Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qkackca
őstag
#6895: Igen ezért furcsáltam én is, hogy 'sima' ütés hatására mitől lenne ilyesmi baj.
Ahm, szétkaptam a gépet, az ssd az optibay-ben volt, ilyen felállás esetén (hdd a helyén, ssd az optibay-ben) lehetséges a probléma?
Másikra: igen, a hdd-ről feláll a rendszer, semmi gond nincs. Bekapcsol a gép, bejön a kezdőképernyő a hardverellenőrzéssel, kiírja hogy press xx to enter bios, meg a többi amit kell, stb, majd bejön a win. Ha a hdd-t kiveszem, a helyére berakom az ssd-t, akkor csak látok egy fekete képernyőt, villogó kurzorral, de a biosba lépésre nincs lehetőség, az ellenőrző képernyő sem jön, vagy nagyon gyorsan leveszi hogy ne is lássam, mert gyakorlatilag egyből a semmiben villogó kurzort kapom a szemem elé a bekapcsoló lenyomása után.Update: kipróbáltam 2 külön külső usb-s keretet, az egyikben pár perc után (nem akarta felismerni 'normális' idő alatt, úgy hagytam - hátha, elmentem a mosdóba, mire visszajöttem) magához tért az ssd
, most mentem róla az adatokat...
Izé, ilyenkor mivan, ugyanaz a porton egyik működik, másik nem, korábban működött, most nem, rack-be meg mégis elindult vagy ezt már inkább vmi ssd topikban kérdezgessem? Az optibay-t még azért kipróbálom másik hdd-vel is
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest