Senki? Most nem tudom pontosan, milyen driver van fent, valamelyik 18x.xx, a betűk már jónak tűnnek, de a rajzok még mindig szürkék.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Senki? Most nem tudom pontosan, milyen driver van fent, valamelyik 18x.xx, a betűk már jónak tűnnek, de a rajzok még mindig szürkék.
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Sziasztok,
Win7 alatt meg lehet valahogy oldani a horizontal span-t nvidiaval?
"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

Sziasztok nekem egy ilyen vga-am van Gainward 9800GT 512MB,az lenne a gondom hogy a 1080p video miért szaggat?,pl youtube,film meg ilyesmik driver hiba lehet?

Sziasztok!
érdeklődni szeretnék ,hogy mi a teendő ha nekem van egy Gigabyte 9800gtx+ 512mb vga-m
de nem ad képet de maga a kártya működik (gondolok itt pörög a ventillátor stb)
de ha be van rakva pci-e slot-ba akkor nem indul be a gép (maga a gép megy csak nem ad képet és ha jól hallotam windows login-ig egyszer eljutott azóta nem hallgattam )
Lassan járj többet mész

kuka
meghalt a vga
de vele beszélhatsz, lehet megtudja javítani [link]
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

köszi megpróbálom
Lassan járj többet mész

Nekem totál ugyanez volt, épp most kaptam vissza javításból a linkelt kollégától, és működik a kari.
''Á su piszolaki, laki laki laki''

El is teszem az illető elérhetőségét,ki tudja még mikor fog kelleni..
A dohányosok korábban halnak,késöbb rájának vagy polipnak öltöznek farsangkor..."Olyan vagyok mint egy hal.Fejem is van,de a farkam irányít"

Sziasztok!
9800gtx+ kártyám van, van arra lehetőség, hogy ha csak 2D-ben van akkor visszavegye az órajelet?

Szia.
Elvileg magától visszaveszi,legalábbis nálam az MSI megcsinálja.
Le tudod ellenőrizni pl Everesttel vagy AIDA64-el
A dohányosok korábban halnak,késöbb rájának vagy polipnak öltöznek farsangkor..."Olyan vagyok mint egy hal.Fejem is van,de a farkam irányít"

Nekem nem veszi vissza 738/1100-on megy a kártya!

Milyen márka?És mikori?GPU-Z mit mutat?

Furcsa dolog...Próbáld ki a Forceware 280-as drivert.
Nálam az van fenn win7 alatt és visszaveszi az órakeleket 225/100-ra.

nekem most a 295.73 van fönt, tegyek föl egy régebbit?

Hát hülyeséget nem akarok mondani,de egy próbát megér..
Elvileg vissza kellene vegye az órajelet újabb driverrel is..
Esetleg nem volt a kártya BIOS-a módosítva?Mert az még bekavarhat

Nem volt a bios módosítva, teljesen gyári minden. Mióta megvettem még egyetlen driver-nél sem vette vissza az órajelet.

Sajnos akkor ezentúl is le kell mondanod az energiatakarékos ópcióról..
Esetleg még az ExpertTool programmal megpróbálkozhatsz,de az se biztos hogy működni fog

Megnéztem az expertool-t is , de nem sikerült.
Azért köszönöm a segítséget.

Sajnálom hogy nem sikerült...
Arra tudok csak gondolni hogy az utolsó szériás 9800gtx+ okat már 55nm es technológiával gyártották,és csak azok tudják visszavenni az órajelüket.
A Tied meg valószínüleg még az első szériákból való,ezért van ez..

Hello mindenkinek. Nekem van egy BFG 9800GTX+-om kéztől vettem. Jól működött deegy ideje elkezdett melegedni. 450W os tápegységgem van. Cseréltem rajta pasztát de még rosszabb lett a helyzet.
Kérem valaki tanácsot.
Előre is köszönöm

Hűtőcsere javallott..
Vagy a jelenlegei ventit megnézni forog e rendesen,nem akad stb..

Sziasztok!
Van egy nvidia geforce gts 250 1gb VGA, és a HDMI kimenetről nem megy a hang.
Mindegy milyen DVI - HDMI átalakítót használok?
Ugyanis egy ATItól vettem ki és tettem be az nVidiába

Szia.
Nem mindegy,jártam én is így..
Nomeg bizonyos modelleknék külön össze kell kötni a videókártyát a hangkártyával.

hmm ... köszi
Gyártót is tudni kellene és esetleg a letölthető használatiban benne lesz a mikéntje?
Asszem ki kell szednem és meglesem a gyártót.
Ugyanis egy régi kártya helyett kaptuk, ami garanciális volt, de azt már nem lehetett kapni és ezt kaptuk egy zsacsiban, nem volt hozzá semmi.
[ Szerkesztve ]

Elvileg a használati utasitásban benne van,hogyan miként működik..
Üdv! Bocsi ha rossz helyen kérdezem, de lenne egy problémám..
Van egy régi netezős gépem, amiben van egy NVIDIA GeForce 2 MX videókártya. (P4-es gépről van szó)
Windows XP fut a gépen, és addig semmi gond nincs, amíg nem telepítem fel a VGA drivert. Miután felraktam az nvidia drivert, újraindult ugye a gép és újraindulás után 640*480-ban ment a rendszer 4 bites színmélységben és fel sem lehetett venni. 2 drivert is kirpóbáltam, mind a kettővel ezt csinálja. Amit a Win XP talál magának az meg sajnos csak egy ilyen alap driver, hogy kapjak képet.. de még filmet sem lehet nézni vele normálisan mert akad.
Szóval mi lehet a probléma ?

Valami ősrégi drivert keress hozzá,lehet az újabbak már nem támogatják..

Hello,
van egy "gagyibb" 9800 gx2-es karim. ha váltani akarok milyen karit ajánlotok? ami azért teljesítményben hozza a dolgokat.
Múltkorában ajánlottak egy 260 gtx-et..
hát elküldtem h. ezzel teljesítménnyel párban egy 285 vetekedik, akkor csak tátotta a száját.
ekl blokkal van hűtve. Esetleg ha van valakinek jó ajánlata azt priviben. Nem feltétlenül akarok váltani nem vonz a dx11. de még is azért nem lenne rossz egy újabb kártya.
[ Szerkesztve ]
http://phtoplista.interact.hu/?cat1=226 AMD-vel egyedül én?:O

Nézz körül ATI/AMD fronton,a zöldeknél esetleg a GTX470/480 lehet a gx2-vel pariban..

atit nem szeretem.. ez a két kari meg 200W fölött eszik

Csak azt ne mondd hogy a gx2 200W alatt eszik 
Nekem is volt XFX gx2-öm és pont a brutális fogyasztás és melegedés miatt váltam meg tőle

50 fok fölé nem ment 2 éve..
a gyári érték 195W. Én csak azt hittem h. az újabb kártyák kevesebbet esznek XD de látom a teljesítménynek ára van

Bizonyos kártyák tényleg kevesebbet esznek,de azokat AMD/ATi jelzéssel találod megy