hogy vegyél egy rá való komolyabb hűtést, mert felesleges pénzkidobás volna.
Amúgy mire használod a vga-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 4G
- Hővezető paszták
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest