Hirdetés

Aktív témák

• Arc2186

csendes tag

Sziasztok!!!
    Nagy segítségre lenne szükségem! :((
    Ma hoztam haza az új gépemet,melynek a könfigja a következő:
    Asus alaplap
    AMD 5400
    Ati 2600XT 256 mb ddr3
    160giga hdd
    1giga ram
    A gépet,úgy ahogy azt kell összeállításnál bemutatták a szervízben,hogy Xp alattt milyen szépen duruzsol,minden működött,majd nyilván letöröltek róla mindent,mert itthon azért olcsóbban rakom rá az Xpt :)
    Eddig minden oké,hazahoztam,és szépen rakom össze a gép csatlakozóit,bill,egér,net,hangfal,monitor....az első meglepetés ekkor jött, az én monitorom csatlakozója,kék színű nem nagyon akart belemenni a videókártyába,de szerencsére találtam egy átalakítót a videókari dobozában majd úgy összedugva bedugtam a videókártya két kimenete közül az egyikbe,majd gép bekapcs,de a monitorom csak villogott,semmi nem indult meg....majd bedugtam a másik videókari kimenetbe de ott sem jelent meg a képernyóőn semmi,pedig a gép már szépen üzemelt...ekkor kipróbáltam másik monitoron is,de azon sem működött...nyilván valamit nem jól csináltam :(((
    A videókártyán 3 kimenet van végülis 2 olyan amibe jó az átalakítós monitordugasz,és középen valami kerek alakú,gondolom tvnek vagy nemtom..
    Akinek van bármilyen ötlete az kérem hogy segítsen....már kínomban a winyót is kicseréltem az én régebbimre,hogy hátha az a gond,hogy "szűz" a vinyó benne,de a régivel sem ment...szal tuti valami csatlakozási gond lehet...
    Lécci segítsetek egy kezdőnek :((

Aktív témák