Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Qkackca

őstag

#6895: Igen ezért furcsáltam én is, hogy 'sima' ütés hatására mitől lenne ilyesmi baj.
    Ahm, szétkaptam a gépet, az ssd az optibay-ben volt :U , ilyen felállás esetén (hdd a helyén, ssd az optibay-ben) lehetséges a probléma?
    Másikra: igen, a hdd-ről feláll a rendszer, semmi gond nincs. Bekapcsol a gép, bejön a kezdőképernyő a hardverellenőrzéssel, kiírja hogy press xx to enter bios, meg a többi amit kell, stb, majd bejön a win. Ha a hdd-t kiveszem, a helyére berakom az ssd-t, akkor csak látok egy fekete képernyőt, villogó kurzorral, de a biosba lépésre nincs lehetőség, az ellenőrző képernyő sem jön, vagy nagyon gyorsan leveszi hogy ne is lássam, mert gyakorlatilag egyből a semmiben villogó kurzort kapom a szemem elé a bekapcsoló lenyomása után.

Update: kipróbáltam 2 külön külső usb-s keretet, az egyikben pár perc után (nem akarta felismerni 'normális' idő alatt, úgy hagytam - hátha, elmentem a mosdóba, mire visszajöttem) magához tért az ssd :Y , most mentem róla az adatokat...

Izé, ilyenkor mivan, ugyanaz a porton egyik működik, másik nem, korábban működött, most nem, rack-be meg mégis elindult vagy ezt már inkább vmi ssd topikban kérdezgessem? Az optibay-t még azért kipróbálom másik hdd-vel is

Új hozzászólás Aktív témák