Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36207 üzenetére
köszi,jo éjt
-
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36207 üzenetére
mindent ki probaltam masik két gébbel is,semi baj nincsen már meg néztem alaposan
-
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36204 üzenetére
a csere nem lehet mar tobb dolgot vettem attol a bolttol is nagyon rendesek velem is latszik a csere,ez van veszek masikat mojd csek kivancsi vagyok mi mehetet tönkre
-
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36202 üzenetére
ja is közbe sippol a gép amikor bootol
-
anolo
csendes tag
válasz
szakalistvan #36202 üzenetére
sajnos latszik a hűtő csere,kihűlt teljesen akkor sem ad képet.
-
anolo
csendes tag
űdv mindenki,
vettem egy asus 5770 ami hűtö csere utan elment a kép is nagyon meleg volt a kartya, most bootol a géb de nincsen kép,szerintetek mi a baj?csak szertnék tudni mi mehetet tönkrebene.előre is köszönöm
-
anolo
csendes tag
válasz
z0d1AK #23933 üzenetére
most ez van hogy leszedtem a gyári hűtő is ra tettem az artic...S1. REV. 2+12 nexus venti,nagyon jo nem akarom elhini.id. 35 c. terhelve 51c.memo.50c minden teszetben is 2 ora crysis utan is,a gyari id.46c.terh.64c.memo 74c,csak szerttem volna a kari csatiban tenni a venti,de most a nexus, a proci hűtő a AC 92 wmp ventire van csatlakoztatva szoval a cupfan szábalyza is nagyon super, nagyon széppen köszönöm hogy valaszoltal.
-
anolo
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus4870-es videokártyám,amiben 2 napja megállt a hűtő ventillátor.
És valamikor pörgeti,valamikor nem,és nagyon gyengén...Rákötöttem egy másik ventillátort a hűtőre,de ugyan ez volt vele a helyzet.Ha valaki tudja mi a gond,örülnék,ha válaszolna.
Köszi
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest